Sabredenler Kulübü 2012 :)

ne güzel sohbet olmuç ben geri kaldım açıkcası kapıyı bilem açmicaktım yerimden hiç kalkmicaktım birde baktım ki dürbünden karşı komşum elleri dolu ben de didim bölle gelen çevrilmez aldım içeri hemen ama burdan geri kaldım yaaa nise artıkım başka bir gün inşallah hatta belki yarın

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD] dua günü
[/TD]
[TD="align: center"]
meleklerimize hoşgeldin hediyelerimiz

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]23 ay
[/TD]
[TD]16 haziran
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]1 ay
[/TD]
[TD]17 haziran
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren 2012
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]18 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]madamerica
[/TD]
[TD] 1 yıl
[/TD]
[TD]19 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] uzul29
[/TD]
[TD] 4 ay
[/TD]
[TD]20 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]21 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]22 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]23 haziran
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD] 19 ay
[/TD]
[TD]24 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]25 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]tüp bebek
[/TD]
[TD]26 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam

[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]10 ay
[/TD]
[TD]27 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn (Binnur)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]28 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]29 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmurdmls
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]30 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]1 temmuz
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]2 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gündüz
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]4 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 temmuz
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mahzen
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]7 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün gündüz arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

kuzularım bu liste tamamlandığı zaman sizlerin de onay vermesiyle hafta sonları liste güncellenmicek çünkü hemen hemen kimse gelmiyo topiğe dua günü olan kişi arada kaynıyor gibi oluyor. Lütfen fikirlerinizi yazın ona göre başa döndüğümüzde haftasonlarını çıkartıcam...

Günaydın yavru ceylanlar benim bugün keyfim yok kırmızılar gelecek gibi ruhsal problemlerim başladı karın ağrım başladı bazen midem bulanıyo gibi oluyo (ki buda adet olacağımda olur) adet olcem beeeeeeeeennnnnnnnnnnn pooooooooooooofffffffffffffffffffffffffff

Al işte iki sivilcede gördüm kesin adet olacam bari memlekete gitmeden önce başlasa

Günaydınlar canımm...
kaç defa söyledik sana,hatta kaç defa konuştuk;adet ağrısı,belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı diye....
Ben hamileliğimi öğrenmeden önce ne çok dövünmüştüm,kasıklarım ağrıyor,akıntım durdu,şöyle oldu böyle oldu diye...Nasılsa adet olcam deyip yaptığım testle şoka girmiştim.Şuanda yüzümde sivilce dolu(gerçi yediğim cevizden olma ihtimali yüksek.)Ve adet günü de 1-2 sivilce vardı yüzümde...Sivilceye fln takılma,Rabbi'm nasip ettiyse kırmızılar gelmeyecek ve inşallah bebişin rahmine düşecek.

günaydın ciğer parelerim..

az önce çay bardaklarını hazrlarkeneeee kasığımda ani bi sancı ile kala kaldım acaba yumurtlama sancısımıydı bu 3 dk sürdü kasığımda bi ağrı oldu ve geçince izi bile kalmadı sanki hiç olmamış gibi ama 2 gündürde hafif sancım oluyordu ama bu sabahki şiddetli idi.. neyse hayırlısı

günaydın canım,yumurtlama sancısı bu denli ağrıtıyorsa,bu ay için hayırlısı inşallah cnım...

kızlar bugün kandil bi arkadaşımn dediki bana kandil günü halvet olmaz günah dedi ama ya az önceki sancım yumurtlama sancısı ise ki büyük ihtimal öyle çünki 6 gündür ovulasyon testi yapıyom dün em koyu çizgiyi gördüm akşamkinde ise çizgi daha açıktı yani 24-36 saat içinde çatlayacak demek yani bu gün şeyedemeyecekmiyim yaaaa aramızda ilahiyet okuyanlar vardı bu duyduklarım hurafeden mi ibaret acaba lütfennnn içimi rahatlatın

amaannn ne bilem yaa bu ay olmazsa üzülürüm sonrası normal karşılarımda bu ay nedense çok istiyom hayırlıs yaf

kısss olur mu olur kimisnin kasığında şiddtli ağrı olurmuş valla çatlamış olabiler bence kaçırma bugünü ne olacağını hiiiç bilemeyiz

