- Konu Sahibi minikgelin
-
- #26.981
çıkıyom dedim ama aklıma geldi.bugün dr.a gittim ben de. rahim de yara var mı diye bakacaktı dr.bi de smear bakılacaktı ya.sonunda kaldırdım popmu gittim dr. yara ile ilgili bişey demedi.sadece çok fazla iltihaplanma var dedi,smear de bakamam bu durumda dedi,ilaç verdi yine bissürrüüüü:26:ilaçlar bitince tekrar gidicem dr.a , nerdeyse 15 günde bir doktordayım zaten.ikinci evim gibi oldu orası da yaa
neyse bu defa çıktım görüşürüzzzz
öyle tabii ama ne ben ne de eşim beceremiyoruz bu boşverme olayını...çook istiyoruz biraz ondan. biraz da yapı olarak rahat insanlar değiliz ikimiz de
benim de temizlik yapmam lazım yaaaa, uffff... akşam bende de makarna var...ama sanırım spagettim yok, başka bir çeşit yapacağımcanım lösevin internet istesinde, ana sayfada, sağ tarafta ramazan kolisi bağlantısı var. oraya tıklıyorsun, bağış sayfası açlıyor. koli seçme yerinin yanında da , kendim hazırlamk istiyorum kısmı var onu tıklayınca önüne bir liste açılıyor. içeriğini ordan teker teker işaretleyerek seçiyorsun.
https://www.losev.org.tr/bagis/Bagis_Ramazan_2012.aspx
bak linki de kopyaladım senin için
uzun zamandır uğramıyordum siteye bugün bi bakayım dedim.birçok güzel haber aldım.hamile arkadaşların sayısı artmış maşallah çok çok sevindim.Hepsini tebrik ederim.Allah hepsine kucaklarında nasip etsin.
Eki Görüntüle 472974
kızlaaaaaarrrrrrrrrrr çıtır kurabiyelerimiii yaptım sonunda ııııımmmmmmmmmmm enfes oldu kesin ama kesin denemelisiniiiiiiizzzzzz
kurabiye tarifim ;2 adet yumurta
1 paket sana yağ
1 su bardağı şeker
1.5 su bardağı un
geri kalanı hep nişasta
1 paket kabartma tozu güzelce hamurumuzu yoğurun ceviz büyüklüğünde hatta biraz daha küçük toplar halinde yuvarlayın 180 derece fırında pembemsi oldumu olmadımı acaba dediğinizde çıkartın fırından
sonraaaaa yarım çay bardağı sıvıyağa bir kutu çikolatayı eritin (kahvaltılık çikolatadan ben bimdekini aldım tarifi aldığım yerde daha çabuk donduğu yazıyodu o yüzden bimden peripella aldım) yine bimden mısır gevreği aldım erittiğim çikolataya kurabiyeleri batırdım ardından mısır gevreğine buladım sonrada afiyetle yedim gerçekten çok güzel oldu kesin tavsiye ederim kızlaaaaaaaarrrrrrrrrr
Slm KiZlar haber vermeye geldim 1 gun sonra yani cumtesi transferim olacak dua edermisiniz bana:)
Karışık duygular içindeyim ilk tedaviye göre daha rahatım ama korkmuyorumda ya yine olmasa diye..eğer olmazsa ve dondurulmus embriyomuz kalırsa Kasım Aralık gibi yine yaptırcaz.. İns gerek kalmaz...yarın evimi biraz siler sürpurur ütü yaparım :)
Öle iste hepiniz iyisinin ins sayfaları okuyamadım şimdi sahur hazırlayacak esime :) transfer sonrasi gelirim haber vermeye:)
uzun zamandır uğramıyordum siteye bugün bi bakayım dedim.birçok güzel haber aldım.hamile arkadaşların sayısı artmış maşallah çok çok sevindim.Hepsini tebrik ederim.Allah hepsine kucaklarında nasip etsin.
sdtive canım yaptım löseve bağış,2 tane yaptım bi eşim adına bi kendi adıma,sevabın yarısı sana ama sen vesile oldun çünkürabbim inşallah güzel yüreğin için daha fazla bekletmez seni tez zamanda hayırla ve sağlıkla yollar meleğini
Slm KiZlar haber vermeye geldim 1 gun sonra yani cumtesi transferim olacak dua edermisiniz bana:)
Karışık duygular içindeyim ilk tedaviye göre daha rahatım ama korkmuyorumda ya yine olmasa diye..eğer olmazsa ve dondurulmus embriyomuz kalırsa Kasım Aralık gibi yine yaptırcaz.. İns gerek kalmaz...yarın evimi biraz siler sürpurur ütü yaparım :)
Öle iste hepiniz iyisinin ins sayfaları okuyamadım şimdi sahur hazırlayacak esime :) transfer sonrasi gelirim haber vermeye:)
gunaydın kızlar sabah kımsecıkler yoktu sıkıldım ama sımdı gelıolar ya bnm dun adet tarıhımdı olmadı bugun beklemedeyım dun akıntım olmstu ]afedersnz}test yaptım b u sabah mıratecth bısey cıkmadı ya korkuorum sımdı gecen ay ıkı kere oldum onun dısında hıc gecıkmezdı 2 3 gun en gec 8 gun one gelmıstı ve hormonlarımda allah a sukurkı bısey cıkmadı gecen ay kısste yok demıstı doktor adetlıyken bakmıstı ne kı sımdı bu tessten dolayı umıtszm ama gelmedıgı ıcın umutluyum kanda yaptrmk ıstemyrm yardım edın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?