- 6 Aralık 2011
- 2.225
- 560
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #25.261
Bacılar günaydııınnn
Hayırlı cumalarımız olsun
tuvalet terliği....
arkamda kocamaaannn bir kalp oluncaaa
günaydın kuzum sana da hayırlı cumalarBacılar günaydııınnn
Hayırlı cumalarımız olsun
milletin iğrenmesi nasıl ama ııııyyyyy öğğğğğğğğğğğğbi de ne diyo....pissss!!!
sdtive kuzum bu limonatayı direk limonları sıkıp sulandırım sonrada şekerlendirsek olur mu :26: ben de çok mu kolaya kaçtım niy
selam hanımlar..
hayırlı cumalar.
RABBİm dualarımızı kabul eylesin inşallah..
Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm
Kızlarr herkese günaydın :))
bugün keyifler nasıl?
Günaydın, günaydın, günaydın!
tatlım bu dediğin daha kolay tabii ama, kabuklarını ve nane yapraklarını katınca, rengi de tadı da tam olarak pastane limonatası oluyorşiddetle tavsiye ederim
bugün keyifler nasıl?
[video]http://www.hurriyetaile.com/tv/bebek-ve-cocuk-videolari/oynayarak-annesinden-muz-istiyor_493.html[/video]
ben bu çocuğu yerim....
bugün keyifler nasıl?
hmmmm tamam tatlım deniycem öle nane ve kabukları ılık suda bekletiyoduk değil mi
ruhsar_86cım hoşgeldin canım...
bugün ayaklarım çok soğuk nedense....sol kasığımda ve sol ayağımda da sızlama var,hayırdır inşllah.:18::18::18:
şeyyy birde rendelenmiş kabuk ve naneniyi üzerine su dökerek rengini çıkartıcam demi orayı anlıyamadım dabekletmene bile gerek yok, pratik olsun istiyorsan, rendeledikten sonra temiz bir tülbente ya da incecik tel süzgece koy, üzerinden sıka sıka suyu akıt, bir kaba topla. böyle sarımsı yeşilimsi bir su çıkıyor. o posanın bütün özü akana kadar da işleme devam et, sonra limonların suyu, istediğin kadar şeker, ve su ilave edebilirsinsonra içine buz ve nane yaprağı atıp misss gibi buzzz gibi mideye indirebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?