- 29 Ocak 2012
- 2.211
- 92
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #26.041
kuzum bak alıntım ile yazdığımı tekrarlıyorumm esas ben sana küstüm görmedin ve cevap yazmadınn
kız o konu öyle değil,sancılara tabiki alışcam,ben hapşurduktan sonra giren ağrıyla uğraşıyorum şu an.
şükür evet cnm iyiyim işte sıcak bugun adet zamanım yaklaşıyor bi sıkıntılıyım bugun biyere sığamıyorum kuzum ya sana bişey dicem profil resmini değiştirirmisin o resmi görunce üzülüyorum senle bağdaştırdım sanki içim buruluyor aman sacmamı bilmiyorum ama
doğru diyon bacım,keşke bizim yumurcaklarda orda olsa anne ben burdayım deseler demiiiii ama
ay canım 9 ay geçmez benim,orası ayrı konu zaten.Ama böyle bişeyle karşılaşınca korktum biran.
sende h.g tatlım iyi olmana sevindim,bu kaçamak iyi gelir sana inş kafanı bi güsel dağıt canım eşinle beraber
sanki bizde farklı olcaz ben bebişim olsun onu altın kafese koycam el değmeden buyutcem o derece yani
alemsin kızzzzz
altına yaptığında netcen acaba he he he
sorma bende o resme baktıkça ağlıyorum şu an olduğu gibi
bir de sizleri özleyeceğim belki bugün son kez buradayım... malum annemlerdeyken sık giremem hepimizi çoookk özleyeceğimm
yavrum ben seni altın kafese koydum,sen naptın mı dicennnnn
sorma bende o resme baktıkça ağlıyorum şu an olduğu gibi
bir de sizleri özleyeceğim belki bugün son kez buradayım... malum annemlerdeyken sık giremem hepimizi çoookk özleyeceğimm
aaa aşk olsun yapmaz benım cocuğum öyle seyler yaparsada altın kafesin altından alırım hemencık gerı kapatırımaaa galiba hiç iyi değil ruh halim
kuzum korkma bebeğini rabbime emanet et o korur.endişe etme.bi de oruç tutmayacağını yazmışsın geçmişte tatlım.öyle deme allah korusun rabbimin gücüne gider.o meleği sana o verdi biliyosun.doktorunla konuş canım.zaten oruç tutup tutamayacağını o sana söyler.bi risk varsa tutturmaz zaten.bunları yazıyorum diye kızma bana tamammı tatlım.ama ben rabbimi gücendirmekten çok korkarım.çocuk istemedim ilk evlendiğimde hayatımı yaşayım dedim rabbimi gücendirdiğimi düşünüyorum.rabbim yaşa hayatını o zaman dedi.ben bu hatayı yaptım sen yapma.farzlarımızı mecbur olmadıkca terk etmeyelimki rabbim merhamet etsin bize.çok konuştum kafanı ütüledim dimi:26::26::26:
kuzum korkma bebeğini rabbime emanet et o korur.endişe etme.bi de oruç tutmayacağını yazmışsın geçmişte tatlım.öyle deme allah korusun rabbimin gücüne gider.o meleği sana o verdi biliyosun.doktorunla konuş canım.zaten oruç tutup tutamayacağını o sana söyler.bi risk varsa tutturmaz zaten.bunları yazıyorum diye kızma bana tamammı tatlım.ama ben rabbimi gücendirmekten çok korkarım.çocuk istemedim ilk evlendiğimde hayatımı yaşayım dedim rabbimi gücendirdiğimi düşünüyorum.rabbim yaşa hayatını o zaman dedi.ben bu hatayı yaptım sen yapma.farzlarımızı mecbur olmadıkca terk etmeyelimki rabbim merhamet etsin bize.çok konuştum kafanı ütüledim dimi:26::26::26:
ya ben hiç bişey yapasım yok çok sklıyorum bennnnnn,adetimde gelmedi henüz yarında alışverişe gidicem annemle belki biraz kafam dağılırrrrrrrrrr
aynen bugun bende zaman gecmıyor sankı git cnm at kendını sokağa dağıt kafanı yarın bende anneme gitcem akşama doğru giderim diyordum ama sabahtan gidim havam değişir belkı
bugun senınde ruh ahlın benım gb limonu demek ağlama kuzum bak o profil senıde rahatsız edıyorsa ilk onu değiştirmekten başla bide bizden ayrılacağına hiç üzülme sevin uzaklaşman çok iyi olcak burdan
bizde seni özleyeceğiz tatlım,ama git gez kafanı dağıtmaya bak annenlerle hasret gider kuzummmmm
inş dönüşünde güzel haberlerle gelirsinnnnnnnnn
aynen bugun bende zaman gecmıyor sankı git cnm at kendını sokağa dağıt kafanı yarın bende anneme gitcem akşama doğru giderim diyordum ama sabahtan gidim havam değişir belkı
ya sorma cnm bende gezecem tozacam bana ne zaman cocuk yapcan diyenlere yapınca senmı bakcan diyordum o an sorandan nefret ediyordum Allahım gez bakalım şimdi dio sankı bana yuhhh kafama bak yaaa nasıl bır düşüncedir bu Allahım sen affet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?