Sabredenler Kulübü 2012 :)

ben de aynı kuzum senin gibi adet beklemeye başladım memlekete gitcem mutluyum onçün ama adet olcem onuın içinde eccilk burukum

ne güzel memlekeeet oohhh... burulma hiç tatlım yaaa, siz gebe kalabildiğiniz biliyorsunuz en azından. zamanı gelince olacak. ben henüz hiç yaşamadım. kısmet artık

yıvrımmm dal muhabbetin ortasına yakalarık biz seni havada hoş geldin safalar getirdin....

hoşbulduk gülüm...bahsettiğin ilacı hiç duymadım ben,keşke yardımcı olabilseydim.

burnum çok kaşınıyo bugünlerde,ve sürekli dolu ayıptır söylemesi,hamiilelikle ilgili midir sizce

araştırdımda bi sonuca eremedim o yüzden kararsız kaldım içeriği linestrenol varmış içeriğinde ama kutusundada porgestagen yazıyor kafa allak bullak vallahi yaaa en iyisiyarın başlayayım ben buna bi gün geç başlarsam bişi değişmez adetimi en fazla 3-4 saat geciktirir

kuzum ilaçla ilgili falan hiçbir fikrim yok ama birgün sonra içmende sakınca yoksa birgün sonra iç için içini yiyeceğine ilaç kutuda dursun mideye sonra iner adet düzenleyiciyse bence sakıncası olmaz birgünden birde bi oku prespektüsü birşey bulursun belki

kuzu sen yumurtladığını hissedenlerdensin bu sancı ani gelip geçen bi sancımı sabah bende olan yani ueheueh sabah çay hazırlarken ayaktaydım birden kasıkıma sancı girdi 2-3 dk sürdü ama şiddeti orta sınıftı birden geçti sonrasında hiç bişi olmamıştı ama şu bi kaç dk içinde hafif sancım oldu hiç bu sancıyı yaşamamışım yaaa... yumurtlama sancısı cahiliyim ben sanırım uehue

ne güzel memlekeeet oohhh... burulma hiç tatlım yaaa, siz gebe kalabildiğiniz biliyorsunuz en azından. zamanı gelince olacak. ben henüz hiç yaşamadım. kısmet artık
inşallah senin deneyimin bizimki gibi olmadan direk kucağında olur kuzum inşallah çok beklemeyiz artık hiç birimiz

hoşbulduk gülüm...bahsettiğin ilacı hiç duymadım ben,keşke yardımcı olabilseydim.

burnum çok kaşınıyo bugünlerde,ve sürekli dolu ayıptır söylemesi,hamiilelikle ilgili midir sizce

ahanda yeni bir bulgu burun doluluğu gebeliğe işarettir

valla şekerim sen kuluçka dönemimin meyvesini alıyon bence benim yumurtlama dönemlerim sancılı geçer hatta benimki biraz fazla bilem oluyor kürtajdan sonra birgün yatmama bilem sebep olabiliyor

canım genelde sen bugünlerde adet oluyodun,ovulasyon testinden mi yola çıkarak mı o günü hesapladın,belki de hamişsin

canım benim ovulasyon zamanı batmalarım sancılarım falan oluyor. genelde 14-15. gün olurdu. bu ay 16-17. gün falandı. hatta dedim o zamanda bu ay gecikirim ben hiç heyecanlanmayayım diye. pek öyle hamilelik hissim ya da belirtim yok gibi tatlım ya. sanki kırmızılar gelecek gibi.

canım alerji gibi bu tarif ettiklerin, eğer hamilelik bünyeyi hassaslaştırıyorsa ve zayıflatyıyorsa, ondan olabilir

progestagense zararı olmaz gibi ama ben de emin değilim. bana o zaman doktor duphaston yazmıştı. eğer bu onun muadiliyse, aynı sınıftır ve zarar vermez diye düşüünüyorum

hay aklınla bin yaşaaaaa duphastonla içeriki aynı bi ay ondan diğer ay bundan veriyor tşk ederem güloooo bak çok yardımcı oldun bana yavrıımmmm tecrübelerine sağlık.....

canım o dönemde 1-2 gün şişlik ara ara gelen sancılarım oluyor. tarif ettiğin gibi bir sancı ve batma yaşadığım da oluyor. her ay aynı değil, iki yumurtalık birbirinden farklı olabiliyor. bir de her ay aynı boyuta ulaşmıyordur belki de yumurtam. emin değilim ama senin yaşadığın da yumurtaya bağlıdır büyük ihtimalle.

inşallah senin deneyimin bizimki gibi olmadan direk kucağında olur kuzum inşallah çok beklemeyiz artık hiç birimiz

inşallah canım, inşallah

hay aklınla bin yaşaaaaa duphastonla içeriki aynı bi ay ondan diğer ay bundan veriyor tşk ederem güloooo bak çok yardımcı oldun bana yavrıımmmm tecrübelerine sağlık.....

ne demek kuzum, bana o zaman demişti ki doktor, geç döllenme ender de olsa görebildiğimiz birşey, birkaç gün sonra tekrar test yaptır, negatif çıkarsa ilacı içersin. Ama zaten korkmana gerek yok hamilelik oluşmuş bile olsa bu bebeğe zarar vermez, besler demişti. Aklımda kalmış işte. sen yine de istersen yarın içmeye başla

o zmn şu günlerde iki hamiş haberi alabilirz..inşallah friedman ve sdtive....

değerlerin artmasını bekleyen sweet de var.Ondan sonracığım iki hafta sonra da elosercem...inşallah inşallah..
bakalım ben de keseyi,bebişi,kalp atışlarını görebilecek miyim?

eyvallah bebeeeem ilk kez yumoş büyüyünce ilk kez sancı oldu bu bile sevindirik etti beni demek ki yumoşum büyümesini öğrenmiş çok şükür....

varilli güzel,eskilerde 2011li yıllarda hunimiz vardı,huni takanların çoğu şu an hamiş.ben huni taktım olmadı,varil bende işe yaradı,bu işin mucidi friedmana da yarar inşallah

kııss huniylede hamiş bıraktığımız oldu varillede acep kalanlar yeni şeyler mi istiyo değişiklik mi lazım ola ki :26:

hayırlısı canım yaaa. pek öyle hissetmiyorum ama bellki de olmaz tabi. iki gündür çok başım ağrıdı, bazen bana regl öncesi oluyor. yani aslında kırmızılar geliyoruz diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…