- Konu Sahibi minikgelin
-
- #25.281
şeyyy birde rendelenmiş kabuk ve naneniyi üzerine su dökerek rengini çıkartıcam demi orayı anlıyamadım da
kızlar adet olacağım diye korktum şimdi ya..
:111::111::111:ay iyice delirdim ben...o da nerden çıktı kızım ya, 3 günde paranoyak oldun yemin ediyorum. olmayacaksın adet falan.
sen test yaptırdığında 80li birşeydi, eğer bebek tutunmamış olsa, o değer çoktan düşerdi, kırmızılar da gelirdi merak etme.
tebii ki ağrıyacak kasıkların, hamilesin sen ha-mi-le!
kızlar adet olacağım diye korktum şimdi ya..
evet evet kuzum aynen öyle, açık yazamamışımdır ben, yoksa sen zehir gibi hatunsun
hoş geldin şekeriiiiiiimmmmmmmmmmmm
hoşş geldinn canımcım
ruhsar_86cım hoşgeldin canım..
bugün ayaklarım çok soğuk nedense....sol kasığımda ve sol ayağımda da sızlama var,hayırdır inşllah.:18::18::18:
hoşbulduk canlarım...
hayalimduam cnm öyle batmalar ağrılar olacak hatta heh diceksin adet geldi gelecek ama hiiiç korkma çünkü bebişin rahminde yer açıyor kendine ve büyüyor annesi..büyürken de anneye biraz ağrı yapıyor işte..
gel de laf anlat bu kıza..
o değil de ben onun nasıl doğuracağını çok merak ediyorum :))
Doktor çıldırır
o da nerden çıktı kızım ya, 3 günde paranoyak oldun yemin ediyorum. olmayacaksın adet falan.
sen test yaptırdığında 80li birşeydi, eğer bebek tutunmamış olsa, o değer çoktan düşerdi, kırmızılar da gelirdi merak etme.
o da nerden çıktı kızım ya, 3 günde paranoyak oldun yemin ediyorum. olmayacaksın adet falan.
:111::111::111:ay iyice delirdim ben...
ayy biran korktm canım ya:18::18:
ayaklarımı uzatayım biraz...
safol kuzuumm kociş buna bayılacak haftaya yaparım pazardan daze daze alam naneyi öle yapam sonra burda fikrimide yazarım
bak nası doğuracak diyimgel de laf anlat bu kıza..
o değil de ben onun nasıl doğuracağını çok merak ediyorum :))
Doktor çıldırır
bak nası doğuracak diyimayyy doktor bey durun belki hamile değilimdir ben iyice baktınız mı boşuna doğurmiyim belkim peynir falandır der
hıııh dineln şöyle biraz, keyfini çıkar bu günlerin...
yap yap, sonra da yaz bakalım buraya... merak ederim ben de nasıl olduğunu
bak nası doğuracak diyimayyy doktor bey durun belki hamile değilimdir ben iyice baktınız mı boşuna doğurmiyim belkim peynir falandır der
doğum sancılarına da "ayyy adet oluyorum galiba" demesin de
valla darıldım,gidiyorum ben....
bi süre de gelmem.
valla darıldım,gidiyorum ben....
bi süre de gelmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?