Sabredenler Kulübü 2012 :)

günaydın kızlaaarrr özledim sizi valla,dün de hiç giremedim,zaten kimse gelememiş bugün yine gidicem doktora,ilaç vercek,cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim bi de şeyi sorcam doktora;ben şimdi c.tesi günü yumurtladım,ovulasyonda t çizgisi c den bile koyu çıktı,o günü değerlendirdik neyse ben şimdi 32 günde bir adet oluyorum yani yumurtlamadan 18-19 gün sonra oluyorum bu normal mi? internette araştırıyorum hep yumurtlamadan sonra adete kadar geçen süre 14 gündür diyo:44: kafam karıştı bi sorucam doktora işte böyle başka da bi gelişme yok hadi görüşürüz

katılıyorum tatlım, birlikte gidebilir bu iki liste...günaydın bu arada

canım benim de bildiğim 14 gün sonra olduğu, ama sen yine de bir sor bakalım...

sana da günaydın canım,birazdan gidicem bakalım,umarım kötü bişeyin belirtisi değildir yumurtlamamı hissediyorum,c.tesi hissettim öyle test yaptım zaten,uzayan akıntıyı gördüm,sağ tarafım çok ağrıdı ve ovu.test pozitif çıktı..allah sabır versin,yardımcımız olsun kadın olmak çooooookk zorr:2:

Kızlar günaydın...

Ben geldiiiiiiiiiiiiiimmmmm ve hepinizi çok özledim :))

Ne var ne yok bakalım geçmişi okuyamadım umarım iyi gelişmeler vardır..sadece minikgelini gördüm transfer bugün yapılacakmış inşallah herşey yolunda gider bebişi sıkı sıkı tutunur ona..

hiç sorma kadınlığı... bi de neden bilmiyorum çok mutsuzum ben birkaç gündür... bebiş yine tutmadı zaten, hissediyorum. reglime 5-6 gün kaldı ve herşey önceki aylarda olduğu gibi. eşim düzelmiyo ve ben bunları yaşadığımı kabullenmekte çok zorlanıyorum bir psikoloji-kaygı dediğimiz nasıl hayatımızı bu kadar altüst edebilir. geçen pazar gününden beri eşim yanıma yaklaşmıyo..tamam Ramazan kimsenin hali yok falan ama bu kadar da olur mu... artık bebek istemek bile istemiyorum yaaa...

sanırım haberin olmayan önemli bir gelişme yok, en son hayalimduam ve sweet85 güzel haber vermişti. ondan beridir bir gelişme yok. sen nasılsın?

tünaydın milleeeetttttttt ruhsar gemiiççç hoş gemiççç kuzum nasılsın ne var ne çok sesin burdan iyi duyuluyo

kıslaaaarrr bu arada sahura kalkamadık uyandığımda beş buçuk olmuştu bizde uyumaya devam ettik

hoşbulduk cnmm :)) allaha şükür çok iyiyim bugün kontrolüm vardı onun için geldim haftasonu geri dönücem o zamana kadar sizlerle hasret gidereyim dedim ama kimsecikler yok..

sıcaktan bayıldınız mı yoksa kızlar :)))

bugün oğlumu da gördüm yüzümü göstermedi yine bize eşek sıpası dikti bacaklarını dötünü gösterdi alın buna bakın der gibi

herşey yolundaymış şimdilik rahatladım bende..

ee sizler nasılsınız?

maaşallah oğluna

ya ramazanın, ve yaz tatilinin etkisiyle bu aralar topik hep boş. ben işyerinde olduğum için giriyorum ama gelen giden pek olmuyor. İyi sayılırım ben, çok şükür yani... oruçlu olunca bu saatlerde uykum geliyor ofiste, o birazcık zorluyor

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti
[/TD]
[TD]16 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]bebiş haberini bekliyoruz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[TD]13 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]12 Nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]3 Haziran
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD] 25 haziran
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anatolya20
[/TD]
[TD]2 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gunduz
[/TD]
[TD]26 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]11
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]30 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]7 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]8
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]8 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD]9 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]9 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]10 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]11
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]11 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]15 Ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD]26 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD] dua günü
[/TD]
[TD="align: center"]
meleklerimize hoşgeldin hediyelerimiz

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam [/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]24 ay
[/TD]
[TD]30 temmuz
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]1 ay
[/TD]
[TD]31 temmuz
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]1 ağustos
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]2 ağustos
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]3 ağustos
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]tüp bebek
[/TD]
[TD]6 ağustos
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam

