- Konu Sahibi minikgelin
-
- #27.601
Veeeeeeee hamilyimmmmmmmmmmmmmmm degerim 130 KiZlar kendime geleyim yanınıza gelcem geri:))
canım 15 ağustosa çevirdim randevuyu.
kızlar allah razı olsun hepinizden dualarla ayaktayız çok inanıyorum hiç birimiz birbirimizi görmedik ama hep dua ettik birbirimize..
hergun sonucu belli olacak arkadaşları heycanla bekledim dua ettim ins guzel haberle gelirler diye..
çok şükür bugun o guzel haberi ben vrdim size..
sırayla sizdende bu haberin aynısından istiyorum..
28 senelik ömrümün en güzel gunu 9 agustos..
kelime bulamıyorum ne diycegimi bilemiyorummmm ..
ilk trasnferimden çok faklıydı hisediyordum belirtiler vardıı heppp ama işte insan korkuyor ya yoksa diye..
cok yoruldum rabbim biliyor 3.deneme okdr gözümde buyumustukii...
telefonlarımız susmuyor herkes çok mutluuu
rabbim bu duyguyu herkese yasatsın kimse mahrum kalmasınnn hep dua etcemm hep..
istemsiz aglıyorum hala ...cok şukur binlerce kez şukur..
hayallerimi gerceklestircem minik kıyafetler alcam hamile kyafetleri cocuk odası eşyası bunlar benim için ulaşması zor olan şeylerdi..şimdi tam içindeyim bunların..inşşş rabbim sonunuda hayır getirir saglıklı sıhatli evlatlar nasip eder..benim için yeni bir hayat bugunden itibaren başladı..rabbim hepinize yaşatsın inş..daha detaylı yazmak istiyorum ama tıkanıyorum yazarken aglıyorumm..allah hepnizden razı olsun ..
ayrıca şu listede ismimi hamile olarak görmek nasip oldu çok şükür:)
günaydın canlarrrrhepimize hayırlı cumalar olsun inşallah
kızlar aldım valla bimden elektrikli buharlı mop usadece 1 tane gelmiş benden söylemesi
kullandın mı beğendin mi peki parkeleri falan ansıl temizliyor
ben dün akşam baktım yoktu bu günde ancak eve giderken uğrayıp bakarım tabi güzelse şu sir ağda makinasından aldım beceremedim bu yüzdende beğenmedim alışık deilim ya ben makinayla alıyom tüylerimi diye derimi kaldırdı çok canım yandı buda öyle memnuniyetsizlikle sonuçlanmasın diye yorumları bekliyorum
herkese hayırlı geceler bn 4 aydır bebek istiyorum bir sorun yok çk şükür sabırla bekliyoruz 5 .ayımız girmek üzereyiz.bat ım 4 eylül Bu topiğin adı çok hoş. Beni de listenize ekleyebilir misiniz bn de bu yolda sizinle devam etmek istiyorum Tabii liste gibi bir durum varsa
herkese hayırlı geceler bn 4 aydır bebek istiyorum bir sorun yok çk şükür sabırla bekliyoruz 5 .ayımız girmek üzereyiz.bat ım 4 eylül Bu topiğin adı çok hoş. Beni de listenize ekleyebilir misiniz bn de bu yolda sizinle devam etmek istiyorum Tabii liste gibi bir durum varsa
günaydın bebişim... nasılsın nasıl gidiyor...
ben bu gün oruç değilim işlerimi aksatıyorum uyukluyom performans düşüklüğü yapıyo işleri bitirmeme lazım bayram öncesi bayramdan sonraki hafta 2 eylülde karadenize gidiyoruz bayağıda çok işim var nasıl kalkacam altından bilemiyorum tembellik ettim az biraz
bacım daha yeni aldım,yarın denicem evde bgn işteyimbnm ağda makinam var vivet almıştım ben 3 sene önce,çok da memnunum,kardeşime de bime geldiğini görünce aldırdım o da çok memnun kaldı ama ağdası kalitesiz ısıtıcı iyi...sen makinaya alışmışsın sanırım ondan bacım
bacım valla durum bu;
"kızlar dün doktorumu aradım,hani adete 10 gün kala lekelenme başlıyodu ya ben de,bunun için primolut-n diye bi hap verdi 10 gün kullan sonra adeti bekle dedi.dün 10.gündü son kez aldım hapı,sonra nolcak dedim doktora 2 ay daha kullan dedi,bıktım artık hormon hapı kullanmaktan,bütün dengem alt üst oldu,kullanmasaaaam adete 10 gün kala akıntı olcak,bebeğe engel midir? ya hap kullanırken hamile kalırsam,ya bu hap gebeliğe engelse kafam da türlü türlü şeyler var çok sıkıldımm"
biz de gitcez nasipse haftaya cuma çıkıyoruz çanakkaleye,inşallah tatil iyi gelir hepimizeişlerini bi şekilde hallet bacım rahat rahat yap tatilini,gerçi sizin daha varmış,yaprsın o zmaana kadar bundan sonra yapma tembellik
hoşgeldin, şimdilik seni bat listesine ekledim. topikteki devam durumuna ve dualarımza katılmana, yani o gün topiğe uğrayarak iyi dilekler dilemene, içinden dua etmene göre, seni de dua listesine ekleriz. topiğimize gelip, kendini dua listesine ekleten, sonra bir daha uğramayan insanlar olduğu için artık bu yolu denemeye başladık.mncelikle devam durumunu takip edeceğiz
günaydın herkese
nedense pek bir mutsuzum ben bugün...eşimle ilişkimi sorgulayıp duruyorum. geçen yumurtlama döneminde tekrar yaşananlar benim için son nokta olmuş sanki. içimde birşeyler kopmuş gibieşime demiştim, bir sonraki terapi seansına ben gelmicem. git ne derdin varsa hallet diye. ama son kez gitmeye karar verdim. gidicem ve içimde ne varsa dökücem doktora. artık bu şekilde devam edemeyeceğimi bir de doktorun yanında söylücem... ben her regl dönemi bir an önce bitsin de eşimi öpüp koklıyım diye beklerdim. şimdi en ufak gelmiyor içimden... Hakkımda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?