Sabredenler Kulübü 2012 :)

tamam gezerim canım merak etme sakin kafayla çabuk bitirirsin yeterki artık tembelliği bırak durumuma bişey yazmamışsın,nolurbişeyler diyin çok ihtiyacım var

amin tatlım, duaların için çok teşekküre derim. resmen boğazımda bir yumruyla yaşıyorum, biri dokunsa başlıcam ağlamaya...hem ağlamaya hem anlatmaya...
çok yorulmuşum ben hakikaten...bir çok şeyden yorulmuşum...eşimin beni sevdiğini biliyorum ama mutlu edemiyor işte bunun için çabalamıyor da, verdiği kadarıyla yetinmemi istiyor hep. üstelik benim gibi bir kadınla evli olmanın onun için çok şey demek olduğunun da farkında. bulamaz benim gibisini. Ama kısmet işte, bu ilişkide nedense hep sabretmek, "yetinmek" kısmı bana düştü. sanırım bundan da çok sıkıldım. bazı şeyler de tam istediğim gibi olsun istiyorum ama olmuyor...

aslında bir süre yalnız başıma kafa dinlemeye ihtiyacım var da eşim bırakmıyor...bebekten öte Rabbim bu sıkıntılarımıza derman versin inşallah

çok güzel bi fikir! eşini ikna etmeye çalış hem onun için de iyi olur azıcık kıymetini bilir..sen de yeniden sevmeye başlarsın,biraz özleyin birbirinizi ikiniz için de çok iyi olur..psikoloğa söylesene belki o da uygun görür,o söyleyince belki eşin ikna olur?
canım bu primolut-n ne hapı peki? yani ne hormonu? progesteron falan mı?

canımvalla prospektüste şu yazıyo "1 tablet Primolut N, 5 mg Noretisteron içerir. "...

"Disfonksiyonel kanamalar, primer ve sekonder amenore, premenstruel sendrom, mastopati, menstruasyonun öne alınması ya da ertelenmesi, endometriosis. " bide bu yazıyo endikasyonlarda..sence adete 10 gün kala lekelenme için gerçekten işe yarar mı? 2ay daha hapı kullanıyım mı? 2 ay sonunda ya yine aynı şeyi yaşarsam kafam allak bullak bi fikrin var mı?

bacım bak nette ne buldum,50n kere söyledim doktora bebek istiyorum diye bu ne şimdi

Noretisteron Nedir?

Noretisteron kadınlık hormonu olan progesteronun bir formudur. Noretisteron yumurtalıklardan yumurta atılımını (ovülasyonu) engelleyerek çalışır.

..Noretisteron ayrıca rahmin vajinaya açılan boyun kısmındaki salgılamalarda ve rahim astarında değişime sebep olur. Böylece spermlerin rahme (uterus) ulaşmasını ve de döllenmiş yumurtanın rahme tutunmasını zorlaştırır.

ya tatlım benim de lekelenmelerim oluyor, adetin 3 gün öncesi başlıyor. 10 gün hakikaten uzun zaman, demek ki sen yumurtladıktan sonra, değişen hormonların etkisiyle bu lekelnemeyi yaşıyorsun. bu hapı 2 ay kullandıktan sonra herşey düzelecek mi doktorun söylediğine göre? ben sana kullan kullanma diyemem ki kuzum ama başka bir doktora görünmeni önerebilirim. Önerdiği tedavinin doğruluğunu teyit etmiş olursun hem.

Bu ilacı kullanırken zaten gebe kalamazsın diyor mu peki doktorun?

öyle bişey demedi...ben bu sorunu ameliyattan beri yaşıyorum onun için ameliyatla alakalı olduğunu düşünüyorum..hapı bu ay kullandım ve adete 5 gün var şuan herhangi bişey yok,ayrıca bu ay yumurtladım kasık ağrısı,akıntı oldu ovulasyon testi pozitif çıktı değerlendirdik..32 günde 1 adet görüyorum 14.gün yumurtluyorum normalde yumurtlamadan sonra 14 gün geçmesi lazım bende 18 gün falan oluyo..doktora bunu da sordum öyle bişey olmaz bu süre 14 gündür ve sabittir 2 dönemden oluşur adet sen 2.döneme denk geliyosundur falan diye zırvaladı anlamadım bişey valla başka doktora falan da gitmek istemiyorumn ama normal olmayan bişeyler var belli..hiç bişey yapmak istemiyorum

