Sabredenler Kulübü 2012 :)

Günaydın hanımlaaarr nasılsınız?
günaydııınnn kendi adıma diyiverem iyiym ama çoookk tembellik var üzerimde banyo yapmam lazım ooofffffffff eriniyom bu aralar canım hiç birşey yapmak istemiyo ölee yatsam otursam ayyy buda bir dokundum bin ah işittime döndü amma da dertliymişim

sen nasılsın annecik

ayyy sormaa banyo yapmak bana da eziyet hergün banyo yapan ben banyodan kaçıyorum benimki hem tembellikten hem de şampuanın kokusundan dün banyo yaptım buram buram şampuan kokuyorum böğğğğ :120: 2 gündür iyiydim ama bugün pek de iyi sayılmam bir gün iyi bir gün kötü böyle böyle bitecek sanırım sabrediyoruz herşey bebişlerimiz için yeterki onlar sağlıklı olsun.

günaydın herkese

canım ya hikayen çok enterasan... inşallah sen de faydasını görürsün bu ebenin... (ay "ebenin" yazınca da bir garip oldu ) insan hemen "bende mi gitsem acaba" diyor ama hiç duymadım böyle birini ben :44: hayırlısı artık...

benim bugün 30. gün. yumurtlama günüme göre yarın regl olmam lazım. çok bir belirtim yok ama hamişlik belirtim de yok. eşim de sayıyormuş herhalde, bana senin reglin 2 gün geçti diyor dün yok dedim geçmedi, ben bu ay geç yumurtladım. inşallah bundan 1-2 ay önce olduğu gibi 1 hafta gecikmem de hesabıma uyan tarihte gelir. ya da hiiç gelmez

kendime söz verdim, test yapmıycam bir süre...

Son düzenleme:

Allah kolaylık versin kuzum,geçicek hayırlısıyla 12.haftaya az kaldı....Bebiş için herşeye değer,sağlıklı sıhhatli olsun yiter..

canım benim günaydın ayy inşallah 9 ay boyunca gelmezler dün gece hepinize çok dua ettim rabbim kabul etmiştir inşallah

off sorma kışı dediğin hergün banyo yapıyom aslında yazın öle yapmak lazım ama şimdi tembellik yapıyom özellikle son bir haftadır böyleyim acep hamilemiyim :26:

sdtive günaydın kuzuuuuuummmmmmm inşallah senin kırmızılarda gelmez artıkım yaa

canım benim günaydın ayy inşallah 9 ay boyunca gelmezler dün gece hepinize çok dua ettim rabbim kabul etmiştir inşallah

amin canım ya, Allah razı olsun duaların için de, ben de kendim ve evlat hasreti çeken herkes için dua ediyorum

sdtive günaydın kuzuuuuuummmmmmm inşallah senin kırmızılarda gelmez artıkım yaa

amin tatlım...eğer hayırlıysa gelmesinler tabii... ama üzülmemeyi öğrendim artık. biraz moralim bozuluyor ama üstesinden geliyorum

kuzular ben kaçtım hepiniz öptüm en iyisi bir çipi çipi yapam eccik ucundan da valiz hazırlayayım görüşürüz sonraaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…