Sabredenler Kulübü 2012 :)

slm kızlar hayırlı ramazanlar misafirlerim gitti temızlık iftar şu bu girip çene çalamıyorum ama telden dua gunlerını takip etmeye çalıştım bugunde azcık çene çalayım kızlarla dedim annem iftara misafir çağırmış gel dedi ilk yok dedım dayanamadım gidip yardım edeyım bari dedim şimdi çıkıp anneme yardıma gitcem Allaha emanet olun hep aklımdasınız

slm millettt,valla ben de uğruyom muhakkak bakıyom kimse yok,olanı da okuyup çıkıyorum,önce yaz geldi dedik kimse olmuyordu,şimdi ramazan geldi kimse olmuyor pek neyse artık bayramdan sonrasına allah kerim

friedman inş hayırlı bir şekilde rüyan çıkar canım
eloserce, canım madem kayınvaliden yemek hazırlamayı unutuyor.sen kalk hazırla o zaman olmaz mı?ezan vaktine az kaldı yavaş yavaş sofrayı kurmaya başlıyayım ben desen,girişsen işe nasıl olarr o da kendinden utanır belki
sdtive bacım,zorla söyletcen insanı yaa,ne güzel işte canım kocanın bekarlık evinde,gizli saklı falan,farklı bir fantezi olur size de,hem de yumurtlama günü kaçırmamış olursunuz
egemn,ellerine sağlık,yorulmuşsundur ama insanın evi temizlenince de üstünden bi yük kalkıyo,rahatladın ne güzel,darısı başımıza

Son düzenleme:

canım vallahi gözlerimiz arıyor seni. keşke daha çok gelebilsen, seviniriz biz de... ama ramazanla birlikte zaten gelen gidenimiz azaldı. hatta bebk ilişki vs muhabbetlerimiz bile azaldı. yemek konuşuyoruz bazen sen de Allah emanet ol, kendine iyi bak

yaaa öyle olmuyor işte...bayramda görümcem ve 2 çocuğu da orada olucak. biz salonda yatıyoruz orası serin oluyor diye...ya ne biliyim işte. göreceğiz bakalım zaman ne getirecek. biliyorsunuz eşimde zaten performans kaygısı var, bir de ailesinin evinde kimbilir nasıl stres heyecan yapar. yine ilişki olamaz neysee yaa şimdiden bunu düşünüp üzülmek istemiyorum. herşeyin hayırlısı

tabiki herşeyin hayırlısı canım,sen bakma bize.hepimiz kendimize istediğimiz gibi birbirimiz için de istiyoruz,onun için bu kadar yorum yapıyoz.baksana yatak odasına kadar bile giriyoz tövbe tövbe en iyisi kafaya takmamaya çalışmak(tabi yapabilene aşk olsun)

valla canım yaa ramazan girdi,herkes kayboldu
evi temizledim heryer çok güzel oldu ama çok yoruldum,çoookkk susadım,rabbim yardımcımız olsun

çok yorgunum akşama sadece spagetti yapcam,yanına da ayran,bi de limonata,bi de su,bi de soda,bi de karpuzz allahım çokk susadım,sen susuzluk yaşayanlara açlık çekenlere yardım ett nolur

siz napcaksınız akşama?

canım sen geçen bahsetmiştin sormayı unuttum;lösev için bütçeme göre ramazn kolisi yaptım dedin ya netten araştırdım anlamadım,nası yapılıyo,nası gönderiliyo?

valla ben dün akşam soğan kebabı yaptım,yanına soğuk ayran çorbası.eşim yemeğe gelmeyince hepiciği bu akşama kaldı.onları yiycez.ya kızlar biz de hiç bi yemek bitmiyor nerdeyse,ramazan günü günaha da girmek istemiyorum ne yapcağımı şaşırdım.siz de kalıyor mu yemekler:44:

recsn ve hayalimduam gözükmüyolar kaç gündür:26::26::26: yoksa hamile kalıp topiği terkedenler kervanına onlar da mı katıldı

bi de betsel de yok sanki :26::26::26::44::44::44:

bu arada kibrit kebabı/çökertme kebabı da kafama yattı onu da deniycem bigün,netten resimlerine baktım güzel duruyordu tarifleri veren arkadaşlara teşekkürü bir borç biliyoruz

