Sabredenler Kulübü 2012 :)

cumanız mübarek olsun...ramazan geldi rabbim oruç tutanların orucunu,dua edenlerin dualarını kabul etsin inş...
tüm evlat hasretiyle tutuşanlara tez zamanda sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin inş...
beni egemnimden başka kimsecikler merak etmemiş,bu arada geçmiş olsun tatlım kurtulmuşssun kistten rabbim inş bu mübarek ayda sana meleğini gönderir...
friedmanımla-60gelsin bacım gelmiş hoşgeldiniz canlar...
sdtive bacım dua gününmüş,fazla giremesemde aklıma geldikçe dua ediyorum sizlere rabbim inş bu mutluluğu tez zamanda sana ve tüm isteyenlere yaşatsın canım...
elescore inş bebeğin seninledir
sweet85 canım nasıl oldun kanaman varmı hala,rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder inş...
ay_she canım çok geçmiş olsun,rabbim büyük inş şifasını verir yavrunun ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inş...
ve diğer arkadaşlarım umarım hepiniz iyisinizdir....

bana gelince midem fena nerdeyse bütün günmidem bulanıyor,yorgunluk çok var,hiçbişey yiyemiyorum fena durumdayım yavrum sağlıklıdır inş..
çarşamba dra gidicem kalp atışları için inş duyarım,yavrum iyidir inş dua edin teyzeleri olurmu
hepiniz aeo olun canlarım

Allah razi olsun cnm ins hepimiz saglicakla aliriz yavrularimizi kucaklarimiza. elh ben iyiym. Yataktan pek kalkmiyorum. kanamam yok sukur ama ayakta kalirsam biraz ara ara kahverenli lekelenme oluyor

çok yedim ölüyorum kızlar :
napıyorsunuz kimseciklerde yok

Recsn kuzum hepimizi anmissin sagol dinlenmene bak insallah kalp atislarini da duyarsin

Eloserce kuzum adetinden kac gun gecti bilmiyorum am 4 5 gun gectiyse test yap kuzum kesin cikar bizi de kendini de meraktan catlatma ayol insallah bebek seninledir

kuzu 16-17 olması gereken tarihti ama olmadı bende dün değil önceki gün yaptım test ama çıkmadı beklemedeyim ueheue

kuzu 16-17 olması gereken tarihti ama olmadı bende dün değil önceki gün yaptım test ama çıkmadı beklemedeyim ueheue

Kuzum erken yapmissin testi eger varsa (insallah vardir) idrar da anca bundan sonra gorunur kuzum insallah yavrun seninledir hadi bakalim bundan sonra guzel haber aliriz insallah senden :)

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti
[/TD]
[TD]16 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]bebiş haberini bekliyoruz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[TD]13 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]12 Nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]3 Haziran
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD] 25 haziran
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anatolya20
[/TD]
[TD]2 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]5 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD]17 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gunduz
[/TD]
[TD]26 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]11
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]30 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]7 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]8
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]8 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD]9 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]9 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]11 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]15 Ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD] dua günü
[/TD]
[TD="align: center"]
meleklerimize hoşgeldin hediyelerimiz

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu [/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam [/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]23 ay
[/TD]
[TD]9 temmuz
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]1 ay
[/TD]
[TD]10 temmuz
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]11 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]12 temmuz
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]13 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]tüp bebek
[/TD]
[TD]16 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam

[/TD]
[TD]17 temmuz
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn (Binnur)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]18 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]19 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]20 temmuz
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]23 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]24 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gündüz
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]25 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]27 temmuz
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kuzum erken yapmissin testi eger varsa (insallah vardir) idrar da anca bundan sonra gorunur kuzum insallah yavrun seninledir hadi bakalim bundan sonra guzel haber aliriz insallah senden :)

evet gülo biliyom ilk hamileliğimdede 6. günden sonra çıkmıştı idrarda geç döllenme olduğu için slik çıkmıştı o yüzden ümidimi kaybetmiyorum rabbimden asla ümidimi kesmiyorum ama heyecanda yapmıyorum bu aylarda herkeste böyle gecikmeler oldu oluyorda sonra hayal kırıklığı yaşamakta çok berbat bişi ama süpriz oluncada güzel olur diye heyecan yapmıyorum...

