- Konu Sahibi minikgelin
-
- #27.021
hep gönlümden 2 kız 1 oğlan geçirirdim..ama 28 yaşım bitiyo, henüz biri bile yok...sonuçta Rabbimin bizim için yazdığını yaşıyoruz, biz ne kadar plan yapsak boş. derdim sıkıntım sadece bebeişin tutmaması olsa neyse, bu ay yine yumurtlama zamanı eski sıkıntıkları yaşadık. zar zor ilişki oldu ki kim bilir ne kadar sağlıklıydı. Allahım kimseye vermesin çok zormuş.Psikolojik danışmana gidiyoruz, tedavimiz sürüyor ama henüz sonuç almaya başlamadık. Çünkü eşim negatif düşünmekte diretiyor, kırıldım gönül koydum ona da...10 gün peşimde koşsa birlikte olmak gelmiyor içimden şimdi bebekten öte bu sıkıntımız geçsin diye dua ediyorum Rabbime. ama baktım olmuyor, tüp bebek yaptırıcam...
Ben de hep 2 kız 2 oğlan düşünmüşümdür ama kısmet ıste şimdi hamılelıgım ıyı gıdıyo ama yıne de kımse hıcbısey ıcın garantı
veremıyo....
eşinle ilişkiye girme sıkıntısı daha büyük bi sorun sana katılıyorum canım ama inşallah aşarsınız sen inan o da inanır
doktor bize bebgın kalbinde sorun var dediğinde eşim hiçbişey yok goruceksın dedı ben ağaldım admaın yuzu bile asılmadı
sen gorurusun bakıcakalr yanlış diyecekler dedi o öyle söyleıdkçe inandım ve dediği gibi de çıktı bunalrı aşacağınıza inan cnaım
inşallah Rabbıme zor bişey yok öyle bi zmana gelrı kı bır tek ılıskıde bakmıssın hamıle kalmıssın bellı mı olur....
hem daha tüp bebek denememişsiniz belkı de öyle olucak içini ferah tut çok zor bılıyorum ama tevekkül etmeden hiç olmuyo
kolay gelsin canım ya, tahmin ettim zaten öyle olduğunu. kusmadığın, yediğin şeyler içinde kaldığı sürece bulantıya katlanılar herhalde... zaman da çabuk geçiyor, 9 haftalık olmuşsun bile
zaman çabuk geçiverdi cnm.8+6 bugün.
bulantı bütün gün bünyemde,bastırmak için sürekli bişiler atıştırıyorum.
tuzlu krakerler mi meselaşimdi olsa ben de yerdim, çok severim çubuk krakeri
herkes öğrendi mi bebişi çevrende?
çok zor canım vallahi...normal zamanda hiç bir sorun yok, sıkıntısız er,ksi,yonu aklına bile getirmeden giriyor ilişkiye. ama yumurtlama zamanımda tık yok...ay böyle söyleyince de gülesim geliyorbi de biliyor yumurtlama günlerimi, kendi de sayıyor ne yazık ki...düşünme diyorum, elimde değil, yerimde olmadığın için anlayamazsın diyor. kendi de çoook üzülüyor bu duruma, kahroluyor resmen...tek ümidimiz şu psikolog ama şüpheliyim iyi sonuç alabileceğimizden...
tüp bebek fikrine bir türlü ısınamıyorum, ama elimden başka birşey de gelmeyebilir. keşke Rabbim kendiliğinden olmasını nasip etsekimseye de anlatamıyorum derdimi, aileler de artık bebişima etmeye başladı. içim daralıyor resmen...
öğrendiler canım,söylüyorum artık gördüğüm akrabalara fln,annemler zaten söylemiş çoğuna.
aynen canım,benden meraklılar ayıptır söylemesi,abimin eşi de hamile kaldığında abimlerden önce babamlar herkese söylemiştiçok hevesli oluyor büyükler
kendısı sayıyo bı de maşallahh bizimkide sayyodu senınr eglolman laızm değil mi fln takvım gibi tutuodu adam
öğrenıyoalr zamanal sornada unutturmaya çalışıyoruz valla :)
sadece stres yapiyo demek bunu aşmanın yolu yok mu ya sarhoş etsen fln alkol kullanısoa tabı ehehe
inşallah priskolog fardalı olur canım dua etmekten baska yapacak bişey yok istersen sana da 41 yasın başlayalım mı
ne zmana uygun görürüsen okur bititririz hemen :) en kısa zamanda olur ınsallah canım sende kendını strese sokma
ama o da önemli...inan ki hep dua ediyuorum vaktı zamanı var demekki...Rabbbım daha fazla bekeltmesın...
Herkese günaydın kızlaaaarya benim reglime daha 9-10 gün var ama ben nedense yine, bu ayda tutmadığını hissediyorum. Resmen hissediyorum yani içime öyle doğuyor... bi de ara ara sanki v.ji.namda bir acı mı desem ağrı mı desem bişey oluyor. Herhalde bu yara ya da enfeksiyon işi gerçekten var, bahsetmiştim ya size. ama doktora gitmeyi hiç istemiyorum ben ne yapsam bilemedim
selam kuzucuklarım.hepinize hayırlı cumalar.rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlı eylesin ve gerçekleştirsin inş.
yine 4-5 gündür girip yazamıyordum.
sdtive tatlım bi kaza atlatmışsınız geçmiş olsun.rabbim korumuş ucuz atlatmışsınız.komşunun dediklerini duyunca da çok sinirlendim.atalarımız boşouna ev alam komşu al dememişler demekki....
