Sabredenler Kulübü 2012 :)

senin aklın nerde belli oldu,halvet yok mu halvet. bak saksı çok amaçlı,varil ve huniyi kullandıktan sonra koyacak yer bulamıyoduk,değerlendiremiyoduk onları,bak saksıyı kullandıktan sonra çiçek ekerik.

cıkıs yok hem aklımda diildi kineeee arıyı görüncük geldi çok amaçlı saksılarımızzzzz yupiiiiiiiiiiiii

hiiiiii ne dediiiiiii

iç iç yarasın, balık yemeği de ihmal etme

vaaaaaavvvvvvvvvv bu saksıyı çok beğendim ilerisi bilem var ömürlük yani çiçeklerede kendi adlarımızı veririk onlar için yeni topik açarık

evet hazır çiçek ekersen çiçekler uzun ömürlü olur saksıda,düşünsene bütün komşular hayran kalır saksılara,arada bi yıkarsın suyla...eşi benzeri olmayan çiçeklerden almak isterler gerçek diye,çaktırma

Son düzenleme:
hiiiiii ne dediiiiiii

iç iç yarasın, balık yemeği de ihmal etme

şşşşşşşşşşşşşşşşş çaktırma uss

kııss bugün pek bi çalışıyo senin saksı acayip beğendim senin bu fikirleri

merhaba kızlar gunaydın bnm batım 26 temmuz stdıvecım 11 ay oldu ıns daha fazla aratmaz allahım bana ve bızlere eee napıosunuz bakalım keyıfler nassıl

merhaba kızlar gunaydın bnm batım 26 temmuz stdıvecım 11 ay oldu ıns daha fazla aratmaz allahım bana ve bızlere eee napıosunuz bakalım keyıfler nassıl

canım hoşgeldin,Rabbi'm daha fazla aratmaz inşallah tez zamanda kavuşursun hayırlısıyla yavruna..Hayırlı kandiller.

vereyim canım yağlı mı yağsız mı?light tavsiye ederim

hazırlayıp müşteriye sunma kısmı sende olduğu içün sen iyisini bilirsin sana güveniyom light ossun

saksı çiçek demişken bişi aklıma geldi ikigün önce bizim üst komşu saksısını aşşa düşürdü en altın balkonunda da bebe oynuyomuş kadın bağırdı çağırdı neyse üst komşu en son ne diyo biliyonuz muu oğllu aşşada oğlum gitte çiçeğimizi getir diyo aşşada ki kadın birde onun için kızdı girdi içeri konu saksı çiçek oluncuk aklıma geldi paylaşam didim

hoşgeldin şlekerim sen de şurdan bir saksı al dert tasa unut çok iyi geliyo

bugünlerde ceviz,badem,süt,peynir derken saksıyı bayaaa bi besledim,uçuyorum adeta....
bak çok yükselme biz senin kaddem nerjik değilik yetişek sonra haaa

töbe töbe güleyim mi kızayım mı anlayamadım..

ben aldım saksı zaten kızlar ehuehu dua cıcegı ıkeada satılıor cok hos tavsıye edeırım sızlerede hayırlı kandıller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…