Sabredenler Kulübü 2012 :)

kuzular ben geldim geri gidiyom masayı boşaltmam şlazım ustalar yemek yiytecek bu gün mutfak yapılıyor dşye yemek yapamaxım ueheueh ama boşta durmadım neyse dadlu topikdaşlar öpüyom sizi öğlen sonu görüşrük inşallh... by

geçmişe tam bakamadım eğer bu ebe bende işe yararsa adanaya geleni götütütüm evimdede misasfir ederim kızlar çok samimş ve ciddiyim banada arkadaşım işe yararsa seni götürürüm demişti yaradı onda bende size diyom bendede yararsa götürürüm yaramazsdaa arzu eden olursa gelin götürürüm mujukss XXXX öptüm sizi

bunu çok merak ediyorum döllenme adetten 14. gün yumurtlama zamanında oluyor ya döllenme olduysa eğer kasık ağrısı falan oluyormu? yani hiç belirtisi oluyormu adtten önce

canım benim adetten önce adet olacakmışım gibi ağrım oluyod,yumurtlama gününde de akıntım boldu,azcık kasık ağrım oluyordu benim.Döllenme olduğu için mi ağrı oluyor onu bilemiyorum ama adet öncesi adet olacakmışssın gibi ağrı oluyor.Sonra adet gelmeyince mutlu son.

benimde yumurtlama biteli 4 gün oldu kasık ağrım var da ondan sordum canım

benimde yumurtlama biteli 4 gün oldu kasık ağrım var da ondan sordum canım

hamile kaldığım ay benim de yumurtlamam biteli ne kadar zaman olmuştu hatırlamıyorum ama yumurtalıklarımda çok ağrı olmuştu herhalde üşüttüm demiştim hatta o ay yumurtlamamdan bile hiçbirşey anlamamıştım ben acaba yumurtlamadım mı diye düşünmüştüm :26:

hayırlısı canım ümidim de yok ama

sen yüreğini ferah tut canım,biliyosun ben 10 ay yaşadım bu durumu,hep bişekilde kafama taktım belirtileri ama inan bana bu ay enfeksiyondan dolayı ilaç içtiğim için ve de yumurtlama zamanı ilişki olmadığı için tamamen rahattım..Kafa rahatladığı zaman olur diyenlere kızıyodum,ama gerçekten bebek o zman geliyormuş,tecrübe ettim.İnşallah keseyi ve kalp atışlarını görürüz de sağlklı olduğunu duyarım bebişimin.

aaaaaaaa nasıl yumurtlama zamanı ilişki olmadı???
kalp atışınıda duyarsın kucağına da alırsın inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…