- Konu Sahibi minikgelin
-
- #25.801
senin aklın nerde belli oldu,halvet yok mu halvet.bak saksı çok amaçlı,varil ve huniyi kullandıktan sonra koyacak yer bulamıyoduk,değerlendiremiyoduk onları,bak saksıyı kullandıktan sonra çiçek ekerik.
vaaaaaavvvvvvvvvv bu saksıyı çok beğendimhamile kaldıktan sonra saksıların çiçekleri kadınlar kulübünden,buyrun
yok varili attık artıkım hacıeskiye veda ediyok eğer saksıysa yeni şeysimiz ben şu arı vız vız vızzz onu istiyom belkim arım vııızzz konar sokar sonrası malum (lan sokar biraz ağır oldu ama arı başka ne ederki )
huhuuuuuuu an itibariyle beni kaybettiniz ona görebundan sonra sölediklerimden mesul değilim çünkü pek aklım yerinde diil
ayranımı içiyom şimdi,sütümü evde unuttum,eve gidince süt de içcem,bayağı bi süt ve süt ürünleri gibiyim.İçimde koşuşturuyo hayvancıkların teçhizatı...paylaşayım dedim ne alakaysa
elosercem saksılarımızı göremeden gitti.
vaaaaaavvvvvvvvvv bu saksıyı çok beğendimilerisi bilem var ömürlük yani çiçeklerede kendi adlarımızı veririk onlar için yeni topik açarık
ayranımı içiyom şimdi,sütümü evde unuttum,eve gidince süt de içcem,bayağı bi süt ve süt ürünleri gibiyim.İçimde koşuşturuyo hayvancıkların teçhizatı...paylaşayım dedim ne alakaysa
hacım bana ordan bir kilo süt virsene
hiiiiii ne dediiiiiii
iç iç yarasın, balık yemeği de ihmal etme
evet hazır çiçek ekersen çiçekler uzun ömürlü olur saksıda,düşünsene bütün komşular hayran kalır saksılara,arada bi yıkarsın suyla...eşi benzeri olmayan çiçeklerden almak isterler gerçek diye,çaktırma
kııss bugün pek bi çalışıyo senin saksıacayip beğendim senin bu fikirleri
merhaba kızlar gunaydın bnm batım 26 temmuz stdıvecım 11 ay oldu ıns daha fazla aratmaz allahım bana ve bızlere eee napıosunuz bakalım keyıfler nassıl
vereyim canım yağlı mı yağsız mı?light tavsiye ederim
merhaba kızlar gunaydın bnm batım 26 temmuz stdıvecım 11 ay oldu ıns daha fazla aratmaz allahım bana ve bızlere eee napıosunuz bakalım keyıfler nassıl
bugünlerde ceviz,badem,süt,peynir derken saksıyı bayaaa bi besledim,uçuyorum adeta....
saksı çiçek demişken bişi aklıma geldi ikigün önce bizim üst komşu saksısını aşşa düşürdü en altın balkonunda da bebe oynuyomuş kadın bağırdı çağırdı neyse üst komşu en son ne diyo biliyonuz muu oğllu aşşada oğlum gitte çiçeğimizi getir diyoaşşada ki kadın birde onun için kızdı girdi içeri konu saksı çiçek oluncuk aklıma geldi paylaşam didim
töbe töbe güleyim mi kızayım mı anlayamadım..
nirye kayboldunu zbirden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?