Sabredenler Kulübü 2012 :)

beni tanımıyor gibime geliyor o doktor... sinmiyor içime ama bakalım, zaman göstericek

sağol tatlım ya, ne güzel destek oluyorsun inşallah gelir bebiş ne diyim... önümüzdeki ay yumurtlama bayrama geliyor ve k.validedeyim, o yüzden işler daha zor kısmet artık

selam kuzularr...
nasılsınız,inşallah hepiniz iyisinizdir...

nerelerdesin sen, seni merak edip durduk, bir oku geçmişi, birbirimize sorduk sürekli. Bütün belirtilerim kesildi ya birşey varsa diyip gittin. Bizim de aklımız sende kaldı

olsun canım hayırlısı olsun hem belki o zman yumurtlamazsın daha erken yada geç yumurtlarsın belli mi olur doktor içine sinmiyorsa değiştir gitsin evet yaa hayalimduam bide hamiş kalıp topiği terkedenlere gem vuruyodun ama sen de hamiş kaldın bizi terkettin yine yazıp çıkmışsın,nasılsın,iyi misin? bebek nasıl

Son düzenleme:
ayy ben de çok beğendim..valla bizim orda(başakşehirde) deposite avm var,orda var civil..sonraaa bahçelievlerde var medicana hospitalın orda..bacım sitesinden baksana,yazar mağazalrımız diye
sağol kuzum ya valla haklısın oruç başımamı vurdu ne sanırım bana en yakını bahçelievler olcek en yakın sözde ama baya uzak

selam kızlar..
bu gün doktora gittim..
ve sanırım maalesef benim tüplerde tıkanıklık var...
laporoskopi yapmak şart dedi..
ancak laparaskopi ile ne olduğunu anlaayabiliriz dedi..
rahimde sola doğru bi yatıklık varmış..
sol tüpte pek iç açıcı görünmüyo dedi..
şimdilik bu kadar..

nerelerdesin sen, seni merak edip durduk, bir oku geçmişi, birbirimize sorduk sürekli. Bütün belirtilerim kesildi ya birşey varsa diyip gittin. Bizim de aklımız sende kaldı
ayyy canlarım kuzularım yaa.....geçmişi okuyamadım maalesef ama evet pazar gününden beri iç bulantılarım azaldı,ama çok şükür o akşam bulantım oldu,ve dün de karnım acıkınca iç bulantım oldu.İyidir herhalde bebiş.

evet yaa hayalimduam bide hamiş kalıp topiği terkedenlere gem vuruyodun ama sen de hamiş kaldın bizi terkettin yine yazıp çıkmışsın,nasılsın,iyi misin? bebek nasıl
aaaa...çok ayıppp....yaz dolayısıylamıdr nedir normalde boş vaktimde internete bile girmek istemiyorum,işyerinde bile uyku nöbetlerim var,işler yoğun..evde de yan gelip yatıyorum,evde net gitti maalesef.
asıl sen nasılsın bakem hmmm korkuttun bizi kaçtın seni yaramaz seniiii bölee bir mesaj yazdığına göre seni iyi olarak algılıyoruz kuzucum

canım o gün mesajı yazıp çıkmak zorunda kaldım,evde de net arızalanmış,ondan sonra da yazamadım bi türlü.
İç boşluk,ve değişk mide duygusu tekrardan başladı ve bu beni mutlu etti,ağlayacaktım neredeyse öğürürken sevinçten.

canlarım yaaa benim için ne çok endişelenmişsiniz...Çok duygulandım,çok sevindim ayrıca.Ne kadar çok sevildiğimi,önemsendiğimi anladım.Çok çok çok teşekkür ederim,Sizleri çok seviyorum ben yaaaaaaaaaa............

Rabbim şifanı versin kuzum inşallah hemen tedavini olur bebeğine kavuşursun

delüü sen de allah iyiliğini versin emi sevindim iyi olmana kuzum ayrıca bizi çok boşlama haaa kara listeye alcem senide yoksem

bak şimdi çok duygulandım haa bizim burda deriiiinnnn bir gönül bağımız oldu galiba bndan böyle ölüm bile bizi ayıramaaazzz (ayyy kendimi biran kara murat gibim hissettim )

canım merak etme arada kendini iyi hissedebilirsin hemen şüphe duyma. Benim de çok şükür pazartesi itibariyle bulantılarım bayağı hafifledi koku hassasiyeti devam ediyor ama ilk zamanlardaki gibi değil o da. 2 aydır ilk kez evimi temizledim topladım okadar mutlu oldum ki anlatamam ağlayacaktım neredeyse dün yemek de yaptım sulu köfte, soğanı kavurmayacağım yemekler yapmaya çalışıyorum onun kokusu iğrenç geliyor hala.

inşallah bulantıların tamamen biter kuzumm bu hamilelik ne hassas bir olgu yahu insan ne yapsa duygulanıp ağlayası geliyo :26:

canım bilmiyordum nerden biliyimüzüldümAllah bir daha yaşatmasın o acıyı canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…