- Konu Sahibi minikgelin
-
- #25.941
evet canım ya bende bu ay anlamadım yumrtladığımı,o uzayan akıntıyı görmedim sanki hatırlamıyorumda 2haftadan fazladır gögüslerim acıyor hayırdır inşş...
umudum yok emme,belkide nazar değmiştir dedüğün gibi
hamile kaldığım ay benim de yumurtlamam biteli ne kadar zaman olmuştu hatırlamıyorum ama yumurtalıklarımda çok ağrı olmuştu herhalde üşüttüm demiştim hatta o ay yumurtlamamdan bile hiçbirşey anlamamıştım ben acaba yumurtlamadım mı diye düşünmüştüm :26:
enaaaaaaaaaammmmmmm bunlar benim bu ay yaşadığım durum yoksam ben hamilemiyiiimmmm :26: ayyy hayırlısı bakalım şu 2 3 gün biran önce geçsiydi öğrenirdim
yavru ceylanlar bişi diycem şimdi benim bir önce adetim ayın 10 nunda oldu son adetimse 9 unda oldu şimdiii ben bu ay 9 unda test yapsam çıkar mı sizce :44: ben 9 unda memlekete gidicem oraya gidersem kayınvalidem gilde test mest yapamam bu sefer söylemicem çünkü kalp atışını duymadan kadıncaz çok sevindiydi o yüzden bu sefer de hayal kırıklığı ile sonuçlanmasın istiyorumşimdi diyiveren bakem ne edem ben :26:
ben bazen umutlanır gibi oluyomsonra düşünüyom uzuyan akıntı görmedimdüzenlli bir birliktelik olmadı adet belirtilerim var garip valla :26:
okuyup üfürelim kıçımızı kaşıyalım nazarlar gitsin
şimdi canlarım bişey söliycem ama dalga geçmeyin oldumu benle :)))
yemin ederim hamileliğe yormuyorum ama şöyle oldu;
cuma ovulasyon günüme girdim Allahım nasıl bir akıntım var anlatamam bal,tarçın,çörekotu yemiştim ona bağladım neyse cuma annemlerdeydim cumartesi günü ilişki oldu bilmeyeniniz varsa ben vajinismustum 5 ay oldu atlatalı ama rahmimin duruşu ters o yüzden arka tarafıma geçiyor eşimneyse o kadar acıya katlandım tabi birde jel kullanmadan ilişki yaşayınca çok acılar çektim canım yavrum bana gelse bir bilse onun için neler yaşadığımı. o acılara rağmen durmadım pazar günü yine ilişki oldu hemde 2 defa pazartesi ara verdik salı yine oldu ve bende akıntı falan kalmadı pazar günü akşam kasıklarım ağrıyordu sanırım yumurtam çatladı dedim pazartesi de ara ara devam etti kesildi. şimdi de ara ara girip çıkıyor acaba diyorum bu ay yumurtam çatladımı
bende bu ay hem akıntıyı görmedim üstelik alerjiden dolayı birsürü ilaç kullandım,ondan boşa umutlanmasam iyi olur diyorum....
ama inş sende vardır bacımmmm ,dilinide ısır aman onu unutma
bu ay ben de çift dikiş gittim kuzum kuzum genelde bu şekilde diyenler sancısı olanların hep yumurtası çatlamış oluyor seninkide çatlamış olabilir. Benim kürtajdan önce kasığım ağrırdı şiddetli bir ağrı girer çıkardı bilmiyodum o zamanlar netten araştırdığımda yumurtlama döneminde olabilir yazıyoduu burdan da hep onu duydum kürtajdan sonraysa benim tüm günümü mafedebiliyo sancım dengem değişti yani dengesizleştiim bence sen bugünü de kaçırma şeker
bak hayalimduamda öyle didi ama maşallah hamilş şimdi kuzum inşallah sen de hamişsindirramazana hep beraber çoluk çocuk cümbür cemaat gireriz inşallah ıssırdım
kıssss topiğimizebirilerinin gözü deydiyse halkın kullandığı bir deyim kullanıyorum onlar içün gözleri gö... lerine
inşallah gecikir 9 ay boyunca olmaz kuzum bak en umulmadık anda bilem hamile kalınıyo bunun en güzel örneği hayalimduam kii bir çoğunda da öyle olmadı mı zatenn
neden yazmıyosun bacımmmm
kuzularım benim işlerim çok yoğuuuun, kusuruma bakmayın, yazamıyorum
ayyyyyyyy bu ay hepimizin yumrtlama düzenimi bozulmuş yahuuuu,ne oldu böyle:26::26::26::26::26:
inşallah çektiğin sıkıntının karşılığını alırsın kuzumbugünde yapıcam zaten :))) eşime yaradı bu ama canım çok yanıyor ya vallahi dayanamıyorum artık normal pozisyonda yanmıyorda böyle kötü oluyorum ağlıyorum hep((
birde ilişkiden sonra sağ tarafıma dönüp yatıyorum biraz onu da duymuştum deneyim dedim. artık ümitlenmek istemiyorum canım geçen ay aslında ilk denememizdi ama esas deneme bu ay oldu çünkü yumurtam çatladı sanırım
ben de anlamış diilimkurşun döktürsek miki ola :44:
inşallah çektiğin sıkıntının karşılığını alırsın kuzumvajinusu yeni atlattığın için belki öyle zorlanıyor olabilrsin kuzum inşallah bebiş bu ay konar göbeciğe
ben de anlamış diilimkurşun döktürsek miki ola :44:
inşallah çektiğin sıkıntının karşılığını alırsın kuzumvajinusu yeni atlattığın için belki öyle zorlanıyor olabilrsin kuzum inşallah bebiş bu ay konar göbeciğe
olarmı kız nirde döktürcez ya peki:26::26::26::26:
ben bir keresinde ilk belirtinin gögüsde başladığını okumuştum belki seninkide öyledir :26: ben bu ay hiç anlam veremiyom essahtan ayarlarımıznan oynadı birileri galibaaynen canım senin dediğinden gözleri g.....
yok canım hiç öyle hiissim yok hadi ilaçtan geçtimde yumurtladığımı bile düşünüyorum,hatta daha yenimi yumrtlıcam diye aklımada gelmiyor değil ama öyle olsa 2hafta önceden başlamazdı demi gögüs ağrılarım
taam şekerimkuzularım benim işlerim çok yoğuuuun, kusuruma bakmayın, yazamıyorum
kuzum öncesinde yapma hep yapıyoz hayal kırıklığı yaşıyoz varsa bile negatif görüyoz o yüzden sabret adet gecikince yap bir gün gecikmesi bilem yeter benceümitlenmiyorum ki adetime 10 gün var idrar testini ne zaman yapsam acaba 22 temmuzda evlilik yıldönümümüz 1 yıl olacak ta :)))
olarmı kız nirde döktürcez ya peki:26::26::26::26:
kuzum nerelere kaçıyon ayıl gel gitme
adaşım nasılsın karsılasamadık uzunn zamandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?