- Konu Sahibi minikgelin
-
- #26.861
ayy canım valla hiç bişey canım istemiyo ki,bu gece 1 simit yedim bi de ayran içtim o kadar midem almıyo ama fındık falan yiyebilirim,iftardan sonra da su içicem diye yemek bile yiyemiyorum ki,istanbul çok nemli
tamam canım beklerim ona göre yapam bari,ben 1 tane yerim eşim de 2 tane yer,sdtivede 2 tane yese,ahsenelkasas da 2 yese ben 30 tane yapam bari daha adını sayamadığım bir sürü arkadaşım hamişlerim var hepinizi bekelrim hepiniziiiiiiiiiiiiiiiii
tamam canım beklerim ona göre yapam bari,ben 1 tane yerim eşim de 2 tane yer,sdtivede 2 tane yese,ahsenelkasas da 2 yese ben 30 tane yapam bari daha adını sayamadığım bir sürü arkadaşım hamişlerim var hepinizi bekelrim hepiniziiiiiiiiiiiiiiiii
Yok ben pilavı az alırımekmeksiz yerım eheueheu
o değilde çok acıktım hacı ne yesem acaba öğle vaktı öğle vakti :)
kızlar çıkmam lazım işlerim toparlıyım biraz,öptüm hepinizi
he he anca 30 dan aşşası aşşa aç geliyok sonuçdavalla bak ben pilavda yirim
sen iki kişilik yiycen birde abooooo honi gırtlak yiycezkııss çok yiyip egemn gözünü korkutmayalım haaa çaktırmadan yiyelim
sen şimdi yoğurt ye bunca yemeğin üstüne nasılda gider demiçok mu kötüyüm acep ama bebiş için öle didim
kuzum artıkın eskisi gibi diil tutmayan dolu insan var o yüzden bişiler çıkartıyolardırmenude karnıyarık türei bişi varsa kımse benı durduramaz
ya yemek sölicem sımdı mıllet oruc hoş ramaznada bısı cıkartıoalrmı onu da
bılmıom neyse denıcez sansımızı artık :)
kızlar bu arada benim komşum geçen gün doğum yaptı,ramazan girdi araya onun için gidip göremedim daha,merak ediyom yumuş yumuş oyyydarısı bizlerin de başına inşşşş,rabbim isteyen herkese de hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inş.ben de hep dua ediyorum Allahım bana da hayırlı ve sağlıklı,biri kız biri erkek ikiz evlat nasip et diye eee ne demişler eksik dua etmemek gerekmiş.
selam kızlar pek girip yazamıyorum.birazdan da öğrencim gelecek derse çıkıcam..
ayşecim güzel haberler almışız senden ne güzel.inş bütün test sonuçların böyle güzel çıkar
ne güzel yemeklerden bahsetmişsiniz.sahurda da bişi yiyemedim zaten.acıktım şimcik
friedmancım tariflerinde çok güzel ama bugün yediğimiz hurmalar sonra bi yerimizi tırmalamasın
kuzum artıkın eskisi gibi diil tutmayan dolu insan var o yüzden bişiler çıkartıyolardır
kızlar bu arada benim komşum geçen gün doğum yaptı,ramazan girdi araya onun için gidip göremedim daha,merak ediyom yumuş yumuş oyyyDarısı bizlerin de başına inşşşş,rabbim isteyen herkese de hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inş.ben de hep dua ediyorum allahım bana da hayırlı ve sağlıklı,biri kız biri erkek ikiz evlat nasip et diye Eee ne demişler eksik dua etmemek gerekmiş.
selam kızlar pek girip yazamıyorum.birazdan da öğrencim gelecek derse çıkıcam..
Ayşecim güzel haberler almışız senden ne güzel.inş bütün test sonuçların böyle güzel çıkar
Ne güzel yemeklerden bahsetmişsiniz.sahurda da bişi yiyemedim zaten.acıktım şimcik
friedmancım tariflerinde çok güzel ama bugün yediğimiz hurmalar sonra bi yerimizi tırmalamasın
ayyyyyyyyyyy ben çokmu temiz kalpliyim yoksaaaaaaaaaaaaa betsel yemin ederim aklımdan sen geçiyodun nerelerde acaba diyeamaaaaaaaaa bugün dua edem çokca dua kapılarım açıktır belkimde bişi olmaz kuzum bişi olmazzz sen yap afiyetnen ye
betsel, hoşgeldin
ne var ne yok?
ınsallah canım 1 sata daya dayanıym da yemek sölicem ya
erken yıyınce 3-4 gibi tekrar acıkıorm yoksa :d
iyilik kuzum ne olsun.sıcaklarla boğuşuyoruz.sen de ne var ne yok.galiba bi sorunun var.büyük ihtimal tahrişten veya kızarıklıktandır cnm.yara filan yoktur allahın izniyle.yumurtlama dönemi geçtikten sonra ilişki de perhize gidin kuzum deneyin bakalım geçer inş geçmezse o zaman doktora gidersin
canlarım günaydın...
akşam eşim pek istekli değildi ilişkiye. aslında son 1-1buçuk aydır pek sıkıntımız olmuyor ama bebek isteği eşimi tedirgin etti herhalde yine. ama ben azimle, ağzından girdim burnundan çıktım ve sonuca ulaştım
ama kısmet tabi yumurtayı yakaladık mı yakalamadık mı bilemiyorum... inşallah bu ay tutturabiliriz.
bi de kızlar ya,1-2 seferdir ilişkiden sonra lavaboya gittiğimde peçetede pembemsi kan görüyorumacaba yaram falan mı var yaaa...elosercem sen anlarsın ya?
bir doktora gidiyim ben bari
kızlar yaa...içimdeki vesveselerden hep Rabbi'me sığınıyorum ama sürekli aklımda,hani geçen haftalarda bahsettiğim knu yüzünden.elinle yersen dokunduğun yerde leke çıkar ya da gizli yersen leke çıkar diye.Sürekli bu vesveseyleyim,RAbbi'me dua ediyorum,yavrumu vesveselerimden korusun diye,kendime engel olamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?