- Konu Sahibi minikgelin
-
- #26.781
canlarım günaydın...
akşam eşim pek istekli değildi ilişkiye. aslında son 1-1buçuk aydır pek sıkıntımız olmuyor ama bebek isteği eşimi tedirgin etti herhalde yine. ama ben azimle, ağzından girdim burnundan çıktım ve sonuca ulaştım
ama kısmet tabi yumurtayı yakaladık mı yakalamadık mı bilemiyorum... inşallah bu ay tutturabiliriz.
bi de kızlar ya,1-2 seferdir ilişkiden sonra lavaboya gittiğimde peçetede pembemsi kan görüyorumacaba yaram falan mı var yaaa...elosercem sen anlarsın ya?
bir doktora gidiyim ben bari
canlarım günaydın...
akşam eşim pek istekli değildi ilişkiye. aslında son 1-1buçuk aydır pek sıkıntımız olmuyor ama bebek isteği eşimi tedirgin etti herhalde yine. ama ben azimle, ağzından girdim burnundan çıktım ve sonuca ulaştım
ama kısmet tabi yumurtayı yakaladık mı yakalamadık mı bilemiyorum... inşallah bu ay tutturabiliriz.
bi de kızlar ya,1-2 seferdir ilişkiden sonra lavaboya gittiğimde peçetede pembemsi kan görüyorumacaba yaram falan mı var yaaa...elosercem sen anlarsın ya?
çok şükür darısı diğer teslerine bacım..
inş bütün testlerinin tahlillriniz temiz çıkar kuzum için refahlasın inş. alacağın güzel haberlerle....
günaydın kızlaaaaarrrdün hiç giremedim,netim yoktu..güzel sohbetler olmuş:)
ayşe canım çok sevindim inşallah diğer bütün testlerin temiz çıkar,rabbim sağlıkla ve hayırla kavuşturur meleğine
eloserce bacım valla ben de çok pis ümitliyim senden,güzel haberlerini bekliyoruz
bz de çalışmalara başladık ama ramazanda pek olmuyo,yemekten sonra ağırlık çöküyo,sadece ovulasyonu değerlendirirz artık napalım
hadi herkese iyi günler diliyorummm
canlarım günaydın...
kızlar merhaba nasılsınız :)
hamdolsun ben ıyyım aynı devam edıyoruz işte :) ikili kan sonucum temız cıktı bu cuma da kromozom cıkıcak ınsallahh bakalım :)
sonra kk dan benımkıyle aynı osrunu yasyaan bı üye var bebegı sağlıkla doğmus onunla iletişimkurabıldım çok mutlu oldum :)
inşallah umudum arrtı hayırlısı bakalım :)
ilişki sırasında kuruluk oluyormu canım
süpersin! hadi bakalım inşallah tutar:) canım moralini bozmak istemem ama ben yaşadığımı söylüyorum sana,ben de ameliyat olduğum kistimi öyle öğrenmiştim..yani ilişkiden sonra çok az kanama oluyodu doktora gittim dermoid kistim olduğunu öğrendim hemen ameliyat oldum..ama sen hep kontroldesin,daha yeni smear falan yaptırdın,olsaydı doktotrun mutlaka farkederdi...adetlerimde düzensizleşti diyosun belki bebek gelir birkaç aya çünkü hamile kalan bazı arkadaşlar öyle söylüyo gebe kalmadan önce düzenim bozuldu diyolar..ya da belki sakınannenin dediği gibi kuruluk varsa tahriş de olabilir..en iyisi doktora görünmek,hatta istersen başka doktora git:44:
canım buyuk ıjtımal tahrıs , iltihap veya yara baslangıcı vardır ya ben ne zaman bu sorunu yasasam kesın altından böle bişi çıkıo
yok tatlım ya, öyle bir sıkıntım yok...
canım daha 1-1,5 ay önce gittim doktora, herhangi bir problem yoktu. aslında bu şikayetim de ilk tatilde oldu. o zaman biraz bu "minasebet" olayını abartmıştıkilk o zaman oldu. o dönem de yumurtlama zamanıma yakındı. sonra olmadı tekrar. işte önceki gün yine oldu o zmandan sonra. ama sanki biraz canım acıdı gibi hissettim. aslında gidebilirim doktora ama. şimdi acaba bebişin tutma ihtimali varsa, vajinal muayene zarar verir mi ki?
bana da öyle geliyor yaaa...
ya benim zaten rahim ağzında kızarıklık var, ama henüz tam yara gibi değildi. doktorum müdahaleye gerek görmemişti. acaba diyorum o mu ilerledi ki...
