- Konu Sahibi minikgelin
-
- #27.141
cnm insan ister istemez umutlanıyor her durumdan o yüzden sakın kendini suçlama..denemeyi de bırakma ne olursa olsun devam et.
cnm belirtiler herkeste farklı olabiliyor bunu burda gördük hepimiz o yüzden kendinde belirti aramayı bırak bence bu sıpaların ne zaman ne şekilde geleceği hiç belli olmuyor..
bizim eski komşumuz vardı yıllardır çocuğu olmuyodu denemedikleri yol kalmadı tüp bebek bile denemişlerdi kaç kere tutmamıştı..biraz önce haberini aldım ikizleri olmuş en sonunda tutmuş tüp bebek ki 40'ın üstünde yaşları..nasıl mutlu oldum onlar adına..
demem o ki nasibinde varsa insanın yaş,zaman dinlemiyor geliveriyo bebiişler..
eğer sabrın kalmadıysa dene tüp bebeği..ama senin doğal yollardan da olur eminim ki..sadece işin psikolojik kısmını aşmanız gerekir biraz..
canım aslında ben hemen olmayacağı fikrine alıştım da, eşim benden fazla umutlanıyor. Ona kızıyorum, Hayır yani ne yaptın da umutlanıyorsun?!bütün çaba, yük bende...
Rabbim hayırlısını versin tabii ki, benim de gönlümden geçen normal yolla oluşan gebelik. Bana da hamile kalabilirmişim gibi geliyor ama önce şu ilişkilerimizin düzene girmesi lazım. Şimdilik önümdeki tarik Aralık ayı, inşallah o zamana kadar sıkıntılarımız geçmiş olur. O tarihten sonra olmazsa bir doktora gitmeye başlayacağım. Belki hemen tüp bebek olmaz, yumurta takiib, çatlatma iğnesi, aşılama gibi yollardan geçeriz bilemiyorum. Zaman göstericek.
Aslında ben kendimde belirti aramıyorum tatlım. Aksine, sanki döllenme olmuş olsa hissedermişim gibi geliyor. Varlığını hissedecekmişim gibi. Ama şuan olmadığını hissediyorum. Rabbim hayırlısını versin...
keşke hayalimduam bugün bir uğrasa yaa, çok merak ettim onu..
kızlar nasılsınzı napıosunuz ??
ya slaatı tefriciye okuyan varsa bildirebılrımı eksık kalan varsa ekleım bende..
bu arada 60gelsin bebegını mı kaybetti ??????????????
daha gecenelrde gördum hamıel değilmıydı acaip kafam karıstı ne oldu ılk basta sorun olmsutu ama halletmıslerdı onu
cnm hoşgeldin görüşemedik epeydir senle..kızın olacakmış çok sevindim nasıl minik prenses?
cnm inşallah hissettirmeden ben burdayım der bebiş sana..bi gelsin zaten onlar popolarından ısırmak lazım ne uğraştırdınız bizi diye:))
aslında en güzeli doktor kontrolünde hamile kalmak ben öyle yaptım çatlatma iğnesinden sonra bi ilaç verdi döl yatağı için 3 gün onu kullandım sonra tutunsun diye ilaç verdi..tutunduktan sonra bebeği korusun diye 1 kutu ilaç verdi allaha şükür bu günlere geldik..belki bu kadar kontrolde olmasaydım yine kaybedecektim allah bilir..
sen de öyle yap mutlaka kafanda belirlediğin tarihte başla kontrollerine inş eşin de strese girmez onlar stres yapınca olacağı varsa da olmuyo..
buarada hayalimduamın nesi var niye merak ettin..kaçırdım ben inşallah kötü bişey yoktur
kızlar nasılsınzı napıosunuz ??
ya slaatı tefriciye okuyan varsa bildirebılrımı eksık kalan varsa ekleım bende..
bu arada 60gelsin bebegını mı kaybetti ??????????????
daha gecenelrde gördum hamıel değilmıydı acaip kafam karıstı ne oldu ılk basta sorun olmsutu ama halletmıslerdı onu
hoşbulduk canım evet prenses gelıyo ınsallah :) valal en son gördüğümde keyfı yerındeydı cadının :)
oynayıp durdu doktora zorluk çıakrttı azcık ehehe :) onun dısında bi sorunumuz yok bakalım
rahmımde bölünme benzeri bişi gordu dr bebege zrar vermez dedi ama erken doğurmam gerekebılırmıs
bakalım hersey yolunda su an bir dahakı randevumuz eylulde araya bayram girdiği için ben de eskısehrıde olucam 15 gun
daha cook var yanı :) o zamana ınsallah daha da buyumus olucak bakalım :) siz ansıslınzı canım
iyi yaptın canım, dünaydın...
