- Konu Sahibi minikgelin
-
- #27.401
kızlar konuşuyodunuz ya geçen sdtive bi hamur tarifi vermiş,çok güzelmiş,friedmande yapmış,derin dondurucuya falan atmışsınızo tarif de hani bi gün yazdıklarımız silinmişti ya o sayfadayadı işte ben de alamadım tarifi ve 2 yıllık evliyim hiç hamur denemedim bgn deniyim diyorum pratik bişey,size zahmet tarifi yeniden paylaşır mısınız?
Günaydın kuzular nasılsını bakem
eloserce sdtive ne güzel tatile gidiyosunuz valla tadını çıkarın derim ben boşverin parayı yine birikir zaten hep aman dur para ihtiyacımız var diye diye kendimizi kasıyoruz tatile bile gitmiyoruz gidebiliyosanız amaaaaaannnnnnnnn gidiverin kaliteli kaliteli gezin gelin sona bize de yaptıklarınızdan bahsedersiniz
Ben iki gecedir sahura kadar uyuyamıyorumsahurdan sonrada bir bir buçuk saat uyuyamıyorum niye böyle bilmiyorum birde boğazımın hiç tadı yok acayip kötüyüm offf üstüne bir de adet eklenirse tam olurum
Eki Görüntüle 482375
Buharlı Elektrikli Mop
Zemini sade su ile temizler ekstra kimyasal ve deterjan kullanmaya gerek yoktur
Hafif tasarım, kolay kullanım
Ölçüm kabı
Etkili kullanım için uzun güç kablosu
2 adet mikrofiber mob ucu (yıkanabilir ve yeniden kullanılabilir)
2 yıl garantili
nasıl sizce kullanışlı mıdır? fiyatı çok uygun 65 tl,alsam mı? ne diyosunuz:44:
1 yumurta
1 su bardağı süt
1 su bardağı su
1 su bardağı sıvıyağ
2 küçük paket instant maya (dr oetkerin kullanıyorum )
5 tatlı kaşığı şeker (tarif 9 yazıyodu ama ben beş kattımçok şekerli olurmu acaba diye)
1,5 tatlı kaşığı tuz
üzeri için
2 yumurta sarısı
süt ve suyu ılıtıyoruz ılıktan biraz daha sıcak olacak
yumurta su süt yağ şeker tuz çırp
sonra yavaş yavaş unla karıştırdığın mayayı ekliyoruz 30 dk 45 dk arası mayalandırıp tepsiye küçük küçük toplar halinde koyup yumurta sarılarını sürüyoruz bi yarım saat 45 dk da tepside mayalandırıp
200 derece ısıtılmış fırına veriyoruz
Kuzum hamurunu sert yapma sakın yumuşak olsun kulak memesi kıvamı dediklerinden birazcık daha cıvık olursa hamur güzel olur
afiyet olsun kuzummmm
Ayyyy ben bunlara çok hevesleniyodumacep ben de mi alsam :26: Genel de bimde böyle ürünler iyi oluyo annem küçük fırın almıştı gayet güzel bir de burda ki bim ürünleri hakkında diye bir konu var orda da çoğu kişi memnun aldıkları ürünlerden acep bizde mi alsek kine :44:
ahanda buraya yazıyorum sen hamilesin
kızlar konuşuyodunuz ya geçen sdtive bi hamur tarifi vermiş,çok güzelmiş,friedmande yapmış,derin dondurucuya falan atmışsınızo tarif de hani bi gün yazdıklarımız silinmişti ya o sayfadayadı işte ben de alamadım tarifi ve 2 yıllık evliyim hiç hamur denemedim bgn deniyim diyorum pratik bişey,size zahmet tarifi yeniden paylaşır mısınız?
Eki Görüntüle 482375
Buharlı Elektrikli Mop
Zemini sade su ile temizler ekstra kimyasal ve deterjan kullanmaya gerek yoktur
Hafif tasarım, kolay kullanım
Ölçüm kabı
Etkili kullanım için uzun güç kablosu
2 adet mikrofiber mob ucu (yıkanabilir ve yeniden kullanılabilir)
2 yıl garantili
nasıl sizce kullanışlı mıdır? fiyatı çok uygun 65 tl,alsam mı? ne diyosunuz:44:
çok teşekkür ederim,allah razı olsunmayayı nası almam gerektiğini bilmiyodum,dün marketten yaş maya aldım,pakmaya yazıyo üstünde o olmaz mı:26: bide bundan ne kadar çıkıyo? sadece 1 tepsi gelsin istiyorum,bu saydıklarının hepsinı yarım yarım mı koysam:26:
canım friedman yazmış zaten, benimki de benzer... 1bardak su, 1 bardak süt, 1 bardağa yakın da sıvıyağ..ılık olacak süt ve su... 4 kaşık şeker 1 kaşık tuz ve 1-2 paket toz mayayla yoğuruyorum. çok çok yumuşak bir hamur olması lazım. yani eline yapışıyor, yapışmıyor arası... iki katına çıkana kadar mayalıyorsun. ben yoğurduğum kabın üzerine streç film sarıp öyle mayalıyorum. sonra şekil verip yumurta sürüp, 10-15 dakika tepside bekletip fırına veriyorum
fırında kaç dk,kaç derecede pişmesi gerekiyo? bide ben yaş maya aldım,onla olmaz mı:26:
şimdi, benim görümcem ev hediyesi olarak bana h2o mop almıştı. storlar silmeye, ıslak zeminlere yani kalebodura falan kulanışlı. ama ben ne zaman laminatları silsem iz kalıyor. o buharın nemi iz bırakıyor. normalde, loc döktüğüm suyla sildiğimde, viledayla falan iz kalmazken, bu buharlı temizleyici iz bırakıyor. açıkçası çok da bayılmadım ben. ama görümcem çok sık kullanıyormuş kendisi. belki parkenin kalitesindendir. benimki müteahhit işi.. fiyatı uygunmuş bunun, siz bilirsiniz.
ben de bu zamana kadar çook şey aldım bimden hepsinden de çoookk memnunumalalım gitsin bacım ya sadece yerleri mi siliyo,yoksa cam,koltuk falan da siliyo mu? bazı makinalar yıkıyo ya ondan didim:26:
Yaş mayada olur neden olmasın ki hele pak maya en güzeli zatiben de tam bir tepsi çıktı kuzum yani yarıya indirme malzemeyi anca fazla gelirse at buzluğa gayet güzel oluyo sonradan yemek
aaaaaaaaaaaa ama bak şimdi çok kafam karıştı? peki zarar verir mi parkelere? koltuk falan da siliniyo mu? ayy denemeden de nerden bilcez yaa,friedman ne diyon bacım:26:
aaaaaaaaaaaa ama bak şimdi çok kafam karıştı? peki zarar verir mi parkelere? koltuk falan da siliniyo mu? ayy denemeden de nerden bilcez yaa,friedman ne diyon bacım:26:
Zarar vereceğini düşünmlüyorum açıkcası ama sdtive kullanıyo daha iyi bilir tabi o :26: bir de özelliklerinde detaylı bişi yoksade su koyacakmışsın yaparmı ki leke yav aaaa du ben akşama abimi arıyım soriim bim de çalışıyo o daha önce geldiyse böle bir ürün şikayetle gelen olmuşmu bilir ona sorar sana da dirim bacım
zarar verir mi bilmiyorum canım inan... vermez ama ne biliyim iz bırakması hoş değil. halı koltuk falan siliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?