- Konu Sahibi minikgelin
-
- #25.961
ben bir keresinde ilk belirtinin gögüsde başladığını okumuştum belki seninkide öyledir :26: ben bu ay hiç anlam veremiyom essahtan ayarlarımıznan oynadı birileri galiba
taam şekerim
kuzum öncesinde yapma hep yapıyoz hayal kırıklığı yaşıyoz varsa bile negatif görüyoz o yüzden sabret adet gecikince yap bir gün gecikmesi bilem yeter bence
bilmem ki tezzeler dökse bize kurşun
huu huuu kızlar ben geldim frıedmanım batımız aynı bacım 9 temmuzda benımde hadi hayırlı haberler veririz inşallah ya kızlar benımde 13 temmuz evlılık yıldonumum inşallah adetim gelmez cok guzel hedıye olur ama nerde bizde o şans
yanlışlık olmuştur sanırsam :26:gelsin onafırca cekcem ezcık benı lısteden cıkarmış
ben temizlik yapacağım kızlarrr gelirim yine öptümmmm
şükür canım sen nasılsın bakem nerelrdesin
kayınvalıdem geldı gitti bahar temızlığı tatıl kardeşime kız istemeye gitcez bu hafta ondan önce tanışmaya gittik onlar geldı hep bi telaş vardı cnm yaz bitti bile bişeycik anlamadım
yok canım nirde bende o şans,burda dökcek kimse yokmuki bizim adımıza dökü virseler
çok uygun he he
kayınvalıdem geldı gitti bahar temızlığı tatıl kardeşime kız istemeye gitcez bu hafta ondan önce tanışmaya gittik onlar geldı hep bi telaş vardı cnm yaz bitti bile bişeycik anlamadım
ayyyyyyyyy kuzum inşallah ikimizin de yüzü güzel ayyyyyy belli mi olur kıııss
seninde aradan sonra bu ay ilk denemen dimi cnm benımde dur bakalım kader gülcekmi yüzümüze bak arabesk konuşmaya başladım demek kı hastalancam
yanlışlık olmuştur sanırsam :26:
biliyorum cnm 2 ay ara verdim ya ondan sey etmiştir
tezzelerin ellerine sağlık bizim topiğede dökü virdileren nihayetinde bizde ünlüyük dimi amaa Sabredenler kulübü duymayan mı kaldı bu gurubu efenime söliyim hunilerimizi varillerimizi veeeeee son olarak saksılarımızdan haberdar olmayan mı var
bende çıksam iyi olur belim feci ağrıyor görüşürüz hatunlarrrrr
ayyyyyyyyy kuzum inşallah ikimizin de yüzü güzel ayyyyyy belli mi olur kıııss
seninde aradan sonra bu ay ilk denemen dimi cnm benımde dur bakalım kader gülcekmi yüzümüze bak arabesk konuşmaya başladım demek kı hastalancam
yanlışlık olmuştur sanırsam :26:
biliyorum cnm 2 ay ara verdim ya ondan sey etmiştir
evet canım aradan sonra ilk oluyo :18: bakalım neler olcekayın dokuzuna bakarsın ikimizde bebek geliyooooooo haberi veririk inşallah gülecek kader bizimde yüzümüze
tamam şekerim yat dinlen görüşürüz
evet canım aradan sonra ilk oluyo :18: bakalım neler olcekayın dokuzuna bakarsın ikimizde bebek geliyooooooo haberi veririk inşallah gülecek kader bizimde yüzümüze
sonra burda kader kaderrr sen bize nazik davranmadın diye ağlamayalım benım hiç umudum yok be cnm baksana 11 ay gecti koskoca tık yok
cvp vermeden gitmiyeyim tşkr edelim teyzelere saolsunlar....
ya en ünlüsüde hunilerimiz demi ama
aslında doğru ramazanda birşe yapılmıyo insanın canı birşey istemiyokuzular ramazan gelınce yaz biter benım için deniz yok cunku recsn gecmiş olsun cnm görüşürük
sonra burda kader kaderrr sen bize nazik davranmadın diye ağlamayalım benım hiç umudum yok be cnm baksana 11 ay gecti koskoca tık yok
iveeeeeetttttttttt
aslında doğru ramazanda birşe yapılmıyo insanın canı birşey istemiyo
kuzum yaa ben de çıkıyorumeşimaradı hazırlan gel diye yannına gitcem görüşürüz umudun hiçbitmesin kuzu bu ay inşallah yüzümğz gülecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?