Sabredenler Kulübü 2012 :)

ben bazen umutlanır gibi oluyomsonra düşünüyom uzuyan akıntı görmedim düzenlli bir birliktelik olmadı adet belirtilerim var garip valla :26:

okuyup üfürelim kıçımızı kaşıyalım nazarlar gitsin

şimdi canlarım bişey söliycem ama dalga geçmeyin oldumu benle :)))
yemin ederim hamileliğe yormuyorum ama şöyle oldu;
cuma ovulasyon günüme girdim Allahım nasıl bir akıntım var anlatamam bal,tarçın,çörekotu yemiştim ona bağladım neyse cuma annemlerdeydim cumartesi günü ilişki oldu bilmeyeniniz varsa ben vajinismustum 5 ay oldu atlatalı ama rahmimin duruşu ters o yüzden arka tarafıma geçiyor eşim neyse o kadar acıya katlandım tabi birde jel kullanmadan ilişki yaşayınca çok acılar çektim canım yavrum bana gelse bir bilse onun için neler yaşadığımı. o acılara rağmen durmadım pazar günü yine ilişki oldu hemde 2 defa pazartesi ara verdik salı yine oldu ve bende akıntı falan kalmadı pazar günü akşam kasıklarım ağrıyordu sanırım yumurtam çatladı dedim pazartesi de ara ara devam etti kesildi. şimdi de ara ara girip çıkıyor acaba diyorum bu ay yumurtam çatladımı

bende bu ay hem akıntıyı görmedim üstelik alerjiden dolayı birsürü ilaç kullandım,ondan boşa umutlanmasam iyi olur diyorum....
ama inş sende vardır bacımmmm ,dilinide ısır aman onu unutma

bu ay ben de çift dikiş gittim kuzum kuzum genelde bu şekilde diyenler sancısı olanların hep yumurtası çatlamış oluyor seninkide çatlamış olabilir. Benim kürtajdan önce kasığım ağrırdı şiddetli bir ağrı girer çıkardı bilmiyodum o zamanlar netten araştırdığımda yumurtlama döneminde olabilir yazıyoduu burdan da hep onu duydum kürtajdan sonraysa benim tüm günümü mafedebiliyo sancım dengem değişti yani dengesizleştiim bence sen bugünü de kaçırma şeker

bende bu ay hem akıntıyı görmedim üstelik alerjiden dolayı birsürü ilaç kullandım,ondan boşa umutlanmasam iyi olur diyorum....
ama inş sende vardır bacımmmm ,dilinide ısır aman onu unutma

bak hayalimduamda öyle didi ama maşallah hamilş şimdi kuzum inşallah sen de hamişsindir ramazana hep beraber çoluk çocuk cümbür cemaat gireriz inşallah ıssırdım

kıssss topiğimizebirilerinin gözü deydiyse halkın kullandığı bir deyim kullanıyorum onlar içün gözleri gö... lerine

bugünde yapıcam zaten :))) eşime yaradı bu ama canım çok yanıyor ya vallahi dayanamıyorum artık normal pozisyonda yanmıyorda böyle kötü oluyorum ağlıyorum hep ((
birde ilişkiden sonra sağ tarafıma dönüp yatıyorum biraz onu da duymuştum deneyim dedim. artık ümitlenmek istemiyorum canım geçen ay aslında ilk denememizdi ama esas deneme bu ay oldu çünkü yumurtam çatladı sanırım

aynen canım senin dediğinden gözleri g.....
yok canım hiç öyle hiissim yok hadi ilaçtan geçtimde yumurtladığımı bile düşünüyorum,hatta daha yenimi yumrtlıcam diye aklımada gelmiyor değil ama öyle olsa 2hafta önceden başlamazdı demi gögüs ağrılarım

ayyyyyyyy bu ay hepimizin yumrtlama düzenimi bozulmuş yahuuuu,ne oldu böyle:26::26::26::26::26:

ben de anlamış diilim kurşun döktürsek miki ola :44:

inşallah çektiğin sıkıntının karşılığını alırsın kuzum vajinusu yeni atlattığın için belki öyle zorlanıyor olabilrsin kuzum inşallah bebiş bu ay konar göbeciğe

ümitlenmiyorum ki adetime 10 gün var idrar testini ne zaman yapsam acaba 22 temmuzda evlilik yıldönümümüz 1 yıl olacak ta :)))

olarmı kız nirde döktürcez ya peki:26::26::26::26:

huu huuu kızlar ben geldim frıedmanım batımız aynı bacım 9 temmuzda benımde hadi hayırlı haberler veririz inşallah ya kızlar benımde 13 temmuz evlılık yıldonumum inşallah adetim gelmez cok guzel hedıye olur ama nerde bizde o şans

ben bir keresinde ilk belirtinin gögüsde başladığını okumuştum belki seninkide öyledir :26: ben bu ay hiç anlam veremiyom essahtan ayarlarımıznan oynadı birileri galiba
kuzularım benim işlerim çok yoğuuuun, kusuruma bakmayın, yazamıyorum
taam şekerim

ümitlenmiyorum ki adetime 10 gün var idrar testini ne zaman yapsam acaba 22 temmuzda evlilik yıldönümümüz 1 yıl olacak ta :)))
kuzum öncesinde yapma hep yapıyoz hayal kırıklığı yaşıyoz varsa bile negatif görüyoz o yüzden sabret adet gecikince yap bir gün gecikmesi bilem yeter bence

olarmı kız nirde döktürcez ya peki:26::26::26::26:

bilmem ki tezzeler dökse bize kurşun

ben temizlik yapacağım kızlarrr gelirim yine öptümmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…