- Konu Sahibi minikgelin
-
- #26.881
kuzu inş tutturmuşsundur zamanıda bebeişin gelir sana...
ilişki sonrası bendede yara tedavimden önce pembemsi geliyordu canım bendeki pembeliğin sebebi yaraymış inş sendeki değildir..
bazen kadınlar ilişkiye yeterince hazır olmaz kurulukta tahrişe sebep olur ondanda pembe kan gibi gelebilir bencede sen bi dr git bence için rahatlasın....
bacım ne alaka yaa,senden duyuyorum şimdi öyle bişey çok saçma geldi,güldüm hattabatıl inanç bunlar mübarek ramazan ayında boşuna günaha girme,eskiden köylerde annelerimiz,annennelerimiz hep elleriyle yiyolardır ama hiç lekemiz var mı öyle? aaa lütfen ama hamileliğin tadını çıkar 10 ay bekledin unutma oku üfle kendi kendine rabbim vesveselerden arındırsın seni
bacımm hoşgeldiiinnnnnaptın? var mı bi gelişme?
kuzu inş tutturmuşsundur zamanıda bebeişin gelir sana...
ilişki sonrası bendede yara tedavimden önce pembemsi geliyordu canım bendeki pembeliğin sebebi yaraymış inş sendeki değildir..
bazen kadınlar ilişkiye yeterince hazır olmaz kurulukta tahrişe sebep olur ondanda pembe kan gibi gelebilir bencede sen bi dr git bence için rahatlasın....
neyse kaçtım ben sonucu alınca yazarım size ama bence sonuç belli...
(-) kocaman bi negatif
canım benim pek öyle kuruluk sorunum olmuyoro nedenle ondan olduğunu sanmıyorum. benim aklıma yaradan olabileceği geliyor ama bakalım, inşallah birşey yoktur. önümüzdeki hafta giderim belki doktora.
evde idrar testinde hiçbir şey çıkmadıysa, kanda olması da küçük bir ihtimal. doktor da görmemiş. Ama Allahın işine de aklımız ermez. bir bakarsın pozitif çıkar
sabah gittim kan verdim saat 2,30 da sonuç çıkacak eğer negatifse progestan iğne olucam
ama pozifit çıkarsa doktorum horoz kesecek uehueheu kısmet ultrasonda bişi göremedi bende kendim evde test yaptım sabah çıkmadı bişe umnutlu değilim kısmet canım bakalım 1 saate sonuç çıkar
kızlar ya 2 senedir aynı doktora gidiyorum. arada 1 kere başka bir doktora göründüm ve o bana sağ yumurtalığımda kistleşme başladığını kilo almamaya dikkat etmemi söylemişti. ama bu 2 senedir gittiğim doktorum kesinlikle öyle birşey söylemedi. şimdi kendime başka yeni bir doktor mu bulsam diyorum. eğer hamile kalırsam bu 2 senedir gittiğim doktora gitmek konusunda teraddütlerim var çünkü. ama ankarada kime gitsem bilemiyorum
ayy canım ya,bu doktor işi gerçekten çok sıkıntılıben de bu gittiğim doktoru bulana kadar gezmediğim doktor kalmamıştı,şimdi de hala bazen tereddüde düşüyorum başkasına da mı gitsem acaba diye,ama gittiklerim içinde en iyisi bu geldi bana.o yüzden değiştirmek istemiyorum bir de artık bir dr.a da güvenmem lazım mecburen.inş istediğin gibi bi dr bulursun sen de.
ankara kocaman yer artık burada da bulamazsam üzülürüm ama karar vermek de zor. bir de acaba erkek doktor mu olsa diyorum. sanki daha başarılılarmış gibi geliyor...saçmalıyorum belki de ama bilemedim işte
geçmişi okumaya üşendim, şöyle bir bakındım. ne var ne yok herkes iyidir inşallah!
sıcaklar feci artıyor Allah yardımcımız olsun. dün hariç oruç tutmaya devam ediyorum ben de. geceleri ayaktayım gündüz uyuyorum. zaten sıcaktan insan bayılıp kalıyor.
dün iftara misafir vardı baya yorulmuşum. hala daha toparlanmış sayılmam yani:)
ben de iftarla birlikte bol su içmeme rağmen tedirgin oluyorum susuz mu kalıyorum acaba diye ama bebeğin hareketleri falan normal. 3 litre falan da su içiyorum inşallah bir terslik olmasın.
bu aralar resmen istanbul aşeriyorum! acayip canım istanbul a gitmek istiyor böyle cami cami dolaşsam denizi oturup seyretsem off öyle istiyorum ki anlatamam. ramazan'ın son haftası bir aksilik olmazsa gideceğim ama kayınvalidemlere gideceğimizden ve oruçlu halde dışarıda gezmek aşırı yoruyor hayalimdeki gibi gezip tozamam kesin. bazen diyorum şöyle bir başıma takılabilsem azıcık istanbul'da kafayı dağıtsam ama olmuyor işte :)
neyse ben de yemek falan aşermiyorum da böyle istanbul'du gezmeydi tozmaydı bunlara hevesleniyorum. gezenti mi olacak bu cocuk nedir?
beta hcg sonucum 1,25 çıktı maalesef 7 günlük gecikmeye rağmen sonuç negatif...
hayırlısı olsun canımm,inşallah bi daha ki ayaşimdi iğne mi olcaksın? progestan falan bişeyler diyodun,öle hatırlıyorum:44: neden olcan o iğneyi:44:
hayırlısı olsun cnm.çok umutluydum senden ama olmadı önümüzdeki aya nasip olur inşbeta hcg sonucum 1,25 çıktı maalesef 7 günlük gecikmeye rağmen sonuç negatif...
beta hcg sonucum 1,25 çıktı maalesef 7 günlük gecikmeye rağmen sonuç negatif...
hayırlısı kuzum ya, inşallah yakın zamanda olacak..
kızlar başıma ne geldi yaaa, işyerinde çalışırken eşim aradı, evim alarmı çalıyo diye. apar topar taksiye atladım eve geldim. babamı da çağırdım. terastaki odanın camını açık bırakmıştım. dedim ya hırsız girdi ya da kuş.
tabi ben eve gidene kadar aralıklarla çalmış alarm. alt kat komşu da balkona çıkıp söylenmiş kafamız şişti diye babamanasıl sinir oldum anlatamam. belki benim evime hırsız girmiş, sıkıntım derdim var, kadın benim için endişeleneceği yerde gürültüden yakınıyor. nasıl insan bunlar yaaaa kapısına gidip kavga edecektim de eşimi beklemeye karar verdim. kadınla muhattap olmıcam zaten, eşine şikayet edicem, adamla sabahları işe giderken karşılaşıyoruz, bir hukukumuz var. bir de gözzseniz, babamlardan bile büyükler yaşça...
neyse, eve girdik baktık birşey yok. herhalde ya alarm çalınca korkup kaçtı hırsız ya da kuş girdi, büyük ihtimalle de kuş falandır...
olaylar burda da bitmedi. babam beni işe geri bırakacaktı. yolda kaza yaptıkmala geldi sadece çok şükür ama insan yine de üzülüyor. bir de ben sebep oldum yani...
Rabbim öyle kurgulamış ki yine, o alarm çalmasa ben gelmicem, babam gelmicek, o yoldan geçmicez, o adama çarpmıcaz...
olacağa çare yokmuş arkadaşlar, sebep işte..
çok şükür iyiyiz, Rabbim bugünümüzü aratmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?