- 5 Mart 2012
- 2.466
- 414
- 123
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #26.901
Insallah canım ya ınsallah sağlıkla bi gelse yaramazım :)
sen naıslsın lekelenme ne durumda canım ?
cnm hayirlisi olsun ins. gecikince insan daha da hevesleniyor tabiki ama demek ki bu ay degilmis zamani. ins en kisa zamanda kavusursun onabeta hcg sonucum 1,25 çıktı maalesef 7 günlük gecikmeye rağmen sonuç negatif...
beta hcg sonucum 1,25 çıktı maalesef 7 günlük gecikmeye rağmen sonuç negatif...
hayırlısı kuzum ya, inşallah yakın zamanda olacak..
kızlar başıma ne geldi yaaa, işyerinde çalışırken eşim aradı, evim alarmı çalıyo diye. apar topar taksiye atladım eve geldim. babamı da çağırdım. terastaki odanın camını açık bırakmıştım. dedim ya hırsız girdi ya da kuş.
tabi ben eve gidene kadar aralıklarla çalmış alarm. alt kat komşu da balkona çıkıp söylenmiş kafamız şişti diye babamanasıl sinir oldum anlatamam. belki benim evime hırsız girmiş, sıkıntım derdim var, kadın benim için endişeleneceği yerde gürültüden yakınıyor. nasıl insan bunlar yaaaa kapısına gidip kavga edecektim de eşimi beklemeye karar verdim. kadınla muhattap olmıcam zaten, eşine şikayet edicem, adamla sabahları işe giderken karşılaşıyoruz, bir hukukumuz var. bir de gözzseniz, babamlardan bile büyükler yaşça...
neyse, eve girdik baktık birşey yok. herhalde ya alarm çalınca korkup kaçtı hırsız ya da kuş girdi, büyük ihtimalle de kuş falandır...
olaylar burda da bitmedi. babam beni işe geri bırakacaktı. yolda kaza yaptıkmala geldi sadece çok şükür ama insan yine de üzülüyor. bir de ben sebep oldum yani...
Rabbim öyle kurgulamış ki yine, o alarm çalmasa ben gelmicem, babam gelmicek, o yoldan geçmicez, o adama çarpmıcaz...
olacağa çare yokmuş arkadaşlar, sebep işte..
çok şükür iyiyiz, Rabbim bugünümüzü aratmasın...
kızlar başıma ne geldi yaaa, işyerinde çalışırken eşim aradı, evim alarmı çalıyo diye. apar topar taksiye atladım eve geldim. babamı da çağırdım. terastaki odanın camını açık bırakmıştım. dedim ya hırsız girdi ya da kuş.
tabi ben eve gidene kadar aralıklarla çalmış alarm. alt kat komşu da balkona çıkıp söylenmiş kafamız şişti diye babamanasıl sinir oldum anlatamam. belki benim evime hırsız girmiş, sıkıntım derdim var, kadın benim için endişeleneceği yerde gürültüden yakınıyor. nasıl insan bunlar yaaaa kapısına gidip kavga edecektim de eşimi beklemeye karar verdim. kadınla muhattap olmıcam zaten, eşine şikayet edicem, adamla sabahları işe giderken karşılaşıyoruz, bir hukukumuz var. bir de gözzseniz, babamlardan bile büyükler yaşça...
neyse, eve girdik baktık birşey yok. herhalde ya alarm çalınca korkup kaçtı hırsız ya da kuş girdi, büyük ihtimalle de kuş falandır...
olaylar burda da bitmedi. babam beni işe geri bırakacaktı. yolda kaza yaptıkmala geldi sadece çok şükür ama insan yine de üzülüyor. bir de ben sebep oldum yani...