slm kızlarrr,hepinize hayırlı cumalar.
bu mübarek günün yüzü hürmetine Rabbim hakkımızda herşeyin en hayırlısını versin.sağlık ve huzur ve de hayırlı evlatlar nasip etsin inş hepimize.
bugünlerde duanın gücüne o kadar çok inanıyorum ki!.. Rabbim sıkıştığımız anda gerçekten rahmetini gösteriyor.derler ya kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş diye.aynen öyle gerçekten!!
birbirimize gerçekten en içten şekilde dua edelim,zaten ediyoruz biliyorum ama buna yürekten inanalım,çünkü dualarımızı duyuyor rabbim.hele de bu günlerde "yok mu benden birşey isteyen,vereyim" diyor.
sdtive,canım senin de dualarını hayırlısıyla gerçekleştirsin inş Rabbim,herşeyi gönlüne göre versin...

doktorda iyi bi doktor aslında ist.medicana bahçelievler hastanesinde doçent dr.süha sönmez...kendisine güveniyorum ama sanırım yaşım genç olduğu için beni pek iplemiyo.her seferinde şikayetin neydi diye soruyo

canım ne güzel yazmışsın içimi rahatlattın,gönlüm ferahladı nedense...inşallah rabbim kabul eder dualarımızı hepimize acil şifalar versin,,hakkımızda herşeyin hayırlısını versin

minikgelinim canımmmmmm
nasıl sevindim nasıl mutlu oldum anltamam.
Rabbim sağ sali kucağına aldığın günleride göstersin inşallah..

darısı isteyen tüm arkadaşlarıma ve bana olsun inşallah..

sdtive cnm bugün senin dua gününmüş.
Rabbim hakkında hayırlı olanı gönlüne razı , gönlündekinide hakkında hayırlı eylesin inşallah.

hepimize hayırlı cumalar olsunn..

Kuzuumm ben önermiştim sana ayy bak kötü oldum birden ama ben çok rahat kullandım sir ağda ilk defa yapıyo olmama rağmen çok rahat yaptım belki makinaya alıştığın için zorlanmışsınıdr kuzum Üzüldüm valla yaa

Aramıza hoşgeldin Listemizle ilgili kuzum sdtivem açıklama yapmış inşallah daim olursun aramızda hoş muhabbet sevgi dolu sohbetlerimizden sen de nasipelnirsin Haa bu arada burası alışırsan bağımlılık yapıyo
kızlar aldım valla bimden elektrikli buharlı mop u sadece 1 tane gelmiş benden söylemesi
hayırlı olsun kuzum ben yeni kalktım bu saate kalır mı bilmiyom kullanınca bizede yaz merak ederim ben :)

Cansın sen caaannn kuzum senin şu tatlı dilli uygun kelimelerle yaptığın açıklamalara bayılıyom ben yaaaa tatlı dil eğitimimi aldın

Kuzum için daralmış bunalmışsın yine üzme kendini demicem git odana otur ağlayabildiğin kadar ağla oturupda hem ağlayım hem derdini anlatacağın kimse yoksa al bilgisayarını o an aklından ne geçiyosa yaz hem yaz hem ağla biraz ollsun için açılır ağlama noktasına gelince insan sabretmekten ziyade ağlamalı bence hele tüm yükü sırtına almış olan kadınlar olarak şuan en rahatlatacak olan şey bu ondan sonra ne yap biliyomusun elosercenin yaptığını yeniden başlayın yeni evli gibi hatta sevgili gibi ilişkinin size yasak olduğunu düşünün yasak olan hep daha ilgi çeker Belki komik belki çlocukca gelebilir ama o gün saydığımız kör ebe saklambaç bunları oynayın inan rahatlarsın değişik şeyler iyi gelir kuzum inşallah ruhunu dinlendirecek bir yol bulursun belki tatil size çok iyi gelir psikoloğuna da anlat herşeyi sana belki değişik öneriler sunar inşallah bu durumu atlatırsın kuzum uzun zamandır sıkıntıdasın Rabbim gönlüne ferahlık versin canım bacım....

