Sabredenler Kulübü 2012 :)

cnm bnm ya cookk sevindim. ins testlerin hepsi bole temiz cikacak ve saglikli bi sekilde alacaksin kucagina

Insallah canım ya ınsallah sağlıkla bi gelse yaramazım :)

sen naıslsın lekelenme ne durumda canım ?

tatlım yazamadım kusura bakma
yaşadığın olumsuzluklara rağmen bebeğini kucağına alcakasın Allahın izni ile. o zaman bunlar birer anı olarak kalacak sakın üzülme Allah yardımcın olsun tatlım

estf canım ınsallah ınsallaah yaa o günler gelıcek mi :)

Günaydın kızlar...
döndüm....
bulantılarım var,her sabahki olağan durumdaym...
ne var ne yok bakem.....
ayşecim sonuçlar güzel çıkmış,çok sevindm.

sağol canım :)

canım sorunu erteleyerek daha kötü olmasına sebep olursun evet yara varken hamıle kalırsan

düşük riski normal gebelere göre daha yuksek oluyo...ama bu durumda hamıel kalıp doğurada cok kişi var

bir de doktorlaırn coğu daha once doğum yapmamıs bebeks ahıbı olmamıs kımseelerın yarasını yakmaya dondurmaya

pek yanaşmıyo....ama hiç doğum yapmamış ama yarasını yakırmıs olanalrdan da hamıle kalan cocuk doğuran ınsanalrda var

bir de doktorların bi kısmı yarayı yanlış teşhis ediyoalr...buna cok kez şahid oldum oo çok fena yara var

denp baska bi dr a onaylatmak ıcın gittiğinde sadece bi ilthiap ilaçla gecer cinsle perhızle gecer durumunda olanalr var

ki bir tanesıde kardesımdır çok fena yarası oldugunu ve operasyon yapılması gerektiğini sölemsıtı dr

fakat baska bı dr gittiğinde sadece hafif bi yara ve ilaçla gececegını öğrenmsıtı ki gectı de

bence oluruna bırakma canım dr a guvenemıosan baska bı dr git.... gecmıs olsun

inşş sonuna kadar da hep iyi olursunuz bebişinle birlikte maşallah 9 haftalık olmuşsunuz allahım esirgesin sizi
ay canım benim inşallah...8+2 olduk.9 haftanın içindeyim.
ya ilaçla filan tedavisi varsa sorun değilde,bildiğim kadarıyla yara için ya yakma ya da dondurma işlemi uygulanıyor,bunlarında yararının yanında tehlikeleri de var ondan korkuyorum bende:18:
canım daha sonra geç kalmış olursan daha kötüleri olur,doktora görünmeden fikir yürütmek insanı soğutuyor,korkutuyor.

geldim canım,inan son günlerde hiçbişey yapmak canım istemiyor,moralim yüksek ama tadım bozuk.
Hadi hayırlısı bakalım,Rabbi'm bu ay yüzünüze güler inşallah.

ay canım çok sağol ya valla öyle bi durum varsa bende gideyim.dediğin gibi o dr bana ooo çok fena sen nasıl hamile kalırsın filan demişti.hatta ilk defa annemle bir jinekoloğa gitmiştim ve ilk defa bi dr siz ne kadar çok ilişkiye giriyorsunuz bu ne hal böyle demişti annemin yanında utancımdan bişey diyemedim bile belki de dediğin gibi bu dr.um bişey demez inşşş yani.valla iki gündür kafayı yiycektim gitsem mi gitmesem mi diye.dediğiniz gibi belki çok ileri bişey yoktur ve sadece ilaçla geçer:18:

geldim canım,inan son günlerde hiçbişey yapmak canım istemiyor,moralim yüksek ama tadım bozuk.
Hadi hayırlısı bakalım,Rabbi'm bu ay yüzünüze güler inşallah.

normal bu hallerin, hamilelik hiç kolay bir süreç değil, hem psikoljik hem de fizyolojik bir sürü zorluğu var. ama tabi verdiği his de tarifsizdir.

Ramazanın bereketi belkki bize de vurur diyorum bu ay tutmazsa, bir dahaki ay yumurtlama zamanım tam bayrama geliyor, 19-20-21 ya k.validemde olucaz, ya da kendi memleketime gidicem. ilişki olmazsı çoook zor yani. kısmet bakalım, hayırlısı herşeyin

sakın ihmal etme, mutlaka gidip smear vermelisin, basit bir işlem nasılsa

canım daha sonra geç kalmış olursan daha kötüleri olur,doktora görünmeden fikir yürütmek insanı soğutuyor,korkutuyor.

sağolun kızlar ya iyiki size sormuşum,eşime soruyorum ne yapsam gitsem mi gitmesem mi acaba diye,çok açıklayıcı ve rahatlatıcı cevap veriyor sağolsun.dediği tek şey sen bilirsin

rica ederım canım...

evet sık ilişkiye gırmek buna sebep olabiliyor özellıkle ıslaklıgı beklemek lazım

aceleci olmamak lazım çünkü ıslaklıkolmayınca sürtünmede dolayı tahriş oluyo

tahriş olunca her mikrobu kapmaya daha yatkın oluyo ve mikrop kaptıgı zamanda

gene ilişki gene ilişki derken oluyo mu sana bi yara :) hiç yoktan

benımde basıma gelmsıtı daha yaraya donusmemıstı ama 1 hafta - 10 gun ilişki olmadı

kendiliğinden geçti siz de öyle bişey yapabilirsiniz...bir de özeldeki doktorların bir çoğu yara

yakılacak derecede olmasada yakmayı/dondurmayı onerebılıyo maalesef böyle bi durum var

sonucta kar amacı güdüyolar...ssk da bi dr a muayene olursan işin gercekten ne boyutta

oldugunu daha iyi öğrenırsın bence ben bazı durumlarda özeldekı doktorlara hıc ınanmam

kusura bakmasınlar :) güvenımı zamanında çok zedelediler.Ayrıca mutlaka smear aldır zaten

yılda bir kere smear aldırmak lazım çok önemli :)

Son düzenleme:

aynen kesinlikle,şuandaki hislerim normalinden daha farklı.
bulantı,tiksinti arasında bi boşluk.herşey çok tuhaf görünüyor.Geçecek bugnler,en azından kısmetse bulantı safham geçecek inşallah...
canım hayırlısıyla tutar inşallah bu ay seninki.