Rabbim elsal'e de hayırlı zamanda, akıl ve beden sağlığı yerinde evlat nasip etsin inşalah...
günaydın kuzum, nasılsın?
benim bu sabah uykum var kızlar yaaa... reglim de yaklaşıyor. tahminen bu pazar olurum. eşimde saf saf, ben bu ay olacağına çok inanmıştım diyor, nasıl kızıyorum anlatamamresmen benim zorumla, ağzından girip burnundan çıkmam sonucu, ite kaka bir ilişki yaşıyoruz, binbir stres sıkıntıyla. sonra da beyimiz ben bebiş olacağına çok inanmıştım diyor. deliricem yaaa
neyse zaten 5 gün kalmasına hiç bir gebelik belirtim yok, kasık ağrım ya da batmam yok, göğüs hassasiyetim yok, vücudumda halsizlik yok. hiçbirşey yok yanifolik asit içmeyi bile bıraktım 1hafta 10 gündür.artık kısmet önümüzdeki aya. Aralıktan sonra tüp bebek yaptırmaya karar verdik. Yavaş yavaş ben de alışıyorum bu fikre...
gidicem tatlım. Ama bu zamana kadar normal muayne için gittiğim doktoruma mı gidiyim emin olamıyorum... o merkez özel ama uygun fiyatlı. Ankarada iyi doktor arıyorum şimdi, belki de erkek doktora geçerim diye düşünüyorum, bakalım, kısmet...
doktora yumurta takibi yaptırsam da eşime söylemem belki. yine stres yapar, heyecanlanır, kaygılanır da ilişki olmazsa diye korkabilirim. Onu o zaman düşüneceğim.
hayalimduam geçen gün, belirtilerim bıçak gibi kesildi, kötü birşey olmasından korkuyorum dedi. Sonra da gelmedi. O yüzden merak ettim.
çok şükür canımbugünümüze, sen nasılsın?
şimdi sen böyle sorunca benim de kafam karıştı ama listedeki hali güncel, kaybetti bebişini. Ama toparlandı, iyi şimdi
oyy maşallah tezzesi yesin onu acıkınca artık tepkide veriri olmuuş :81: erken doğurmak gibi bir şeysiniz varsa hazırla herşeyi özellikle çantasını senin geceliğini falan pat diye gelince kötü oluyor yoksa zaten hep pat diye geliyo oda ayrı bi meseledeooo benim memlekete gidiyosun yani..ne güzel şehir orası ya valla iş bulsam bırakıp herşeyi gidip orda yaşayacağım bıktım bu istanbuldan :)
cnm inşallah vaktindee gelir prensesin sana ama sağlıkla gelmesi önemli sağlıklı olsun da erken olsun sorun değil..
bende de öyle bir risk var anne tarafımda herkes ilk çocuğunu erken doğurmuş bende 8 aylığım mesela :) onun için ekimde 7 aylık olacak herşeyini hazırlamayı düşünüyorum..allah korusun en ufak bi durumda herşey hazır olsun diye ama kısmet inşallah bekler gününü sıpa..
biz de iyiyiz cnm başladı bnmki tekmelere artık yattığım yerden görebiliyorum tekmelerini :)) özellikle acıkınca çok vuruyo:)
bnmde p.tesiydi kontrol inanamadım büyümesine ne çabuk büyüyorlar öyle yaa..
ooo benim memlekete gidiyosun yani..ne güzel şehir orası ya valla iş bulsam bırakıp herşeyi gidip orda yaşayacağım bıktım bu istanbuldan :)
cnm inşallah vaktindee gelir prensesin sana ama sağlıkla gelmesi önemli sağlıklı olsun da erken olsun sorun değil..
