- Konu Sahibi minikgelin
-
- #25.721
canım benim hayırlısıyla inşallah değerlerin katlanır ve yavrun sana sıkı sıkı tutunur.kizlar kan sonucum 199 cikmis
Al işte iki sivilcede gördüm kesin adet olacambari memlekete gitmeden önce başlasa
günaydın ciğer parelerim..
az önce çay bardaklarını hazrlarkeneeee kasığımda ani bi sancı ile kala kaldım acaba yumurtlama sancısımıydı bu 3 dk sürdü kasığımda bi ağrı oldu ve geçince izi bile kalmadı sanki hiç olmamış gibi ama 2 gündürde hafif sancım oluyordu ama bu sabahki şiddetli idi.. neyse hayırlısı
amaannn ne bilem yaa bu ay olmazsa üzülürüm sonrası normal karşılarımda bu ay nedense çok istiyomGünaydınlar canımm...
kaç defa söyledik sana,hatta kaç defa konuştuk;adet ağrısı,belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı diye....
Ben hamileliğimi öğrenmeden önce ne çok dövünmüştüm,kasıklarım ağrıyor,akıntım durdu,şöyle oldu böyle oldu diye...Nasılsa adet olcam deyip yaptığım testle şoka girmiştim.Şuanda yüzümde sivilce dolu(gerçi yediğim cevizden olma ihtimali yüksek.)Ve adet günü de 1-2 sivilce vardı yüzümde...Sivilceye fln takılma,Rabbi'm nasip ettiyse kırmızılar gelmeyecek ve inşallah bebişin rahmine düşecek.
kısss olur mu olur kimisnin kasığında şiddtli ağrı olurmuş valla çatlamış olabiler bence kaçırma bugünü ne olacağını hiiiç bilemeyizgünaydın ciğer parelerim..
az önce çay bardaklarını hazrlarkeneeee kasığımda ani bi sancı ile kala kaldım acaba yumurtlama sancısımıydı bu 3 dk sürdü kasığımda bi ağrı oldu ve geçince izi bile kalmadı sanki hiç olmamış gibi ama 2 gündürde hafif sancım oluyordu ama bu sabahki şiddetli idi.. neyse hayırlısı
hayırlı kandiller kızlar...Rabbi'm dualarımızı kabul etsin inşallah bu mübarek günde.
kızlar bugün kandil bi arkadaşımn dediki bana kandil günü halvet olmaz günah dediama ya az önceki sancım yumurtlama sancısı ise ki büyük ihtimal öyle çünki 6 gündür ovulasyon testi yapıyom dün em koyu çizgiyi gördüm akşamkinde ise çizgi daha açıktı yani 24-36 saat içinde çatlayacak demek yani bu gün şeyedemeyecekmiyim yaaaa aramızda ilahiyet okuyanlar vardı bu duyduklarım hurafeden mi ibaret acaba lütfennnn içimi rahatlatın
kuzular ben arada odaya gidip geşliyom buralardayım ama az sonra boyası cilası biten odalara parkem yapılacak yehuuuu yorulcam ama olsun evim şahane oluor yahuuuuu
Ramazan ve Kurban bayramları gibi dini bayramlarda veya cuma gecesi, Ramazan geceleri gibi mübarek gecelerde eşler arasında cinsel ilişki yasak değildir. Eşler arasında cinsel ilişkinin yasak olduğu dönemler; bayanların adetli veya lohusa olduğu günler, hac ve umre için ihramlı bulunulan günler ve itikâfta bulunulan günlerdir. Bunların haricinde cinsel ilişki için herhangi bir “özel gün” yasağı yoktur. (buyur sana senin aklına takılana verilmiş bir cevap)
Birde kuzum şunu düşün kadir gecesi ramazan ayının içinde bir yere gizlenmiştir hangi gece olduğunu kimse bilmez son 10 gece arayın derler biz mesela bilmediğimiz o gecede eşimizle ilişkiye girmiş olabiliriz o zaman da mı günah bilmiyoruz hangi gün olduğunu o güne denk gelebilir günah olsaydı eğer bunun için rabbim ramazanda eşinizle elişkiye girmeyin derdiO yüzden için rahat etsin aksine belki çok şanslı bile olabilirsin
ayyyyyyyyy kııısssss hadi bakalım hayırlı ossun güle güle eskit çaya gelirik artıkım
kuzular bu arada iki şey aklıma gelsi ben de size söliceemm bimden sir ağda ısıtmak için makina ladımdı çok iyi çıktı çok sevindirik oldum kullanıyosanız bim mağazalarına varsa kaçırmayın alın fiyatta çok uygunondan sonra burda birisi bebeğine oyun halısı yapmış çok güzel olmuş acayip güzel yapmış ben de yapmak istiyorum çokda uyguna geldi fiyatı demiş sizlerin de aklında ossun kuzular yapmak isterseniz
hadi bakalım ebecik güzel şeyler söyler kuzum inşallahhhayy içimi rahatlattın canım inşaat içinde zor oluyor ama ne yapalım en azından istediğim vakitte kalkıp banyomu yapıyorum dediğin gibi badetimi ederim sonrada kocama hizmetinşaallah çatlamıştırda bu mübarek gece yüzü suyu hürmetine allahım dularımı kabul eder... bu arada bu gün ebeye gitcez ablamla bakalım ne yapacak uheueheueh
ayy canım gelin valla ne güzel olur kız hepinizi görmeyi çok istiyorum inan ki eşime diyorum davet etsem bi gün hepsi kalksa adanaya gelse bende kalsalar sende 2-3 gün ananda kalırsın nede olsa topikte erkek yok diyom olur diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?