- Konu Sahibi minikgelin
-
- #25.821
giden gidene guzum.ben de yemeğe çıkcam birazdan,sdtive'cim de müsait deil herhalde,yazamıyor.
giden gidene guzum.ben de yemeğe çıkcam birazdan,sdtive'cim de müsait deil herhalde,yazamıyor.
teşekkür ederim dadlularım o sizin formluluğunuz.kusura bakmayın kızlar, iş yerinde olunca birşeyler çıkabiliyor işte... ama hayalimduam bugün gerçekten formunda
ben de çıkcem birazdan sonra ne zaman gelirim bilmiyom
Slm KiZlar rüyamı anlatmaya geldim:)
Sdtive bacım seni gördüm rüyamda foruma giriyorum sen hamileyim diye yazmışsın bende cok seviniyorum yazıyorum sana :)
Gariptir ilk kez bura ile ilgili bı ruya gördüm:)ins rüyam çıkar:)
aa tatlım ya hayır olsun vallahi...şaşırdım sevindim, ne desem biliyorum. böyle sanal alemde yazınca ne kadar inandırıcı olur bilemiyorum ama ben her namazımdan sonra senin için dua ediyorum, yani bu forumdaki herkes için, seni de özellikle söylüyorum, aklıma geldikçe. belki bu dualarım nedeniyle görmüşsündür.
benim henüz kırmızılar gelemdi ama gebelik şüphem de yok, 2-3 günlük gecikmeyi bu ay bekliyorum, yumurtlamam geciktiği için. ama dediğin gibi olursa da çoook güzel olur
geçenhafta içinde bende kendimi gördüm, kan testine gidiyorum, 500lü bir değer çıkıyor, nasıl seviniyorum anlatamam. biraz etkisinde kaldım, kendime kızdım sonra, devamlı düşünüyorsun, tabii ki rüyana girecek diye...
hayırlısı olsun tatlım yaaa
Kızlar merhaba herkesin kandili mübarek olsun
bugün oruç tutacaktım ama midem rahatsızlandı tutamadım rüyamda eşim kucağında bir bebekle bana geldi "işte bizim çocuğumuz" dedi ve gariptirki aynı rüyayı eşimde birkaç ay önce görmüştü şaşırdım
kızlar Allah aşkına bana biriniz söyleyebilirmi konu da açmıştım ama şimdi benim cuma günü yumurtlamam başladı cumartesi ilişki oldu pazar 2 defa oldu :)) pazar akşamı sol kasığımda ağrı oldu ilişkiden sonra acaba neden yoksam yumurtam o zaman mı çatladı. döllenme çatladıktan kaç gün sonra olur acaba birde onu merak ediyorum çok şey merak ediyorum dimi
tatlım senin de kandilin mübarek olsun.inş rüyalarınız gerçek olur.yumurta çatladıktan sonra 24 saat yaşar cnm.24 saat içinde yumurta döllenir diye biliyorum
ben de bu yazdıklarının bazısını duymuştum, ne kadar geçerli bilmiyorum bu hangi kitaptan alıntı acaba?tatlım senin yazdıklarını bende önceden araştırmıştım katılıyorum sana haram değil ama yapılmaması daha uygun yukarıda da yazdığım gibi peygamber efendimiz yasaklamamış ama tavsiyelerde bulunmuş onun tavsiyeleri bizler için çok önemli muhakkak o doğrusunu bilir
Kızlar merhaba herkesin kandili mübarek olsun
bugün oruç tutacaktım ama midem rahatsızlandı tutamadım rüyamda eşim kucağında bir bebekle bana geldi "işte bizim çocuğumuz" dedi ve gariptirki aynı rüyayı eşimde birkaç ay önce görmüştü şaşırdım
kızlar Allah aşkına bana biriniz söyleyebilirmi konu da açmıştım ama şimdi benim cuma günü yumurtlamam başladı cumartesi ilişki oldu pazar 2 defa oldu :)) pazar akşamı sol kasığımda ağrı oldu ilişkiden sonra acaba neden yoksam yumurtam o zaman mı çatladı. döllenme çatladıktan kaç gün sonra olur acaba birde onu merak ediyorum çok şey merak ediyorum dimi
canlarım hepimizin berat kandili mübarek olsun....
rabbim hepimizin dualarını kabul etsin,bebek hasretiyle yanıp tutuşanları tez zamanda yavrularına kavuştursun inş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?