- Konu Sahibi minikgelin
-
- #24.681
ayrı ayrı hediye göndermek gerçekten daha kolay, para toplamaya gerek olmaz. bence de ihtiyaca yönelik alınsa daha iyi olur. daha çok işe yarar
Bir de kızlar bilen varsa cevap virsin nolar dün değil ondan önceki gün epey yürüdüm eve geldim acayip kasık ağrım oldu ta bacağıma hatta topuğuma kadar vurdugünümü yatarak geçirdim anlicanız acaba bu yumurtlamadan kaynaklandı olabilir mi :26: dün de şeeeeyyyyy olduu şeeyyyy ikinci postamızda ağrım oldu acep nedendir kıslar :44:
ivet iveettt öle daha kolay olur hem herkes kesesine görede hareket eder malum her ayımız aynı olmayabiliyorsanırım tek sorunumuz kaldı oda ne zaman başlayacağımız :26:
hay maşallah tatlım belinize kuvvet, ikinciler falantatlım yumurtlamadan kaynaklanmış olması muhtemel. o zamanlarda mısın sence peki?
katılan ilk arkadaşın doğumuna yakın başlayabiliriz. topiğimizin ilk bebeği gelirken yani. tabi bu hediyeleşme içine dahil olmayı hakedecek kadar eski olanlardan
şşşşşşşşşşşşş kıss utandırma yahu benigümüzdeydik sanırım tavan yaptı sanırsam duygularımız kuzum tahminimce yumurtlama günüm akıntı çok olmadı ama ayın 9 unda adet oldum yani bu aralar yumurtlamam ilazım
olabilir doğru dedin ilk katılanımızda hemen hamiş kaldı hediye diyincikbissem daha önce derdim hayalimduam da hemencik hamiş kalırdı bir de doğru dedin bizimle burda zamanını geçirmiş olmalı ve sadık kalanlardan olmalı
kıslaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr bişi diycem size ayyy gülmekten yıkıldım ben izlerken yahulink vermicem belkim yanlış olabilir o yüzden size nasıl bullacağınızı söylicem youtubeye bonobo love yazın çıkan videoyu izleyin kıslar ama yalnız izleyi verin emi +18 anladınız siz onuuu
kıslar yaaa bugün bilgisayarım bana hep kazık atıyo buraya tam yazarken pat kapanıyo canımı sıkıyo
şu hediyeleşme olayında açıkcası ben toplu birşekilde hediye düşünmemiştimtek tek alınır gönderilir diye düşünmüştüm ama aklıma bir de şöyle birşey geldi mesela öyle büyük falan olmadan ufak tefek eksiklerini söyleyip bizde onları alıp gönderellim diye düşündüm mesela biberon eksiktir, tulum eksiktir, çıt çıtlı badi eksiktir kime gönderilecekse belirtir bizde aramızda anlaşıp alır göndeririz öyle daha mı faydalı olur ki acep :26:
BEN ben de o sembolden istiyorumm
hediyeleşme sembolu unuttu beni kuzumm
yoook kızz utandırmak istemedim de, takılıyım dedim...tatilde biz de onu tecrübe ettik ama sonra benden azıcık kırmızı geldi, peçeteyle sildiğimde. korktum hatta. ama dedim ki kendi kendime, bünye alışmamış bu performansa,yadırgadı tabii
dediğin gibi ayın 9unda olduysan, yumurtlama zamanların olabilür, eh ne diyelim, inşallah tutmuştur.
hamilelerin gidişatına bir bakalım canım. henüz kesin bir zaman konuşmak için erken gibi. haftalar geçtikçe durum netleşir gibi geliyor bana
ofiste video açamıyorum ben, akşam bakabilirim belki kuzum. ama merak da ettim biliyo musun...
BEN ben de o sembolden istiyorumm
hediyeleşme sembolu unuttu beni kuzumm
düzeltir gelince...
nasılsın tatlım ya konuşamadık hiç, yoktum ben...
30una randevun var galiba, kalp atışı için.
peki kendini nasıl hissediyorsun? bebek kendini hissettiriyor mu? belirtin falan var mı?
sanırım bünyen tepki virdi sana
inşallah senin de benim kalanlarında tutar canım
hamileliğin ilk 3 ayı atlatılmadan başlamaması daha iyi bencedediğin gibi ondan sonra çorap söküğü gibi gelir biraz daha geçsin
ayyyyy valla ben ilk izlediğim de ağzım açık izledim maymunlar ehlikeyif yahu işlerinide biliyolarartıkım akşama kesin izle haa kaçırma
taam kuzum seni de ekliyorum unutmadım kuzu senden ses çıkmasını bekledim şeker
ben şimdi dışarı çıkıyorum sonra görüşürüz kıslar öptüm sizleri
canım heyecanlı gergin bir bekleyiş benimki, olumsuz da düşünmek istemiyorum ama inş duyabilirizz kuzumm...
hiç hamilelik belirtim yok kuzum, bulantı gibi... hafif karın ağrılarım var, bir de obur oldumm
şimdilik dinleniyorumm bakalım hayırlısıı
hoş geldin kuzumm tatil güzel geçmiştir eminimve bebişin annesine tutunmuşturr
ben gecen gun hesapaldım ıkea besık ıkea dolap bi de alt açma şeysı gibi bişey ve emzırme koltugu
toplam 700 tl ye cıkıyo canım 2200 3000 ne yaa mumkun değil hayatta vermem o kadfar para
israf vallaaaeger eşimle oda düzme hayalımzı olmasa ben de park yatak alırdım
kesınlıkle hem tasıanbılrı hem pratık hem de cok ciciler :)
hosgeldin. git bir guzel dinlen. benim gibi yorulup durma :)
kız çok garip bi haldeyim,hamile miyim deil miyim belli değilben daha inanmıyorum işin komik yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?