Sabredenler Kulübü 2012 :)

merhaba canım,Allah'ın izniyle inşallah bu ay yüzün güler,Yavrun konar göbeğine..Dualarımız seninle ve tüm arkadaşlarımızla.;inşallah forumdaki tüm arkadaşlarımın yavruları olur tez zamanda hamile kalırsınız inşallah.

ya bısey dıyecegım hayalımduam arkadasım sen ıdrar testını adetın kac gun gectıgınde ogrenmıstın belırtın pek yoktu demı senın bıde testın adını soylermısın

ya bısey dıyecegım hayalımduam arkadasım sen ıdrar testını adetın kac gun gectıgınde ogrenmıstın belırtın pek yoktu demı senın bıde testın adını soylermısın
canım ben adet günü öğrendim.miratech'ti ismi.bi tane de lila kapaklı vardı.Belirtim yoktu,sabah kalkar kalkmaz testi yaptım,çıktı,inanmamıştım.

kızlar selamunaleykum hayırlı cumalar

bu sefer güzel haberlerle geldım ınsallahhh dün kromozom sonuclarını aldık gösterdık temızz :)

bir doça muayeneye gittikk ayrıntılı ınceldı konsutuk herseyı uzun uzuunn vee bebegımde hıcbısorun yok

kalbinde var dedıkelrı şey yokmus yanlış ölçmüşler...yanı ölçümü yapan dr karaciğeri ölçmüş o damar karaciğerde

ters kalpte düz akarmıs kalbı iyi yanı tekrar tekrar baktı hersey yolunda Rabbime şükürler olsunnnnn :)

birde kızımız oluyo inşallahhh böyle iştee bakalımmm :) 1 ay sonraya randevumuz tekrar :)

canım ben bu akşam inşallah senın ıcın yasin okur duanı yaparım Rabbim

en kısa zamanda yavruna kavuştursun inşallah seni de canım sakin relax hersey çok güzel olucak

Son düzenleme:
bende 2 gun kala cıkmıstı gecen hamılelık oldugunda bu seferde 2 gun kala cıkar dedım mıratech tı cıkmadı uzgunum bugun 1 gunluk gecıkmem war dundu bat sabah yaptım aynı marka cıkmadı bısey sadece bacaklarım agrıyor falan fılan belırtılere takıkmıorum artık

benımde 2 gun geçti ve bacak ağrım varr...ara ara adet olcakmışım gibi karnım ağrıoo...umarım adet olmayızzzz..

canıımmmmmmmm çoooooooooooookkkkkkkk sevindimmm ya...
kızın hayırlı,sağlıklı,sıhhatli,eli ayağı düzgün olsun ve inşallahhh uuzzuunn uuzzuun ömürler yaşar inşalah.

benımde 2 gun geçti ve bacak ağrım varr...ara ara adet olcakmışım gibi karnım ağrıoo...umarım adet olmayızzzz..

hayır ya olalım yada bebıs olsun akıntn fılan warmı bnm adetten 1 gun once baya geldı adet gunumde dun az geldı bılmıorum testler negatıf senın yaptgn testın markası ne hassasıyet acsndn srdum

inşallah canım, inşallah unutmamaya çalışıp dua edeceğim senin için...

selam kuzular....

kuzuuum, nerelerdesin sen?

canım ben adet günü öğrendim.miratech'ti ismi.bi tane de lila kapaklı vardı.Belirtim yoktu,sabah kalkar kalkmaz testi yaptım,çıktı,inanmamıştım.

biliyo musun ben bu ay da tutturamadım gibi hissediyorum, hiç bir belirtim batmam vs yok...hatta sanki adetten önce v.j.namda oluşan batma ağrı benzeri şeyler oluyormuş gibi...çok üzülüyorum ama kısmetten ötesi yok

hayırlı cumalar ayşecimm, nasıl sevindim anlatamam sen hep sabrının, tevekkülünün karşılığını alıyorsun diye düşünüyorum. Rabbim sonuna kadar yüzünü güldürsün. Kızın olmasına da çok sevindim, hiç evladımız yok, ne olsa kabulümüz ama Rabbim içimi biliyor, kimi kandırıcam, kız evlat daha sevimli geliyor bana. Eşimin 2 erkek, benim de 1 erkek yeğenimiz var, herhalde kıza hasret kaldık da ondan benimkisi... Sağlıkla doğar inşallah, isin düşünmeye başlarsın artık

canıımmmmmmmm çoooooooooooookkkkkkkk sevindimmm ya...
kızın hayırlı,sağlıklı,sıhhatli,eli ayağı düzgün olsun ve inşallahhh uuzzuunn uuzzuun ömürler yaşar inşalah.

canım sağol... evet eheheh ben de cok sevındım omzumdan koca koca yukler kalktı sankı

hafifledim :) çok dua ettınız payalstınzı sıkıntımı Allah razı olsun sizlerden :)

amın canım ınsallahh sen de sağlıkla kavusur ve büyütürsünn yavrunu :)

