- Konu Sahibi minikgelin
-
- #27.121
Selam hanımlar keyifler nasıl? Bizim bebiş çok yaramaz ve inatçı çıktı cinsiyetini göstermemekte ısrar ediyor okadar tembihledik onu babamızla, daha şimdiden sözümüzü dinlemiyor eşşek
desene hemşerim olacakçook iyi olur vallahi, hareketli, neşeli, konuşkan bişey olur...
ya sanmıyorum, o biraz fazla hassas bu belirti konularında. çok da evham yapıyor. başlarda da belirtisi yok diye üzülüyordu ama değeri yüksek çıkmıştı. kalp atışını da görmüştü. Allahın izniyle yoktur bir sıkıntı, bulantıları bitmiştir sadece inşallah. hem rahat eder biraz...
kuşum ya ne dicem sana, dün gece biz bira oynaştık dabenim canım yandı yaaa doktora gitmem lazım ama önce kıl tüy operasyonu gerçekleştirmem gerekiyor
bi de biz dün gece uyuyakalmışız, sahura kalkamadık1 dakika vardı ezana. süt içtim azıcık, 1 bardak da su. hatta suyu içerken ezan okunuyordu bile ama birşey olmaz sanırım. zaten ezan bir camide bitiyor diğerinde başlıyor
canım yaa çok tatlısın,hele bi doğsun totosuna totsuna vur
canımm ihmal etme bak ben bunca zaman ilişkide herkesin canı acır sanardım benimde birinde acıryosa 3-5 keresinde acımzdı ama sen bi git iyice baksınlar... inş bişi yoktur.....
kuzu aynı şey banada olduydu araştırdım zaten biliyosun dişyanet 2 yıldır bunun kavgasını yapıyor o günde enerji bakanaı çıktı dediki sabah ezanı 70 dk erken okunuyopr dedi..
çünki kurabda güneş doğmadan yemek yemeyi bırakın güneş battıktan sonrada tekrar yemeğe başlayın v.b cümlelerle orucu NLATMIŞ ADANADA SABAH 3,45 DE OKUNUIYO EZAN AMA nerdeyse 6 ya doğru günel doğuyo bissürüde dini iyi bilen proflardanda dinledim fazladan oruç tutturuyolar size dedi
hatta bi kaç tanesi şu açıklamayaı yaptı :
diyelim dağ başındasın ezan yok saat yok neye egöre oruç açıp sahur yapacaksın güneşe göre doğarken ufukta pembelik oluyo ya o pembeliği göründe yemek yemeyi bırakacaksın diyor akşamda batıp iyice gözden kaybolunca orucu açın diyor... çok uzun oldueminim sorduğuna soracğına pişman olmulsundur heheh
canım benim, uzun uzun açıklamışsın, çok teşekkür ederim. ben de bunları düşünüp rahatlatıyorum kendimi...
doktora da gidicem canım ya, yara falan ilerlemiş olabilir. yakalım ya da donduralım diyebilir. korkuyorum bunlardan ama gitmem de gerekiyor yani. bu sefer başka bir doktora gitsem diyorum ama içime sinen doktor da bulamıyorum
canımm ihmal etme bak ben bunca zaman ilişkide herkesin canı acır sanardım benimde birinde acıryosa 3-5 keresinde acımzdı ama sen bi git iyice baksınlar... inş bişi yoktur.....
kuzu aynı şey banada olduydu araştırdım zaten biliyosun dişyanet 2 yıldır bunun kavgasını yapıyor o günde enerji bakanaı çıktı dediki sabah ezanı 70 dk erken okunuyopr dedi..