ayşecim çok sevindim sana da tatlım.rabbim dualarını karşılıksız bırakmadı.inş sağlıkla kucağına alırsın kızını cnm
minikgelincim dualarımız seninle.bu sefer olacak inş hayırlısıyla.transferden sonra netin başında fazla kalma radyasyon alma cnm.uzun süre bilgisayar başında kalmak düşüklere neden olabiliyomuş.belki bebişinin tutunmasını engeller.
egemn tatlım beni sormuşsun bugün geldim ama sen yoksun
vee diğer canlarım.hayalimduam,friedman,recsn,eloserce,raraavis,sinhus,aleyyna ve şu anda adını yazmadığım bütün arkidişlerim sizler nasılsınız bakem
ben çıkayım kızlar,işe döneyim biraz,,malum cumaya geldik...
hayırlı cumalar....
aşk olsun canım,bak ben de tereddüt ediyorumdum dr.a gitmek konusunda,ama sizin sayenizde kalktım gittim.şimdi gitmek istemiyorum demek olmazben bi dünya ilaç kullanmama rağmen dr.a gittim bi poşet dolusu daha ilaç verdi.kendimi 80 lik nineler gibi hissediyorum,ilaç üstüne ilaç.ama bu ilaçlar bana sonunda sağlıklı bebişler getirecekse amenna seve seve katlanırım hepsine sen de aksatma dr.a git neyse problem öğrenmiş olursun(inş bişey yoktur da) hem insanın aklı da kalmamış oluyor,gidene kadar bi hafta düşündüm ne yapsam gitmesem mi diye,ama gittim kurtuldum.gitmezsen senin de sürekli aklını kurcalayacak.
gözün aydın canım,çok sevindim bebişin için.inşallah hep böyle güzel haberlerini alırsınız kızınızdarısı da doğum haberi vermene olsun inş
selam kuzucuklarım.hepinize hayırlı cumalar.rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlı eylesin ve gerçekleştirsin inş.
yine 4-5 gündür girip yazamıyordum.
ayşecim çok sevindim sana da tatlım.rabbim dualarını karşılıksız bırakmadı.inş sağlıkla kucağına alırsın kızını cnm
sorma tatlım yaaa, stres ve kaygı bizim belamız zaten. tatildeyken de denk gelmişti sıkıntı olmadı mesela. çünkü orda kafa daha rahat. canım Ramazımız oruçlu geçiyor, Rabbim kabul etsin. eşim diğer zamanlar arada alkol alıyor ama bebek için alkollü olsun istemem ya, içim rahat etmez benim. psikolog eşimle yalnız da görüşüyor. bilinç altı uygulamalar yapıyormuş. umarım bu kaygıyı ilerleyen dönemde berteraf edebiliriz.
bol bol dua ediyorum tatlım, her namazımdan sonra, iftarımı açmadan önce, sahurdan sonra 2-3 sayfa meal okuyup yatıyorum, ondan sonra. hep ediyorum zaten. 41 yasin güzel birşey ama kimseden bunu isteyemem şimdi Ramazan günü.
analdım canım ınsallah düzelir yaa...
ben de alkolluyken ilişki olmaısnı doğru bulmuyorum zaten kullanmıyoruz da eşimle...ama bunu yardımcı olark
kullanan arkadaslar vardı ondan söyledım canım...doğru ramazan ayındayzı unutmsuum oruc tutmuyorum ya :)
Allah kabul etsın canım....bir bir iki iki okuruz bence :) ben 10 tane bile okurum sana hiç sorun değil canım
böyle zamanalrda birbirimizin yanında olmalıyız ınsallah nasıb olur en kısa zamanda.....
bir de kaç gundur sana dansıcam bişey vardı ama hep unuttum gıda muhendısısn ya bu ıcme suyu hakkında ne dıyorsun ya
bisüür haber cıktı ben hamıdıyealalım dıyorum oan guvenıyorum acaba onda da var mıdır bi problem bılgın var ımı bu konuda
iş yerınde de hamıdıye ıcıyoruz gayet ıyı ama içimi..
bugün benim dua günümmüş.hepinizden allah razı olsun.kimin duası kabul olur bilinmez ama müslümanın müslümana yaptığı dua daha kolay kabul olurmuş.bu mübarek günlerde ve de cuma gününde yaptığımız duaları Rabbim hayırlısyla gerçekleştirsin inş.
beni dualarınızda eksik etmeyin ama bence bugün minikgelinin dua günü olsun,bugünün yüzü suyu hürmetine sağlıkla bebişi tutunur inşş ona.aminnn
inşallah düzelir tatlım... sen bu ara yasin okuyup bağışladığında beni de aklından geçir yeter. o kocaman yüreğin için de çok teşekkür ederim. Rabbim sana da eşine de iki cihan saadeti nasip etsin
canım sularla ilgili en büyük sıkıntı damacananın kendisinden kaynaklanıyor, tavsiyem tek kullanımlık olan plastik şişelerde almanız. yani 5 lt 10 lt alın, hem hızlı tükensin beklemesin, hem de damacananın sıkıntısını yaşamayın. isterseniz cam damacana alıp, içinde bu plastik bidonlarla, yani pet şişlelerle aldığınız suları biriktirebilirsiniz. Firmalar konusunda bilgim yok canım, hangisine ne kadar güvenilir bilmiyorum. ama uzun süre aynı suyuiçmek de iyi değildir. işyerinde başka su evde başka su içmek daha iyi mesela. mineral dengesi açısından
eksik olma tatlım yaa...komşuma da gelince, ne yazık ki öyle insanlar var işte, hala karşılaşmadım. bir karşılaşırsam söyleyeceğim. sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?