Son düzenleme:

benim de kalıyodu ilk zamanlar ama şimdi kalmıyo hiç nerdeyse çok çok az yapıyorum çünkü eğer kalırsa da köpeklere,kedilere,kuşlara veriyorum yanında 1 kap suyla,sen de öyle yapabilirsin

benim de kalıyodu ilk zamanlar ama şimdi kalmıyo hiç nerdeyse çok çok az yapıyorum çünkü eğer kalırsa da köpeklere,kedilere,kuşlara veriyorum yanında 1 kap suyla,sen de öyle yapabilirsin

ya yaparken ben de mümkün olduğunca az yapmaya çalışıyorum ama malum insan oruç olunca gözü pek bişi görmüyo malesef canım biz sitede oturuyoruz,onun için öyle kedi köpek pek olmuyor,hoş olsa da ben yanlarına yanaşamam ya o da ayrı mesele:26:

canım biz de sitede oturuyoruz ama işe giderken bi yol var 2 tarafı da arazi,oraya bırakıyorum ben..ayrıca bn de yanaşamam kuştan bile korkarım eşim koyuyo,ya da yakınlarda değillerse bn bırakıyorum bi köşeye

öyle tabii ama ne ben ne de eşim beceremiyoruz bu boşverme olayını...çook istiyoruz biraz ondan. biraz da yapı olarak rahat insanlar değiliz ikimiz de

valla canım yaa ramazan girdi,herkes kayboldu
evi temizledim heryer çok güzel oldu ama çok yoruldum,çoookkk susadım,rabbim yardımcımız olsun

canım sen geçen bahsetmiştin sormayı unuttum;lösev için bütçeme göre ramazn kolisi yaptım dedin ya netten araştırdım anlamadım,nası yapılıyo,nası gönderiliyo?

benim de temizlik yapmam lazım yaaaa, uffff... akşam bende de makarna var...ama sanırım spagettim yok, başka bir çeşit yapacağım canım lösevin internet istesinde, ana sayfada, sağ tarafta ramazan kolisi bağlantısı var. oraya tıklıyorsun, bağış sayfası açlıyor. koli seçme yerinin yanında da , kendim hazırlamk istiyorum kısmı var onu tıklayınca önüne bir liste açılıyor. içeriğini ordan teker teker işaretleyerek seçiyorsun.

https://www.losev.org.tr/bagis/Bagis_Ramazan_2012.aspx

bak linki de kopyaladım senin için

ben de çoook az yapıyorum, hep en minik tencerelerimle pişiyorum...çorbayı biraz fazla tutuyorum sadece...

valla en iyisini yapıyorsunuz,hele de su koymak büyük sevap bu sıcak günlerde.bakalım ben de bi çare bulmaya çalışıcam artık,yoksa olmuyor böyle

slm kızlar...
nasılsınız bakem,ramazanla aranız nasıl
bu arada ne zaman okusam hep yemek konuşuyosunuz,ayıp yahu burda hamile var canı çeker hiç demiyosunuz
benim hayatla pek bağlantım yok okuyup okuyup gidiyorum...
hiç bişey yapamıyorum,mide bulantısı,yorgunluk,iştah sıfır yediğimde zaten hemen çıkıyor soaolsunn...
dra gittim önce korkuttu beni gıcık adam bebeği göremedi boş gebelik olabilir dedi,nysem vajinal muayeneyle gördü bebekimi çok korktum...
kalp atışınıda dinletmedi iyi olduğunu söledi sadece,bende haftaya perşembe başka dra randevu aldım kontrol için gidicem bakalım o ne dicek...
benden haberler böle baclarrrr...
kib aeo optm hepinizi....
rabbim sizede en kısa zamanda bu mutluluğu yaşatsın inş,dualarımdasınız canlarım

Ahh canım benim allah kolaylık versin ben de aynı durumdayım gerçekten çok zor umarım benim gibi çok çok kötü olmazsın ve çabuk atlatırsın ultrasona göre bugün 15. haftama girdim SAT a göre pazar günü gireceğim ama hala bulantılar ve tiksinmeler devam ediyor Allahıma şükürler olsun 2 gündür iyiyim iştahım açıldı ve kusmam kesildi doktorumun vermediği bulantı hapı şurup kalmadı hiç biri bir işe yaramadı serum bile takıldı 2 gün iyi oldum (o da idare eder yani) sonra yine devam Rabbim yardımcın olsun ..

Bu arada herkese selam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…