- Konu Sahibi minikgelin
-
- #25.781
kııss huniylede hamiş bıraktığımız oldu varillede acep kalanlar yeni şeyler mi istiyo değişiklik mi lazım ola ki :26:
o zmn şu günlerde iki hamiş haberi alabilirz..inşallah friedman ve sdtive....
değerlerin artmasını bekleyen sweet de var.Ondan sonracığım iki hafta sonra da elosercem...inşallah inşallah..
bakalım ben de keseyi,bebişi,kalp atışlarını görebilecek miyim?
ayy ben yavaş oluyo sandımdı demek pat diye dalıvirmişim vakit geldi ya ondandır zati bu hızımfarketmemek eldemi gözümüze gözümüze sokuyon ne yavaşı damdan düşer gibi hortladı hunili varilli halin uheueh
o zmn şu günlerde iki hamiş haberi alabilirz..inşallah friedman ve sdtive....
değerlerin artmasını bekleyen sweet de var.Ondan sonracığım iki hafta sonra da elosercem...inşallah inşallah..
bakalım ben de keseyi,bebişi,kalp atışlarını görebilecek miyim?
yaratıcılığınıza ihtiyacımız var o zaman.
inşallhhhhh canım inşallahhh komşum şu inşaat karışıklığında hamile kalmayı başarırsan sana helal olsun diyo ueheueh kısmeten öteye giden bişi yok rabbim yakın zamanda veriri inş kısmetimizi
yaratıcılığınıza ihtiyacımız var o zaman.
ayy ben yavaş oluyo sandımdı demek pat diye dalıvirmişim vakit geldi ya ondandır zati bu hızım
kıızzz allah mı söletti inşallah dediğin gibi olur hepimiz hayırlı haber veririz şu güzel günün yüzü suyu hürmetine amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn
manaakkk iyice delirtecen bizi hemiiievet yeni icatlar lazımmmm hadi çalıştıralık saksıları
ilk fikir benden deli gömleeeeeeeeğiii
evet yumoş dönemi geçince takmaya başlaıyos oldumu olmadımı adet dönemide iyice zıvanadan çıkıyos acep adet yoldamı geliyomu yoks 9 AYLIK derin uykudamı
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnn rabbbim söyletmiş olsun inş....
SAKSI DERKEN elosercem...sanırım buldun.saksı geçirek.
saksılarla işiniz bittikten sonra çiçek ekersiniz kızlar,nası fkir
Eki Görüntüle 457804
Eki Görüntüle 457805
bakk friedman varil- fıçı desenli saksı
Eki Görüntüle 457806
gudduuu 10,ayy görünce yaşadıklarım aklıma geldi,Rabbi'm bi daha yaşatmasın o hayalkırıklığı,üzüntüleri,hep güzel hisler,günler olsun inşallah.
yok varili attık artıkım hacıeskiye veda ediyok eğer saksıysa yeni şeysimiz ben şu arı vız vız vızzz onu istiyom belkim arım vııızzz konar sokar sonrası malum (lan sokar biraz ağır oldu ama arı başka ne ederki )
huhuuuuuuu an itibariyle beni kaybettiniz ona görebundan sonra sölediklerimden mesul değilim çünkü pek aklım yerinde diil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?