Sabredenler Kulübü 2012 :)

ben de 5inde olurum diyorum battaşım, hoşgeldin....

benim ağrım yok ama yumurtlamam gecikmişti, kırmızılar da biraz gecikebilir belki
nasılsın bakalım?

ben de 5inde olurum diyorum battaşım, hoşgeldin....

benim ağrım yok ama yumurtlamam gecikmişti, kırmızılar da biraz gecikebilir belki
nasılsın bakalım?

h.b canım,nasıl olayım umutsuz mutsuz öle işte bende bu ay anlamadım yumrtladığımı nedense ve kaç gündür bekliyorum ha geldi gelecekler kırmızılarım...
sen nasılsın tatlımmmm

h.b canım,nasıl olayım umutsuz mutsuz öle işte bende bu ay anlamadım yumrtladığımı nedense ve kaç gündür bekliyorum ha geldi gelecekler kırmızılarım...
sen nasılsın tatlımmmm

hamdolsun tatlım iyiyim ya, devamlı kendimi dinliyorum, gelen giden var mı diye...
herhangi bir gebelik belirtim yok, benim adete en yakın belirtim hafif kahverengi lekelenmedir. henüz o başlamadı. bakalım bu ay nasıl gelecekler. Ama yeminliyim, ne kadar gecikirse geciksin kan testine gitmeyeceğim. zaten 2 günlük bir gecikme bekliyorum dediğim gibi, yumurtlama günüm kaydığı için, ama fazlası da olsa gitmeyeceğim. idrar testinde çizgi görürsem o zaman giderim

Kıslarrrrr hatırladınız mı benııııı nasıl gıdıyor bakalımm
ben de aynııı bebıs hala yokkk Allahtan hayırlısını diliyoruz her zaman ki gibi
gerçi bu ay umutluyum sankii

Kıslarrrrr hatırladınız mı benııııı nasıl gıdıyor bakalımm
ben de aynııı bebıs hala yokkk Allahtan hayırlısını diliyoruz her zaman ki gibi
gerçi bu ay umutluyum sankii

hatırlar gibi oldum evet
bende de aynı tatlım, bebiş yok henüz...
inşallah bu ay kavuşursun sen

inş gelmezler canım...net kıpkırmızı 2tane çizgi görürsün inş...
benimde bu ay gecikmem oldu en geç dün olmam lazımdı ama olmadı sanırım benimde yumrtlamam gecikti bi kaçgün,zaten bu ay yumurtladığımı anlamadım da sancılarımdan öle tahmin ediyorum ayın 5ine kadar gün verdim kendime hoş 5inde bile gelmese o kadar eminimki adet olacağıma gelene kadar beklicem,ne zaman test yapsam peşine hemen adet oluyorum zaten ben test hiç yapmam....

hatırlar gibi oldum evet
bende de aynı tatlım, bebiş yok henüz...
inşallah bu ay kavuşursun sen

inşallah canım yaaa bılemıyorum cokta psıkolojısıne gırmek ıstemıyorum ama kaç gundur kasıklarım catlıyacak gıbıydı mıde bulantısı halsızlık felann bugun hoppp uçtu gitti hepsii ben de üzüldümm adet de düzensiz olunca gecıkmesını de konduramıyor ınsan

kızlar bende kaçıyorum,kendinize iyi bakın.muhtemelen haftaya kadar giremem ben artık.c.tesi pazaar kpss var dua edin lütfen geçeyim şu sınavı.
hepinizi çok çok öptümmmmm görüşürükkk

kuzucumm nasılsınnnn
eşin nasıl oldu sen nasıl oldunnn epey oldu görüşmeyeli

kuzucumm nasılsınnnn
eşin nasıl oldu sen nasıl oldunnn epey oldu görüşmeyeli

şükür canım....hala bekliyoruz bebiş daha uğramadı bize
eşimde iyi ,ama daha tahlil falan yaptırmadık inş olmuştur diyelim düzelme.....
sen görünmüyorsun bayadırrrrr

hatırladım canım uzun zamandır yoktun nerelerdesin bakem

canım benımm bı ara gırmedım sıteye artık bebek gördüğümde ağlamaya baslıyordumm ıyı degıldım sonrada baska bır topıkte geyık hamılelık derken gelemedımm ama ara ara kımler hamıle kalmıs bakıyordumm

aldattın demek bizleri he he
kafanı dağıtıp geldin demek bende bu aralar pek giremiyorumm buraya işte ama bulduğum ilk fırsatta damlıyorummmmm

aldattın demek bizleri he he
kafanı dağıtıp geldin demek bende bu aralar pek giremiyorumm buraya işte ama bulduğum ilk fırsatta damlıyorummmmm

kuzumm orda hamılelıkten cok geyık yapıldıgı için sıyrılıyo ınsan bırazzz cunku ben kafayı yemek uzereydımm bırde kpss var cmt gunu gırecegımm bakalım hayırlısı hepsı bıraraya gelınce ınsan kafa dagıtmayı ıstıyor
esımle karar aldık henuz erken dedık tedavı için beklıcez 1 sene dolmasını

hakkınızda hayırlısı olsun canım,inş 1yıl dolmadan bebişin senle olur...
sınavında güzel geçer inş,iyi notlar alırsınnnn...
keşke bende kafamı dağıtabilsem biraz,olmuyor bi türlü nereye baksam hamile dolu içim gidiyor,yinede hayırlısı olsun diyorum artık yapacak bişey yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…