Sabredenler Kulübü 2012 :)

canım aslında ben hemen olmayacağı fikrine alıştım da, eşim benden fazla umutlanıyor. Ona kızıyorum, Hayır yani ne yaptın da umutlanıyorsun?! bütün çaba, yük bende...
Rabbim hayırlısını versin tabii ki, benim de gönlümden geçen normal yolla oluşan gebelik. Bana da hamile kalabilirmişim gibi geliyor ama önce şu ilişkilerimizin düzene girmesi lazım. Şimdilik önümdeki tarik Aralık ayı, inşallah o zamana kadar sıkıntılarımız geçmiş olur. O tarihten sonra olmazsa bir doktora gitmeye başlayacağım. Belki hemen tüp bebek olmaz, yumurta takiib, çatlatma iğnesi, aşılama gibi yollardan geçeriz bilemiyorum. Zaman göstericek.

Aslında ben kendimde belirti aramıyorum tatlım. Aksine, sanki döllenme olmuş olsa hissedermişim gibi geliyor. Varlığını hissedecekmişim gibi. Ama şuan olmadığını hissediyorum. Rabbim hayırlısını versin...

keşke hayalimduam bugün bir uğrasa yaa, çok merak ettim onu..

cnm inşallah hissettirmeden ben burdayım der bebiş sana..bi gelsin zaten onlar popolarından ısırmak lazım ne uğraştırdınız bizi diye:))
aslında en güzeli doktor kontrolünde hamile kalmak ben öyle yaptım çatlatma iğnesinden sonra bi ilaç verdi döl yatağı için 3 gün onu kullandım sonra tutunsun diye ilaç verdi..tutunduktan sonra bebeği korusun diye 1 kutu ilaç verdi allaha şükür bu günlere geldik..belki bu kadar kontrolde olmasaydım yine kaybedecektim allah bilir..
sen de öyle yap mutlaka kafanda belirlediğin tarihte başla kontrollerine inş eşin de strese girmez onlar stres yapınca olacağı varsa da olmuyo..
buarada hayalimduamın nesi var niye merak ettin..kaçırdım ben inşallah kötü bişey yoktur

kızlar nasılsınzı napıosunuz ??

ya slaatı tefriciye okuyan varsa bildirebılrımı eksık kalan varsa ekleım bende..

bu arada 60gelsin bebegını mı kaybetti ??????????????

daha gecenelrde gördum hamıel değilmıydı acaip kafam karıstı ne oldu ılk basta sorun olmsutu ama halletmıslerdı onu

cnm hoşgeldin görüşemedik epeydir senle..kızın olacakmış çok sevindim nasıl minik prenses?

cnm hoşgeldin görüşemedik epeydir senle..kızın olacakmış çok sevindim nasıl minik prenses?

hoşbulduk canım evet prenses gelıyo ınsallah :) valal en son gördüğümde keyfı yerındeydı cadının :)

oynayıp durdu doktora zorluk çıakrttı azcık ehehe :) onun dısında bi sorunumuz yok bakalım

rahmımde bölünme benzeri bişi gordu dr bebege zrar vermez dedi ama erken doğurmam gerekebılırmıs

bakalım hersey yolunda su an bir dahakı randevumuz eylulde araya bayram girdiği için ben de eskısehrıde olucam 15 gun

daha cook var yanı :) o zamana ınsallah daha da buyumus olucak bakalım :) siz ansıslınzı canım

gidicem tatlım. Ama bu zamana kadar normal muayne için gittiğim doktoruma mı gidiyim emin olamıyorum... o merkez özel ama uygun fiyatlı. Ankarada iyi doktor arıyorum şimdi, belki de erkek doktora geçerim diye düşünüyorum, bakalım, kısmet...

doktora yumurta takibi yaptırsam da eşime söylemem belki. yine stres yapar, heyecanlanır, kaygılanır da ilişki olmazsa diye korkabilirim. Onu o zaman düşüneceğim.

hayalimduam geçen gün, belirtilerim bıçak gibi kesildi, kötü birşey olmasından korkuyorum dedi. Sonra da gelmedi. O yüzden merak ettim.

çok şükür canımbugünümüze, sen nasılsın?

şimdi sen böyle sorunca benim de kafam karıştı ama listedeki hali güncel, kaybetti bebişini. Ama toparlandı, iyi şimdi

ooo benim memlekete gidiyosun yani..ne güzel şehir orası ya valla iş bulsam bırakıp herşeyi gidip orda yaşayacağım bıktım bu istanbuldan :)

cnm inşallah vaktindee gelir prensesin sana ama sağlıkla gelmesi önemli sağlıklı olsun da erken olsun sorun değil..
bende de öyle bir risk var anne tarafımda herkes ilk çocuğunu erken doğurmuş bende 8 aylığım mesela :) onun için ekimde 7 aylık olacak herşeyini hazırlamayı düşünüyorum..allah korusun en ufak bi durumda herşey hazır olsun diye ama kısmet inşallah bekler gününü sıpa..
biz de iyiyiz cnm başladı bnmki tekmelere artık yattığım yerden görebiliyorum tekmelerini :)) özellikle acıkınca çok vuruyo:)
bnmde p.tesiydi kontrol inanamadım büyümesine ne çabuk büyüyorlar öyle yaa..

slm kuzularım asılsınız bakem

Kuzum erkekler bizim kadar hassas ve bu konuda detaylı bilgiye sahip değil onlara göre tak fişi bitir işi sabaha olur üç kişi yani her ne kada bizi zorlasada bazen onlara gülüp geçmek gerekiyo o yüzden stres etme kendine zaten hiiç ummadığımız anlarda oluyo bakarsın oluverir.