Canım Allah razı olsun sizin de yardımalrınızla tevekkül etmeyı basarabildim çok şükür

Allah bu mutlulugu yasmaayı nasıb ettı ınsallah szilerde en kısa zamanda kavursunuz bebekelrınıze canım

en önemlısıde sağlıkla kavusursunuz cunku çok çok önemli Rabbım kımseyı evadıyla sınav etmeısn ne varlıgıyla ne yokluguyla

hepsi çok zor....ben de bebek giysilerine bakarken elim hep kız elbiselerine gidiyo valla :) yegenımde kız kardesımle onu

süsleyıp püslemeey alıstık malum baska oluyo tabıı kı Rabbım hayırlı sağlıklı evlat versınn

hayır ya olalım yada bebıs olsun akıntn fılan warmı bnm adetten 1 gun once baya geldı adet gunumde dun az geldı bılmıorum testler negatıf senın yaptgn testın markası ne hassasıyet acsndn srdum

cnm benım dun adetim 1 gun geçmişti test yaptım çıkmadıııı...3 liralıklardan aldım nova marka çıkmadı.. benım adetime 1 hafta vardı bende pembe akıntı ve kçk kan pıhtısı geldi. sonra kesildi.. şimdide adet olamıyorummm karnım ağrıyor.. midemde yanma var ama psikolojık mı bılınmez.. bacaklarım çok fecı ağrıoo ayaklarım altı yaıo sankı.. goğüs hassasitını sorarsan hıç yok.. akıntımda yokkk. kupkuruyummm. normalde benım adetımın başlayacağığı gun idrarım pembeli koyulu ilk etapta oyle gelirdii bugunde gelmediii.. hayırlısıyla ya bebeğim varsa o belirtsin kendını .. eğer yoksada adet olayım istiyorummm bakalımm..

kız çocuk ilerd de hep anneye arkadaş, sırdaş oluyor... daha vefalı daha ilgili oluyor. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... inşallah bizlere de yokluğunu uzun süre yaşatmasın, ne diyim...

ıns dedıgım gıbı blırtılere takılma belım bobregım agrıor 4 5 gun kala adet olacakmıs gıbı sancım oldu esıme dedım bugun olucam rtesı gun oldu bugun kesın dıye dıye geldık bakalım hakkımızda hayırlısı rabbım ettıgımız duaları kabul eylesın bıde gaz problemım war benım 3 4 gundur

kız çocuk ilerd de hep anneye arkadaş, sırdaş oluyor... daha vefalı daha ilgili oluyor. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... inşallah bizlere de yokluğunu uzun süre yaşatmasın, ne diyim...

evet canım kesınlıkle ben de öyle düşünüyorum :) erkek biyerden sonra kopuyo ne kadar anneye düşkün olsa da :)

herseyın hayırlısı bir de oğlusum olsun ısterım ama kızıma kızkardeste ısterım bilemedım neyse önce bu doğsunda bi

ınsallah canım her karanlıgın bır aydınlıgı varmış bunu defalarca gordum ınsallahhh ınsallahh en kısa zmaanda

sağlıkla gelrı sizin bebekelrınız de :)

iş güç canım;yeni nefes alabildim,idare ediyorum canım,bulantılarım,çoğunlukla öğürmelerim mevcut,koku hassasiyetim arttı,devam ediyoruz işte.

canım o tür durumlara takılma,inşallah yavrun konacak göbeğine.

iş güç canım;yeni nefes alabildim,idare ediyorum canım,bulantılarım,çoğunlukla öğürmelerim mevcut,koku hassasiyetim arttı,devam ediyoruz işte.

hep gönlümden 2 kız 1 oğlan geçirirdim..ama 28 yaşım bitiyo, henüz biri bile yok...sonuçta Rabbimin bizim için yazdığını yaşıyoruz, biz ne kadar plan yapsak boş. derdim sıkıntım sadece bebeişin tutmaması olsa neyse, bu ay yine yumurtlama zamanı eski sıkıntıkları yaşadık. zar zor ilişki oldu ki kim bilir ne kadar sağlıklıydı. Allahım kimseye vermesin çok zormuş. Psikolojik danışmana gidiyoruz, tedavimiz sürüyor ama henüz sonuç almaya başlamadık. Çünkü eşim negatif düşünmekte diretiyor, kırıldım gönül koydum ona da...10 gün peşimde koşsa birlikte olmak gelmiyor içimden şimdi bebekten öte bu sıkıntımız geçsin diye dua ediyorum Rabbime. ama baktım olmuyor, tüp bebek yaptırıcam...

kolay gelsin canım ya, tahmin ettim zaten öyle olduğunu. kusmadığın, yediğin şeyler içinde kaldığı sürece bulantıya katlanılar herhalde... zaman da çabuk geçiyor, 9 haftalık olmuşsun bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…