kuzular ben arada odaya gidip geşliyom buralardayım ama az sonra boyası cilası biten odalara parkem yapılacak yehuuuu yorulcam ama olsun evim şahane oluor yahuuuuu

kuzum hiçbirşey olmaz bizim gelin tam aksi kandile denk gelmişti onunki özellikle yapmış ogün eğer hamile kalırsam hayırlı bir evlat olur inşallah diyerek ibadetini et kuzum duanı et sonrada kocanın gönlünü et. Eşimizle olan illişkimizde sevap aslında tabi artık bu yönleriyle çok bakmıyoruz ama yapmakta sakınca yok hatta cuma günü mübarek gün yapmak olmaz diyolarya aslında öyle değil sevaptır o gün yapmak kiii bizler çocuk istiyoruz bu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim belki ogün nasip edecek o yüzden her denene kulak asmayın kuzular öyle birşey yok çünkü evlisin eşinle yapıyosun ayol töbe töbe başkasıyla değil ya

Ramazan ve Kurban bayramları gibi dini bayramlarda veya cuma gecesi, Ramazan geceleri gibi mübarek gecelerde eşler arasında cinsel ilişki yasak değildir. Eşler arasında cinsel ilişkinin yasak olduğu dönemler; bayanların adetli veya lohusa olduğu günler, hac ve umre için ihramlı bulunulan günler ve itikâfta bulunulan günlerdir. Bunların haricinde cinsel ilişki için herhangi bir “özel gün” yasağı yoktur. (buyur sana senin aklına takılana verilmiş bir cevap)

Birde kuzum şunu düşün kadir gecesi ramazan ayının içinde bir yere gizlenmiştir hangi gece olduğunu kimse bilmez son 10 gece arayın derler biz mesela bilmediğimiz o gecede eşimizle ilişkiye girmiş olabiliriz o zaman da mı günah bilmiyoruz hangi gün olduğunu o güne denk gelebilir günah olsaydı eğer bunun için rabbim ramazanda eşinizle elişkiye girmeyin derdi O yüzden için rahat etsin aksine belki çok şanslı bile olabilirsin

ayy içimi rahatlattın canım inşaat içinde zor oluyor ama ne yapalım en azından istediğim vakitte kalkıp banyomu yapıyorum dediğin gibi badetimi ederim sonrada kocama hizmet inşaallah çatlamıştırda bu mübarek gece yüzü suyu hürmetine allahım dularımı kabul eder... bu arada bu gün ebeye gitcez ablamla bakalım ne yapacak uheueheueh

ayyyyyyyyy kııısssss hadi bakalım hayırlı ossun güle güle eskit çaya gelirik artıkım

ayy canım gelin valla ne güzel olur kız hepinizi görmeyi çok istiyorum inan ki eşime diyorum davet etsem bi gün hepsi kalksa adanaya gelse bende kalsalar sende 2-3 gün ananda kalırsın nede olsa topikte erkek yok diyom olur diye...

kuzular bu arada iki şey aklıma gelsi ben de size söliceemm bimden sir ağda ısıtmak için makina ladımdı çok iyi çıktı çok sevindirik oldum kullanıyosanız bim mağazalarına varsa kaçırmayın alın fiyatta çok uygun ondan sonra burda birisi bebeğine oyun halısı yapmış çok güzel olmuş acayip güzel yapmış ben de yapmak istiyorum çokda uyguna geldi fiyatı demiş sizlerin de aklında ossun kuzular yapmak isterseniz

sir ağda makinası bu günlerdemi satılıyor yoksa önceden mi aldın canım... eğer öyleyse evime çok yakın 2 bim var alırım valla bende süper olur... bende kablosuz mouse aldıydım kocişe fifa oynuyor ya bi tonkablo oluor dedim ama çok beğendim iş laptopumun çantasına koydum beğenedim diye logitech marka zaten ben pc marketinde çalıştım emsleğim ya logitech en iyi pc ekipman markasıdır bayisiydik ondan biliyorum

hadi bakalım ebecik güzel şeyler söyler kuzum inşallahhh Bu gecenin yüzü suyu hürmetinede Rabbim bebek nasip etsin hayırla inşallah sanaaaa ve hepimizeee

anaaa ne gözzel olar hepiziğimiz bir araya gelirik ahh ahh nirde o günleerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…