- 29 Ocak 2012
- 2.211
- 92
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #26.001
ayyy inş inş inş cnmmm bnm ..sen nslsın iyimisin özledim seni görüşemedik bayadır demi:)
ben de hiç denemedim nasıl olur acaba ya deneyen varmıki:26::26::26:tencerede kek tarifleri var, denersin belki?
ben denemedim de, şimdi sen fırınım düzgün çalışmıyo diye yazınca aklıma geldi
ben geldim herkeste burdaymış ama kimse yazmıyor nedenkiiiiiiii
ben yazdım ben yazdım bakbana kızma.napıyon canım
ben yazdım ben yazdım bakeeeeee hadi ama zaten agresif ve kompleksliyim,adet ağrılarımla başbaşayımmmmmmm
hoş geldin canımm ben de yeni geldim biraz daha iyiyim yarın eşimle bir iki günlüğüne kaçacağızbenim için uğraşıp duruyor kuzum
sdtive kuzumm inş mutlu haberlerini gelince duyarım çokk sevineceğimm ne güzel
nbr kuzucuklar ben adetimi bekliyorum hala gecikti her ay erkenden olurdum bu ay inatla gelmiyor..
vesvese yaptım herkes belki hamileisndir dedi test yaptım negatif tabiiiiiiiii:) üzülmedimmm ilk kez bi gebelik testinde :)sonucta imkansız bşy biliyorum artık normal yolla hamile kalamıycagımı:)
neyse hayırlısıylaaaaaa bi adet olayım transferim olsunnnnn inş bi sorun çıkmas
rahim flimine gerek yok demişti doktor rahmin tertemiz ayna gibi demişti.. acaba ultrasonda görünmüycek bi sorun varda ondanmı transferim tutmadı diyorummmmm
sdtive kuzumm inş mutlu haberlerini gelince duyarım çokk sevineceğimm ne güzel
küstüm gidiyorum kimse muhabbet etmiyor
kızlarrr
az önce hapşurdum kasığım ağrıyo şimdi,korktum ya
ya canım ben hiç ama hiç ihtimal vermiyorum. herşey adet olduğum aylarla aynı. üstelik daha gecikmiş bile sayılmam bence. çünkü geç yumurtladım. ama minikgelin rüyasında gördü diye yapacağım o testi, sırf merakımdan yani. pozitife hiç ihtimal vermiyorum
küstüm gidiyorum kimse muhabbet etmiyor
ben de sana küstüm işte sen bana cvp yazmadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?