- Konu Sahibi minikgelin
-
- #27.381
bütün günü laklakla nette geçirdim kociş kovacak beni işten valla işşleri yetiştiremedim birazdanda sıkılırım eve gidim derim kızar göndermez kavga edersek akşama oyun oynayamayız küseriz olmazyok yok kızlar bu akşam kör ebe değilde evcilik oynamak istiyorum ben doktorculuk falanda olabilir
merhaba arkadaşlar..
ne yapacağımı bilemez bi halde dolanıp duruyorm ortada..
önceki mesajlarımda yazmıştım..
özel hastanedeki doktor tüplerde sıkıntı var dedi..
laparoskopi yapıp ne olduğunu görmek lazım dedi..
bi kaçtane test istemişti.onları da yaptırdım..
bu gün de bi devlet hastanesine gittim..
sonuçta diğer hastane özel ya..
para tuzağına düşmeyelim die..
neyse gittiğim hastanedeki doktor filme baktı tüpler açık bi problem yok.
tamam durum çok iyi değil ama çokda kötü değil dedi..
en azından aşılama yapılmaalı öncelikle direk laparoskopi olmaz dedi..
kötünün iyisi yani..
yumurtalıklarım benim yaşımdan büyükmüş..
yani biraz yavaşlamış..
laparoskopi filan gerek yok boşa yaptırma hem kendine hem parana yazık gibi bişey söyledi..
şimdi ben napıcam yaaa..
bana bi akıl verin nolur.. hangisinin dediğine itimat edeyim..
hangisine güveneyim..
kafam allak bullak..
merhaba arkadaşlar..
kötünün iyisi yani..
yani biraz yavaşlamış..
laparoskopi filan gerek yok boşa yaptırma hem kendine hem parana yazık gibi bişey söyledi..
şimdi ben napıcam yaaa..
hangisine güveneyim..
kafam allak bullak..
merhaba arkadaşlar..
kötünün iyisi yani..
yani biraz yavaşlamış..
şimdi ben napıcam yaaa..
hangisine güveneyim..
kafam allak bullak..
günaydın kızlaaaar
benim kırmızılar tam anlamıyla teşrif etmiş bulunuyorlarne yapalım, canımız sağolsun eşimle... bayramdan sonra 3-4 günlük bir tatile gideceğiz. bunalıyoruz, biraz nefes almak iyi gelecektir. reglim bitsin doktora gidicem. inşallah basit bir tedaviyle aşacağım sorunalrım vardır. şuanki psikolojim uzun süreli tedaviyi kaldıramayacak gibi. herşeyin hayırlısı bakalım
hayırlısı olsun bebişin sıkma canını bayramda nereye gideceksiniz kız tatile... tatil planlarından bahset bakalım bize...
kuzular ben kaçar işler yoğun geldikçe bakarım ama lütfen ihmal etmeyek buraları yaaaa haydı mucuksssss
şöyle bodrum dolaylarına gideceğiz Allah sağlık verirse tatlım. Bayramda k.validedeyiz zaten, arefeden gideriz. bayramın son günü de tatile gideceğiz, işten 3 gün izin alacağım. ctesi eve dönücez işte... inşallah herşey yolunda gider de güzel bir tatil yaparız. bebek tedavisi için lazım olur para harcamayalım diyorduk ama bu arada psikolojimiz bozuluyor, bebek planları ya da olmayışı üzerine hayatı kurguladıkça bunalır olduk... bu tatil biraz daha iyi gelecek inşallah. bundan önceki 2 yaz da gittiğimiz bir otel... inşallah yine memnun kalırız
gidiyor musun? işin varsa birşey diyemem kuzum, kolay gelsin. ben de ara ara gelirim yine
bacım ben baktım,ben de yok vallaKiZlar bsy dikkatimi çekti size sorcam..
Şimdi hamile olanda baksın olmayanda ..
Benim göbek deliğimden taaa vajinamda kdr hani hamilelerde olur ya göbek çizgisi ondan var koyu deil ama gözle seçiliyor ayna karşısında bakınca...
Şimdi diyorum acaba onceden varmiydi yoksa yenimi oldu ...nolur bı bakarmisiniz aynadan benim icin:)
ekranım açık kalıyorda her an bakamıyorum canım fiyat falan yazmam gereken fişler var kociş bu gün mersinde her salı mersine gider o bende yalnız olunca herşey bana kalıyo yoğunluktan başımı kaşıyamıyorum
bizde herşeyi ayarladık karadenize gitcez rezervasyonumuzda yapıldı ama tam karar veremedik 1900 tl vercez uzakla gidip gelcez batumada götürüyolar bende kocişe diyom tüp bebek için gidecez 5 bin tl ortalama masrafı gitmesek mi tatile diyorum oda gidelim geleleim zaten çalışıyoruz eksiğimizi tamamlarız diyor valla bi aklım git diyor bi aklım boşver diyor şaştım kaldım
git tatlım bence, biz de öyle düşünüyorduk ama tatile de ihtiyacımız var. bu psikolojiden biraz olsun sıyrılmamız lazım. hem ne için çalışıyoruz ki?! eşin de eksiği tamamlarız sıkıntı olmaz diyorsa, sen de dert etme bence. biz bir de ev kredisi ödüyoruz, ciddi bir tutarda. üstelik bu bu yıl ikinci tatilimiz olacak. haziranda da gitmiştik biz. ama psikolog, terapi bir yandan, gelmeyen bebiş bir yandan, çokça yıprandığımızı hissediyorum. tüp bebek için önümüze 5-6 ay koyduk biz. paramız denkleşmezse biraz daha bekleriz ne yapalım. benim için öncesinde rahim filmi var, sonra belki aşılama der doktor bilemiyorum. zaman göstericek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?