- Konu Sahibi minikgelin
-
- #27.081
selam bayanlar
bende 3-4 aydır bebiş için çalışma içinde olanlardanım. 5 yıl evliliğin ardından artık bizde bebişimiz olsun istedik ama işlerin bu kadar zor olduğunu tahmin etmiyorduk. hem sıkıntı verici hem çok stresli bir dönem. hamile ve çocuklu bayanları görünce ya bunlar nasıl başardılar diye sürekli düşünüyorum. doktor olmayacak diye kafana takma olumsuz psikoloji yumurtlamayı da engeller dedi. artık yumurtlama günleri deneyip sonra dua ediyoruz olsun diye. başka yapabileceğimz birşey yok zaten. pozitif düşünüp pozitif sonuçlar alalım inşallah:)
burdayım kuzum, geldim...
ben sıkıntımı nasıl aşacağımı da bilmiyorum. inan her ay eşimle düzenli birlikte olsak da çocuk olmasa diycem ki kısmet değilmiş, ama şimdi anne olma şansın elimden alınıyormuş gibi geliyor. zorlama ilişkiyle bebiş mi gelir. elim kolum bağlandı resmen. bu terapi neden iyi gelmiyor anlamıyorum. ben eşimi 9 senedir tanıyorum. bu adam bu kadar güçsüz karakterli miydi aklım almıyor. sağlıklı bir erkek ilişkiye girmekten neden korkar, cevap bulamıyorum inanyumurtlama günlerimden de nefret ederoldum. eşimden uzaklaşıyorum resmen, hissediyorum bunu. bizim gibi bir çiftin böyle bir dertle sınanacağı hiç aklıma gelmezdi...Rabbimin bir bilgiği vardır, birşey diyemiyorum. Tek imtihanımız bu olur inşallah... Dermanını versin diye dua edip duruyorum...
kendimi çook yorulmuş sıkılmış bıkmış hissediyorum...evliliğimin en güzel zamanları berbat oldu böyle, çok üzülüyorum, aylardır aynı dert. yıllardır emek vermiş olmasam bu ilişkiye, bu kadar sevmesem eşimi, ve daha genç olsam tereddütsüz boşanırdım. ama şimdi yapmak istemiyorum bunu...bu gidişle tüp bebek yaptırıcam. öyle istemiştim ki doğal yolla olmasını
deryaacım renkdaşım, nasılsın? ne var ne yok?
selam kızlar....
dünden beri aklıma takılı bi durum var,bulantılarım,öğürtülerim bıçak gibi kesti.Bebekle ilgili ters bi durumda olabileceğini öğrendim,fenalardayım.
selam bayanlar
bende 3-4 aydır bebiş için çalışma içinde olanlardanım. 5 yıl evliliğin ardından artık bizde bebişimiz olsun istedik ama işlerin bu kadar zor olduğunu tahmin etmiyorduk. hem sıkıntı verici hem çok stresli bir dönem. hamile ve çocuklu bayanları görünce ya bunlar nasıl başardılar diye sürekli düşünüyorum. doktor olmayacak diye kafana takma olumsuz psikoloji yumurtlamayı da engeller dedi. artık yumurtlama günleri deneyip sonra dua ediyoruz olsun diye. başka yapabileceğimz birşey yok zaten. pozitif düşünüp pozitif sonuçlar alalım inşallah:)
kuzum benim doğal yolla olmuyosa diğer yolları deneyeceğiz napalım.hem senin tüp bebeğe gerek kalmadan aşılamayla bile tutar.bebişniz olsa inan bu sıkıntıların hepsi bitecek.çünkü eşindeki performans eksikliği hep stresten.yumurtlama günlerinde ilişki olamadığını söylüyosun.keşke yumurtlama günlerini takip etmeyi bırakabilse eşin.ama bunlar birer bahane tabii ki.çekilecek çilem varmış derler ya hani sizin çileniz,imtihanınız da buymuş.bu kadar bunalmakta haklısın.ama sabretmekten başka çaremiz yok.bu sorunların ilişkinizi yıpratmasına izin verme cnm.siz de bizim gibi uzun süreli flört döneminden sonra evlenmişsiniz.o günleri düşün.sevgiliymişsiniz gibi.çocuk fikrini bi süre bi kenara bırak istersen.eşinle gez dolaş.belki o şekilde motive olur ha...
ahh canım yaa bunu hep söylüyosun,biz nasıl bu hale geldik diyeben bebek denemeye başladığımdan beri buna inan hiç yumurtlamayı kaçırmadım yumurtlama günü önceki gün sonraki gün,yumurtlama döneminde gün aşırı,yok sabahları her türlü denedim olmadı..ayrıca her seferinde ayaklarımı dikip belimin altına yastık koyup en az yarım saat yatıyorum,ereksiyon sorunu yok,hormonlarım normal,spermler normal eeeeee benim niye olmuyo o zmaan kısmet canım bnm kısmet rabbim bizi böyle deniyo,yardımcımız olsun,boll bol sabır versin napalımm
renkdaşım kusura bakma canım..
mesajını şimdi gördüm..
bende havadis yok..
daha doğrusu şöyle geçtiğimiz cuma günü randevum vardı..
gittiğim doktor bölüm başkanı ile rahim filmimi değerlendirrecekti.
verdiği tahlillerri filan da yaptırdım..
ama malesef randevuyu iptal ettirmek zorunda kaldım..
perşembe günü dedem vefat etti ve memlekete gittim.
dolayısı ile doktorla görüşemedim..
tekrar randevu için arıycaz doktoru..
herşeyde bi hayır vardır..
demekki o gün gitmemiz doktora hayırlı değilmiş..
böyle avutuyorum kendimi..
sende pek sıkıntılısın canım..
okudum yazdıklarını..
ama biraz bebek fikrini ertelemende yarar var sanki..
evliliiğinin ileriki dönemleri ve sağlığı için..
acıktın mı cnm sahura da kalkamamışsın
hoşgeldiiinnn!!!! inşallah senin de güzel haberlerini alırız canım
kocaman göbüşlü kadınlar oluurz inşallah miİnik gelincim
hadi bakalım
Bacılarım ben geldim transferim oldu bugun eve geldim dinleniyorum Ağustos 10 da test yapcaz ins diger transferim gibi kan tahlili yapmadan adet olmam
Bacılarım ben geldim transferim oldu bugun eve geldim dinleniyorum Ağustos 10 da test yapcaz ins diger transferim gibi kan tahlili yapmadan adet olmam
topiğimizin biricik ablası,nerelerdesin sen yaaaaözletiyosun ama kendini belki hatırlamıyosun bile beni bir sürü arkadaşımız hamiş kaldı,biz daha beklemedeyiz özletme kendini daha sık uğra
amaaa
insan hamileleri düşünerek resim koymaz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?