Sabredenler Kulübü 2012 :)

sorma bende o resme baktıkça ağlıyorum şu an olduğu gibi

bir de sizleri özleyeceğim belki bugün son kez buradayım... malum annemlerdeyken sık giremem hepimizi çoookk özleyeceğimm

Son düzenleme:
ay canım 9 ay geçmez benim,orası ayrı konu zaten.Ama böyle bişeyle karşılaşınca korktum biran.

kuzum korkma bebeğini rabbime emanet et o korur.endişe etme.bi de oruç tutmayacağını yazmışsın geçmişte tatlım.öyle deme allah korusun rabbimin gücüne gider.o meleği sana o verdi biliyosun.doktorunla konuş canım.zaten oruç tutup tutamayacağını o sana söyler.bi risk varsa tutturmaz zaten.bunları yazıyorum diye kızma bana tamammı tatlım.ama ben rabbimi gücendirmekten çok korkarım.çocuk istemedim ilk evlendiğimde hayatımı yaşayım dedim rabbimi gücendirdiğimi düşünüyorum.rabbim yaşa hayatını o zaman dedi.ben bu hatayı yaptım sen yapma.farzlarımızı mecbur olmadıkca terk etmeyelimki rabbim merhamet etsin bize.çok konuştum kafanı ütüledim dimi:26::26::26:

bir de sizleri özleyeceğim belki bugün son kez buradayım... malum annemlerdeyken sık giremem hepimizi çoookk özleyeceğimm

bugun senınde ruh ahlın benım gb limonu demek ağlama kuzum bak o profil senıde rahatsız edıyorsa ilk onu değiştirmekten başla bide bizden ayrılacağına hiç üzülme sevin uzaklaşman çok iyi olcak burdan

bizde seni özleyeceğiz tatlım,ama git gez kafanı dağıtmaya bak annenlerle hasret gider kuzummmmm
inş dönüşünde güzel haberlerle gelirsinnnnnnnnn

aaa aşk olsun yapmaz benım cocuğum öyle seyler yaparsada altın kafesin altından alırım hemencık gerı kapatırım aaa galiba hiç iyi değil ruh halim

ya ben hiç bişey yapasım yok çok sklıyorum bennnnnn,adetimde gelmedi henüz yarında alışverişe gidicem annemle belki biraz kafam dağılırrrrrrrrrr

haaşaa canım,gücendirme gibi bişey söz konusu olmaz.Tabiki bi gün orucu denemeyi düşünüyorum.Allah'în izniyle tutabilirsem devam ederim.Ama şöyle bir kaide de var,hamileliğin ilk 3 ayı ve son 3 ayı oruç tutmak çocuk açısından besin ihtyacını vb ihtiyaçlarını karşılaması için tutulmayabilinir.Çünkü gün içerisinde folik asit,ceviz,badem,vb gıdalar,süt,yoğurt,ayran tüketilmesi gerekiyor.çocuğun beyin,kalp gelişimi diğer tüm önemli organları ilk 3 ayda oluştuğu için ve diğer aylarda da önemli aşamalar olduğu çoğu doktor tavsiye etmiyor.Sonuçta bizim ibadetimiz,ama hamilelik orucu tutmamak için bir özürdür.Sonradan kaza edilir.Ayrıca yaz dönemi olduğu için gerekli su ihtiyacının karşılanması gerekir diye düşünüyorum,tabi bu benim görüşürüm.Rabbi'm yavrumu korusun.Haşaa Yavrum oldu oruçtan kurtuldum da asla ve asla demem.

Son düzenleme:

ya sorma cnm bende gezecem tozacam bana ne zaman cocuk yapcan diyenlere yapınca senmı bakcan diyordum o an sorandan nefret ediyordum Allahım gez bakalım şimdi dio sankı bana yuhhh kafama bak yaaa nasıl bır düşüncedir bu Allahım sen affet

ya ben hiç bişey yapasım yok çok sklıyorum bennnnnn,adetimde gelmedi henüz yarında alışverişe gidicem annemle belki biraz kafam dağılırrrrrrrrrr

aynen bugun bende zaman gecmıyor sankı git cnm at kendını sokağa dağıt kafanı yarın bende anneme gitcem akşama doğru giderim diyordum ama sabahtan gidim havam değişir belkı

aynen bugun bende zaman gecmıyor sankı git cnm at kendını sokağa dağıt kafanı yarın bende anneme gitcem akşama doğru giderim diyordum ama sabahtan gidim havam değişir belkı

ama bu ağrılarla netcem bilmiyorum,bide yarın olursam sen gör gezmeyiii pufffff

bizde seni özleyeceğiz tatlım,ama git gez kafanı dağıtmaya bak annenlerle hasret gider kuzummmmm
inş dönüşünde güzel haberlerle gelirsinnnnnnnnn

haklısınızz o zaman bu minik keidyle şimdilik veda edeyimm hepinizi çookk öpüyorummm kendinize çook iyi bakınnn

Döndüğümde bebişli olsun her yer ona göre

kız senin kahve falında hamiş çıkıyordu yaaaaa,yarın bbi bak bakem varmı bişey annen bakıyordu demiiii

evlat hasreti çekmek nasıl bişeydir bilmiyoduk o zaman tatlım cahilce konuşuyoduk işte rabbim affetsin bizi.biz pişman olduk ama artık ya dimi rabbim biran önce hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere.ben çocuğumla yaşamak istiyorum artık hayatımı sen de çocuğunla gezersin dimi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…