Sabredenler Kulübü 2012 :)

kızlar adet olacağım diye korktum şimdi ya..

o da nerden çıktı kızım ya, 3 günde paranoyak oldun yemin ediyorum. olmayacaksın adet falan.
sen test yaptırdığında 80li birşeydi, eğer bebek tutunmamış olsa, o değer çoktan düşerdi, kırmızılar da gelirdi merak etme.
tebii ki ağrıyacak kasıkların, hamilesin sen ha-mi-le!

:111::111::111:ay iyice delirdim ben...
ayy biran korktm canım ya:18::18:
ayaklarımı uzatayım biraz...

kızlar adet olacağım diye korktum şimdi ya..

naannnn senin kulanı burnunu yolarım aaaaaaaaaaa at şu kötü düşünceleri aklından iyi düşün bundan sonra herşey çok güzel olacak yavrucuğunun kalp atışını duyucan ona cicler alıcan giydirdiğin günleri görücen artık kötü düşünmek yok bugün kötülükleri kovmuştuk hem n eçabık unuttun bakem

evet evet kuzum aynen öyle, açık yazamamışımdır ben, yoksa sen zehir gibi hatunsun

safol kuzuumm kociş buna bayılacak haftaya yaparım pazardan daze daze alam naneyi öle yapam sonra burda fikrimide yazarım

hoş geldin şekeriiiiiiimmmmmmmmmmmm

hoşş geldinn canımcım

ruhsar_86cım hoşgeldin canım..

bugün ayaklarım çok soğuk nedense....sol kasığımda ve sol ayağımda da sızlama var,hayırdır inşllah.:18::18::18:

hoşbulduk canlarım...

hayalimduam cnm öyle batmalar ağrılar olacak hatta heh diceksin adet geldi gelecek ama hiiiç korkma çünkü bebişin rahminde yer açıyor kendine ve büyüyor annesi..büyürken de anneye biraz ağrı yapıyor işte..

ay canım bran tedrgin oldum,hamilelik belirtsi de yaşamadığım için bi de kasığım ağrıyınca korkuverdim.

gel de laf anlat bu kıza..

o değil de ben onun nasıl doğuracağını çok merak ediyorum :))

Doktor çıldırır

ha-mi-le çok hoşuma gitti yahu böle yazışın

:111::111::111:ay iyice delirdim ben...
ayy biran korktm canım ya:18::18:
ayaklarımı uzatayım biraz...

hıııh dineln şöyle biraz, keyfini çıkar bu günlerin...

safol kuzuumm kociş buna bayılacak haftaya yaparım pazardan daze daze alam naneyi öle yapam sonra burda fikrimide yazarım

yap yap, sonra da yaz bakalım buraya... merak ederim ben de nasıl olduğunu

slm kızlar bu mübarek günde Rabbim biz gibi anne olmayı isteyenlere bebişler nasip etsin. Kimsenin rahmini ve kollarını boş koymasın. Anne adaylarına da sağlıkla bebeklerini

kucaklarına almayı nasip etsin inşallaaaaaaahh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…