Sabredenler Kulübü 2012 :)

ayy canım valla hiç bişey canım istemiyo ki,bu gece 1 simit yedim bi de ayran içtim o kadar midem almıyo ama fındık falan yiyebilirim,iftardan sonra da su içicem diye yemek bile yiyemiyorum ki,istanbul çok nemli

simit susatabilir ama canım, iyi bir tercih olmamış gibi...
tam buğday ekmeğinden tost yapmayı dene madem...

ah kuzum ben yeni yedim, hala daha var evde sağol eksik olma, sofrana otururum ama başka şeyler yerim ben

he he anca 30 dan aşşası aşşa aç geliyok sonuçda valla bak ben pilavda yirim
Yok ben pilavı az alırım ekmeksiz yerım eheueheu

o değilde çok acıktım hacı ne yesem acaba öğle vaktı öğle vakti :)

sen iki kişilik yiycen birde abooooo honi gırtlak yiycez kııss çok yiyip egemn gözünü korkutmayalım haaa çaktırmadan yiyelim

sen şimdi yoğurt ye bunca yemeğin üstüne nasılda gider demi çok mu kötüyüm acep ama bebiş için öle didim

ayy canım saydı bile hepimizi.bak şimdi yemiş kadar oldum ben.(ayyy oruç gitmesin sonra ) neyse iftara gelmiş gibi oldum diyeyim en iyisi,eline koluna sağlık canım afiyet olsun size

menude karnıyarık türei bişi varsa kımse benı durduramaz

ya yemek sölicem sımdı mıllet oruc hoş ramaznada bısı cıkartıoalrmı onu da

bılmıom neyse denıcez sansımızı artık :)

menude karnıyarık türei bişi varsa kımse benı durduramaz

ya yemek sölicem sımdı mıllet oruc hoş ramaznada bısı cıkartıoalrmı onu da

bılmıom neyse denıcez sansımızı artık :)
kuzum artıkın eskisi gibi diil tutmayan dolu insan var o yüzden bişiler çıkartıyolardır

kızlar bu arada benim komşum geçen gün doğum yaptı,ramazan girdi araya onun için gidip göremedim daha,merak ediyom yumuş yumuş oyyy darısı bizlerin de başına inşşşş,rabbim isteyen herkese de hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inş.ben de hep dua ediyorum Allahım bana da hayırlı ve sağlıklı,biri kız biri erkek ikiz evlat nasip et diye eee ne demişler eksik dua etmemek gerekmiş.

hadi bakalım darısı bizlere ossun inşallah dualarımız kabul olsuninşallaaaaaaaahh

kuzular artıkım ben de kaçar evleri toparlayayım biraz sonrada ders çalışam off yine balşladık ayol hepinizi öptüm

selam kızlar pek girip yazamıyorum.birazdan da öğrencim gelecek derse çıkıcam..

ayşecim güzel haberler almışız senden ne güzel.inş bütün test sonuçların böyle güzel çıkar

ne güzel yemeklerden bahsetmişsiniz.sahurda da bişi yiyemedim zaten.acıktım şimcik

friedmancım tariflerinde çok güzel ama bugün yediğimiz hurmalar sonra bi yerimizi tırmalamasın

ayyyyyyyyyyy ben çokmu temiz kalpliyim yoksaaaaaaaaaaaaa betsel yemin ederim aklımdan sen geçiyodun nerelerde acaba diye amaaaaaaaaa bugün dua edem çokca dua kapılarım açıktır belkimde bişi olmaz kuzum bişi olmazzz sen yap afiyetnen ye

kuzum artıkın eskisi gibi diil tutmayan dolu insan var o yüzden bişiler çıkartıyolardır

ınsallah canım 1 sata daya dayanıym da yemek sölicem ya

erken yıyınce 3-4 gibi tekrar acıkıorm yoksa :d

oyy ne güzel mınnak mınnaktır o yaa :)

allah ım sağlıkla bızlerede nasıb etsın canım ınsallaahh

canım evet cok sukur kromozom sonucumuzda cıksın ınsallah bakalımm

herseyın hayırlısı cok sağol canım :)

ayyyy beni mi düşündün çok sevindirik oldum şimdibize de et bol bol dua belki dua saatine gelir tatlım allah kabul eder inşvalla topiğe girip yazamıyorum ama hep aklımdasınız.bi de bugün eloserce test yapacağını yazmış dün.hala haber yok dimi

betsel, hoşgeldin
ne var ne yok?

iyilik kuzum ne olsun.sıcaklarla boğuşuyoruz.sen de ne var ne yok.galiba bi sorunun var.büyük ihtimal tahrişten veya kızarıklıktandır cnm.yara filan yoktur allahın izniyle.yumurtlama dönemi geçtikten sonra ilişki de perhize gidin kuzum deneyin bakalım geçer inş geçmezse o zaman doktora gidersin

evet tatlım ufak bir sıkıntım var. ben de bir süre ilişkiye girmeyeyim diyorum canım. bugün 16. günüm zaten, dün acayip kasık ağrım oldu sol tarafımdan. bu ay ordan yumutluyorum herhalde. bugün ağrım yok. atılmıştır herhalde yumurta. belki bu akşam da ilişki olur, ama emin değilim. eşim böyle zamanlarda çok gieriliyor, görev gibi geliyor ona çünkü. belki bugün de olur, sonra uzun süre yapmam herhalde...

kızlar yaa...içimdeki vesveselerden hep Rabbi'me sığınıyorum ama sürekli aklımda,hani geçen haftalarda bahsettiğim knu yüzünden.elinle yersen dokunduğun yerde leke çıkar ya da gizli yersen leke çıkar diye.Sürekli bu vesveseyleyim,RAbbi'me dua ediyorum,yavrumu vesveselerimden korusun diye,kendime engel olamıyorum.

kuzu inş tutturmuşsundur zamanıda bebeişin gelir sana...

ilişki sonrası bendede yara tedavimden önce pembemsi geliyordu canım bendeki pembeliğin sebebi yaraymış inş sendeki değildir..

bazen kadınlar ilişkiye yeterince hazır olmaz kurulukta tahrişe sebep olur ondanda pembe kan gibi gelebilir bencede sen bi dr git bence için rahatlasın....

bacım ne alaka yaa,senden duyuyorum şimdi öyle bişey çok saçma geldi,güldüm hatta batıl inanç bunlar mübarek ramazan ayında boşuna günaha girme,eskiden köylerde annelerimiz,annennelerimiz hep elleriyle yiyolardır ama hiç lekemiz var mı öyle? aaa lütfen ama hamileliğin tadını çıkar 10 ay bekledin unutma oku üfle kendi kendine rabbim vesveselerden arındırsın seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…