- Konu Sahibi minikgelin
-
- #25.741
yeni aldım kuzum iki üç gün oldu şeker istersen bir bak istediğin gibi birlşeyse al ben beğendim valla dua bilem ettim icat edenden allah razı ossun didimsir ağda makinası bu günlerdemi satılıyor yoksa önceden mi aldın canım... eğer öyleyse evime çok yakın 2 bim var alırım valla bende süper olur... bende kablosuz mouse aldıydım kocişe fifa oynuyor ya bi tonkablo oluor dedim ama çok beğendim iş laptopumun çantasına koydum beğenedim diye logitech marka zaten ben pc marketinde çalıştım emsleğim ya logitech en iyi pc ekipman markasıdır bayisiydik ondan biliyorum
akşam kociş geldin gider bakarım zaten ebeye gidecez ya yol üstünde bi yon bimvar uehuehe muhakkak birinden birinde bulurum inş..
bide kuzenim netten bi ağda almış makinasınıda ayrı almış tek gözü bş makina ama ağdası çok güzel tüyleri azaltıyor bi kremi varmış her akşam sürcekmişsin onu o ve ağda bitkiselmiş ismini alıp bende getirtcem makinayıda aldığımda kullanırım kuzen üstten şöle gösterdi gerçektede seyrelmiş azalmış cansızlaşmış ne güzel valla...
kızlar bugün kandil bi arkadaşımn dediki bana kandil günü halvet olmaz günah dediama ya az önceki sancım yumurtlama sancısı ise ki büyük ihtimal öyle çünki 6 gündür ovulasyon testi yapıyom dün em koyu çizgiyi gördüm akşamkinde ise çizgi daha açıktı yani 24-36 saat içinde çatlayacak demek yani bu gün şeyedemeyecekmiyim yaaaa aramızda ilahiyet okuyanlar vardı bu duyduklarım hurafeden mi ibaret acaba lütfennnn içimi rahatlatın
kuzum hiçbirşey olmaz bizim gelin tam aksi kandile denk gelmişti onunki özellikle yapmış ogün eğer hamile kalırsam hayırlı bir evlat olur inşallah diyerek ibadetini et kuzum duanı et sonrada kocanın gönlünü et. Eşimizle olan illişkimizde sevap aslında tabi artık bu yönleriyle çok bakmıyoruz ama yapmakta sakınca yok hatta cuma günü mübarek gün yapmak olmaz diyolarya aslında öyle değil sevaptır o gün yapmak kiii bizler çocuk istiyoruz bu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim belki ogün nasip edecek o yüzden her denene kulak asmayın kuzular öyle birşey yok çünkü evlisin eşinle yapıyosun ayol töbe töbe başkasıyla değil ya
ayyy ne güzellmiş o öle bende istiyom markayı ona görebenimde azalması gereken sürü ile kıl tüy var
kızlarrrrr nerdesiniz yahuuu uykucular hadi gelin muhabbete bakın kıl tüy ağda muhabbeti var hadi gel gel gel ablaaaaa bedava bedavaaaaaaaaaaaaaaaaaa uheueheu
(haftasonu sabah er kalktım pazara gittim anam bi baktım amerikalılar dolmuş pazara kıayeft alıyolar domtes seçiyolar evim adana incirlik hava üssüne çok yakın yatak odası penceresinden görünüyor onlarda kaytarıp pazara gelmişler pazarcılar onlara bağırıyordu gelllll gell demek yerine kaaaamm abla kammmmm domato ucuzzzzzz kammmmmm uheueehu bende onlar gibi oldum )
ismini muhakkak burda paylaşırım canım herkesin işine yarasın demi amanede olsa hepimizin ortak derdi kıl tüy...