hayalimduamı ben de merak ediyorum hiç iyi şey dememişti en son inşallah şuan iyidir bir problem yoktur

ayşe kuzum sevindim senin iyi ollmana ya bir ara rahatsızlandığında nasıl korktum seninle aynı dönem düşük oldüundan mı neyse senin kötü haber vermen beni çok etkiliyo inşallah bir daha bizi ufaklık korkutmaz perihanı sormuşlsun kuzum düşük olldu oda malesef bebeğini kaybetti şiki a y dinlenme verdi doktor sonra tekrar devam edicek inşallah

evt eşin stres yapabilir bu durumda ama söylemeden de düzenli ilişkiyi sağlamak zor olacak senin için..dediğin gibi zamanı gelince karar verirsin cnm..
senin vücudunu tanıyan bi doktora git bence kendi doktorun seni iyi tanıyor hangi yollardan geçtiğini de biliyor daha sağlıklı olur diye düşünüyorum ama güvenin varsa tabi..eğer içinde en ufak bi şüphen varsa doktora karşı o zaman değiştir mutlaka..kararını iyi ver bence cnm..

hayalimduamı bende merak ettim şimdi..ama belirtilere çok aldanmamak lazım bende de öyle olmuştu kötü bişey yoktur..başlar yeniden bulantıları :)

oyy maşallah tezzesi yesin onu acıkınca artık tepkide veriri olmuuş :81: erken doğurmak gibi bir şeysiniz varsa hazırla herşeyi özellikle çantasını senin geceliğini falan pat diye gelince kötü oluyor yoksa zaten hep pat diye geliyo oda ayrı bi meselede seninki inşallah vaktini doldurduktan sonra gelir

oyy maşallah sizee tabı kocaman oldunuz artık normal :) sorma acıkınca pis vururlar bi de

kızımda öle yapiod özellıkels abah açlık cekıodm uyanınca nası vuruyodu yemek yıyene kadar :)

bende hafıf hafıf hıssetmeye baslaıdm ama güçlü değil tabı :) eskısheıde düğünümüz var canım gorumcem evlenıyo

sonrada konya da düğün olucak yanı konya eskısehır yapıcaz bu sene bakalım :)

tabı sanıms ağlıkal gelsın yeter kı eğer erken olrusa benımkıde aralık gibi gelecek bakalım ya ben bişi almaya korkuyroum doğsun eve gelelım

ınsallah eşim gidip alcak hepsını onceden secicez öle yapalım dıoruz bakalım :)

slm canım :) hamdoslun gayet ıyıyım evet ya neler gecırdık neler valla yasadıkça neelr goruyomsu ınsan Rabbım
yardımcımız olsun canım sen korunmuyrosun değil mi ? of çok üzüldüm perıhana yaa
çoks evınmsıtım bebegı ıyı oldu dusmedı dıye bırden ne olmsu kı

çok şükür canımbugünümüze, sen nasılsın?

şimdi sen böyle sorunca benim de kafam karıştı ama listedeki hali güncel, kaybetti bebişini. Ama toparlandı, iyi şimdi

hamdoslun canım sağol

ya perıhana üzüldüm hıc de gormedım habeırnı Rabbım sabır versın ınsallah en kısa zmnada tekrar olur bebısı

evet kuzum bu ikinci ayım korunmayı bırakalı bakalım bu ay ne olursa son 8 gün ama hiç umudum yok hiç hissetmiyorum hayırlısı olsun tek sağlıkla gelsin aynı şeyi yaşamayımda önemli olan o rabbim dilerse veriri nede olsa

perihanın da birşeyi yoktu doktor iyi demişti ikinci hafta gittiğinde yanılmıyosam kalp atışları başlamış ve durmuştu bebeğin sonrada düştü inşallah oda bir daha yaşamaz böyle birşey

inşallah teyzesi vaktini doldurur bi fırlamalık yapmaz :)) hazırlayacağım cnm şimdiden başladım odası için hazırlık yapmaya sanırım ikeadan alıcam dolabı ve karyolayı..onları da alır koyarım diyorum ben doğuma gitsem bile biri kurup hazırlar hazırda bulunsun.bayramdan sonra boya yaptırıcam tek bi duvarı duvar kağıdı istiyorum kalan duvarlar da ona uygun renkte boyanır..bakalım çok işim var ama hepsi nasıl zevkli anlatamam..
siz de biran önce yaşayın bu zevki allah en kısa zamanda nasip etsin..bende sizinle birlikte yeniden yaşayayım bu heyecanları :))

Rahmetim o ağlamalara bağlıdır.
Kul ağladı mı rahmet denizi kabarıp dalgalanmaya başlar
.

Rabbim rahmetinden mahrum etmesin bizleri...

ayyy inşallah canım yaa inşallaaaaaaahhh eminim çok zevkli ve heyecanlıdır nasıl da güzel olur onun için birşeyler yapmak burda kalanlarımızda bir hamile olduk mu tamam allaahhh topiğimiz acayip şenlikli olur tabi çekip gitmezlerse hoş kalanlar biz birbirimize yeteriz oda ayrı mesele

iyiyim canım sağol,napıyım akşam doktorun verdiği hapa başladım..tüp bebek için acele etme,aralığa kadar doğal yolla olur bence,o zmana kadar eşin aşar bazı şeyleri,ben eminim hiç olmadı en kötü aşılamayla tutar,bak gör

allahım isteyen herkese bu güzelliği yaşatsın şu mubarek günler suyu hurmetine amin

Amin inşallah. Allahım isteyen herkese hayırlı zamanda anneliği yaşatsın. hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah . ramazan boyunca orucumu açmadan en çok ettiğim dua.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…