Rabbim öyle kurgulamış ki yine, o alarm çalmasa ben gelmicem, babam gelmicek, o yoldan geçmicez, o adama çarpmıcaz...
elh cnm iyiyim. biraz dolandim mi gelio yine ara ara leke. esim sagolsun yemegi bile yatagima getirio.ins saglikli sihatli aliriz kucaklarimiza
cnm hayirlisi olsun ins. gecikince insan daha da hevesleniyor tabiki ama demek ki bu ay degilmis zamani. ins en kisa zamanda kavusursun ona
anaaaa sayfamızı açıyom dün saat 23:14 de yazdıklarım görünüyo ondan sonrası yok
evt dün yazılanlar resmen kaybolmuş
nerde bu devlet!
günaydın herkese bu arada!
evet yaa şok oldum
niye öyle oldu ki:44:
günaydınlar herkese
dün hep cepten girdim hem bilgisayardan birinden birinde problem mivar diye ama cıkıs hepsi yok olmuşevt dün yazılanlar resmen kaybolmuş
nerde bu devlet!
günaydın herkese bu arada!
ben dün şok oldumdu bugün anca kendime geldimevet yaa şok oldum
niye öyle oldu ki:44:
günaydınlar herkese
önemli bişi yazmadıydık bir birimize pasta poğaça tarifleri verdik falan:120::120::120::120::120: kk naptın sen yaa dünki yazılanlar nereye gitti neler oluyor neler yazdığımız msjlar kaybolmuş yhaaaa
günaydın dadlum kıymatlum
evdesin gene anlaşılan bende işdeyim ve şimdiden akşama ne yemek yepsam diye düşünmeye başladım uehueh
günaydın dadlum kıymatlum
evdesin gene anlaşılan bende işdeyim ve şimdiden akşama ne yemek yepsam diye düşünmeye başladım uehueh
ayyy kuzum valla ben de şimdiden onu düşünüyom net etcem diyedün ilk defa denediğim kibrit kebabı yaptım çok lezzetli oldu belki biliyosunuzdur bilmiyosanızda ben diyem yapın pratik ve lezzetli ağırda olmuyo patatesleri kibrit gibi ince ince kesin (hamburger patatesi varya ondan da ince kesin ) kızartın sonra üzerine sarmısaklı yoğurt yapın sarmısağı bir diş kattım yetti çok katmayın sizde üzerinede kıyma yapmış burdakiler bende olmadığı için kavurma yaptım kavurma etine soğan biber domates azcıcık maydonoz kimyon kekik pul biber falan kattım kavurdum onu sonra onuda yoğurdun üzerine döktüm ımmmm enfesdi valla bir de teyzeme anlatıyodum oda ben tavuk etiyle yapıyom çok güzel oluyo dedi öylede yapabilirsiniz kuzular.( bu arada kızartma et neresi hafiif diyceniz yoğurt hafifletiyo onu sonra kuş gibi oluyonuz )
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bir de dün kuzum sdtive tarifi iyiki almışımiftardan önce hamuru yoğurdum sonrasında da pişirdim ayyy çok güzel oldu piştikten sonra arasına krem peynir sürdüm ondan sonrada krem peynirin taşan yerine kaşar ve maydonoz bandım görüntüde kendide enfesdi kuzum çok sağollll
benim de yemeklerim bitti dün akşam. tavuğumu çıkardım, ben de çökertme yapıcam. dün demiştim ya friedmancim, bu senin kibrit kebabına benziyor. Google a çökertme kebabı yazın bir sürü resim var ve hepsi enfessss
toplantım vardı sabah, bir uğrayıp listeleri koyup kaçtım. şimdi geldim yerime...
kızlar lösev, ramazan kolisi hazırlayıp lösemi veya kanser hastası yardıma muhtaç ailelere gönderiyormuş. hazır kolliler de var değişik fiyatlarda, isterseniz kendi kolinizi de yapabiliyorsunuz. ben bütçeme göre birşey hazırlayıp internet üzerinden gönderdim...böyle yardımlar yapınca kendimi çok iyi hissediyorum
afiyet ossun kuzuma acep ben ne etsem ki akşama
ayyy ne güzel şeymiş o öyle yaa bizde yapsakallah kabul etsin kuzummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?