- Konu Sahibi minikgelin
-
- #25.761
ben de aynı kuzum senin gibi adet beklemeye başladımmemlekete gitcem mutluyum onçün ama adet olcem onuın içinde eccilk burukum
yıvrımmm dal muhabbetin ortasına yakalarık biz seni havada hoş geldin safalar getirdin....
içeriğini bir oku tatlım... eğer progesteron içeriyorsa birşey olmaz, benim 1 kere adet olmamıştım 1 hafta. doktora gittim bana söktürücü verdi. dedi ki, eğer beebk oluşmuşsa onu besler, zararı olmaz, eğer bebk yoksa da adeti söker. belki senin ilaç da öyle birşeydir. internetten araştır istersen
kızlar yaaa ben şuanda biikilem içindeyim paylaşayım dedim doktorum dün bana iğneye gerek yok dedi orgametril diye bi ilaç verdi her ay onu içiyom zaten adetimi düzenliyor ilaç eğer yumoşum çatladı ise ve bu gece çalışma yapacaksam bu ilaca bu gün başlamasam belki hamişliğe engeldir soramıyomda doktora eğer doğal yolla olacak olursa engel mi diye ya kızarsa offffff ne yapacam ilaç masada suda 1 saattir elim gitmiyo yarın başlasam diyorum içen var mı bu haptan hiç... konuyla alakasız oldu ama içim içimi yiyo sabah beri yahhuuu
hamdolsun tatlım yaaa, kırmızıları bekliyorum. bir yandan da internette araştırma yapıyorum, kandil geceleri bid'at mıdır diye...okudukça da kafam karışıyor, neyse bakalım. sen de iyisin di mi?
yaaa inanma tatlım ya, zaten bin türlü hurafeyle, korkuyla milleti dinden de soğutuyorlar. helalin olan eşinle ilişkinin nesi kötü. oruçlu değilsin, hacda umrede değilsin ki?! üstelik amacın da minik bir yavrucuk
benim de bugün 29... yumurtlamam 2-3 gün geceikmişti, bu durumda 31. gün falan regl olmam lazım. yani cuma gününe denk geliyor
inşallah senin deneyimin bizimki gibi olmadan direk kucağında olur kuzumne güzel memlekeeet oohhh... burulma hiç tatlım yaaa, siz gebe kalabildiğiniz biliyorsunuz en azından. zamanı gelince olacak. ben henüz hiç yaşamadım. kısmet artık
hoşbulduk gülüm...bahsettiğin ilacı hiç duymadım ben,keşke yardımcı olabilseydim.
burnum çok kaşınıyo bugünlerde,ve sürekli dolu ayıptır söylemesi,hamiilelikle ilgili midir sizce
kuzu sen yumurtladığını hissedenlerdensin bu sancı ani gelip geçen bi sancımı sabah bende olan yani ueheueh sabah çay hazırlarken ayaktaydım birden kasıkıma sancı girdi 2-3 dk sürdü ama şiddeti orta sınıftı birden geçti sonrasında hiç bişi olmamıştı ama şu bi kaç dk içinde hafif sancım oldu hiç bu sancıyı yaşamamışım yaaa... yumurtlama sancısı cahiliyim ben sanırım uehue
canım genelde sen bugünlerde adet oluyodun,ovulasyon testinden mi yola çıkarak mı o günü hesapladın,belki de hamişsin
hoşbulduk gülüm...bahsettiğin ilacı hiç duymadım ben,keşke yardımcı olabilseydim.
burnum çok kaşınıyo bugünlerde,ve sürekli dolu ayıptır söylemesi,hamiilelikle ilgili midir sizce
araştırdımda bi sonuca eremedim o yüzden kararsız kaldım içeriği linestrenol varmış içeriğinde ama kutusundada porgestagen yazıyor kafa allak bullak vallahi yaaa en iyisiyarın başlayayım ben buna bi gün geç başlarsam bişi değişmez adetimi en fazla 3-4 saat geciktirir
inşallah senin deneyimin bizimki gibi olmadan direk kucağında olur kuzuminşallah çok beklemeyiz artık hiç birimiz
ahanda yeni bir bulgu burun doluluğu gebeliğe işarettir
ahanda yeni bir bulgu burun doluluğu gebeliğe işarettir
utan friedman utan...canım sdtive'cim ne güzel yanıt vermiş soruma....c
canım alerji gibi bu tarif ettiklerin, eğer hamilelik bünyeyi hassaslaştırıyorsa ve zayıflatyıyorsa, ondan olabilir
canım benim ovulasyon zamanı batmalarım sancılarım falan oluyor. genelde 14-15. gün olurdu. bu ay 16-17. gün falandı. hatta dedim o zamanda bu ay gecikirim ben hiç heyecanlanmayayım diye. pek öyle hamilelik hissim ya da belirtim yok gibi tatlım ya. sanki kırmızılar gelecek gibi.
canım alerji gibi bu tarif ettiklerin, eğer hamilelik bünyeyi hassaslaştırıyorsa ve zayıflatyıyorsa, ondan olabilir
progestagense zararı olmaz gibi ama ben de emin değilim. bana o zaman doktor duphaston yazmıştı. eğer bu onun muadiliyse, aynı sınıftır ve zarar vermez diye düşüünüyorum
kuzu sen yumurtladığını hissedenlerdensin bu sancı ani gelip geçen bi sancımı sabah bende olan yani ueheueh sabah çay hazırlarken ayaktaydım birden kasıkıma sancı girdi 2-3 dk sürdü ama şiddeti orta sınıftı birden geçti sonrasında hiç bişi olmamıştı ama şu bi kaç dk içinde hafif sancım oldu hiç bu sancıyı yaşamamışım yaaa... yumurtlama sancısı cahiliyim ben sanırım uehue
inşallah senin deneyimin bizimki gibi olmadan direk kucağında olur kuzuminşallah çok beklemeyiz artık hiç birimiz
friedman arkadaşımız hunisini taktı varilini giydiii hazır kıta bekliyor
friedman arkadaşımız hunisini taktı varilini giydiii hazır kıta bekliyor
hay aklınla bin yaşaaaaa duphastonla içeriki aynı bi ay ondan diğer ay bundan veriyor tşk ederem güloooo bak çok yardımcı oldun bana yavrıımmmm tecrübelerine sağlık.....
kııss ne çabık farkettin sen onuu yavaştan yavaştan sizde giydirecektim ben
canım o dönemde 1-2 gün şişlik ara ara gelen sancılarım oluyor. tarif ettiğin gibi bir sancı ve batma yaşadığım da oluyor. her ay aynı değil, iki yumurtalık birbirinden farklı olabiliyor. bir de her ay aynı boyuta ulaşmıyordur belki de yumurtam. emin değilim ama senin yaşadığın da yumurtaya bağlıdır büyük ihtimalle.
inşallah canım, inşallah
varilli güzel,eskilerde 2011li yıllarda hunimiz vardı,huni takanların çoğu şu an hamiş.ben huni taktım olmadı,varil bende işe yaradı,bu işin mucidi friedmana da yarar inşallah
o zmn şu günlerde iki hamiş haberi alabilirz..inşallah friedman ve sdtive....
değerlerin artmasını bekleyen sweet de var.Ondan sonracığım iki hafta sonra da elosercem...inşallah inşallah..
bakalım ben de keseyi,bebişi,kalp atışlarını görebilecek miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?