Sabredenler Kulübü 2012 :)

yeni aldım kuzum iki üç gün oldu şeker istersen bir bak istediğin gibi birlşeyse al ben beğendim valla dua bilem ettim icat edenden allah razı ossun didim kaçırma fiyatı 20 tl içinde iki tane ağda şeyside var ben tesadüf gördüm aldım bir kuaför arkadaşım var onu aradımdı oda bende aldım diyincik daha bir sevindim

akşam kociş geldin gider bakarım zaten ebeye gidecez ya yol üstünde bi yon bimvar uehuehe muhakkak birinden birinde bulurum inş..

bide kuzenim netten bi ağda almış makinasınıda ayrı almış tek gözü bş makina ama ağdası çok güzel tüyleri azaltıyor bi kremi varmış her akşam sürcekmişsin onu o ve ağda bitkiselmiş ismini alıp bende getirtcem makinayıda aldığımda kullanırım kuzen üstten şöle gösterdi gerçektede seyrelmiş azalmış cansızlaşmış ne güzel valla...

ayyy ne güzellmiş o öle bende istiyom markayı ona göre benimde azalması gereken sürü ile kıl tüy var

kızlarrrrr nerdesiniz yahuuu uykucular hadi gelin muhabbete bakın kıl tüy ağda muhabbeti var hadi gel gel gel ablaaaaa bedava bedavaaaaaaaaaaaaaaaaaa uheueheu

(haftasonu sabah er kalktım pazara gittim anam bi baktım amerikalılar dolmuş pazara kıayeft alıyolar domtes seçiyolar evim adana incirlik hava üssüne çok yakın yatak odası penceresinden görünüyor onlarda kaytarıp pazara gelmişler pazarcılar onlara bağırıyordu gelllll gell demek yerine kaaaamm abla kammmmm domato ucuzzzzzz kammmmmm uheueehu bende onlar gibi oldum )

günaydın kızlaaaaaar

elifciğim, friedman zaten güzelce açıklamış, tam olarak katılıyorum söylediklerine. kesinlikle yasak değil, günah değil. hem bu kandil gecelerinin hepsi peygamber efendimizden çook sonra oluşmuş ve idrak edilmeye başlanmış geceler. Hatta islam alemi içinde de bu gecelerde özel ibadet yapılmasını doğru bulmayan bir kesim var. O nedenle hiç bunları kafana takma. ibadet etmek istiyorsan onu da yap, halvet istiyorsan onu da... inşallah yumurtan çatlamıştır kuzum...

ben zati kaammıımm burda tam kadınlık dedikoduu var bugün gel sen de öğren eksik kalma başını taşa vurma

(ayyy kııss bizde mi pazarcı ossak )

ismini muhakkak burda paylaşırım canım herkesin işine yarasın demi ama nede olsa hepimizin ortak derdi kıl tüy...

çok iyi olur valla. Ben de burda biri tüy sorununuza bir de bu pencereden bakın diye konu açmış bana raraavis dedi baktım ben de yaptım konu sahibinin dediği tarihlerde tüy yoluyok sonra azalma ve cansızlaşma oluyomuş ben ilk defa yaptım ama yapan birçok kişi sonuç almış kuzu

ben zati kaammıımm burda tam kadınlık dedikoduu var bugün gel sen de öğren eksik kalma başını taşa vurma

(ayyy kııss bizde mi pazarcı ossak )

uheueehu allah da seni güldürsün emi..

ablamın kızı geldi aklıma annemher hafta yanında götürüyor bırakacağı kimse yok diye gittiği tezgahta ikramlar sınırsız ya ye allah ye meyveleri adanada böyle muhakkak yedirir pazarcılar her meyveden, bi gün ablamın kızı dediki; anneanne ben büyüyünce pazracı olacam dedi annemde kızdı o nasıl söz kız çocuğu pazarcımı olur dedi niye portakalcı teyze var bana soyup yediriyor ya işte pazarcı olursam akşama kadar pazarı gezer ye alla ye ederim doyarım dedi kopmuştuk gülmekten ...

G-Ü-N-A-Y-D-I-N- KUZUUUUU

yahu insanın içine korku düşüyolar bide demesin mi eğer o gece ilişkide hamiş kalırsan bebek sakat olur çüşşşş dedim sinir oldum allah akıl versin ne diyim ama genede bi bilene danış derler ya maksat tezini çürütmek için yanımda yanı fikirden birilerini bulmak

ayyy ne güldüm ayol valla zeki kızmış haklııııııııııııı homini homini yer gezer ne gözel olar kariyerimle ilgili yeni lşeyler düşünmey ebaşladım adanaya yerleşcem pazarcı olcem

ay muhabbeti kaçırıyodum az daha kızlar,yoğunluk oldu birden,başımı kaldıramadım.
kaammm kaaaaaaaaammm kaçmadan yetiştin dün ben kaçırdım dı dediğin gibim kovacaktım emme ayıp didim oturdum uslu olim yoksa şirinleri göremem asla didim

yuhh ama artık yuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhh müneccimmiymiş ne bebenin sağlığına kadar demiş hey allahım yahu neler duycez daha

sdtivem sana da günaysın asılsın bakem

hamdolsun tatlım yaaa, kırmızıları bekliyorum. bir yandan da internette araştırma yapıyorum, kandil geceleri bid'at mıdır diye...okudukça da kafam karışıyor, neyse bakalım. sen de iyisin di mi?

yaaa inanma tatlım ya, zaten bin türlü hurafeyle, korkuyla milleti dinden de soğutuyorlar. helalin olan eşinle ilişkinin nesi kötü. oruçlu değilsin, hacda umrede değilsin ki?! üstelik amacın da minik bir yavrucuk

benim de bugün 29... yumurtlamam 2-3 gün geceikmişti, bu durumda 31. gün falan regl olmam lazım. yani cuma gününe denk geliyor

kızlar yaaa ben şuanda biikilem içindeyim paylaşayım dedim doktorum dün bana iğneye gerek yok dedi orgametril diye bi ilaç verdi her ay onu içiyom zaten adetimi düzenliyor ilaç eğer yumoşum çatladı ise ve bu gece çalışma yapacaksam bu ilaca bu gün başlamasam belki hamişliğe engeldir soramıyomda doktora eğer doğal yolla olacak olursa engel mi diye ya kızarsa offffff ne yapacam ilaç masada suda 1 saattir elim gitmiyo yarın başlasam diyorum içen var mı bu haptan hiç... konuyla alakasız oldu ama içim içimi yiyo sabah beri yahhuuu

ben de aynı kuzum senin gibi adet beklemeye başladım memlekete gitcem mutluyum onçün ama adet olcem onuın içinde eccilk burukum

içeriğini bir oku tatlım... eğer progesteron içeriyorsa birşey olmaz, benim 1 kere adet olmamıştım 1 hafta. doktora gittim bana söktürücü verdi. dedi ki, eğer beebk oluşmuşsa onu besler, zararı olmaz, eğer bebk yoksa da adeti söker. belki senin ilaç da öyle birşeydir. internetten araştır istersen

benim de bugün 29... yumurtlamam 2-3 gün geceikmişti, bu durumda 31. gün falan regl olmam lazım. yani cuma gününe denk geliyor

canım genelde sen bugünlerde adet oluyodun,ovulasyon testinden mi yola çıkarak mı o günü hesapladın,belki de hamişsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…