- Konu Sahibi minikgelin
-
- #26.801
cnm bnm ya cookk sevindim. ins testlerin hepsi bole temiz cikacak ve saglikli bi sekilde alacaksin kucagina
tatlım yazamadım kusura bakma
yaşadığın olumsuzluklara rağmen bebeğini kucağına alcakasın Allahın izni ile. o zaman bunlar birer anı olarak kalacak sakın üzülme Allah yardımcın olsun tatlım
Günaydın kızlar...
döndüm....
bulantılarım var,her sabahki olağan durumdaym...
ne var ne yok bakem.....
ayşecim sonuçlar güzel çıkmış,çok sevindm.
günaydın kızlar,yine ve yeniden bir hafta başında daha sizlerle birlikteyiz. tüm konuklarımıza iyi günler,güzel sohbetler dileriz
slm kızlar nasılsınız,keyifler nasıl,oruçlar aralar nasıl?????
sdtive canım yazılarını okudum da tam da hafta sonundan beri aklıma takılan konuya değinmişsin,rahim yarasıya bende daha önceki düşüklerimde muayene sırasında salak bi dr a denk gitmiştim,çok fena yara var bu halde bebek durmaz demişti,daha sonraki gittiğim dr.lar da şimdi müdahale etmemiz doğru değil önce doğum yap ondan sonra tedavi edelim demişlerdi..şimdi asıl gittiğim dr.a söyledim yara var demişlerdi önceden bişey yapmak gerekiyormu filan diye,adetin bittikten sonra gel smear le birlikte bakalım dedi.adetim bitti ama benim hiç gidesim yok ya o da bişey var diycek diye ödüm kopuyor,yeni bi rahatsızlık daha istemiyorum,gerçi yeni değil ama ben üstünü kapatmıştım bu konunun.şimdi de boşver hiç gitme diyorum bi yandan ama bi yandan da gitmezsem hep içimde kalacak biliyorum.hepsi o gerizekalı dr.un suçu o günden beri içime kurt düşürdü.offfffff netsem kii
ay canım benim inşallah...8+2 olduk.9 haftanın içindeyim.inşş sonuna kadar da hep iyi olursunuz bebişinle birliktemaşallah 9 haftalık olmuşsunuz allahım esirgesin sizi
canım daha sonra geç kalmış olursan daha kötüleri olur,doktora görünmeden fikir yürütmek insanı soğutuyor,korkutuyor.ya ilaçla filan tedavisi varsa sorun değilde,bildiğim kadarıyla yara için ya yakma ya da dondurma işlemi uygulanıyor,bunlarında yararının yanında tehlikeleri de var ondan korkuyorum bende:18:
geldim canım,inan son günlerde hiçbişey yapmak canım istemiyor,moralim yüksek ama tadım bozuk.günaydııın, nasılsın canım ya, çok uzaklaştın buralardan, özletiyorsun kendini
bulanılar normal, inşallah bir kaç haftaya kesilirler. ben de yumurtlama dönemindeydim haftasonu, elimizden geldiği kadar yaptık birşeyler bakalım, bundan sonrası kısmet
Insallah canım ya ınsallah sağlıkla bi gelse yaramazım :)
sen naıslsın lekelenme ne durumda canım ?
estf canım ınsallah ınsallaah yaa o günler gelıcek mi :)
sağol canım :)
canım sorunu erteleyerek daha kötü olmasına sebep olursun evet yara varken hamıle kalırsan
düşük riski normal gebelere göre daha yuksek oluyo...ama bu durumda hamıel kalıp doğurada cok kişi var
bir de doktorlaırn coğu daha once doğum yapmamıs bebeks ahıbı olmamıs kımseelerın yarasını yakmaya dondurmaya
pek yanaşmıyo....ama hiç doğum yapmamış ama yarasını yakırmıs olanalrdan da hamıle kalan cocuk doğuran ınsanalrda var
bir de doktorların bi kısmı yarayı yanlış teşhis ediyoalr...buna cok kez şahid oldum oo çok fena yara var
denp baska bi dr a onaylatmak ıcın gittiğinde sadece bi ilthiap ilaçla gecer cinsle perhızle gecer durumunda olanalr var
ki bir tanesıde kardesımdır çok fena yarası oldugunu ve operasyon yapılması gerektiğini sölemsıtı dr
fakat baska bı dr gittiğinde sadece hafif bi yara ve ilaçla gececegını öğrenmsıtı ki gectı de
bence oluruna bırakma canım dr a guvenemıosan baska bı dr git.... gecmıs olsun
geldim canım,inan son günlerde hiçbişey yapmak canım istemiyor,moralim yüksek ama tadım bozuk.