ben zati kaammıımm burda tam kadınlık dedikoduu var bugün gel sen de öğren eksik kalma başını taşa vurma
(ayyy kııss bizde mi pazarcı ossak)
günaydın kızlaaaaaar
elifciğim, friedman zaten güzelce açıklamış, tam olarak katılıyorum söylediklerine. kesinlikle yasak değil, günah değil. hem bu kandil gecelerinin hepsi peygamber efendimizden çook sonra oluşmuş ve idrak edilmeye başlanmış geceler. Hatta islam alemi içinde de bu gecelerde özel ibadet yapılmasını doğru bulmayan bir kesim var. O nedenle hiç bunları kafana takma. ibadet etmek istiyorsan onu da yap, halvet istiyorsan onu da... inşallah yumurtan çatlamıştır kuzum...
uheueehu allah da seni güldürsün emi..
ablamın kızı geldi aklıma annemher hafta yanında götürüyor bırakacağı kimse yok diye gittiği tezgahta ikramlar sınırsız ya ye allah ye meyveleri adanada böyle muhakkak yedirir pazarcılar her meyveden, bi gün ablamın kızı dediki; anneanne ben büyüyünce pazracı olacam dedi annemde kızdı o nasıl söz kız çocuğu pazarcımı olur dedi niye portakalcı teyze var bana soyup yediriyor ya işte pazarcı olursam akşama kadar pazarı gezer ye alla ye ederim doyarım dedi kopmuştuk gülmekten ...
kaammm kaaaaaaaaammm kaçmadan yetiştin dün ben kaçırdım dıay muhabbeti kaçırıyodum az daha kızlar,yoğunluk oldu birden,başımı kaldıramadım.
G-Ü-N-A-Y-D-I-N- KUZUUUUU
yahu insanın içine korku düşüyolar bide demesin mi eğer o gece ilişkide hamiş kalırsan bebek sakat olur çüşşşş dedim sinir oldum allah akıl versin ne diyim ama genede bi bilene danış derler ya maksat tezini çürütmek için yanımda yanı fikirden birilerini bulmak
sdtivem sana da günaysın asılsın bakem
G-Ü-N-A-Y-D-I-N- KUZUUUUU
yahu insanın içine korku düşüyolar bide demesin mi eğer o gece ilişkide hamiş kalırsan bebek sakat olur çüşşşş dedim sinir oldum allah akıl versin ne diyim ama genede bi bilene danış derler ya maksat tezini çürütmek için yanımda yanı fikirden birilerini bulmak
hamdolsun tatlım yaaa, kırmızıları bekliyorum. bir yandan da internette araştırma yapıyorum, kandil geceleri bid'at mıdır diye...okudukça da kafam karışıyor, neyse bakalım. sen de iyisin di mi?
yaaa inanma tatlım ya, zaten bin türlü hurafeyle, korkuyla milleti dinden de soğutuyorlar. helalin olan eşinle ilişkinin nesi kötü. oruçlu değilsin, hacda umrede değilsin ki?! üstelik amacın da minik bir yavrucuk
benim de bugün 29... yumurtlamam 2-3 gün geceikmişti, bu durumda 31. gün falan regl olmam lazım. yani cuma gününe denk geliyor
kızlar yaaa ben şuanda biikilem içindeyim paylaşayım dedim doktorum dün bana iğneye gerek yok dedi orgametril diye bi ilaç verdi her ay onu içiyom zaten adetimi düzenliyor ilaç eğer yumoşum çatladı ise ve bu gece çalışma yapacaksam bu ilaca bu gün başlamasam belki hamişliğe engeldir soramıyomda doktora eğer doğal yolla olacak olursa engel mi diye ya kızarsa offffff ne yapacam ilaç masada suda 1 saattir elim gitmiyo yarın başlasam diyorum içen var mı bu haptan hiç... konuyla alakasız oldu ama içim içimi yiyo sabah beri yahhuuu
ay muhabbeti kaçırıyodum az daha kızlar,yoğunluk oldu birden,başımı kaldıramadım.
benim de bugün 29... yumurtlamam 2-3 gün geceikmişti, bu durumda 31. gün falan regl olmam lazım. yani cuma gününe denk geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?