- Konu Sahibi minikgelin
-
- #27.041
ben de iyiyim cnm çok şükür.bi evdeyim bi kayınvalidemlerde.onlar köyde kalıyo orası daha serin diye bizde oraya gidiyoruz kalmaya.sabaha kadar yastık elimizde oda oda dolaşıyoruz ya bu kadar sıcak olur mutabi rize ye bakarak ankara daha sıcakmış yani sana dert yanmam ayıp olur şimcik biz biraz daha iyiyiz
mınkgelın bnde senın ıcın dua edıcem ıns guzel haberlrle donersın bıze
merhaba canım,Allah'ın izniyle inşallah bu ay yüzün güler,Yavrun konar göbeğine..Dualarımız seninle ve tüm arkadaşlarımızla.;inşallah forumdaki tüm arkadaşlarımın yavruları olur tez zamanda hamile kalırsınız inşallah.
inşallah canım, inşallah unutmamaya çalışıp dua edeceğim senin için...
kuzuuum, nerelerdesin sen?
biliyo musun ben bu ay da tutturamadım gibi hissediyorum, hiç bir belirtim batmam vs yok...hatta sanki adetten önce v.j.namda oluşan batma ağrı benzeri şeyler oluyormuş gibi...çok üzülüyorum ama kısmetten ötesi yok
hayırlı cumalar ayşecimm, nasıl sevindim anlatamamsen hep sabrının, tevekkülünün karşılığını alıyorsun diye düşünüyorum. Rabbim sonuna kadar yüzünü güldürsün. Kızın olmasına da çok sevindim, hiç evladımız yok, ne olsa kabulümüz ama Rabbim içimi biliyor, kimi kandırıcam, kız evlat daha sevimli geliyor bana. Eşimin 2 erkek, benim de 1 erkek yeğenimiz var, herhalde kıza hasret kaldık da ondan benimkisi... Sağlıkla doğar inşallah, isin düşünmeye başlarsın artık
Allah razı olsun KiZlar Rabbim hiç birinizi darda bırakmasın hepimiz ins birgun hamile olup dogum yapmayı nasip eder Rabbim ins...kac arkadasım dogum yaptı her anlarında yanındayım onsan tuhaf oluyor ins bizde yasarız o duyguları..dua eden dilleriniz kalbiniz hiç zorluk çekmesin ins..
Niyeyse ne heycan var nede başka bsy mal gibiyim olumsuzum ins iyi olur hersey ins ...
ben de iyiyim cnm çok şükür.bi evdeyim bi kayınvalidemlerde.onlar köyde kalıyo orası daha serin diye bizde oraya gidiyoruz kalmaya.sabaha kadar yastık elimizde oda oda dolaşıyoruz ya bu kadar sıcak olur mutabi rize ye bakarak ankara daha sıcakmış yani sana dert yanmam ayıp olur şimcik biz biraz daha iyiyiz
Allah razı olsun KiZlar Rabbim hiç birinizi darda bırakmasın hepimiz ins birgun hamile olup dogum yapmayı nasip eder Rabbim ins...kac arkadasım dogum yaptı her anlarında yanındayım onsan tuhaf oluyor ins bizde yasarız o duyguları..dua eden dilleriniz kalbiniz hiç zorluk çekmesin ins..
Niyeyse ne heycan var nede başka bsy mal gibiyim olumsuzum ins iyi olur hersey ins ...
[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti
[/TD]
[TD]16 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]bebiş haberini bekliyoruz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[TD]13 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]12 Nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]3 Haziran
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD] 25 haziran
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anatolya20
[/TD]
[TD]2 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]5 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD]17 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gunduz
[/TD]
[TD]26 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]11
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]30 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]7 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]8
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]8 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD]9 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]9 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]11 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]15 Ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]
isim[/TD]
[TD]
deneme süresi[/TD]
[TD] dua günü
[/TD]
[TD="align: center"]
meleklerimize hoşgeldin hediyelerimiz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]23 ay
[/TD]
[TD]9 temmuz
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]1 ay
[/TD]
[TD]10 temmuz
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]11 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]12 temmuz
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]13 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]tüp bebek
[/TD]
[TD]16 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]17 temmuz
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn (Binnur)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]18 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]19 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]20 temmuz
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]23 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]24 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gündüz
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]25 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]27 temmuz
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Bugünahsenelkasasarkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)
Slm KiZlar ben geldim :) Transferim Pazartesi'ne kaldı doktor embriyoların cok iyi görünüyor onun icin 5. Gun Blast en iyisini secelim dedi tamam dedim..yine heycanlanacagim Pazartesi gunu demek hayirlisi boyleymis ...
