Sabredenler Kulübü 2012 :)

canım benim bazı tip malzemelerede su hızla kurumuyorsa leke yapıyor, koyu renk kalebodurda olur, bazen laminanatta olur. bu buharlı temizleyici de bayağa nemli bırakıyor o yüzden böyle silmenin izi belli oluyor, nasıl anlatsam ki bilemedim...

sen yine de sor bakalım

ben çıkıyorum kızlar, yine gelirim

yaş mayayı ne zmaan nası koycam,bacım hiçç bilmiyorum,daha ayrıntılı yazsan

Yazam bacım sen iste ılıttığım sütün içine şeker ve mayayı kat biraz beklesin mayayı nasıl eriticem kendiliğinden mi erisin dersen ben ufalayarak atıyorum mayayı sonra kaşıkla karıştır birazcık beklesin o öyle 10 dk kadar sen diğer malzemeleri hazırlayana kadar sonra unu katmadan yoğurma kabına sütü yağı suyu yumurtayı kat (un hariç tüm malzemeyi ) karıştır iyice onları sonrada unu kat yavaş yavaş hamurunu yugur iicene sdtivenin de dediği gibi elime yapışıyomu yapışmıyomu acaba derken un katma işlemini durdur sonrada bırak dinlensin sıcak bir yerde ben üzerine sofra bezi falan da seriyom üşümesin diye sonra tepsi yede yuvarla yuvarla diz bir 15 dk da orda beklesin fırına vermeden öncede yumurta sarısını sür fırına vir fırın 200 derece olcek yumurta sarısını sürmeden önce aç fırını sürene kadar ne ısınırsa artık ben öle yapıyom zararda görmedim hiç

tamam anladım canım,akşamüstünde doğru yapmaya çalışcam,inşallah güzel olur,çok teşkkür ederim

Anladım bacım dediğini :) İnşallah bu yapmıyodur ama bir de mesela hamille oluncuk çok kullanışlı olmaz mı ben eğilip silmessemiçim rahat etmiyo elimle iyice silicem mop falan temiz yapmıyo kir bırakıyo kul tüy kalıyo bu eğer öle bişi bırakmıyosa iyi yani en azında hamilelikde darlığını giderir Bir de buna cevap verir misin kuzum iyi temizliyo mu elle silmiş gibi kıl tüy bırakıyo mu :26:

ayy ne güzel yaa sor bacım sor boşuna para vermeyelim

taam kuzum sorarım

canım ben evimi silmeden önce her yerini elektrikli süpürge ile süpürürüm zaten, süpürgenin yer için olan fırçalı başlığıyla halı olmayan yerleri de iyice çekerim. o nedenle zaten kıl tüy olmuyor. ama olsa bu buharlı mop toplar mı bilmiyorum. pek de sanmıyorum açıkçası, çünkü böyle havlumsu düz bir bezi var. onun altından buhar veriyor. nemleniyor bez, iyice ısınıyor ve öyle siliyorsun işte... o bez kısmı, saçı falan üzerinde tutmaz gibi ama dedim ya ben hiç öyle denemedim

kızlar huuu ben geldim oynaşmaktan yorgun düşen hatunlar elim sende doktorculuk oynayan hatunlar napıyorsunuz bakemmm

4 sayfa okudum yahu konu habire değişmiş hangisine yazam bilemedim kızlar bayramdan sonra bende tatile gitcem desenize ege karadenız akdeniz sallancak yahu

yahu bu temizlik aletlerinden bende cok istedim forum sitelerini okudukça kafam karıştı bıraktım frıedman kuzum fayans aralarını temızlıyormu bide su akıtıyormuş kimisi abine sorarken bunları eklesene kuzum fiyatıda iyi eğer güzel derse bende alam en azından memnun kalmazsak az fiyata memnun kalmayalım
size bendende sahurda yiyebileceğiniz kolay poğaça tarifi verim resim yüklemeyi bilsem resimlide yuklerdim
1 su bardağı yoğurt
1 cay bardağı zeytinyağ
kabartma tozu
tuz
birkaç damla sirke
alabildiğince un cevizdeb biraz büyük yapın yumurta sürün ohhh misss

bu benım uydurmam ama cokkkkkk güzel ve pratik deneyin tşk edersiniz

Yorgun ve hasta düştük oyun oynayan arkadaşlar baakk eloserceden hiç ses yok gerçi eşi bugün mersine gitmiş ondan gelemiyodur ama ossun hem oyun oynayıp hem işe gidince çok yorulmuştur çoookk

Abim inşallah ürün hakkında bilgi sahibidir sorucam bakalım akşama neler dicek

tarifin baya pratikmiş yalnız bu kabartma tozuynan hamur iyi kabarıyo mu yumuşak oluyo mu :26: sirke niden katıyoz :26: babam böyle pasta yapmasını nerden öğrendi :26:
(ayyy sapıttım ben yine reklama bağladım )

zilli seni resim yuklemeyı anlat yuklim görsel daha kolay olur anlatmaktan

sirkeyi havalı olsun dedim benım poğçam öyle sıradan poğaçalardan olmasın bi değişiklik katım dedim çiğ börek yaptın mı bilmem onun içindede varya biraz kıtırlık veriyor çok güzel oluyor bende dedim ki çiğ börekte var neden poğaçada olmasın dedim yaptım oldu

zilli seni resim yuklemeyı anlat yuklim görsel daha kolay olur anlatmaktan

Resim yüklemeyi ben nasıl yapıyom diyim mi bilgisayarda ki fotoyu kopyala diyom burda cevap verdiğimiz sayfada da yapıştır diyom yapıştırıyo ama boyutu büyük değilse öyle yapamazsanda bu ifadeler falan varya onun biraz aşşasına in eklenti ekle diye bişi görücen ona tıkla açılan sayfanın sağ üst köşesinde dosya şmlş olacak ona tıkla ufak bir sayfa daha çıkıcan dosya seç yazıyo ona tıkla dosyanı seç ve yükle inşallah anlatabilmişimdir :26:

hmmm anladııımm ama çiğ börek yapmadım ben hiç seni zeki seniiiiiiiiiiiiii ordan burya burdan orya harmanla değişik lezzetler çıkar ortaya eferin kız çok zekisin haa

kıııısssssssssss çiğ börek dediğin şuu hamur kızartması mı yoksam :26: Eğer oysa bu böreğinde amma çok adı varmış diyecem haa biz ona lokum deriz de

galiba olmadı dimi kızzz hem soru soruyon burda bişeyle uğraşıyom oda olmadı ya he bacım çiğ kıymayı hamuru açıyon içine koyup ay şeklınde kızartıyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…