- Konu Sahibi minikgelin
-
- #27.161
evt eşin stres yapabilir bu durumda ama söylemeden de düzenli ilişkiyi sağlamak zor olacak senin için..dediğin gibi zamanı gelince karar verirsin cnm..
senin vücudunu tanıyan bi doktora git bence kendi doktorun seni iyi tanıyor hangi yollardan geçtiğini de biliyor daha sağlıklı olur diye düşünüyorum ama güvenin varsa tabi..eğer içinde en ufak bi şüphen varsa doktora karşı o zaman değiştir mutlaka..kararını iyi ver bence cnm..
hayalimduamı bende merak ettim şimdi..ama belirtilere çok aldanmamak lazım bende de öyle olmuştu kötü bişey yoktur..başlar yeniden bulantıları :)
iyiyim canım sağol,napıyım akşam doktorun verdiği hapa başladım..tüp bebek için acele etme,aralığa kadar doğal yolla olur bence,o zmana kadar eşin aşar bazı şeyleri,ben eminimhiç olmadı en kötü aşılamayla tutar,bak gör
selam kuzularr...
nasılsınız,inşallah hepiniz iyisinizdir...
beni tanımıyor gibime geliyor o doktor... sinmiyor içime ama bakalım, zaman göstericek
sağol tatlım ya, ne güzel destek oluyorsuninşallah gelir bebiş ne diyim... önümüzdeki ay yumurtlama bayrama geliyor ve k.validedeyim, o yüzden işler daha zor kısmet artık
nerelerdesin sen, seni merak edip durduk, bir oku geçmişi, birbirimize sorduk sürekli. Bütün belirtilerim kesildi ya birşey varsa diyip gittin. Bizim de aklımız sende kaldı
asıl sen nasılsın bakem hmmm korkuttun bizi kaçtın seni yaramaz seniiiiselam kuzularr...
nasılsınız,inşallah hepiniz iyisinizdir...
4502 Bebecix Polar Puanlı Tavşan Nakışlı Kundak Battaniye - Ürün Kategorileri
bu kundaktan almak istiyorum yeğnime ama sitede kalmamış istanbulda normal satış yerini falan bilen var mı :26:
sağol kuzum ya valla haklısın oruç başımamı vurdu neayy ben de çok beğendim..valla bizim orda(başakşehirde) deposite avm var,orda var civil..sonraaa bahçelievlerde var medicana hospitalın orda..bacım sitesinden baksana,yazar mağazalrımız diye
sağol kuzum ya valla haklısın oruç başımamı vurdu nesanırım bana en yakını bahçelievler olcek en yakın sözde ama baya uzak
sitede bu kundak battaniyenin hiç bir modeli kalmamışsen yine de bak siteye o kadar uzağa gitmene gerek yoktur belki
ayyy canlarım kuzularım yaa.....geçmişi okuyamadım maalesef ama evet pazar gününden beri iç bulantılarım azaldı,ama çok şükür o akşam bulantım oldu,ve dün de karnım acıkınca iç bulantım oldu.İyidir herhalde bebiş.nerelerdesin sen, seni merak edip durduk, bir oku geçmişi, birbirimize sorduk sürekli. Bütün belirtilerim kesildi ya birşey varsa diyip gittin. Bizim de aklımız sende kaldı
aaaa...çok ayıppp....yaz dolayısıylamıdr nedir normalde boş vaktimde internete bile girmek istemiyorum,işyerinde bile uyku nöbetlerim var,işler yoğun..evde de yan gelip yatıyorum,evde net gitti maalesef.evet yaa hayalimduam bide hamiş kalıp topiği terkedenlere gem vuruyodun ama sen de hamiş kaldın bizi terkettinyine yazıp çıkmışsın,nasılsın,iyi misin? bebek nasıl
asıl sen nasılsın bakem hmmm korkuttun bizi kaçtın seni yaramaz seniiiibölee bir mesaj yazdığına göre seni iyi olarak algılıyoruz kuzucum
selam kızlar..
bu gün doktora gittim..
ve sanırım maalesef benim tüplerde tıkanıklık var...
laporoskopi yapmak şart dedi..
ancak laparaskopi ile ne olduğunu anlaayabiliriz dedi..
rahimde sola doğru bi yatıklık varmış..
sol tüpte pek iç açıcı görünmüyo dedi..
şimdilik bu kadar..
ayyy canlarım kuzularım yaa.....geçmişi okuyamadım maalesef ama evet pazar gününden beri iç bulantılarım azaldı,ama çok şükür o akşam bulantım oldu,ve dün de karnım acıkınca iç bulantım oldu.İyidir herhalde bebiş.
aaaa...çok ayıppp....yaz dolayısıylamıdr nedir normalde boş vaktimde internete bile girmek istemiyorum,işyerinde bile uyku nöbetlerim var,işler yoğun..evde de yan gelip yatıyorum,evde net gitti maalesef.
canım o gün mesajı yazıp çıkmak zorunda kaldım,evde de net arızalanmış,ondan sonra da yazamadım bi türlü.
İç boşluk,ve değişk mide duygusu tekrardan başladı ve bu beni mutlu etti,ağlayacaktım neredeyse öğürürken sevinçten.
bak şimdi çok duygulandım haacanlarım yaaa benim için ne çok endişelenmişsiniz...Çok duygulandım,çok sevindim ayrıca.Ne kadar çok sevildiğimi,önemsendiğimi anladım.Çok çok çok teşekkür ederim,Sizleri çok seviyorum ben yaaaaaaaaaa............
ayyy canlarım kuzularım yaa.....geçmişi okuyamadım maalesef ama evet pazar gününden beri iç bulantılarım azaldı,ama çok şükür o akşam bulantım oldu,ve dün de karnım acıkınca iç bulantım oldu.İyidir herhalde bebiş.
aaaa...çok ayıppp....yaz dolayısıylamıdr nedir normalde boş vaktimde internete bile girmek istemiyorum,işyerinde bile uyku nöbetlerim var,işler yoğun..evde de yan gelip yatıyorum,evde net gitti maalesef.
canım o gün mesajı yazıp çıkmak zorunda kaldım,evde de net arızalanmış,ondan sonra da yazamadım bi türlü.
İç boşluk,ve değişk mide duygusu tekrardan başladı ve bu beni mutlu etti,ağlayacaktım neredeyse öğürürken sevinçten.
delüü sen de allah iyiliğini versin emi sevindim iyi olmana kuzum ayrıca bizi çok boşlama haaa kara listeye alcem senide yoksem
canım merak etme arada kendini iyi hissedebilirsin hemen şüphe duyma. Benim de çok şükür pazartesi itibariyle bulantılarım bayağı hafifledi koku hassasiyeti devam ediyor ama ilk zamanlardaki gibi değil o da. 2 aydır ilk kez evimi temizledim topladım okadar mutlu oldum ki anlatamam ağlayacaktım neredeysedün yemek de yaptım sulu köfte, soğanı kavurmayacağım yemekler yapmaya çalışıyorum onun kokusu iğrenç geliyor hala.
CANIMMM benimmmm......
alma beni kara listeye fln...ama ben yine çıkmak zorundayım...görüşürz canlarım,gelirim yine.
seni görmek ne güzel bizi unuttun sandımdıy dı bengitme yahu hep burda kal diyeceksin bu kız kim ben nick değiştirdim senin deli kız hatırladın dimii ben de bir düşük yaptım biliyon mu korunma süresi bitti bu ikinci ay bakalım ne olursa artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?