- Konu Sahibi minikgelin
-
- #25.061
ben çok endişeleniyorum, yavruma bir şey olacak olacak diye,
2 güne durum netleşir ama hala ilk doktorun dedikleri aklımda
cnm bnm endişelenmekte haklısın yerinde kim olsa endişe duyardı..
ama allahın izniyle bişey olmayacak c.tesi bebeğinin sağlıklı atan kalbini göreceksin :))
aminnn canım benim
kuzum sabah sabah moralinizi bozmak istemezdim ama öyle günler geçirdim ki
daha başında böyle oldu Rabbimin takdiri deyip dua ediyorumm
bir de gurbetteyiz annemler yok eşim sağ olsun tek dayanağım ama böyle zamanlarda insan arıyorr sanırımm
hiç olur mu öyle şey tabi ki bize derdini anlatacaksın biz de sana elimizden geldiğince yardımcı olacağız yoksa burda olmanın ne anlamı var ki..
cnm neler hissettiğini o kadar iyi anlıyorum ki..o bekleyişi, bir yanın umutlu diğer yanın en kötüsüne hazırlamaya çalışıyo kendini..
ellerini açıp dua etmekten başka elinden bişey gelmiyo insanın..
ama inanıyorum bebeğinin sağlıklı olduğunu göreceksin cnm..eğer aksi bir durum olsaydı zaten düşerdi kese..o sıkı sıkı tutunuyo sana inatçı kelebeğin :))
ben çok endişeleniyorum, yavruma bir şey olacak olacak diye,
2 güne durum netleşir ama hala ilk doktorun dedikleri aklımda
günaydın herkeseeee!
canım, zaten söylenmiş ama ben de tekrar edeyim. kim olsa senin yerinde aynı endişeleri taşırdı. belki ben hergün başka doktorda alırdım hatta soluğu bilemiyorum. öyle normal ki hissettiklerin. ama iyisi için dua etmekten başka yapacak birşey yok. inşallah bu gittiğinde, kesenin içinde kalbi atan minik yavruyu görürsün.
sağ olasın canım, paylaşınca rahatlıyorum, kendim bazen taşıyamıyorum çok teşekkür ederim inşşş AMİNN diyorumm
Rabbim sağlıkla sıhhatla hepimize nasip eder inş
canım Allah'ın izniyle senin de yavrun,bebişin olacak,hamiş kalacaksın,dediğin gibi vkti saati var daha demekki.Adet gelene kdar her zaman bir ümit vardır....bu forum bunun için var tatlım
biz de bu ay üstün performansla çalışmamaıza rağmen yine yakalayamadık galiba bebişi, çünkü bende hiçbir değişiklik yok. gerçi sende ve hayalimduamda da çok belirti olmamıştı ama içime doğan, tutmadığı yönünde. zaten yumurtlamam bir sapıtmıştı,o noktada anladım aslında. adetim birkaç gün gecikebilir bu ay, beklediğim tarihte çatlamadı bence yumurtam...hayırlısı artık.
eğer tatilde olup, moralli olduğumuz, çalışma yapmakta hiç sıkıntı çekmediğimiz ay yumurtlamada sıkıntı oluyorsa, çok açıktır ki, Rabbim daha hayırlı zamanın gelmediğini anlatıyordur bize. O yüzden eskisi gibi üzülmüyorum. O'na sığınmak rahatlatıyor beni. sadece artık yaşımın geçmeye başladığını düşünerek üzülüyorum. daha 1 tane çocuk yapamadım ki ben 1den fazla istiyorum
canım Allah'ın izniyle senin de yavrun,bebişin olacak,hamiş kalacaksın,dediğin gibi vkti saati var daha demekki.Adet gelene kdar her zaman bir ümit vardır....
bu forum bunun için var tatlım
biz de bu ay üstün performansla çalışmamaıza rağmen yine yakalayamadık galiba bebişi, çünkü bende hiçbir değişiklik yok. gerçi sende ve hayalimduamda da çok belirti olmamıştı ama içime doğan, tutmadığı yönünde. zaten yumurtlamam bir sapıtmıştı,o noktada anladım aslında. adetim birkaç gün gecikebilir bu ay, beklediğim tarihte çatlamadı bence yumurtam...hayırlısı artık.
eğer tatilde olup, moralli olduğumuz, çalışma yapmakta hiç sıkıntı çekmediğimiz ay yumurtlamada sıkıntı oluyorsa, çok açıktır ki, Rabbim daha hayırlı zamanın gelmediğini anlatıyordur bize. O yüzden eskisi gibi üzülmüyorum. O'na sığınmak rahatlatıyor beni. sadece artık yaşımın geçmeye başladığını düşünerek üzülüyorum. daha 1 tane çocuk yapamadım ki ben 1den fazla istiyorum
insan bebişi karnında olunca ne kadar umutlu konuşuyor, herşeyi biranda nasıl da geride bırakıyor değil mi... halbuki nasıl karamsar nasıl yorulmuştun...bu pozitif halin hep devam eder inşallah canım
çok teşekkür ederim kuzumm
Rabbim hepimizin yardımcısı olsunn, bir nebze içim rahatladıı oğluşunu öpüyorummRabbim sağlık versin annesii
canım benimmm
canım benim içimde hep bi pozitiflik vardı,ama ayların vermiş olduğu bir hayal kırıklığı vardı.içimde çatışıyordum sürekli.bi iyiyidim,bi kötü...şimdi sürekli iyi düşünmem gerekli,bebek için.
kendmi teselli etmeyi öğrenmiştim artık...İşte kendimi dinlemeyi öğrendiğimde bebek haberi geldi,içimi döktüm,not tutmaya başladım içimdekileri atmak için.İnsana değil,kaleme dökmeye başladım.Çünkü içimdeki sıkıntıyı atmam lazmdı.
cnm inşallah gözükür kesen bnm daha 5 haftalık bile değil demişti gördüğünde çok ufaktı ama ultrason çok iyi olduğu için görebildik..
gittiğin doktorun da iyi bir ultrasonu varsa görürsün büyük ihtimalle..
ama şunuda düşün yumurtlaman geç oldu senin büyük ihtimalle yani sat.a göre tarih bikaç gün oynayabilir cnm..
görünmezse panik yapma o yüzden
çok çok iyi gelmiş her ne yaptıysan
ben de bana bu terapi sürecinin iyi geleceğine inanıyorum. biraz olsuk bebek fikrinden uzaklaşıp ilişkimize odaklanmak güzel olacak.inşallah tabii ki. süreç bu cumartesi başlıyor. çok merak ediyorum nasıl olacak
canım sen bir daha kan vermedin değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?