- 29 Ocak 2012
- 2.211
- 92
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #25.841
senin de kandilin mübarek olsun. Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin!
inş canım siz güzel hamişlerimizde bize bol bol dua edin olurmu canım......
canlarım hepimizin berat kandili mübarek olsun....
rabbim hepimizin dualarını kabul etsin,bebek hasretiyle yanıp tutuşanları tez zamanda yavrularına kavuştursun inş....
ben çıkıyom demediğine göre ya elektiriği gitti yada odadan odaya geçiyo olabiler :26: inşalah öledir
hazırlayıp müşteriye sunma kısmı sende olduğu içün sen iyisini bilirsin sana güveniyom light ossun
saksı çiçek demişken bişi aklıma geldi ikigün önce bizim üst komşu saksısını aşşa düşürdü en altın balkonunda da bebe oynuyomuş kadın bağırdı çağırdı neyse üst komşu en son ne diyo biliyonuz muu oğllu aşşada oğlum gitte çiçeğimizi getir diyoaşşada ki kadın birde onun için kızdı girdi içeri konu saksı çiçek oluncuk aklıma geldi paylaşam didim
Allah razı olsun cnm bnm dualarla varız ..ben bu ara cok dua edemiyorum arkadasım dogum yaptı hergun isten sonra oraya gidiyorum..aksam 9 da çıkıyoruz Görümcem sehir disından geldi oraya gidiyoruz 11 e kdr oturup ordan esimin teyzesine gidiyoruz kuzeni geldi bebegi yeni oldu sevmeye gidiyoruz gece 12 de eve gelioruz banyo yapıp yatmam 1 i buluyor dua edemiyorum bu ara icim rahat deil..
Kıs nickini okudum resmen rüyamda kocaman gördüm yazını:) umutluyum senden :) bu ay olmazsa diger ay))
evet ben çok salak bir insanım biliyorum. az önce dış kapıyı siliyordum. boyum yetmedi diye zıplayıverdim. unuttum bebeği. şimdi hafif bir ağrım var. Offff ya zaten korkuyorum
evet ben çok salak bir insanım biliyorum. az önce dış kapıyı siliyordum. boyum yetmedi diye zıplayıverdim. unuttum bebeği. şimdi hafif bir ağrım var. Offff ya zaten korkuyorum
şimdi biraz oturdum dinlendim iyiyim şükür.
kızlar konuyu değiştirip birşey soracağım. bir gece önceden ıslatılmamış nohutu düdüklüde kaç dakkada pişiriyorsunuz? bir türlü zamanını tutturamıyorum ben ya. salata yapıcam şimdiden nohutlar pişsin istedim...
ben hiç düdüklü kullanmıyorum canım ya, o nedenle yardımcı olamayacağım...
ne kurabiyesi yapacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?