bende de öyle bir risk var anne tarafımda herkes ilk çocuğunu erken doğurmuş bende 8 aylığım mesela :) onun için ekimde 7 aylık olacak herşeyini hazırlamayı düşünüyorum..allah korusun en ufak bi durumda herşey hazır olsun diye ama kısmet inşallah bekler gününü sıpa..
biz de iyiyiz cnm başladı bnmki tekmelere artık yattığım yerden görebiliyorum tekmelerini :)) özellikle acıkınca çok vuruyo:)
bnmde p.tesiydi kontrol inanamadım büyümesine ne çabuk büyüyorlar öyle yaa..
slm kuzularım asılsınız bakem
ayşe kuzum sevindim senin iyi ollmana ya bir ara rahatsızlandığında nasıl korktum seninle aynı dönem düşük oldüundan mı neyse senin kötü haber vermen beni çok etkiliyoinşallah bir daha bizi ufaklık korkutmaz perihanı sormuşlsun kuzum düşük olldu oda malesef bebeğini kaybetti şiki a y dinlenme verdi doktor sonra tekrar devam edicek inşallah
çok şükür canımbugünümüze, sen nasılsın?
şimdi sen böyle sorunca benim de kafam karıştı ama listedeki hali güncel, kaybetti bebişini. Ama toparlandı, iyi şimdi
slm canım :) hamdoslun gayet ıyıyım evet ya neler gecırdık neler valla yasadıkça neelr goruyomsu ınsan Rabbım
yardımcımız olsun canım sen korunmuyrosun değil mi ? of çok üzüldüm perıhana yaa
çoks evınmsıtım bebegı ıyı oldu dusmedı dıye bırden ne olmsu kı
oyy maşallah tezzesi yesin onu acıkınca artık tepkide veriri olmuuş :81: erken doğurmak gibi bir şeysiniz varsa hazırla herşeyi özellikle çantasını senin geceliğini falan pat diye gelince kötü oluyor yoksa zaten hep pat diye geliyo oda ayrı bi meseledeseninki inşallah vaktini doldurduktan sonra gelir
ayyy inşallah canım yaa inşallaaaaaaahhhinşallah teyzesi vaktini doldurur bi fırlamalık yapmaz :)) hazırlayacağım cnm şimdiden başladım odası için hazırlık yapmaya sanırım ikeadan alıcam dolabı ve karyolayı..onları da alır koyarım diyorum ben doğuma gitsem bile biri kurup hazırlar hazırda bulunsun.bayramdan sonra boya yaptırıcam tek bi duvarı duvar kağıdı istiyorum kalan duvarlar da ona uygun renkte boyanır..bakalım çok işim var ama hepsi nasıl zevkli anlatamam..
siz de biran önce yaşayın bu zevki allah en kısa zamanda nasip etsin..bende sizinle birlikte yeniden yaşayayım bu heyecanları :))
iyi yaptın canım, dünaydın...
Rabbim elsal'e de hayırlı zamanda, akıl ve beden sağlığı yerinde evlat nasip etsin inşalah...
günaydın kuzum, nasılsın?
benim bu sabah uykum var kızlar yaaa... reglim de yaklaşıyor. tahminen bu pazar olurum. eşimde saf saf, ben bu ay olacağına çok inanmıştım diyor, nasıl kızıyorum anlatamamresmen benim zorumla, ağzından girip burnundan çıkmam sonucu, ite kaka bir ilişki yaşıyoruz, binbir stres sıkıntıyla. sonra da beyimiz ben bebiş olacağına çok inanmıştım diyor. deliricem yaaa
neyse zaten 5 gün kalmasına hiç bir gebelik belirtim yok, kasık ağrım ya da batmam yok, göğüs hassasiyetim yok, vücudumda halsizlik yok. hiçbirşey yok yanifolik asit içmeyi bile bıraktım 1hafta 10 gündür.artık kısmet önümüzdeki aya. Aralıktan sonra tüp bebek yaptırmaya karar verdik. Yavaş yavaş ben de alışıyorum bu fikre...
allahım isteyen herkese bu güzelliği yaşatsın şu mubarek günler suyu hurmetine amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?