Hadi hayırlısı bakalım,Rabbi'm bu ay yüzünüze güler inşallah.
sakın ihmal etme, mutlaka gidip smear vermelisin, basit bir işlem nasılsa
canım daha sonra geç kalmış olursan daha kötüleri olur,doktora görünmeden fikir yürütmek insanı soğutuyor,korkutuyor.
ay canım çok sağol ya valla öyle bi durum varsa bende gideyim.dediğin gibi o dr bana ooo çok fena sen nasıl hamile kalırsın filan demişti.hatta ilk defa annemle bir jinekoloğa gitmiştim ve ilk defa bi dr siz ne kadar çok ilişkiye giriyorsunuz bu ne hal böyle demişti annemin yanında utancımdan bişey diyemedim bilebelki de dediğin gibi bu dr.um bişey demez inşşş yani.valla iki gündür kafayı yiycektim gitsem mi gitmesem mi diye.dediğiniz gibi belki çok ileri bişey yoktur ve sadece ilaçla geçer:18:
normal bu hallerin, hamilelik hiç kolay bir süreç değil, hem psikoljik hem de fizyolojik bir sürü zorluğu var. ama tabi verdiği his de tarifsizdir.
Ramazanın bereketi belkki bize de vurur diyorumbu ay tutmazsa, bir dahaki ay yumurtlama zamanım tam bayrama geliyor, 19-20-21 ya k.validemde olucaz, ya da kendi memleketime gidicem. ilişki olmazsı çoook zor yani. kısmet bakalım, hayırlısı herşeyin
normal bu hallerin, hamilelik hiç kolay bir süreç değil, hem psikoljik hem de fizyolojik bir sürü zorluğu var. ama tabi verdiği his de tarifsizdir.
Ramazanın bereketi belkki bize de vurur diyorumbu ay tutmazsa, bir dahaki ay yumurtlama zamanım tam bayrama geliyor, 19-20-21 ya k.validemde olucaz, ya da kendi memleketime gidicem. ilişki olmazsı çoook zor yani. kısmet bakalım, hayırlısı herşeyin
Ben yazmaktan ziyade takip edip okuyorum forumları,11 yıllık evliyim, kimi zaman tavan yaptı umutlarım ''olacak'' dedim kimi zaman da ''bitti bu iş'' dedim en kırık anlarımda.Mucize hikayeleri okuyup,benim de bir hikayem olur mu acaba derdim hep.2 kez tüp bebek 2 kez aşılama yaptırdım olmadı.Doktor bundan 4 yıl önce ''menopoza giriyorsun acele et ve art arda tüp bebek yaptır vaktin azalmış'' dedi.Çok etkilenmiştim 27 yaşında menopoza girmek korkunç! Bu sarsıcı gerçek çok düşünmeme sebep oldu, madem bir çocuğum olmayacaktı bir sürü çocuğum olsun dedim ve başladım ders çalışmaya üniversite sınavına girdim.Şu an sosyal bilgiler öğretmenliği okuyorum 3. sınıfa geçtim.Haziran ayında ben harıl harıl bütünleme sınavlarına çalışırken içimde küçük yavrum varmış.Dualarım sizinle Rabbim isteyen herkese bana yaptığı gibi sürpriz yapar İnşallah.acizane tavsiyem şudur,probleminiz çok büyük ve aşılamaz gibi görülebilir,siz onu küçümseyin unutmayın Allah'ın ''ol'' demesi karşısında bütün sıkıntılar yerle bir olur.Sağlıkla kalın.
