Sabredenler Kulübü 2012 :)

Günaydın çiçeklaracım...

Hayırlı cumalar kızlar....RAbbi'm gönlünüzdeki muradınızı tez zamanda gerçekleştirsin inşallah...Rabbi'm dualarınızı,dualarımızı kabul etsin inşallah...

Hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin inşallah...

[video]http://www.hurriyetaile.com/tv/bebek-ve-cocuk-videolari/oynayarak-annesinden-muz-istiyor_493.html[/video]

ben bu çocuğu yerim....

Günaydın, günaydın, günaydın!

sdtive kuzum bu limonatayı direk limonları sıkıp sulandırım sonrada şekerlendirsek olur mu :26: ben de çok mu kolaya kaçtım niy

tatlım bu dediğin daha kolay tabii ama, kabuklarını ve nane yapraklarını katınca, rengi de tadı da tam olarak pastane limonatası oluyor şiddetle tavsiye ederim

Günaydın, günaydın, günaydın!

tatlım bu dediğin daha kolay tabii ama, kabuklarını ve nane yapraklarını katınca, rengi de tadı da tam olarak pastane limonatası oluyor şiddetle tavsiye ederim

hmmmm tamam tatlım deniycem öle nane ve kabukları ılık suda bekletiyoduk değil mi

ruhsar_86cım hoşgeldin canım...

bugün ayaklarım çok soğuk nedense....sol kasığımda ve sol ayağımda da sızlama var,hayırdır inşllah.:18::18::18:

Son düzenleme:
hmmmm tamam tatlım deniycem öle nane ve kabukları ılık suda bekletiyoduk değil mi

bekletmene bile gerek yok, pratik olsun istiyorsan, rendeledikten sonra temiz bir tülbente ya da incecik tel süzgece koy, üzerinden sıka sıka suyu akıt, bir kaba topla. böyle sarımsı yeşilimsi bir su çıkıyor. o posanın bütün özü akana kadar da işleme devam et, sonra limonların suyu, istediğin kadar şeker, ve su ilave edebilirsin sonra içine buz ve nane yaprağı atıp misss gibi buzzz gibi mideye indirebilirsin

ruhsar_86cım hoşgeldin canım...

bugün ayaklarım çok soğuk nedense....sol kasığımda ve sol ayağımda da sızlama var,hayırdır inşllah.:18::18::18:

kuzum benim kasığım da ağrıyo bazen bacağıma kadar sızlatıyo acep hamielik belirtisimidir bunlar bence hamilelikten kaynaklanıyo seninki ama benim ki nedendir biemicem :26:

şeyyy birde rendelenmiş kabuk ve naneniyi üzerine su dökerek rengini çıkartıcam demi orayı anlıyamadım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…