Sabredenler Kulübü 2012 :)

valla yaa keşke fırından çıkınca çekseydim ikinciye çeker koyarım am açok güzel oldu puf puf ben aynı ölçü yaptım kocam hemen iki tane götürdü sahur için ayırdım iki pakette buzluğa attım dışarda durunca o tazeliğini ve yumuşaklığını kaybediyo ama buzluktan çıkınca hafifde ısıtırsaaammm ilk halinden bilem lezzetli olur

günaydın dadlum kıymatlum

evdesin gene anlaşılan bende işdeyim ve şimdiden akşama ne yemek yepsam diye düşünmeye başladım uehueh
hee evdeyim bacım,ramazanda evde olcam,işler durgun,boşuna namazlarım kazaya kalmasın bari
gunaydın kızlar bugun dua gunum yarında sat a dua eden etmeyen herkes sagolsun ıns rabbım bu ay yuzumu guldurur artık umut tukenıor ama napalım sabır

canım bu mübarek günler yüzü suyu hürmetine rabbim gönlündekileri hakkında hayırlı kılarak nasip etsin inşallah

oooh ooh afiyet şeker olsun dediğin gibi durdukça biraz sertleşiyor, en güzeli taze taze yemek. ben hiç buzluğa atmadım daha önce, nasıl olur çıkınca bilemiyorum ama annem atardı, hakikaten yumuşak olurdu, onunki benzer bir tarifti...

sen de akşama biber dolması ya da yaz türlüsü yap istersen?

yaa ne güzel poğaça falan pufidik hamurlar yapısonuz ben hiç yapamıyorum hiç beceremiyorum ve eşim yemek yemeyi çookk sever,ama 2 senedir maalesef hala oturtamadım yemek işini bi de mengenliyim biliyo musunuz,kendimden utanıyorum

ben deniyom bakalım kuzum sanada söylerim buzluktan çıkmış hali nasıl oluyorsa aslında ben de dolmamı yapsam kine :26: neyse bakalım ilerleyen saatlerde allah bilir kaç tilki dolanır aklımda

Kuzum sorun ettiğin şeye bak yemek yapmakta n evar yahu yemeğin püf noktası baharattır bir tavuk yemeği yada et yemeği yapıyosan kesin içinde bulunması gereken kekik ve kimyondur et türüne salça koyma ekşitir hamur işine gelince sdtivenin verdiği tarif çok kolay ve güzel ondan başlayarak cesaret alabilirsin kuzum hamurdada püf nokta mayan taze olmalı birde hamurun yumuşacık olmalı nasıl anlatam sana elin hamurdan birazccıcık zor ayrılıyo gibi olmalı bende bir iki sefer hamur işince cortlamıştım ama sonra farkettim ki hamurumu sert yapmışım yapmicak bişi yok kuzu bak ramazan boyu evdesin bunu değerlendir bence

Selam hanımlaarrr keyifler nasıl? Ben 1 gün iyi oldum yine kötüyüm 2 gündür 12. hafta geçecek çok hafifleyecek dediler ama 14. haftam bitiyor hala geçmedi belki bana kızacaksınız ama artık çok sıkıldım bu durumdan sinirlerim iyice gerildi evim rezalet durumda hiçbirşey yapamıyorum temizlikçi almak istiyorum ama deterjan kokusuna da tahammülüm yok o yüzden temizlikçi için de bulantıların geçmesini bekliyorum elim kolum bağlı eve tıkıldım kaldım çok bunaldım hamilelğimin tadına varmak istiyorum ama hala kendimi hamile gibi hissetmiyorum sanki hastayım çookkk doluyum kızlaarr çookkkk

canım yaaa, üzüldüm şimdi... öyle deme ama, bunları kafan da düşündükçe de yıpratıyorsun kendini. inşallah geçer demekten başka yapacak birşey yok. temizlik işini dert etme, yakınında kimsen yok mu? alacağının kadının başında o dursun, sen durma. temizlik bitip ev havalanınca gidersin...

yemen içmen nasıl?

yaa zaten evimi başkasına temizletecek olmanın verdiği bir huzursuzluk ve rahatsızlık içindeyim bir de ben durmazsam başında iyice kafayı yerim eşim de diyor anneni getireyim başında dursun sen evde olmazsın ama kabul etmiyorum. Hep dua ediyorum allahım nooolursun bir an önce iyileşeyim bitsin şu bulantılar evimin işini gücünü yapabileyim yemek pişirebileyim. İsyan etmiyorum rabbimin de gücüne gitmesin ama 2,5 aydır okadar sıkıldım ki anlatamam bazen dayanamıyorum gücüm tükeniyor koyuverip ağlıyorum sonra da hem allahın hem bebeğimin gücüne gider üzülür diye kızıyorum kendime
Yemeye başladım biraz biraz 700 gram almışım yiyiyorum sonra da çok midem bulanıyor keşke yemeseydim diye pişman oluyorum zaten yeşillik ve meyve yiyiyorum canım öyle istiyor böyle giderse fazla kilo almam ben hamilelik boyunca ((=