Günaydın kızlar...
döndüm....
bulantılarım var,her sabahki olağan durumdaym...
ne var ne yok bakem.....
ayşecim sonuçlar güzel çıkmış,çok sevindm.
günaydın canım
sen bulantım var dedikçe ben gülüyorum ya,yanlış anlama hep diyordun ya niye yok filan diye onun için,herşey yolunda o zamanneymiş hep iyisini çağırmak gerekiyormuş kötüsünü değil.iyiyi çağırırsak iyi,kötüyü çağırırsak kötüsü geliyor önümüze.hep güzel haberler alırız inşşşş
günaydın kızlar,yine ve yeniden bir hafta başında daha sizlerle birlikteyiz. tüm konuklarımıza iyi günler,güzel sohbetler dileriz
slm kızlar nasılsınız,keyifler nasıl,oruçlar aralar nasıl?????
sdtive canım yazılarını okudum da tam da hafta sonundan beri aklıma takılan konuya değinmişsin,rahim yarasıya bende daha önceki düşüklerimde muayene sırasında salak bi dr a denk gitmiştim,çok fena yara var bu halde bebek durmaz demişti,daha sonraki gittiğim dr.lar da şimdi müdahale etmemiz doğru değil önce doğum yap ondan sonra tedavi edelim demişlerdi..şimdi asıl gittiğim dr.a söyledim yara var demişlerdi önceden bişey yapmak gerekiyormu filan diye,adetin bittikten sonra gel smear le birlikte bakalım dedi.adetim bitti ama benim hiç gidesim yok ya o da bişey var diycek diye ödüm kopuyor,yeni bi rahatsızlık daha istemiyorum,gerçi yeni değil ama ben üstünü kapatmıştım bu konunun.şimdi de boşver hiç gitme diyorum bi yandan ama bi yandan da gitmezsem hep içimde kalacak biliyorum.hepsi o gerizekalı dr.un suçu o günden beri içime kurt düşürdü.offfffff netsem kii
MERHABALAR CANIMMM
bulantı olsa bi dert olmasa bi dert.Ama iyiki var,bebişim benle,bu şekilde sağlıklı olduğunu da hissediyorum.
canım bence ihmal etme,git testini ol,benim de kızarıklık vardı,ilaç kullanmıştım.
mrhba gunaydın herkese sdtıvecım sen warsın sadece galıba nasılsın keyıfler nasıl benm 3 gun kaldı adete yalnız 2 gun dr kasık agrısı ama hafıf ve cok az bacak agrısı war genelde boyle oldgnda hasta olurdum ayn ı gunu aman beklıyeyım gorelım ıns wardır artık
o zman ya tahriş,ya da kızarıklık ilerledi,önemli bişey değil yani,hayırlısı olsun canım devam ederse gidersin bi doktora..ben de çıkıyorum şimdi,doktora gitcem,kültür testi için hadi öprüm canımmm
Günaydın kızlar...
döndüm....
bulantılarım var,her sabahki olağan durumdaym...
ne var ne yok bakem.....
ayşecim sonuçlar güzel çıkmış,çok sevindm.
günaydın kızlar,yine ve yeniden bir hafta başında daha sizlerle birlikteyiz. tüm konuklarımıza iyi günler,güzel sohbetler dileriz
slm kızlar nasılsınız,keyifler nasıl,oruçlar aralar nasıl?????
sdtive canım yazılarını okudum da tam da hafta sonundan beri aklıma takılan konuya değinmişsin,rahim yarasıya bende daha önceki düşüklerimde muayene sırasında salak bi dr a denk gitmiştim,çok fena yara var bu halde bebek durmaz demişti,daha sonraki gittiğim dr.lar da şimdi müdahale etmemiz doğru değil önce doğum yap ondan sonra tedavi edelim demişlerdi..şimdi asıl gittiğim dr.a söyledim yara var demişlerdi önceden bişey yapmak gerekiyormu filan diye,adetin bittikten sonra gel smear le birlikte bakalım dedi.adetim bitti ama benim hiç gidesim yok ya o da bişey var diycek diye ödüm kopuyor,yeni bi rahatsızlık daha istemiyorum,gerçi yeni değil ama ben üstünü kapatmıştım bu konunun.şimdi de boşver hiç gitme diyorum bi yandan ama bi yandan da gitmezsem hep içimde kalacak biliyorum.hepsi o gerizekalı dr.un suçu o günden beri içime kurt düşürdü.offfffff netsem kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?