kasık ağrılarımın sebebini adete bağlıyorum ama olmuyor bi iki arkadaşım hamişliğin ilk günleri adet olcağımızı sanıp bekledik sancı çokfazla oldu ama hamiş olduğumuzu sonra öğrendik dediler bakalım umarım benimde bu sancıları bebiş yapıyordur.... kurban olduğum rabbim inş yüzümü güldürür benimde hepimizinde inşallah...

moralim bozuk haftaya yumurtlama günüm ezan 8.30 da okunuyor yemek yedik kalktık derken 9u geçiyor ve haftaya eşim saat 10.30 da işe gidecek yani münkün değil yapmamız

moralim bozuk haftaya yumurtlama günüm ezan 8.30 da okunuyor yemek yedik kalktık derken 9u geçiyor ve haftaya eşim saat 10.30 da işe gidecek yani münkün değil yapmamız

İki dakikada sıkıştırın araya canımm zaten 5 dklık iş bu sefer de çok sevişip koklaşmayıverin eşin de duşunu alsın hazırlanıp çıksın hemen

ah tatlım ya aynı dert bugün bende var. iki aydır 17. gün civarı yumurtluyordum, yine gecikirim dedim ama, bu sabah sancım oldu. şimdi lavaboda da yumurta akı kıvamında akıntı gördüm. ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı. belki de bugün çatladı yumurtam. akşam yemekten sonra arkadaşın d.gününe gitmemiz lazım. zaten 1-2 saat önce eşimle de tartıştık. şimdi hadi kalk 5 dakikada sevişelim de diyemem ki...bir süredir iyiyiz ama, eşimde eskiden erksiy.o.n problemi de vardı. ha deyince olur mu bilemiyorum...ufff ya nasıl güne denk geldi. belki bu ay da hayırlı değildir, kısmet

İki dakikada sıkıştırın araya canımm zaten 5 dklık iş bu sefer de çok sevişip koklaşmayıverin eşin de duşunu alsın hazırlanıp çıksın hemen

bazen öyle olamıyor tatlım ya, yumurtlama zamanı olmasa 5 dkya sıkıştırdığımız ilişkiler oluyor. ama gel gör ki, ilişki yapmamız "gerekiyor" ya, aksi gibi öyle zamanlarda olmuyor

canım benim öyle olmuyor malesef vajinismus geçmişim var önden biraz ön çalışma yapmazsak olmuyor çok acı çekiyorum

sdtve canım bahtsızız biz yemin ederim

Milleeett tünaydııııııııııınnnnnnnn nirelerdesin diycem zaten hafta sonu topik boş oluyo bir de içine ramazan girincik kisme gelmiyo yinede sahipsiz sanmasın kisme topimizi dimii amaa

kuzum sen de son durum nedir inşallah hala gelmemiştir veeeee bize müjdeli haberi verirsiiinnn
inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kuzuumm

kızlar merhaba nasılsınız :)

hamdolsun ben ıyyım aynı devam edıyoruz işte :) ikili kan sonucum temız cıktı bu cuma da kromozom cıkıcak ınsallahh bakalım :)

sonra kk dan benımkıyle aynı osrunu yasyaan bı üye var bebegı sağlıkla doğmus onunla iletişimkurabıldım çok mutlu oldum :)

inşallah umudum arrtı hayırlısı bakalım :)

aminnnnnnnnnnnnnnnnn kuzu aminnnnnnnnnnnnnn.. sanada günaydın yataktayım kociş uyuyo klima çalışıyo bura sern diye laptopu aldım yatağa uzanım bende gece 11 e kadar temizlikyaptım.....
hala gelen giden yok kuzu bu gün nöbetçi eczane bulursam alıp kısmetse yarının ilk çişi ile yapacam çıkmazsa hemmen sağlık ocakına gidip kan veririm kısmet bakalım ablamda az önce aradı uyandırdı içime doğdu diyo bu gittiğimiz ebe nin faydası olcek sana diyo neyse kuzu benden ses çıkmadığı müddetçe hala gelmedi demektir test sonuçlarınıda alır almaz ilk size yazarım söz valla

çok şükür darısı diğer teslerine bacım..
inş bütün testlerinin tahlillriniz temiz çıkar kuzum için refahlasın inş. alacağın güzel haberlerle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…