Son düzenleme:

haklısın canım,şöyle pratik denemiş olduğunuz tarifleri paylaşınırsanız sevinirim

kilo almana gerek yok zaten canım, sen de bebk de sağlıklı olun yeter...
ama bence inat etme, yani eşin haklı, annen gelsin, yardımcı alın, yapılsın temizliğin.
ayrıca hem hormonların etkisiyle hem de içinde bulunduğun durum nedeniyle, sıkılman ağlaman normal. isyan etmek değil seninki...o yüzden Rabbimin gücüne gider mi diye düşünme. kolay bir durum değil ki...

selam kızlar naber :)

canım senı umutsuzlandırmak gıbı olmasın ama bak cuma gunu 16. haftada olcaz hala gecmedı benım

bulantım deterjan tıksınmem azaldı ama eşim azcık terlesın yanına yaklaşamıorm adam yıkana yıkana derısı soyulcak

nerdeyse...sabahalrı hala bulantım oluo gunıcı ıyıyım dediğim gibi dterejan kokusuna hassasıyetım azaldı ama

çamaşır suyu kokusu aldım mı koa koaş vc gidiorm çok fena :S Allah yardımcımız olsun çok zor yaa gecmıo gitmıo

hayal edemiyorum ama eminim çok zordur, bir de çalışırken düşünemiyorum...Allah kolaylık versin hakikaten...
benim bu ay yumurtlama geçti, ne yazık ki çok da iyi değerlendiremedik atık hayırlısı olsun...
bir sonraki yumurtlamam da bayrama denk geliyor, ve bayramda k.validemlere gidicez büyük ihtimalle..Bir yakalayamadım şu bebeşi. Rabbim ramazan bereketiyle bize bebişi de nasip etse ne güzel olur

Evet canım yaa bir türlü geçmiyor gitmiyor annem 3. ayım bitti bulantılarım da bitti diyor ablam da aynı şekilde 12. haftamı bitirdim çookk çookk hafifledi diyor. Ben neden onlara benzemedim gerçi onların sadece bulantısı oldu ben de kusma da var bir de yeni birşey çıktı karnım öyle bir şişiyor ki sanki 6-7 aylık gibi ve taş kesiliyor midem de yumruk gibi nasıl bir rahatsızlık veriyor anlatamam nefes alamıyorum boğuluyorum sanki Bir an önce geçmesi dileğiyle artık

Biz de korunmayı ilk bıraktığımızda kurban bayramına denk gelmişti yumurtlamam çok iyi değerlendirememiştik, zaten de olmamıştı o ay canım benim inşallah bu mübarek ayın hürmetine tutmuştur bu sefer. Artık sabredenler kulübünden transferler diye topic açarız

evet canım çok zor inan kı bi de hava sıcak dayanmak çok zor yıne de cok sukur bebsıler ıyı olsun da

dayanırız :) canım hayırlısı ya bellı olmaz bazne tek bı ılıskıden oluyo valla bu ısler çok karısık :)

bayramda aşna fişna şaparsınız canım olma mı

kızlar nasılsınız?
dün burada bir silinme olayı mı olmuş ne? yalnız ne kebap tarifleri çökertme vs. ay açım zaten valla heveslendim tarifler de yok herhalde. ben de bugün evde kalan yemekleri bitircez yarın ben annemlere geçiyorum eşim de şehir dışında oalcak bir süre. neyse artık annemden istekte bulunucaz ne yapalım :)

hava feci sıcak. balkonda çamaşırlar kurumuş mu diye kontrol etmeye çıktım iki dakka piştim resmen. Dışarıda çalışanlara Alalh yardım etsin valla. evin içinde bile bir tuhaf oluyoruz. Ben de biraz tedirgin oluyorum bebişe zarar vermiyorumdur inşallah oruç tutarak. ama 3 litre kadar su içiyorum karpuz vs. inşallah yeterli geliyordur. zaten neredeyse hiç hareket etmeden günü geçirmeye çalışıyorum. Allah kolaylık versin herkese!

ay kuzum k.validemde de yapamam ki yaaa...kalkıp yıkanmak bile garip gelicek hoş orası çoook bunaltıcı sıcak, her daim duş alınıyor ama işte böylesi ne biliyim hoş değil...
bir çare düşeneceğiz bu ay tutmazsa, bakalım

canım çökertme kolay bir yemek, kibrit çöpü inceliğinde patates kızartıyorsun, üzerine sarımsaklı yoğurt, üzerine kavrulmuş, ya da sotelenmiş et veya tavuk...zaten nette ararsan bir sürü tarifi de var. Senin oruç tutman hakikaten zor, inşalalh sana ya da bebişe zarar gelmiyordur. bir sonraki kontrolün ne zman bilemiyorum ama, şöyle yakın zamanda bir gitsen de orucun etkisi olmuş mu bir baktırsan iyi olmaz mı? suyun falan normal mi, ne biliyim işte...

evet ben de doktora gitmeyi düşünüyorum. başka bir bölüme daha gideceğim vardı zaten. haftaya olmazsa bir de ultrasonla baktırırım içim rahat etsin. gerçi bu kadar sıvı alımına birşey olmasa gerek. ama havalar aşırı sıcak ya ondan endişe ediyorum. bebiş de maşallah hareketinden geri durmuyor. gayet normal şekilde periyodik hareketlerine devam ediyor o yüzden de rahatlıyorum. herhalde diyorum bir aksilik olsa bu kadar da hareket etmez. yine de içim rahat etsin diye gitmeyi düşünüyorum ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…