Sabredenler Kulübü 2012 :)

hayalimduam, ayşecim bizler de sizin yerinizde olabilmek için çabalıyoruz. acaba bir daha mı düşünsek

hiç deme ya,şimdi hamile kalalım diye uğraşıyoz bu kadar ama,sonra bulantısıydı,telaşıydı,yorgunluğuydu,ee ondan sonra doğum yapıcaz allahın izniyle yok uyutmadı,yok hasta oldu,yok yaramazlık yapıyo,bisürü bisürü derdi var,ben diyorum size var bizde bi majosiztlik bile bile acı çekmekten hoşlanıyoruz daha bi de ben kan pıhtılaşmasından dolayı iğne yapıyom hergün,ve de seve seve çekiyorum o acıları faydası olur inş diye iki kere değil,oniki kere düşünmek gerek sanırım

Son düzenleme:
ayyyyyyyyy daha fazla okiyamiceemmm geçmişi hirkes burda damdan düşer gibi lafa dalmassam artıkım çatlicektiimm

nörüyonuz milleeeeeettttttttttt

gel gel, günaydın... vallahi yine mesaideyim ne yapıyım. üstelik gece 2 de yattım, sanah 7 buçukta kalktım...yani kafam heran klavyenin üzerine düşebilir

benim de 1 yaşında bir yeğenim var, kıpır kıpır hiç durmuyor. herşey ona odaklı yaşanıyor. hakikaten zor. ama ne biliyim işte çok istiyorum zaten bugüne kadar evlat sahibi olup da pişman oldum diyeni duymadım. demek ki her türlü cefasına rağmen çok güzel birşey

vayy anasını yahuuu topiğe mutlu mesut bir girdim oda nesi milleeettin içinde nilerr gizliymiş nileerrr ayyyy ben de 9 ay karnımda nasıl duruduracam normal doğurabilecem mi o sancıyı çekebilecem mi sonra yine kürtaj olurmuyum diyip duruveriyom ama yine şey etmeden de geri kalmıyom

kızlaarr bu arada kötü bir rüya gördüümm kırmızı çiş ediyom avuç avuç akıntım geliyo anneeemmm uyandım ki nirdeyse yatağa işicedim :60. meğersem ondan görürmüşüm o rüyayı

Benım yegenımde 19 aylık çok yaramaz çok ama çok tatlılar yaa :)

herseye deger bencede evet cocuk sahıbı olup pişman olan yok :) inşallah hepimize sağlıkla

nasib olur canımm

allah iyliğini versin kız burdan anladığım, senin rüyaların çıkıyormuş demek

kuzulaarr bu arada akşama ne yemeği etceksiniz ben ne yapıcamı bilmiyorum belkim fikir edinirim kopya çekcem yani

bir de kuzular ramazan insan iftardan sonra şölee tatlı şeyler istiyo ben son denediğim iki tarifi sizlerle paylaşcem çok beğendim sizde kesiiinnn denemelisinizzz

bu akşam yayla çorbası patates yemegı ve peynırlı salata :) evet ya ınsanın canı tatlı ıstıo dımı

gecen gun krem karamel yaptım ıkı gundurde canım revanı cekıo bakalım :)

hurmalı kurabiye

200 gr tereyağ (oda sıcaklığında olcek)
1 çay bardağından bir parmak eksik şeker , sıvı yağ ve yoğurt (hepsi aynı ölçü)
kabartma tozu
aldığı kadar un

(bir adaet yumurta akını üzerine sürmek için kullanın dilerseniz sarısını içine katabilirsiniz ben kattım araya gitmesin dimi )

içi için ; yumuşak hurma (robottan geçin hurmayı ben doğradım ama robot daha iyi olur diyorum krema gibi ) ölçü 300gr yazıyo ama ben göz kararı yaptım

üzerini süslemek için varsa fındık olur ceviz olur yoksa fırından çıktıktan sonra pudra şekeri de güzel olur diye düşünüyorum

170 derece de pişirin hafif kızarınca çıkartın çok kızarmasın sonra afiyetnen yiyin ooohhh

herkese selam bu arada friedman bacım akşama karnıyarık yapcam ayy kızlar nası tutuyosunuz oruçları var mı bi taktiğiniz allah aşkına susuzluktan ölüyorum,zor tutuyorum inanınki

sdtiveeee..... gerçekten uyudu galiba bu kız
galiba dürtek patronları görmesin kuzumuzu öle

bu akşam yayla çorbası patates yemegı ve peynırlı salata :) evet ya ınsanın canı tatlı ıstıo dımı

gecen gun krem karamel yaptım ıkı gundurde canım revanı cekıo bakalım :)

oohhh afiyet ossun kuzuma patates demişken bende kumpir mi yapsam acep :26: krem kremall tarif isterik şekeriimmm

temiz sonuçlar çıksın inşallah kuzuuummmmm

Son düzenleme:

ver bakalım neymiş,merak ettim. valla bizde hiç bişey yenmiyo desem yeridir.eşim ezan okunur okunmaz çay içiyor ilk iş.yemekten sonra da bi demlik çay içiyor,bende öyle çok iştahlı biri olmadığım için tek başıma hiç bişey canım istemiyor.eşimin arası yoktur öyle tatlıyla,hamur işiyle filan.o yemediği için ben de yiyemiyorum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…