Sabredenler Kulübü 2012 :)

bugün bel ağrım vardı,duyduğum kocakarı inanışına göre,beli ağrıyanın erkek çocuğu,kasığı ağrıyanın kız çocuğu olurmuş.

Hoşbulduk canım sağol. Evet gelmiyordum bebeğimi kaybettikten sonra kendimi toparlamam biraz zaman aldı çok şükür rabbim kısa zamanda tekrar sevindirdi bizi. Bu arada senin bebişin de hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:

Hoşbulduk canım sağol. Evet gelmiyordum bebeğimi kaybettikten sonra kendimi toparlamam biraz zaman aldı çok şükür rabbim kısa zamanda tekrar sevindirdi bizi. senin de bebişin hayırlı olsun bu arada rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Hoşbulduk canım sağol. Evet gelmiyordum bebeğimi kaybettikten sonra kendimi toparlamam biraz zaman aldı çok şükür rabbim kısa zamanda tekrar sevindirdi bizi.

baya sabretmişsin valla,ben hemencik soluğu burda aldım,ailem duydu fln.Ama kötü tecrübem olsaydı senin gibi davranırdım,Rabbi'm göstermesin bu durumu bir daha inşallah.

Bugün iyiyim dedim ama ooff yine çıkardım şimdi, ne fena birşey bu yaaaa umarım 2 hafta sonra geçer yoksa 12.haftadan sonra bebeğim de etkilenmeye başlayacak bu durumdan

Bugün iyiyim dedim ama ooff yine çıkardım şimdi, ne fena birşey bu yaaaa umarım 2 hafta sonra geçer yoksa 12.haftadan sonra bebeğim de etkilenmeye başlayacak bu durumdan

12.haftadan sonra bulantılrın geçiyormuş canım,çoğu gitmiş az kalmış.kaçıncı haftada başladı bulantıların?

12.haftadan sonra bulantılrın geçiyormuş canım,çoğu gitmiş az kalmış.kaçıncı haftada başladı bulantıların?

6. haftanın başında başladı 4-5 kilo verdim bi veriyorum bi alıyorum sanırım serum takılacak bu gidişle doktorum da kızacak bana ben sana ogün söyledim takalım sen kabul etmedin diyecek

canımm hayırlı uğurlu olsunn tebrik ederimm yeni gördüm

Sağlıklı sıhhatli doğurmak nasip olsun inş

canım benim çok sağol.. Daha önce tebrik etmiştim seni bilmiyorum gördün mü? Sana da hayırlı olsun bebeğin hayırlısıyla kucağına alırsın umarım.

bugün bel ağrım vardı,duyduğum kocakarı inanışına göre,beli ağrıyanın erkek çocuğu,kasığı ağrıyanın kız çocuğu olurmuş.
bugün hakkaten kocakarı inanışına takıldın. ama bu olabilir. benim hep belim ağrıdı ve oğlan geliyor. gerçi benim belim rahatsız kız da olsa ağrıyacağından eminim :)
teşekkür ederim İnşallah hepimizinki sağlıklı olur :)
hem bel hem kasıklar ağırıyorsa topitop mu oluyormuş

hmm. ya d aikiz oluyordur!

Gözünaydın kuzum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben nickimi değiştirdim ondan hatırlamazsın şimdi nasıl hatırlatsam bilmiyom ki :26: hayırnan kucağına al inşallah canım darısı kalan bizleere olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…