Ben yazmaktan ziyade takip edip okuyorum forumları,11 yıllık evliyim, kimi zaman tavan yaptı umutlarım ''olacak'' dedim kimi zaman da ''bitti bu iş'' dedim en kırık anlarımda.Mucize hikayeleri okuyup,benim de bir hikayem olur mu acaba derdim hep.2 kez tüp bebek 2 kez aşılama yaptırdım olmadı.Doktor bundan 4 yıl önce ''menopoza giriyorsun acele et ve art arda tüp bebek yaptır vaktin azalmış'' dedi.Çok etkilenmiştim 27 yaşında menopoza girmek korkunç! Bu sarsıcı gerçek çok düşünmeme sebep oldu, madem bir çocuğum olmayacaktı bir sürü çocuğum olsun dedim ve başladım ders çalışmaya üniversite sınavına girdim.Şu an sosyal bilgiler öğretmenliği okuyorum 3. sınıfa geçtim.Haziran ayında ben harıl harıl bütünleme sınavlarına çalışırken içimde küçük yavrum varmış.Dualarım sizinle Rabbim isteyen herkese bana yaptığı gibi sürpriz yapar İnşallah.acizane tavsiyem şudur,probleminiz çok büyük ve aşılamaz gibi görülebilir,siz onu küçümseyin unutmayın Allah'ın ''ol'' demesi karşısında bütün sıkıntılar yerle bir olur.Sağlıkla kalın.

inş ramazanın bereketi sana ve eloserce'ye yarar

hayırlı olsun çok mutlu oldumm :) :) :)

ne güzel düşünmüşsün ama okumaya başlayarak en güzelini yapmışsın....

bebegımde bi sorun cıktıgını söyledıkelrınde de böyle düşündüm hersey Allah ın elinde o kadar

cidden de belkı basıam ne gelecegını bılmıyorum ama mutlak güç sahibine inanıyorum ,

senınde böyle düşünmene sevindim....bir söz var

"Bilir misin vesvesen neye benzer? Musibete benzer. Sen ona ehemmiyet verdikçe şişer,
ehemmiyet vermezsen söner. Demek büyük nazarla baksan büyür, küçük görsen küçülür.
Korksan, ağırlaşır, hasta eder. Korkmasan, hafif olur, hafî kalır.
Mahiyetini bilmesen devam eder, bilsen gider. " Said i Nursi :)

off o dönemler zor gecıyo ama gecıyo ben de yenı cıktım o halsiz bişey yapmak

ıstemeyen herseye burun kıvıran ruh halimden sımdı kendımı daha ıyı hıssedıyorum :)

doğru söylüyorsun canım,benim de doktorlara pek güvenim yok artık,insan canını ve sağlığını mal konusu,pazarlık konusu yapıyorlar,allah onları bildiği gibi yapsın

paylaşımın için çoook teşekkür ederiz. bazen sıkıntılarımız bize içinden çıkılmazmış gibi görünüyor. Ama herşeyin çaresi çözümü O'nda...Rabbim bize de sana nasip ettiğin gibi bir mucize nasip eder inşallah
bebişini sağlıkla kucağına al...

inş ramazanın bereketi sana ve eloserce'ye yarar

ay amin amin

doğru söylüyorsun canım,benim de doktorlara pek güvenim yok artık,insan canını ve sağlığını mal konusu,pazarlık konusu yapıyorlar,allah onları bildiği gibi yapsın

canım evet öyleleri çok maalesef Allah ıyı ınsan cıkarsın karsımıza

ayy canım çıkılıyor değil mi?ben son bir haftadır bu halimden bile tiksiniyorum.

evet evet gecıyo ama sonra gene baslıo en iyisi 16-25 hafta arası sonra gene bi

sıkıtnıalr bi huzursuzluklar flnn çok zor :)

kızlar düşünsenize,,,uykudan bile sıkıldım,yatmaktan,yürümekten,yemek yemekten...herşeyden tiksinerek bahsediyorum.

öff ben de b de benım hala bualntım gecmedı azaldı ama tamamen gecmedı bı ara

gecer gibi oldu hoop gerı gene basladı

hayalimduam, ayşecim bizler de sizin yerinizde olabilmek için çabalıyoruz. acaba bir daha mı düşünsek

ayyyyyyyyy daha fazla okiyamiceemmm geçmişi hirkes burda damdan düşer gibi lafa dalmassam artıkım çatlicektiimm

nörüyonuz milleeeeeettttttttttt

hayalimduam, ayşecim bizler de sizin yerinizde olabilmek için çabalıyoruz. acaba bir daha mı düşünsek

eheueheue ben de yegenımın yaramazlıkalrını gorunce emin miyim diye şöle

bi yoklamıştım kendımı bu kadar sıkıntı ve bıtmıoda diye :)

ama onun kahkahalarını kıkırdamarını duyunca her çielyi çekmeye razı olur heralde ınsan :)

çok zor ve cidden meşakkatlli bişey canım kolay dıyemem kendı adıma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…