- Konu Sahibi minikgelin
-
- #25.861
çok sevdiğim oyuncu canselim elçinim evlenmiş,mutlu oldum nedense,kızımız da çok güzelmiş yani....
canlarım günaydınn..
evde oturcak yer yok balkona çıktım uzatma kablosu ile laptopa elektrik bağladım ueheueh herşeye rağmen burdayım ..
bu gün inşaat işi hafifiliyor parke işleri başlıyor yarından sonra pek gelemem temizlik bitincede hep gelirim inş..
dün akşam o iş aralığında ebe kadına gittim neler olduğunu yazayım.
göbeğimin alt kısmına biraz bastırarak bana atan bi damar var onu hissedeceksin söyle dedi sağ tarafımda hissettim kendiside hissetti kaymış dedi bu damar yerine gelemzse ilişki esnasında sperm içinde kalmaz hepsi dışarı çıkar dedi ne tesadüftürdki yolda bende ablama aynı şeyi söyledim eskiden ilişkiden bi gün sonra çıkardı hala ama şimdi daha ilişki anında hepsi çıkıyor yastık falan koysamda olmuyo dedi kadında aynı şeyi deyince ablamla göz göze geldik masaj yaparak ovalayarak damarımı yerine getirdi tam göbeğimin hizesında atmaya başladı ağır kaldırdığında ne bilim çok sancı çektiğinde kayat bu dedi.. sonra 1 saate yakın masaj yaparak yerine getirdi bende hisettim zaten içimden bişey pırt diye kaydı sonra tekrardan attığı yeri hissetmeye çalıştık göbeğimin altından çizgi şeklinde atıyordu ..
neyse kalktığımda dediki eve giderken 1 kilo süt al hazırda olsa olur içine bi demet maydanoz koy kaynat bi kovaya koy buharına otur üzerinide iyice ört içine işlesin buharı damarların yumuşasın dedi ardındada üşümeden hemen yatağa gir eşinle birlikte ol dedi... hatta herilişkide bunu yaparsan kolay hamiş kalırsın dedi..
tabi bende yaptımbakalım kısmette ne varsa... bu arada dediki bu damar kaymasını doktorlarda bilir ama rahim eğriliği derler ama onlar benim yöntemimle yapamaz dedi gerçektende bi arkadaşım aynı yöntemle aynı kadının elinden bebei oldu 2 aşılamadan sonra bu kadına gitti inanmayarak bi deneyeim dedi denediği ay hamiş kaldı hatta şu anda 2. bebişe hamile .. neyse allahım hakkımızda hayırlısını versin... insan her yolu deniyor bakalım umarım bu işe yarar ...
Günaydın guzullaaaaaaarrrrrrrrrrrrr asılsınız bugün sankim keyifller yerinde gibim geldi bagaahayalimduam oğlanı evermişsin gözün aydın elosercem seninle ilgili içim hep kığır kıpır nedense inşallah bu ay hamiş olursun ayyyyyyyyy ne güzel olur inşallah ebenin eli uğurlu gelir
ay canım sorma,biraz hüzünlü,biraz sevinçliyim,oğlanı everdik.
ben de bugün biraz keyifsizim.midem buruk.
miden neden buruk :26: bulanmıyo bulanmıyo didin küstürdün al işte ne etcen şimdi
kız bilmiyom,biraz buruk bişey yemek istemiyorum,midem almıyomuş gibi.öte yandan yemek yiyebiliyorum,bugün peynir yemek istemedim,çorba içtim.Ağzımda büyüdü.
ohh ohh iyi sevindimayyy ne kötüsün deme bana midenin almaması yavaş yavaş bulantının başlayacağını gösterir buda sağlıklı bir gebelik göstergesidir kuzum inşallah ifade edebilmişimdir kendimii :26:
anladım canım tabisi,ben de sevinir gibi oldum ama hoş bi his değilmiş.:105::105::105:
ah canım iyi olduğunu bi göreyim rahatlayacağım Allah'ın izniyle...eminim değildir ben adet döneminde oluyorum öyle öğğ kötü oluyoama olsun sen her zaman çocuğunun geliştiğini sağlıklı olduğunu bilicen sonra bulantı geçicek tekmeler başlicak bu seferde öyle anli,can iyi olduğunu
ah canım iyi olduğunu bi göreyim rahatlayacağım Allah'ın izniyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?