çünki kurabda güneş doğmadan yemek yemeyi bırakın güneş battıktan sonrada tekrar yemeğe başlayın v.b cümlelerle orucu NLATMIŞ ADANADA SABAH 3,45 DE OKUNUIYO EZAN AMA nerdeyse 6 ya doğru günel doğuyo bissürüde dini iyi bilen proflardanda dinledim fazladan oruç tutturuyolar size dedi
hatta bi kaç tanesi şu açıklamayaı yaptı :
diyelim dağ başındasın ezan yok saat yok neye egöre oruç açıp sahur yapacaksın güneşe göre doğarken ufukta pembelik oluyo ya o pembeliği göründe yemek yemeyi bırakacaksın diyor akşamda batıp iyice gözden kaybolunca orucu açın diyor... çok uzun oldueminim sorduğuna soracğına pişman olmulsundur heheh
minikgelin canım tarnferin olmuş hadi bakalım rabbim hayırlı tontiş bi hatta 2 evlat nasip etsin inşallah...
tarnsferin yapılırken narko zveriyolar mı sana yoksa uynaıkken mi yapıyolar... bizde bayramdan hemen sonra tüp bebek için görüşmeye gideceğiz ne kadar sürer nekadar ücret lazım hepsini görüşcez kendimizi ayarlayıp hazır hissettiğimizdede tedaviye gideceğiz... bende şimdiden heyecanlanmaya başladım
canım inş geçmiştir yoktur çünki biliytosun ben 1 ay çektim rahatladım sonunda ama çalışan bayan için zor rapor falan alman lazım ilk 1 hafrta su akıyo resmen hemde her hareketinde ben 30 dakika geçmeden wc gidiyodum bide bakıyom ki ped dolmuş ama şükür hepsi geçti ravbbim kimseye tyaşatmasın eskisi gibi değilim artık akıntım falan yok rahatsızda olmuyorum
iyi dr gitmen lazım gerçekten bazıları küçük diyo bana bi dr çok küçük dediydi kendi doktorum şok oldu yaranın boyununu göründe düşün yani hatta hemşire kızın gözleri hala gitmiyo gözümün önünden fal taşı gibi açıldı aman yarabbiii bu ne kadar büyük böyle çok canın yanıyomu dedi bana bende yooo dedi
inş yoktur canım sende inşallh 35-40 gün ilişki yasak yara tedavisinde bide
canım peki, benim normal zamanda da hep akıntım olur. hiç kupkuru olmam yani. bazen beraak olur, bazen sarımsı. bu yara tedavisinden sonra normal günlük akıntında değişilikler oldu mu?
iyi doktor önemli hakikaten, acaba bu sefer erkek doktora mı gitsem?
bir de ben pazar ya da pztesi regl olucam, o bitsin de öyle gidiyim di mi?
slm kızlar gene kimseciklere denk gelmedım artık geceleri giriyorum nete sahuru bekliyorum çünkü yazdıklarınız okuyorum forum takip ediyorum bende buralardayım ama size denk gelemıyorum özledim yahu sohbet edip gülüşmeyi
Bugün topiği ben açmış oliceeemmm gerçi baya erken olcek emme ossunne yapim ben uyanmaya herşey olmuşm bitmiş oluyo bari bugün erken davranam didim
günaydın kızlaaaarr
iyi yaptın canım, dünaydın...
Rabbim elsal'e de hayırlı zamanda, akıl ve beden sağlığı yerinde evlat nasip etsin inşalah...
günaydın kuzum, nasılsın?
benim bu sabah uykum var kızlar yaaa... reglim de yaklaşıyor. tahminen bu pazar olurum. eşimde saf saf, ben bu ay olacağına çok inanmıştım diyor, nasıl kızıyorum anlatamamresmen benim zorumla, ağzından girip burnundan çıkmam sonucu, ite kaka bir ilişki yaşıyoruz, binbir stres sıkıntıyla. sonra da beyimiz ben bebiş olacağına çok inanmıştım diyor. deliricem yaaa
neyse zaten 5 gün kalmasına hiç bir gebelik belirtim yok, kasık ağrım ya da batmam yok, göğüs hassasiyetim yok, vücudumda halsizlik yok. hiçbirşey yok yanifolik asit içmeyi bile bıraktım 1hafta 10 gündür.artık kısmet önümüzdeki aya. Aralıktan sonra tüp bebek yaptırmaya karar verdik. Yavaş yavaş ben de alışıyorum bu fikre...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?