- Konu Sahibi minikgelin
-
- #26.821
hayalimduam, ayşecim bizler de sizin yerinizde olabilmek için çabalıyoruz. acaba bir daha mı düşünsek
hayalimduam, ayşecim bizler de sizin yerinizde olabilmek için çabalıyoruz. acaba bir daha mı düşünsek
ayyyyyyyyy daha fazla okiyamiceemmm geçmişi hirkes burda damdan düşer gibi lafa dalmassam artıkım çatlicektiimm
nörüyonuz milleeeeeettttttttttt
eheueheue ben de yegenımın yaramazlıkalrını gorunce emin miyim diye şöle
bi yoklamıştım kendımı bu kadar sıkıntı ve bıtmıoda diye :)
ama onun kahkahalarını kıkırdamarını duyunca her çielyi çekmeye razı olur heralde ınsan :)
çok zor ve cidden meşakkatlli bişey canım kolay dıyemem kendı adıma :)
hiç deme ya,şimdi hamile kalalım diye uğraşıyoz bu kadar ama,sonra bulantısıydı,telaşıydı,yorgunluğuydu,ee ondan sonra doğum yapıcaz allahın izniyle yok uyutmadı,yok hasta oldu,yok yaramazlık yapıyo,bisürü bisürü derdi var,ben diyorum size var bizde bi majosiztlikbile bile acı çekmekten hoşlanıyoruz daha bi de ben kan pıhtılaşmasından dolayı iğne yapıyom hergün,ve de seve seve çekiyorum o acıları faydası olur inş diye iki kere oniki kere düşünmek gerek sanırım
gel gel, günaydın... vallahi yine mesaideyim ne yapıyım. üstelik gece 2 de yattım, sanah 7 buçukta kalktım...yani kafam heran klavyenin üzerine düşebilir
gel gel, günaydın... vallahi yine mesaideyim ne yapıyım. üstelik gece 2 de yattım, sanah 7 buçukta kalktım...yani kafam heran klavyenin üzerine düşebilir
benim de 1 yaşında bir yeğenim var, kıpır kıpır hiç durmuyor. herşey ona odaklı yaşanıyor. hakikaten zor. ama ne biliyim işte çok istiyorumzaten bugüne kadar evlat sahibi olup da pişman oldum diyeni duymadım. demek ki her türlü cefasına rağmen çok güzel birşey
vayy anasını yahuuu topiğe mutlu mesut bir girdim oda nesi milleeettin içinde nilerr gizliymiş nileerrrayyyy ben de 9 ay karnımda nasıl duruduracam normal doğurabilecem mi o sancıyı çekebilecem mi sonra yine kürtaj olurmuyum diyip duruveriyom ama yine şey etmeden de geri kalmıyom
kızlaarr bu arada kötü bir rüya gördüümmkırmızı çiş ediyom avuç avuç akıntım geliyo anneeemmm uyandım ki nirdeyse yatağa işicedim :60. meğersem ondan görürmüşüm o rüyayı
iveeeeeetttt ben müneccim gibi avradımallah iyliğini versin kızburdan anladığım, senin rüyaların çıkıyormuş demek
güle güle şekerim görüşürüz yine gel ösletme kendinikızlar ben çıkayım,sonra yine görüşürüz...
işleri toparlayayım acık.
Benım yegenımde 19 aylık çok yaramaz çok ama çok tatlılar yaa :)
herseye deger bencede evet cocuk sahıbı olup pişman olan yok :) inşallah hepimize sağlıkla
nasib olur canımm
kuzulaarr bu arada akşama ne yemeği etceksiniz ben ne yapıcamı bilmiyorum belkim fikir edinirimkopya çekcem yani
bir de kuzular ramazan insan iftardan sonra şölee tatlı şeyler istiyo ben son denediğim iki tarifi sizlerle paylaşcem çok beğendim sizde kesiiinnn denemelisinizzz
canım sen doktora gidiyordun hani, ne çabuk döndün :44:
galiba dürtek patronları görmesin kuzumuzu ölesdtiveeee..... gerçekten uyudu galiba bu kız
bu akşam yayla çorbası patates yemegı ve peynırlı salata :) evet ya ınsanın canı tatlı ıstıo dımı
gecen gun krem karamel yaptım ıkı gundurde canım revanı cekıo bakalım :)
canım gittim geldim,trafik yokmuş sırada yoktu kültürü aldı,gönderdi doktorcuma günü çıkcakmış sonuç ona göre antibiyotik vercek,rabbim sağlık versin hepimize sen de aksatma git belki önemli bişey yoktur
kuzulaarr bu arada akşama ne yemeği etceksiniz ben ne yapıcamı bilmiyorum belkim fikir edinirimkopya çekcem yani
bir de kuzular ramazan insan iftardan sonra şölee tatlı şeyler istiyo ben son denediğim iki tarifi sizlerle paylaşcem çok beğendim sizde kesiiinnn denemelisinizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?