- Konu Sahibi minikgelin
-
- #25.921
hamile kaldığım ay benim de yumurtlamam biteli ne kadar zaman olmuştu hatırlamıyorum ama yumurtalıklarımda çok ağrı olmuştu herhalde üşüttüm demiştim hatta o ay yumurtlamamdan bile hiçbirşey anlamamıştım ben acaba yumurtlamadım mı diye düşünmüştüm :26:
enaaaaaaaaaammmmmmm bunlar benim bu ay yaşadığım durum yoksam ben hamilemiyiiimmmm :26: ayyy hayırlısı bakalım şu 2 3 gün biran önce geçsiydi öğrenirdim
yavru ceylanlar bişi diycem şimdi benim bir önce adetim ayın 10 nunda oldu son adetimse 9 unda oldu şimdiii ben bu ay 9 unda test yapsam çıkar mı sizce :44: ben 9 unda memlekete gidicem oraya gidersem kayınvalidem gilde test mest yapamam bu sefer söylemicem çünkü kalp atışını duymadan kadıncaz çok sevindiydi o yüzden bu sefer de hayal kırıklığı ile sonuçlanmasın istiyorumşimdi diyiveren bakem ne edem ben :26:
enaaaaaaaaaammmmmmm bunlar benim bu ay yaşadığım durum yoksam ben hamilemiyiiimmmm :26: ayyy hayırlısı bakalım şu 2 3 gün biran önce geçsiydi öğrenirdim
yavru ceylanlar bişi diycem şimdi benim bir önce adetim ayın 10 nunda oldu son adetimse 9 unda oldu şimdiii ben bu ay 9 unda test yapsam çıkar mı sizce :44: ben 9 unda memlekete gidicem oraya gidersem kayınvalidem gilde test mest yapamam bu sefer söylemicem çünkü kalp atışını duymadan kadıncaz çok sevindiydi o yüzden bu sefer de hayal kırıklığı ile sonuçlanmasın istiyorumşimdi diyiveren bakem ne edem ben :26:
ben geldim kızçeler...
adet ya da gabelik belirtisi olmayan halimlebana 2 ay önce olan şey yine olacak galiba, gecikeceğim. en iyisi önümüzdeki ay yumurta takibi yaptırmak...
eskiden düzenliydim çok, son aylarda değişti. yaşlanıyor muyum yoksa
şimdi diycem ki, 9unda olmazsan 10u sabah ilk idrarla yap, ama gitmiş olacaksın galiba. O nedenle bence şansını bir dene. belki çıkar...
bence yap canım 9unda,büyük bi ihtimal çıkar
offff çok fenayım halen adet olmadım,ama bu ay çok şiddetli ağrılarım var geçen hafta denize girdim acaba üşüttümmü
ayyy buna bilem heycanlandım birden inşallah çift çizgi görürüm pazartesi sabahın erken saatlerinde yapceeeeeemmmmmmmmmm o zaman
inş canım net görürsün çift çizgiyi,ama bize haber vermeden biyere gitmeyesin heeee
kuzum allah korusun mikrop kapmamışsındır inşallah. İki gün önce karşı komşum geldiydi oda denize gitmiş mikrop kaptığını söylediydi inşallah seninki öyle değildir
yazarım hiç yazmaz olur muyumnegatif olmasa bilem yazarım
Birşey farkettim bu ay hemen hemen hepimizde bir gariplik var :26: inşallah bu gariplik hepimiz için hayırlara vesile oluryok canım ya o şekilde değil adet ağrısı ama normalde ben böyle ağrıyı adet olduğumda çekerdim adet öncesi değil...
bekliyorum ha geldi gelecek diye yok daha bişey........
yaz tabi bacım,yoksa sen gelene kadar biz meraktan çatlarız he he
Birşey farkettim bu ay hemen hemen hepimizde bir gariplik var :26: inşallah bu gariplik hepimiz için hayırlara vesile olurben yumurtlama dönemimde acayip akıntım olurdu bu ay olmadı bir gariplik var topiğimizin üstünde nazar mı var acep :18: pü pü pü püüüüüüüüüüüüüüü nazar değmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?