- Konu Sahibi minikgelin
-
- #26.021
dur tatlım ya, ben işyerinde olduğum için devamlı yazamıyoum zaten
ağrılarım olmasa daha iiyiyim emme olsun,sen nasılsın bakayımmm
canım dur bi korkma hemen, öyle birşey olursa ben hiç hamile kalmayayım yani...alerjiğin önde gideniyim ben, hapşurmadığım gün yok. arka arkada 15 kere hapşırdığım oluyor...
hapşırırken kasma, sıkma kendini yeter...
canım kasmadım da şimdi sancılıyor sol kasığım.ay ağlama tuttu beni.
pardon cnm ya sen bana yazmışsım ama benim suçum yokki topik kafayı yedi mesajları göstermiyo:26::26::26:barıştık dimi
canım kasmadım da şimdi sancılıyor sol kasığım.ay ağlama tuttu beni.
ay kuzum panık yapma sen 9 ay nasıl gecircen böyle bilmem biraz sakinleş
ya canım ben hiç ama hiç ihtimal vermiyorum. herşey adet olduğum aylarla aynı. üstelik daha gecikmiş bile sayılmam bence. çünkü geç yumurtladım. ama minikgelin rüyasında gördü diye yapacağım o testi, sırf merakımdan yani. pozitife hiç ihtimal vermiyorum
baktım bir kalabalık var dalayım dedim slm hatunlar 60 gelsinim de burdaymış nasılsın cnm
ay canım 9 ay geçmez benim,orası ayrı konu zaten.Ama böyle bişeyle karşılaşınca korktum biran.
bacım sakin ol,ağlama bebişin senle artık neden ağlıyorsunnnn
gecmez tatlım onu anladıkdaha sürekli kasıklarına ağrı gircek sancı gircek alış bunlara bebeğin anne ben burdayım dıo sana sevin işte
gecmez tatlım onu anladıkdaha sürekli kasıklarına ağrı gircek sancı gircek alış bunlara bebeğin anne ben burdayım dıo sana sevin işte
hoş geldin canımm ben de yeni geldim biraz daha iyiyim yarın eşimle bir iki günlüğüne kaçacağızbenim için uğraşıp duruyor kuzum
sdtive kuzumm inş mutlu haberlerini gelince duyarım çokk sevineceğimm ne güzel
kızlarrr
az önce hapşurdum kasığım ağrıyo şimdi,korktum ya
canım dengesiz hapşurdum herhalde,kasığıma ağrı girdi,hapşuruğumu tutmam ben ama,.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?