Sabredenler Kulübü 2012 :)

deryacım nasılsın canım?

Ben regl olmayı bekliyorum, yani gelemdiler daha ama gebelik belirtim de yok, gecikicem herhalde 1-2 gün...

deryacım nasılsın canım?

Ben regl olmayı bekliyorum, yani gelemdiler daha ama gebelik belirtim de yok, gecikicem herhalde 1-2 gün...

ayy kuzum şimdi gördüm kusura bakma..
geçmişi okuyordum..
iyiyim canım ya ne olsun işte..
inanırmısın bilmiyorum ama ben de hala regl olmayı bekliyorum..
28 hazirandı bat..
hala gelen giden yok..
işin kötü tarafı o gelmedi diye neleri erteledim bi bilsen..
sözde regl olduktan sonra filmi çektircektim sonrasında ramazan dan önce anneme gidip gelicektim falan filan..
tatil deniz havuz planlarını hiç söylemiyorum bile..
böle işte..
işin kötüsü kan pıhtılaşmasından dolayı söktürücü filan da kullanamıyorum ben nolucak benim bu haliiimm ayyy kafayı yiycemmm yauuu

canım kontrole gittin mi peki doktora? neden gecikiyor acaba? 1 hafta olmuş...
hiç adet belirtin var mı peki?

canım kontrole gittin mi peki doktora? neden gecikiyor acaba? 1 hafta olmuş...
hiç adet belirtin var mı peki?

gitmedim tatlım ama hafta başına kadar olmazsa gidicem artık..
regl belirtim bir haftadır var..
hatta olmadan 2 gün önce başlamıştı..
olabilecek bütün belirtiler 1 haftadır mevcut sadece kendileri teşrif etmediler..
artık bıktım doktora gitmekten yauuv..
hepsi farklı bişe söylüyo..
onların söyleyeceklerini kaldıracak durumda değilim..

anladım canım, sormama gerek yok, test yapmışsındır herhalde değil mi?

tatlım naber hala regl olmamışsın inş güzel bi nedenden dolayıdır bu gecikmen

ya canım bana göre çok da gecikmiş sayılmama. bu ay zamanında yumurtlamadım ben, 1-2 gün gecikti. o nedenle, reglimin de gecikmesi normal geliyor bana

anladım canım, sormama gerek yok, test yapmışsındır herhalde değil mi?

tatlım naber hala regl olmamışsın inş güzel bi nedenden dolayıdır bu gecikmen

ya canım bana göre çok da gecikmiş sayılmama. bu ay zamanında yumurtlamadım ben, 1-2 gün gecikti. o nedenle, reglimin de gecikmesi normal geliyor bana

sıkma canını tatlım.gerçekten insan doktora gitmekten bıkıyo.hle de her gittiğin yerden sanki ağızbirliği etmişler gibi olumsuz sonuç insanın direnci kırılıyo.eğer gebelik filan yoksa inş biran önce adetin gelir de sende filmini çektirip planladığın şeyleri yaparsın

hemde ne sorma gitsin..
hepsi ağız birliği yapmış gibi olumsuz konuşuyo..
ama herkez farklı bi olumsuzluktan bahsedio..

tet yaptırmaz olurmuyum..
kantesti yaptırdım..
tabiki sonuç koca bi negatif..

sdtive canım renkdaşım..
inşallah seninkide 9 ay boyunca hiç gelmez...
umutluyum ben senden bu ay..rabbim inşallah güldürür yüzünü..
dün eyüp sultan gittim..
hepinize dua ettim..
rabbim kimsenin kucağını boş bırakma die..

nbr kuzucuklar ben adetimi bekliyorum hala gecikti her ay erkenden olurdum bu ay inatla gelmiyor..
vesvese yaptım herkes belki hamileisndir dedi test yaptım negatif tabiiiiiiiii:) üzülmedimmm ilk kez bi gebelik testinde :)sonucta imkansız bşy biliyorum artık normal yolla hamile kalamıycagımı:)
neyse hayırlısıylaaaaaa bi adet olayım transferim olsunnnnn inş bi sorun çıkmas
rahim flimine gerek yok demişti doktor rahmin tertemiz ayna gibi demişti.. acaba ultrasonda görünmüycek bi sorun varda ondanmı transferim tutmadı diyorummmmm

aminn tatlım ya, hepimiz gülelim inşallah...
bir ben kendimden umutlu değilim herhalde?...
neyse hayırlısı artık

canım benim inat etmiiş gelmiyor demek seninki
aklına kötü şeyler getirme hiç, doktorun dediği doğrudur. hem filmdeki tıkanıklıklar genelde tüplerle ilgili oluyor. ama senin tedavinde bunun pek bir önemi yok çünkü tüpe değil, rahme yerleştiriyor direk. olumsuz düşüncelere gerek yok o yüzden tatlım

yaaaaaaaaaaa gercektenmi cnmmm yani rahim flimi denilince herşeye bakıyorlar sanıyordummm ozaman tüpleremi bakmaları lazım...hoş eger gerek olsa illa yapalım derlerdi demii.. ay vala içim rahatladı bu cümlenden sonraaaa bende bu kontrole gittigimde illa rahim flimi çekelim diycektim doktora:) pskopata bagladım:):):)
sen hamilesinnnn benden sölemesi rüyamda gördüm ya:)

ya ben de araştırdığım kadar biliyorum canım, ama doktor gerek görmediyse bence lüzum yok. mesela benim doktorum eğer bebiş gelmezde aşılama falan gerekirse önce film çektiriceksin dedi direk. çünkü tüpe enjekte ediliyor spermler. eğer tüp bebekte de gerekseydi, direk isterlerdi tatlım. hiiiç kafanı yorma...

biliyor musun benim aklımı senin rüyan karıştırıyor zaten. sırf bu yüzden bu akşam eve giderken gebelik testi alıcam her ne kadar ihtimal vermesem de...

kuzum bebişlerinin rahmine yerleşme zamanı gelmedi daha demekki onun için rabbim adetini geciktiriyo.herşeyin bi vakti zamanı var diyoruz ya demekki o vakit dolana kadar bu adetin biraz daha gecikecek sonra dolsun göbecikler gelsin bebecikler

görünüyo sıkıntı yok..
bak ben cevap bile yazdım sana

topik küstü bana zannetttim ne zamandır doğru düzgün girmiyom ya.yarın da misafirim var sadece temizlik yaptım daha ortada bi hazırlık yok.zaten firinimda bozuldu birazcık yakıyo.sadece börek yapıcam fırında o da mecburiyetten inş yakmaz ya tam zamanını buldu. .kurabiyeleri hazır aldım.kısır ,yoğurtlu şeyler filan yaparım artıkım napim:26::26::26:

cnm inşşş ya nebilim insan kötü düşünüyor nedense bu dönemde:) valla sen al ben akşam inetrnete gircem senin için inş güzle haberle gelcen inanıyorum:)

ayyy inş inş inş cnmmm bnm ..sen nslsın iyimisin özledim seni görüşemedik bayadır demi:)

tencerede kek tarifleri var, denersin belki?
ben denemedim de, şimdi sen fırınım düzgün çalışmıyo diye yazınca aklıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…