Burada hani benim doktorum sehir dısına çıkmıştı ya Pazartesi geliyormuş o yapacak transferimi istediğim gibi oldu cok sukur ama cok uZulmustum bizi yarı yolda bıraktı diye...
Evimize mutlu sekilde dondük ins Rabbim sonunu hayırı eder:)
yaa kızlar nerdesiniz yaa,ne diyosunuz bu bnm mikrop işinepazartesi antibiyotik vercek doktor.ağrım sızım,kaşıntı yanma hiç bişeyim yok,geçer dimi hemen,daha fazla beklemem dimi
meleğimi
Slm KiZlar ben geldim :) Transferim Pazartesi'ne kaldı doktor embriyoların cok iyi görünüyor onun icin 5. Gun Blast en iyisini secelim dedi tamam dedim..yine heycanlanacagim Pazartesi gunu demek hayirlisi boyleymis ...
Burada hani benim doktorum sehir dısına çıkmıştı ya Pazartesi geliyormuş o yapacak transferimi istediğim gibi oldu cok sukur ama cok uZulmustum bizi yarı yolda bıraktı diye...
slm millettt,valla ben de uğruyom muhakkak bakıyom kimse yok,olanı da okuyup çıkıyorum,önce yaz geldi dedik kimse olmuyordu,şimdi ramazan geldi kimse olmuyor pekneyse artık bayramdan sonrasına allah kerim
friedman inş hayırlı bir şekilde rüyan çıkar canım
eloserce, canım madem kayınvaliden yemek hazırlamayı unutuyor.sen kalk hazırla o zaman olmaz mı?ezan vaktine az kaldı yavaş yavaş sofrayı kurmaya başlıyayım ben desen,girişsen işe nasıl olarr o da kendinden utanır belki
kızlar selamunaleykum hayırlı cumalar
bu sefer güzel haberlerle geldım ınsallahhh dün kromozom sonuclarını aldık gösterdık temızz :)
bir doça muayeneye gittikk ayrıntılı ınceldı konsutuk herseyı uzun uzuunn vee bebegımde hıcbısorun yok
kalbinde var dedıkelrı şey yokmus yanlış ölçmüşler...yanı ölçümü yapan dr karaciğeri ölçmüş o damar karaciğerde
ters kalpte düz akarmıs kalbı iyi yanı tekrar tekrar baktı hersey yolunda Rabbime şükürler olsunnnnn :)
birde kızımız oluyo inşallahhh böyle iştee bakalımmm :) 1 ay sonraya randevumuz tekrar :)
Cnm ne mikrobu idrar yolu enfeksiyonumu oldun bende olmuştum cok kötüydüm açıklık oldum neyse antibiyotik ve bı ilac daha verdi doktor hemen gecti ...gecen ay test yaptım varmi diye sonuçta tup bebek yaptırcam ya etkisi olmasın diye :) baktılar tertemiz çıktı hiç canını sıkma eğer anladığım gibiyse hemen gecer :)
ayşe canım nasıll sevindim anlatamam eşinin kalbi çok temizmiş bak,sen tevekkülünün karşılığını aldın,dualarımız kabul oldu
ben de dün doktora gittim,kültür sonucunu aldım,gösterdim,mikrop kapmışsın dedi,ameliyathanede kaptım büyük ihtimalbu benim gebe kalmama engel mi dedim,tabi ki dedi bu ay da gitti,hiç boşuna kasmıcam
oyy kuzum pazar pazar nasıl mutlu oldum anlatamam valla... çook şükür rabbime binlerce kere...
rabbim sabrının hediyesini sağlıcakla kucağına verecek inş...
merhaba ben temmuz ayında da mutlu haberi alamdım inşallah bu sefer bu haberi alırım denemede 11 ay oldu bi dahaki bat 10 ağustos.. bu ay ilk defa klomen kullandım pazartesi çatlatma iğnesi vuruldum bu ay umutluyum inşallah bende bu güzel haberi alırım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.. bu arada uzun zamandır yazmadım hamilelerimiz bi hayli artmış allah bereket versin allah hepsine sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. darısı bizlerin başına inşallah.
ben dün adet oldum çook şükür iğneyi olduktann 5 gün sonra şişti resmen elim yüzüm gözüm sinir oldum ama iyiyim şuanda neyse uzaatmadan ditim ağustos 26 yazar mısınız benim bat
saygılarımı borç bilirim büyüklerin ellerinden ayaklarından küçüklerinde gözlerinden kaşlarından öperim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?