Sabredenler Kulübü 2012 :)

ben geldim kızçeler...
adet ya da gabelik belirtisi olmayan halimle bana 2 ay önce olan şey yine olacak galiba, gecikeceğim. en iyisi önümüzdeki ay yumurta takibi yaptırmak...
eskiden düzenliydim çok, son aylarda değişti. yaşlanıyor muyum yoksa

enaaaaaaaaaammmmmmm bunlar benim bu ay yaşadığım durum yoksam ben hamilemiyiiimmmm :26: ayyy hayırlısı bakalım şu 2 3 gün biran önce geçsiydi öğrenirdim

yavru ceylanlar bişi diycem şimdi benim bir önce adetim ayın 10 nunda oldu son adetimse 9 unda oldu şimdiii ben bu ay 9 unda test yapsam çıkar mı sizce :44: ben 9 unda memlekete gidicem oraya gidersem kayınvalidem gilde test mest yapamam bu sefer söylemicem çünkü kalp atışını duymadan kadıncaz çok sevindiydi o yüzden bu sefer de hayal kırıklığı ile sonuçlanmasın istiyorum şimdi diyiveren bakem ne edem ben :26:

şimdi diycem ki, 9unda olmazsan 10u sabah ilk idrarla yap, ama gitmiş olacaksın galiba. O nedenle bence şansını bir dene. belki çıkar...

bence yap canım 9unda,büyük bi ihtimal çıkar

inşallah gecikir 9 ay boyunca olmaz kuzum bak en umulmadık anda bilem hamile kalınıyo bunun en güzel örneği hayalimduam kii bir çoğunda da öyle olmadı mı zatenn

offff çok fenayım halen adet olmadım,ama bu ay çok şiddetli ağrılarım var geçen hafta denize girdim acaba üşüttümmü

şimdi diycem ki, 9unda olmazsan 10u sabah ilk idrarla yap, ama gitmiş olacaksın galiba. O nedenle bence şansını bir dene. belki çıkar...

bence yap canım 9unda,büyük bi ihtimal çıkar

ayyy buna bilem heycanlandım birden inşallah çift çizgi görürüm pazartesi sabahın erken saatlerinde yapceeeeeemmmmmmmmmm o zaman

offff çok fenayım halen adet olmadım,ama bu ay çok şiddetli ağrılarım var geçen hafta denize girdim acaba üşüttümmü

kuzum allah korusun mikrop kapmamışsındır inşallah. İki gün önce karşı komşum geldiydi oda denize gitmiş mikrop kaptığını söylediydi inşallah seninki öyle değildir

kuzum allah korusun mikrop kapmamışsındır inşallah. İki gün önce karşı komşum geldiydi oda denize gitmiş mikrop kaptığını söylediydi inşallah seninki öyle değildir

yok canım ya o şekilde değil adet ağrısı ama normalde ben böyle ağrıyı adet olduğumda çekerdim adet öncesi değil...
bekliyorum ha geldi gelecek diye yok daha bişey........

yok canım ya o şekilde değil adet ağrısı ama normalde ben böyle ağrıyı adet olduğumda çekerdim adet öncesi değil...
bekliyorum ha geldi gelecek diye yok daha bişey........
Birşey farkettim bu ay hemen hemen hepimizde bir gariplik var :26: inşallah bu gariplik hepimiz için hayırlara vesile olur ben yumurtlama dönemimde acayip akıntım olurdu bu ay olmadı bir gariplik var topiğimizin üstünde nazar mı var acep :18: pü pü pü püüüüüüüüüüüüüüü nazar değmesin

evet canım ya bende bu ay anlamadım yumrtladığımı,o uzayan akıntıyı görmedim sanki hatırlamıyorumda 2haftadan fazladır gögüslerim acıyor hayırdır inşş...
umudum yok emme,belkide nazar değmiştir dedüğün gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…