Sabredenler Kulübü 2012 :)

ayyy inş inş inş cnmmm bnm ..sen nslsın iyimisin özledim seni görüşemedik bayadır demi:)

görüşemiyok valla...bu aralar psikolojim bozuk galibam adet öncesi sendromu daha da çok var ama erken girdim ben bu döneme.muhabbetleri okuyom bazen yazmadan çıkıyom topikten.yani sesin anlayacağın topiğe giremeden de edemiyom güzel haberler varmı ne muhabbetler dönmüş kaç kişi benim dedikodomu yapmış bakıyom sen de çok sık giremiyosun heralde kuzum

tencerede kek tarifleri var, denersin belki?
ben denemedim de, şimdi sen fırınım düzgün çalışmıyo diye yazınca aklıma geldi
ben de hiç denemedim nasıl olur acaba ya deneyen varmıki:26::26::26:

ben geldim herkeste burdaymış ama kimse yazmıyor nedenkiiiiiiii

hoş geldin canımm ben de yeni geldim biraz daha iyiyim yarın eşimle bir iki günlüğüne kaçacağız benim için uğraşıp duruyor kuzum

sdtive kuzumm inş mutlu haberlerini gelince duyarım çokk sevineceğimm ne güzel

sende h.g tatlım iyi olmana sevindim,bu kaçamak iyi gelir sana inş kafanı bi güsel dağıt canım eşinle beraber

canım inş bu mübarek günlerin hürmetine sımsıkı tutunur bebeğin, ben o vakitlerde burada olamyabilirim ama inş döndüğümde senin de güzel haberlerini duyacağız

sdtive kuzumm inş mutlu haberlerini gelince duyarım çokk sevineceğimm ne güzel

ya canım ben hiç ama hiç ihtimal vermiyorum. herşey adet olduğum aylarla aynı. üstelik daha gecikmiş bile sayılmam bence. çünkü geç yumurtladım. ama minikgelin rüyasında gördü diye yapacağım o testi, sırf merakımdan yani. pozitife hiç ihtimal vermiyorum

kızlarrr
az önce hapşurdum kasığım ağrıyo şimdi,korktum ya

canım dur bi korkma hemen, öyle birşey olursa ben hiç hamile kalmayayım yani...alerjiğin önde gideniyim ben, hapşurmadığım gün yok. arka arkada 15 kere hapşırdığım oluyor...
hapşırırken kasma, sıkma kendini yeter...

sonucu da hemen bildiricen dimi bize renkdaşş??

arkadaşlar bugüne kadar ovulasyon testi pozitif çıkıp da hamile olmayan pek olmadı, yani o da gösteriyor aslında. ben de bir 3 gün kadar önce yapmıştım ve silikti yani negatifti ovulasyon. o nedenle gebeliğin de pozitif çıkmasına pek ihtimal vermiyorum. almasam mı acaba test hiç...?

arkadaşlar bugüne kadar ovulasyon testi pozitif çıkıp da hamile olmayan pek olmadı, yani o da gösteriyor aslında. ben de bir 3 gün kadar önce yapmıştım ve silikti yani negatifti ovulasyon. o nedenle gebeliğin de pozitif çıkmasına pek ihtimal vermiyorum. almasam mı acaba test hiç...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…