- Konu Sahibi minikgelin
-
- #27.181
inşallah bulantıların tamamen biter kuzummbu hamilelik ne hassas bir olgu yahu insan ne yapsa duygulanıp ağlayası geliyo :26:
selam kızlar..
bu gün doktora gittim..
ve sanırım maalesef benim tüplerde tıkanıklık var...
laporoskopi yapmak şart dedi..
ancak laparaskopi ile ne olduğunu anlaayabiliriz dedi..
rahimde sola doğru bi yatıklık varmış..
sol tüpte pek iç açıcı görünmüyo dedi..
şimdilik bu kadar..
canlarım yaaa benim için ne çok endişelenmişsiniz...Çok duygulandım,çok sevindim ayrıca.Ne kadar çok sevildiğimi,önemsendiğimi anladım.Çok çok çok teşekkür ederim,Sizleri çok seviyorum ben yaaaaaaaaaa............
zaten ne oluyosa yasııkk kocalarımıza oluyoİnşallah canım yaa tamamen biter. Ayyy sorma dengem altüst oldu en ufak birşeyde ağlıyorum hemen hem de sanki etimden et kopmuş gibizavallı tocacım neyapacağını şaşırıyor öyle olunca. Düşükten sonra benim de ilk denemede tutmadı 2. de tuttu bu ay olur inşallah seninde öpüyorum hepiinizi kuzular
size ihtiyacım var,hamile olduğunuzu henüz öğrenmemişken göğüs hassasiyetiniz var mıydı?ne zaman başlamıştı?nasıl bir ağrıydı?kaç gün sürdü?yazın bişeyler nolur bekliyorum,iftardan sonra okurum.
canım sanki ilk yazdığında tüpler açık dedein gibi hatırlıyorum, ben mi yanılıyorum acaba? Bu doktor detaylı bakınca mı öyle gördü? laparoskopi çok zor bir operasyon değil bildiğim kadarıyla ama yine de Rabbim kolaylık versin, çabucak iyileştirsin seni inşallah. Ne zaman netleşecek süreç renkdaşım?
sorma kuzum sorma..
radyologun söylediğine göre öyleydi..
hatta bi devlet hastanesindeki doktora gösterdim oda öyle dedi..
temiz birşey yok dedi..
ama işte o eşimin tanıdığı doktora gittim bu gün..
aslında daha öncede gitmiştim de..
filmi görünce biraz şüphelenmişti..
bölüm başkanı ile ortak bi randevu ayarladı bize sağolsun..
işte bu gün ikisi birden muayene etti filmi inceledi ve sonuç
böyle oldu..tüplerde sıkıntı var..hangisine inanıcam bilemedim..
tanıdık doktor özel hastanade..
tüpler problemli laparoskopi dedi..
diğerleri devlet hastanesi temiz dedi..
ne etcem bilemedim..:18::18::18:
sorma kuzum sorma..
radyologun söylediğine göre öyleydi..
hatta bi devlet hastanesindeki doktora gösterdim oda öyle dedi..
temiz birşey yok dedi..
ama işte o eşimin tanıdığı doktora gittim bu gün..
aslında daha öncede gitmiştim de..
filmi görünce biraz şüphelenmişti..
bölüm başkanı ile ortak bi randevu ayarladı bize sağolsun..
işte bu gün ikisi birden muayene etti filmi inceledi ve sonuç
böyle oldu..tüplerde sıkıntı var..hangisine inanıcam bilemedim..
tanıdık doktor özel hastanade..
tüpler problemli laparoskopi dedi..
diğerleri devlet hastanesi temiz dedi..
ne etcem bilemedim..:18::18::18:
selam kızlar..
bu gün doktora gittim..
ve sanırım maalesef benim tüplerde tıkanıklık var...
laporoskopi yapmak şart dedi..
ancak laparaskopi ile ne olduğunu anlaayabiliriz dedi..
rahimde sola doğru bi yatıklık varmış..
sol tüpte pek iç açıcı görünmüyo dedi..
şimdilik bu kadar..
slm kızçe hoşgeldin.ben de bakıyordum daha ne konuşmuşsunuz diye
ben de bi değişiklik (bi beklenti) olmadığı için yazacak pek bişeyim yok,onun için okumakla yetiniyorum
iltihap tedavisi için ilaçlarımı alıyorum,bir kaç gün sonra kontrolüm var,inş geçmiştir artıkın
as şekerimossun geyik yapmaya gel ama oda kimse olmuyo ki oruç oruç yapacak geyikde olmuyo o yüzden eskisi gibi bir dolsa şen şakrak ossa bir topiğimiz
geçmiştir inşallah ben de kullanmıştım önceden geçti hemen kahve akıntım olurdu doktor iltihap dedi ilaç verdi şükür artık yok üzerinden bir yıl geçti darısı sana inşallah geçerde sen de çalışmalara başlarsın
amin canım inş.ya dün arkadaşımın bebeği için hediyelik bakarken çok güzel bir zıbın gördüm,bayıldım resmen.bi ona aldım bi de hamile olan bi ark var ona aldım.kendime almamak için zor tuttum.ama mağazadan çıkarken aklıma ilk gelen sizler oldunuz.dedim hediyeleşmeye başlasak,bundan alıp gönderirim herkese,hem hepimizde aynı zıbından olmuş olurdu,çok güzel olurdu yaa
aaaaaaaaaaaaaheycan yaptım valla şimdii yaa ben de bir kundak battaniye gördüm ona bayıldım onu gördüğümde de dediğin gibi sizler aklıma geldiydiniz ayyyyyyyy biz hamile kalmadan balayak bu hediyeleşme işine dayanamiceemm bu arada tulumuda çok merak ettim. Ufaklıklarda güle güle kullansın
bi keresinde nette görmüştüm aynısından,dur bakim bulabilirsem göstereyim size de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?