- Konu Sahibi minikgelin
-
- #27.061
Listemiz güncellenmiştir arkadaşlar. Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar olmuştu pazartesi güncelleme olacağı için bekledim zaten sdtive arkadaşım sağolsun açıklama yapmıştı ama ondan sonra bir daha ne gelen oldu ne isteyen o yüzden ekleme yapmadım. (sdtive kuzum bu iki listeyi artık ayırmayalım sürekli böyle güncellensin diye düşlündüm ben sen ne dersin kuzu ona göre hareket ederiz hem biribirimiz yokluğunda da hiç aksamadan ikisi de sürekli güncel ollur. )
günaydın kızlaaarrrözledim sizi valla,dün de hiç giremedim,zaten kimse gelememiş bugün yine gidicem doktora,ilaç vercek,cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim bi de şeyi sorcam doktora;ben şimdi c.tesi günü yumurtladım,ovulasyonda t çizgisi c den bile koyu çıktı,o günü değerlendirdik neyse ben şimdi 32 günde bir adet oluyorum yani yumurtlamadan 18-19 gün sonra oluyorum bu normal mi? internette araştırıyorum hep yumurtlamadan sonra adete kadar geçen süre 14 gündür diyo:44: kafam karıştı bi sorucam doktora işte böyle başka da bi gelişme yok hadi görüşürüz
sana da günaydın canım,birazdan gidicem bakalım,umarım kötü bişeyin belirtisi değildiryumurtlamamı hissediyorum,c.tesi hissettim öyle test yaptım zaten,uzayan akıntıyı gördüm,sağ tarafım çok ağrıdı ve ovu.test pozitif çıktı..allah sabır versin,yardımcımız olsun kadın olmak çooooookk zorr:2:
Kızlar günaydın...
Ben geldiiiiiiiiiiiiiimmmmm ve hepinizi çok özledim :))
Ne var ne yok bakalım geçmişi okuyamadım umarım iyi gelişmeler vardır..sadece minikgelini gördüm transfer bugün yapılacakmış inşallah herşey yolunda gider bebişi sıkı sıkı tutunur ona..
tünaydın milleeeettttttttruhsar gemiiççç hoş gemiççç kuzum nasılsın ne var ne çok sesin burdan iyi duyuluyo
kıslaaaarrr bu arada sahura kalkamadıkuyandığımda beş buçuk olmuştu bizde uyumaya devam ettik
hoşbulduk cnmm :)) allaha şükür çok iyiyim bugün kontrolüm vardı onun için geldim haftasonu geri dönücem o zamana kadar sizlerle hasret gidereyim dedim ama kimsecikler yok..
sıcaktan bayıldınız mı yoksa kızlar :)))
bugün oğlumu da gördüm yüzümü göstermedi yine bize eşek sıpası dikti bacaklarını dötünü gösterdi alın buna bakın der gibi
herşey yolundaymış şimdilik rahatladım bende..
ee sizler nasılsınız?
hiç sorma kadınlığı... bi de neden bilmiyorum çok mutsuzum ben birkaç gündür... bebiş yine tutmadı zaten, hissediyorum. reglime 5-6 gün kaldı ve herşey önceki aylarda olduğu gibi. eşim düzelmiyove ben bunları yaşadığımı kabullenmekte çok zorlanıyorum bir psikoloji-kaygı dediğimiz nasıl hayatımızı bu kadar altüst edebilir. geçen pazar gününden beri eşim yanıma yaklaşmıyo..tamam Ramazan kimsenin hali yok falan ama bu kadar da olur mu... artık bebek istemek bile istemiyorum yaaa...
Kızlar günaydın...
Ben geldiiiiiiiiiiiiiimmmmm ve hepinizi çok özledim :))
Ne var ne yok bakalım geçmişi okuyamadım umarım iyi gelişmeler vardır..sadece minikgelini gördüm transfer bugün yapılacakmış inşallah herşey yolunda gider bebişi sıkı sıkı tutunur ona..
canım al benden de o kadar,sıkıldım artık bebek düşünmektenkoyverip gidicem bu sefer de mikrop işi çıktı başıma bgn işler yoğundu gidemedik doktora yarın inşallah:2: napsak nasıl etsek inan bilmiyorum,rabbim yardımcımız olsun ne diyim
naber canım,burda mısın?
canım al benden de o kadar,sıkıldım artık bebek düşünmektenkoyverip gidicem bu sefer de mikrop işi çıktı başıma bgn işler yoğundu gidemedik doktora yarın inşallah:2: napsak nasıl etsek inan bilmiyorum,rabbim yardımcımız olsun ne diyim
burdayım kuzum, geldim...
ben sıkıntımı nasıl aşacağımı da bilmiyorum. inan her ay eşimle düzenli birlikte olsak da çocuk olmasa diycem ki kısmet değilmiş, ama şimdi anne olma şansın elimden alınıyormuş gibi geliyor. zorlama ilişkiyle bebiş mi gelir. elim kolum bağlandı resmen. bu terapi neden iyi gelmiyor anlamıyorum. ben eşimi 9 senedir tanıyorum. bu adam bu kadar güçsüz karakterli miydi aklım almıyor. sağlıklı bir erkek ilişkiye girmekten neden korkar, cevap bulamıyorum inanyumurtlama günlerimden de nefret ederoldum. eşimden uzaklaşıyorum resmen, hissediyorum bunu. bizim gibi bir çiftin böyle bir dertle sınanacağı hiç aklıma gelmezdi...Rabbimin bir bilgiği vardır, birşey diyemiyorum. Tek imtihanımız bu olur inşallah... Dermanını versin diye dua edip duruyorum...
kendimi çook yorulmuş sıkılmış bıkmış hissediyorum...evliliğimin en güzel zamanları berbat oldu böyle, çok üzülüyorum, aylardır aynı dert. yıllardır emek vermiş olmasam bu ilişkiye, bu kadar sevmesem eşimi, ve daha genç olsam tereddütsüz boşanırdım. ama şimdi yapmak istemiyorum bunu...bu gidişle tüp bebek yaptırıcam. öyle istemiştim ki doğal yolla olmasını
selam kızlar....
dünden beri aklıma takılı bi durum var,bulantılarım,öğürtülerim bıçak gibi kesti.Bebekle ilgili ters bi durumda olabileceğini öğrendim,fenalardayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?