aynen kesinlikle,şuandaki hislerim normalinden daha farklı.
bulantı,tiksinti arasında bi boşluk.herşey çok tuhaf görünüyor.Geçecek bugnler,en azından kısmetse bulantı safham geçecek inşallah...
canım hayırlısıyla tutar inşallah bu ay seninki.
rica ederım canım...
evet sık ilişkiye gırmek buna sebep olabiliyor özellıkle ıslaklıgı beklemek lazım
aceleci olmamak lazımçünkü ıslaklıkolmayınca sürtünmede dolayı tahriş oluyo
tahriş olunca her mikrobu kapmaya daha yatkın oluyo ve mikrop kaptıgı zamanda
gene ilişki gene ilişki derken oluyo mu sana bi yara :) hiç yoktan
benımde basıma gelmsıtı daha yaraya donusmemıstı ama 1 hafta - 10 gun ilişki olmadı
kendiliğinden geçti siz de öyle bişey yapabilirsiniz...bir de özeldeki doktorların bir çoğu yara
yakılacak derecede olmasada yakmayı/dondurmayı onerebılıyo maalesef böyle bi durum var
sonucta kar amacı güdüyolar...ssk da bi dr a muayene olursan işin gercekten ne boyutta
oldugunu daha iyi öğrenırsın bence ben bazı durumlarda özeldekı doktorlara hıc ınanmam
kusura bakmasınlar :) güvenımı zamanında çok zedelediler.Ayrıca mutlaka smear aldır zaten
yılda bir kere smear aldırmak lazım çok önemli :)
Ben yazmaktan ziyade takip edip okuyorum forumları,11 yıllık evliyim, kimi zaman tavan yaptı umutlarım ''olacak'' dedim kimi zaman da ''bitti bu iş'' dedim en kırık anlarımda.Mucize hikayeleri okuyup,benim de bir hikayem olur mu acaba derdim hep.2 kez tüp bebek 2 kez aşılama yaptırdım olmadı.Doktor bundan 4 yıl önce ''menopoza giriyorsun acele et ve art arda tüp bebek yaptır vaktin azalmış'' dedi.Çok etkilenmiştim 27 yaşında menopoza girmek korkunç! Bu sarsıcı gerçek çok düşünmeme sebep oldu, madem bir çocuğum olmayacaktı bir sürü çocuğum olsun dedim ve başladım ders çalışmaya üniversite sınavına girdim.Şu an sosyal bilgiler öğretmenliği okuyorum 3. sınıfa geçtim.Haziran ayında ben harıl harıl bütünleme sınavlarına çalışırken içimde küçük yavrum varmış.Dualarım sizinle Rabbim isteyen herkese bana yaptığı gibi sürpriz yapar İnşallah.acizane tavsiyem şudur,probleminiz çok büyük ve aşılamaz gibi görülebilir,siz onu küçümseyin unutmayın Allah'ın ''ol'' demesi karşısında bütün sıkıntılar yerle bir olur.Sağlıkla kalın.
inş ramazanın bereketi sana ve eloserce'ye yarar
off o dönemler zor gecıyo ama gecıyo ben de yenı cıktım o halsiz bişey yapmak
ıstemeyen herseye burun kıvıran ruh halimden sımdı kendımı daha ıyı hıssedıyorum :)
kızlar düşünsenize,,,uykudan bile sıkıldım,yatmaktan,yürümekten,yemek yemekten...herşeyden tiksinerek bahsediyorum.
doğru söylüyorsun canım,benim de doktorlara pek güvenim yok artık,insan canını ve sağlığını mal konusu,pazarlık konusu yapıyorlar,allah onları bildiği gibi yapsın
ayy canım çıkılıyor değil mi?ben son bir haftadır bu halimden bile tiksiniyorum.
kızlar düşünsenize,,,uykudan bile sıkıldım,yatmaktan,yürümekten,yemek yemekten...herşeyden tiksinerek bahsediyorum.
hayalimduam, ayşecim bizler de sizin yerinizde olabilmek için çabalıyoruz. acaba bir daha mı düşünsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?