Sabredenler Kulübü 2012 :)

dokorun doğru söylemiş cnm eğer eşlerde bi sorun yoksa stres hamile kalmada en büyük engel.bi de uzun süreli korunmalı ilşkilerden sonra hemen hamile kalınamaması normal.çünkğ yumurtalar tembelleşiyor.rabbim daha fazla bekletmez inş sizi de bizleri de

ahh canım yaa bunu hep söylüyosun,biz nasıl bu hale geldik diye ben bebek denemeye başladığımdan beri buna inan hiç yumurtlamayı kaçırmadım yumurtlama günü önceki gün sonraki gün,yumurtlama döneminde gün aşırı,yok sabahları her türlü denedim olmadı..ayrıca her seferinde ayaklarımı dikip belimin altına yastık koyup en az yarım saat yatıyorum,ereksiyon sorunu yok,hormonlarım normal,spermler normal eeeeee benim niye olmuyo o zmaan kısmet canım bnm kısmet rabbim bizi böyle deniyo,yardımcımız olsun,boll bol sabır versin napalımm

deryaacım renkdaşım, nasılsın? ne var ne yok?

renkdaşım kusura bakma canım..
mesajını şimdi gördüm..
bende havadis yok..
daha doğrusu şöyle geçtiğimiz cuma günü randevum vardı..
gittiğim doktor bölüm başkanı ile rahim filmimi değerlendirrecekti.
verdiği tahlillerri filan da yaptırdım..
ama malesef randevuyu iptal ettirmek zorunda kaldım..
perşembe günü dedem vefat etti ve memlekete gittim.
dolayısı ile doktorla görüşemedim..
tekrar randevu için arıycaz doktoru..
herşeyde bi hayır vardır..
demekki o gün gitmemiz doktora hayırlı değilmiş..
böyle avutuyorum kendimi..
sende pek sıkıntılısın canım..
okudum yazdıklarını..
ama biraz bebek fikrini ertelemende yarar var sanki..
evliliiğinin ileriki dönemleri ve sağlığı için..

Son düzenleme:
canım allah razı olsun inşallah geçer hemen,ve aynı sorunu bi daha yaşamam..hepiniz kafana takma falan diyince,rahatladım,gönlüme su serptiniz,allah sizlerden razı olsun,daha fazla bekletmesin inşallahhh

selam kızlar..
bende friedman gibi sahura kalkamadım bu gün.
felaket yorgundum ama..
perşembe günü dedem vefat etti..
o yüzden memlekete gittik..
e haliyle orda yorulduk..
dün öğlen saatinde saat 12 de yola düştük 6 da istanbulda evimdeydim..
ve misafirim vardı..
daha doğrusu misafirle beraber geldilk..
haliyle beden yorgun düştü telefonumu kurdum gece ama şarjı bitmiş..
bi uyandım saat 4..
bir bardak su içip yattık geri. acıkmadım ama suuuuusaaaaaadııııııımmmmmm...

selam kızlar....
dünden beri aklıma takılı bi durum var,bulantılarım,öğürtülerim bıçak gibi kesti.Bebekle ilgili ters bi durumda olabileceğini öğrendim,fenalardayım.

hemen en kötüsünü düşünme bakalım, zaten geç başlamıştı bulantıların, belki de zaten o kadar sürecekti... çok sıkıntı ediyorsan hemen bir doktora git, bebişini görüp rahatla..

hoşgeldin, şu insanlara bakıp da nasıl başardılar diye düşünmenbe tümüyle katılıyorum ama tatlım inan daha zor durumda olanlar var. mesela ben... bu bebek isteği eşimde erksiyon sorunu yarattı, yumurtlama günlerinde ilişkiye giremez olduk. o yüzden sakın stres yapmayın, daha kötü sonuçlar doğurabiliyor. Üzerinize düşeni yapın yeter, gerisi Allaha kalmış

haklısın tatlım, izin vermemem lazım ama elimde deil. eşime kızıyorum, hala o saplantlı düşüncelerini yenemediği için kızıyorum ona. Böyle olsun istemez biliyorum ama benim derdim de bana yetti artık. Yine şükrediyorum bi sıkıntımız bu olsun diye ama kolay olmuyor. herkes de bebek lafı edip duruyor. iyice bunalıyorum

