- Konu Sahibi minikgelin
-
- #25.041
bugün bel ağrım vardı,duyduğum kocakarı inanışına göre,beli ağrıyanın erkek çocuğu,kasığı ağrıyanın kız çocuğu olurmuş.
merhaba kızlar,
hayalimduam ilk kez senden duydum birşeyler yeme ve dokunma hikayesini. hiç inananmadım ya. eğer doğruysa benimki bir sürü lekeli olur kesin hehe. hiç dikkat bile etmedim etmeyi de düşünmüyorum yani o derece :)
aleyyna hoşgeldin! bebişin hayılrı uğurlu olsun! bayadır uğramıyordun sen de. benim kimyasal gebelik zamanıydı bir bebiş vardı di mi? ne güzel şimdi yine olmuş oh oh :)
evde teyze var bugün ben de onunla birlikte çok yoruldum kızlar. şimdi oturup biraz dinlenirken buraya geleyim dedim. herkesin keyfi yerinde masallah ne iyi!
sen bugün kocakarı inanışlarından başladın güne onla da devam ediyosun..
merhaba kızlar,
hayalimduam ilk kez senden duydum birşeyler yeme ve dokunma hikayesini. hiç inananmadım ya. eğer doğruysa benimki bir sürü lekeli olur kesin hehe. hiç dikkat bile etmedim etmeyi de düşünmüyorum yani o derece :)
aleyyna hoşgeldin! bebişin hayılrı uğurlu olsun! bayadır uğramıyordun sen de. benim kimyasal gebelik zamanıydı bir bebiş vardı di mi? ne güzel şimdi yine olmuş oh oh :)
evde teyze var bugün ben de onunla birlikte çok yoruldum kızlar. şimdi oturup biraz dinlenirken buraya geleyim dedim. herkesin keyfi yerinde masallah ne iyi!
Hoşbulduk canım sağol. Evet gelmiyordum bebeğimi kaybettikten sonra kendimi toparlamam biraz zaman aldı çok şükür rabbim kısa zamanda tekrar sevindirdi bizi.
bugün bel ağrım vardı,duyduğum kocakarı inanışına göre,beli ağrıyanın erkek çocuğu,kasığı ağrıyanın kız çocuğu olurmuş.
hem bel hem kasıklar ağırıyorsa topitop mu oluyormuş
Bugün iyiyim dedim ama ooff yine çıkardım şimdi, ne fena birşey bu yaaaa umarım 2 hafta sonra geçer yoksa 12.haftadan sonra bebeğim de etkilenmeye başlayacak bu durumdan
12.haftadan sonra bulantılrın geçiyormuş canım,çoğu gitmiş az kalmış.kaçıncı haftada başladı bulantıların?
canımm hayırlı uğurlu olsunn tebrik ederimm yeni gördüm
Sağlıklı sıhhatli doğurmak nasip olsun inş
bugün hakkaten kocakarı inanışına takıldın. ama bu olabilir. benim hep belim ağrıdı ve oğlan geliyor. gerçi benim belim rahatsız kız da olsa ağrıyacağından eminim :)bugün bel ağrım vardı,duyduğum kocakarı inanışına göre,beli ağrıyanın erkek çocuğu,kasığı ağrıyanın kız çocuğu olurmuş.
teşekkür ederim İnşallah hepimizinki sağlıklı olur :)Hoşbulduk canım sağol. Evet gelmiyordum bebeğimi kaybettikten sonra kendimi toparlamam biraz zaman aldı çok şükür rabbim kısa zamanda tekrar sevindirdi bizi.Bu arada senin bebişin de hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Günaydın panpişlerrrr
Herkesler nasıl bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?