[/TD]
[TD]7 ağustos
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn (Binnur)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]8 ağustos
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]9 ağustos
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]10 ağustos
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]13 ağustos
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]14 ağustos
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gündüz
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]15 ağustos
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]16 ağustos
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 ağustos
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün eloserce (elif) arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

canım al benden de o kadar,sıkıldım artık bebek düşünmekten koyverip gidicem bu sefer de mikrop işi çıktı başıma bgn işler yoğundu gidemedik doktora yarın inşallah:2: napsak nasıl etsek inan bilmiyorum,rabbim yardımcımız olsun ne diyim

hoşgeldin bacııımmm oğlunu görmüşsün maşallah herşey yolundaymış dualarını esirgeme bizden olur mu,sen hamilesin

naber canım,burda mısın?

burdayım kuzum, geldim...
ben sıkıntımı nasıl aşacağımı da bilmiyorum. inan her ay eşimle düzenli birlikte olsak da çocuk olmasa diycem ki kısmet değilmiş, ama şimdi anne olma şansın elimden alınıyormuş gibi geliyor. zorlama ilişkiyle bebiş mi gelir. elim kolum bağlandı resmen. bu terapi neden iyi gelmiyor anlamıyorum. ben eşimi 9 senedir tanıyorum. bu adam bu kadar güçsüz karakterli miydi aklım almıyor. sağlıklı bir erkek ilişkiye girmekten neden korkar, cevap bulamıyorum inan yumurtlama günlerimden de nefret ederoldum. eşimden uzaklaşıyorum resmen, hissediyorum bunu. bizim gibi bir çiftin böyle bir dertle sınanacağı hiç aklıma gelmezdi...Rabbimin bir bilgiği vardır, birşey diyemiyorum. Tek imtihanımız bu olur inşallah... Dermanını versin diye dua edip duruyorum...

kendimi çook yorulmuş sıkılmış bıkmış hissediyorum...evliliğimin en güzel zamanları berbat oldu böyle, çok üzülüyorum, aylardır aynı dert. yıllardır emek vermiş olmasam bu ilişkiye, bu kadar sevmesem eşimi, ve daha genç olsam tereddütsüz boşanırdım. ama şimdi yapmak istemiyorum bunu...bu gidişle tüp bebek yaptırıcam. öyle istemiştim ki doğal yolla olmasını

selam kızlar....
dünden beri aklıma takılı bi durum var,bulantılarım,öğürtülerim bıçak gibi kesti.Bebekle ilgili ters bi durumda olabileceğini öğrendim,fenalardayım.

selam bayanlar

bende 3-4 aydır bebiş için çalışma içinde olanlardanım. 5 yıl evliliğin ardından artık bizde bebişimiz olsun istedik ama işlerin bu kadar zor olduğunu tahmin etmiyorduk. hem sıkıntı verici hem çok stresli bir dönem. hamile ve çocuklu bayanları görünce ya bunlar nasıl başardılar diye sürekli düşünüyorum. doktor olmayacak diye kafana takma olumsuz psikoloji yumurtlamayı da engeller dedi. artık yumurtlama günleri deneyip sonra dua ediyoruz olsun diye. başka yapabileceğimz birşey yok zaten. pozitif düşünüp pozitif sonuçlar alalım inşallah:)

canım çok geçmiş olsun.ama bu kadar çok kafana takma.bak görürsün doktorun verdiği antibiyotikle hemen ilk ayda temizlenir mikrop allahın izniyle.rabbim dermansız dert vermesin

kuzum benim doğal yolla olmuyosa diğer yolları deneyeceğiz napalım.hem senin tüp bebeğe gerek kalmadan aşılamayla bile tutar.bebişniz olsa inan bu sıkıntıların hepsi bitecek.çünkü eşindeki performans eksikliği hep stresten.yumurtlama günlerinde ilişki olamadığını söylüyosun.keşke yumurtlama günlerini takip etmeyi bırakabilse eşin.ama bunlar birer bahane tabii ki.çekilecek çilem varmış derler ya hani sizin çileniz,imtihanınız da buymuş.bu kadar bunalmakta haklısın.ama sabretmekten başka çaremiz yok.bu sorunların ilişkinizi yıpratmasına izin verme cnm.siz de bizim gibi uzun süreli flört döneminden sonra evlenmişsiniz.o günleri düşün.sevgiliymişsiniz gibi.çocuk fikrini bi süre bi kenara bırak istersen.eşinle gez dolaş.belki o şekilde motive olur ha...

selam kızlar....
dünden beri aklıma takılı bi durum var,bulantılarım,öğürtülerim bıçak gibi kesti.Bebekle ilgili ters bi durumda olabileceğini öğrendim,fenalardayım.

allah korusun cnm aklılna kötü bişey getirme.2,5 aylık oldu bebişin.bulantılar sen de erken kesilmiş olabilir.sonuçta insandan insana değişir ya da bebişin annem bi süre dinlensin sonra yine başlarım yaramazlığa dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…