aminnn, diyecek sözüm kalmadı artık kuzum yai iyi ki siz varsınız

çoook başın sağolsun

slm canlarım nasılsınız bugün bakem,umarım herkes iyidir....
sdtive bacım,rabbim inş tez zaamanda yüzünüzü güldürür eşininde skntıları tez zamanda geçer inş canım...
egemn inş ilaçlar sana şifa olur ve bidahaki ay bebişin sana sımsıkı tutunur tatlım...
hayalimduam canım bulantıları fazla takma,herkesde değişiklik gösteriyormuş ve 9.haftadan sonra özellikle bulantıların çok azaldığını duymuştum...bol bol dua et canım...inş sağ salim yavrularımızı kucağımıza alırız...
derya başınız sağolsun canım....
minikgelinde inş güzel haberlerle gelir inş...
bende fenalardayım ya iştahım hiç yok,herşeyden tiksinir oldum bi taraftanda korkuyorum doğru düzgün bi dr bulamadım kendime perşembe başka dra gitcem inş o dr iyi çıkarda bende detaylı bilgi alırım bebişimle ilgili
yanlış yazdığım bişey varsa kusura bakmayın canlar,kendimde değilim sanki pufff inş bebişim iyidir...
aeo optüm canlarım
dualarımdasınızzz,rabbim inş sizede yaşatır bu mutluluğu tez zamanda

selamun aleykum

aleykum selam

kimse yok selamı ben verdim ben geri alayım dedim

adet olunca sinir stresim geçti şişkin göbeciğim indi ya keyfime diyecek yok neden se

bu sabah gittim doktoruma muayene oldum dedim ki bu ay gelemme artık orucumu tamamlayacam dedim zaten bende amerikaya gitcem dedi

bana 1 aylık gereken bütün ilaçları verdi sağolsun seni bayramdan sonra hamile görmek istiyorum dedi....

kısmeyt bakalım ramazan ayının yüzü suyu hürmetine rabbim mucizemizi bu ay veriri mi acaba :)

otuç olmayınca bu saatlerde boş oluyorum normalde 10 dk sonra adana için iftar vakti ama ben evde tekim kociş dışarda

haydiii herkeşşciklere iyi akşamlar olsun öptüm hepiciniziii

Bacılarım ben geldim transferim oldu bugun eve geldim dinleniyorum Ağustos 10 da test yapcaz ins diger transferim gibi kan tahlili yapmadan adet olmam

hoşgeldiiinnn!!!! inşallah senin de güzel haberlerini alırız canım

kocaman göbüşlü kadınlar oluurz inşallah minik gelincim

hadi bakalım

hoşgeldiiinnn!!!! inşallah senin de güzel haberlerini alırız canım

kocaman göbüşlü kadınlar oluurz inşallah miİnik gelincim

hadi bakalım

ins cnm bnm acaba gorebilecekmiyim tostopalak bı hamile oldugumu:)
Rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Bugun hastahanede başka bı transfer hastası vardı tup beek yaptırıyor ablası 4. Çocuğunu aldırmış ..kimisi olsun dye uğraşır kimiside istemez aldırır ne garip bı dunya deilmi..

aynen öyle yaaa çok ilginç bi dünya 10 sene önce çocuk isteyeceksin ve olmayacak deseler inanmazdım,hayat sürprizlerle dolu canım
benim de bi arkadaşım tüp bebekle çocuk sahibi oldu ,sonra da kendiliğinden 2 kez hamile kaldı ve aldırdı onları..film gibi....bazen istediğin şey istediğin zamanda değil de başka zaman geliyor...

topiğimizin biricik ablası,nerelerdesin sen yaaaa özletiyosun ama kendini belki hatırlamıyosun bile beni bir sürü arkadaşımız hamiş kaldı,biz daha beklemedeyiz özletme kendini daha sık uğra

canım benim,hiç unutur muyum vallahi unutmadım hiç birinizi.Psikolojik sağlığım açısından uzak durmak arada bir bakıp haber almak daha iyi oluyor.Allah daha fazla bekletmesin canımın içi,bir an evvel versin bebeğini inşallah.Ben de beklemedeyim,gerçi bana kalırsa her ay hamileyim:))

amaaa
insan hamileleri düşünerek resim koymaz dimi

Oflu hamileler arasında adını gördüm,öyle sevindim ki:)İnşallah sağ salim alırsın yavrunu kucağına.Düşük hikayeni de sabrını da bildiğim için ben de şükrettim Allah'a sana evlat vereceği için.Sen de benim gibilere dua et,Rabbim bize de nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…