- Konu Sahibi minikgelin
-
- #25.901
kuzular ben kaçtım hepiniz öptüm en iyisi bir çipi çipi yapameccik ucundan da valiz hazırlayayım görüşürüz sonraaaaaa
kızlar bunu okudunuz mu bilmiyorum ama ağlaya ağlaya okludum Rabbim yardımcısı olsun sizlerde okuyun istedim
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/540907-dertli-misinz-gelin-bakin.html
çok çok duygulandım..Rabbi'm şifa versin ona,Evlatlarını ona bağışlasın,çok zor bi durum...Rabbi'mmm büyüksün.
sor tatlım......
bunu çok merak ediyorum döllenme adetten 14. gün yumurtlama zamanında oluyor ya döllenme olduysa eğer kasık ağrısı falan oluyormu? yani hiç belirtisi oluyormu adtten önce
canım benim adetten önce adet olacakmışım gibi ağrım oluyod,yumurtlama gününde de akıntım boldu,azcık kasık ağrım oluyordu benim.Döllenme olduğu için mi ağrı oluyor onu bilemiyorum ama adet öncesi adet olacakmışssın gibi ağrı oluyor.Sonra adet gelmeyince mutlu son.
benimde yumurtlama biteli 4 gün oldu kasık ağrım var da ondan sordum canım
ben geldim herkes nereye kaçmış yahu
burdayım tatlım da ben de yemeğe gitcem,az buçuk midem kötü,bulanıyo gibi.
aynen canım bugün ilk kez oldu,psikolojik de olabilir,tüm hafta içim bulanmıyo deyip durdum.
altta göremeyince şeyettimde
demek ufaklık yaramazlık yapmaya başladı annesiii
canım inşallah bebiştendir,ben hamile kaldığım ay yumurtlama sonrası ağrısını anlayamadım çünkü,iltihap vardı,o ağrıyla karıştı,ilaç kullandım fln.
benimde yumurtlama biteli 4 gün oldu kasık ağrım var da ondan sordum canım
hayırlısı canım ümidim de yok ama
sen yüreğini ferah tut canım,biliyosun ben 10 ay yaşadım bu durumu,hep bişekilde kafama taktım belirtileri ama inan bana bu ay enfeksiyondan dolayı ilaç içtiğim için ve de yumurtlama zamanı ilişki olmadığı için tamamen rahattım..Kafa rahatladığı zaman olur diyenlere kızıyodum,ama gerçekten bebek o zman geliyormuş,tecrübe ettim.İnşallah keseyi ve kalp atışlarını görürüz de sağlklı olduğunu duyarım bebişimin.
ben yemeğe çıkıyorum görüşürüz kızlar.sorularınız olursa gelince cevaplarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?