Uffff daha bir sürü yazasım varda bazen yazdıkça saçmalıyom gibi geliyo sonra kendimi frenliyom ben bir kaptırınca kendimi destan çıkıyoda ortaya neyse artık şimdilik bu yeter üzülme yavru ceylan vardır elbet bu dertlerinde bir hikmeti gizli saklı bir güzelliği inşallah güzellerin en güzeliyle mükafatını alırsın :16.

Kuzularımmmm yavru ceylanlarımm ben yine yokum bayramdan sonra gelicem memlekete gidicez bildiğini gibi net yok gittiğim yerlerde ama bulduğun yerde gelicem beni özleyin valla ben burayı çok özlüyom gece saat 12 de yolculuğum başlıyor uff uzuuunn bir yolculuk olucak şimdiden gözüm korkuyo hasta olldum inşallah yolda başıma bir hal gelmez bugün ara ara girmeye çalışırım evde bir sürü şey beni bekliyo dah valliz hazırlamadım oysa benim valiz bir hafta öncesinden hep hazır olurdu şimdilik ben kaçtım öptüm kuzular görüşürüüüzz

hadi hayırlı yolculuklar canım,özletme kendini,telefondan falan gir bi şekilde bn de öptüm,görüşürüz canımm

neden başka doktora gitmek istemiyorsun ki? ne zararı var bunun? bak tatlım ben de 14 ve 15. gün kasık ağrısı hissediyorum ve ovulasyon testim pozitif çıkıyor. ama son aylarda hep 30-31 günde regl oluyorum. demek ki yumurtamız hemen çatlamıyor bizim. o sancılar belki de yumurta en yüksek boyutuna ulaştığındandır...
doktorunun seni hatırlayabilemsi, sorununu takip edebilmesi önemli canım benim. ben yerinde olsam bir doktora daha görünürdüm.

canım benim ben çok özlicem çok arıcam seni, yazdıkların bana iyi geliyordu... uzun uzun yaz, konuşamasak da karşılıklı, okumaya da ihtiyacım var. yarın psikolgda hem anlatır hem ağlarım herhalde. içimden o oyunları yapmak, yeniden başlamak falan da gelmiyor ki...neler denedim ben aylar içinde. ama bittim tükendim artık. en çok üzüldüğüm nokta, karşımda hiç güç alabileceğim bir eş bulamadım ben. hala da yok... ben iki kişinin yükünü sırtlanabilecek kadar güçlü değilim. bugüne kadar taşıdım ama artık bitti. en güzel yaşlarıma, evliliğimin en güzel yıllarına üzülüyorum. yazık oldu...
zaman bana herşeyi getirebilir, ayrılığı bile... hayatta herşeye hazırlıklı olmak lazım

aaaa bak bn bunu hiç düşünmedim işte doğru söylüyosun belki de geç çatlıyo benim yumurta..peki geç çatlaması halinde ovu.testinin üst üste pozitif çıkması gerekmez mı? ben 15-16.günler falan hep üst üste yapıyorum pozitif çıktığında ertesi gün hemen silikleşiyo:44: doktora gitmek istemiyorum çünkü artık çok sıkıldım 1 yıldır yok kist için,yok ameliyat için habire doktordayım bunaldım artık

hayır gerekmez tatlım, o lh hormonunun en üst düzeyini ölçüyor. testin prospektüsünde yazıoyrki, pozitif sonuçtan 12-36 saat sonra yumurta çatlar...

bak mesela tüp bebek için yumurta toplanıyor ya bayanlardan, onlar çatlatma iğnesi vuruyor, yani lh hormonu veriyor vücuda, iğne kana direk karışır. ama iğneyi vurur vurmaz yumurta toplanmıyor. çatlatma iğnesinden 1-2 gün sonra topluyorlar, net zamnı bilmiyorum. belki bizim durumumuz da öyledir. ben hiç yumurta takibi yaptırmadığım için bilemiyorum ama kendimce bulduğum açıklama bu. bu ay pazar günü çok şiddetli kasık ağrım vardı ve testte pozitifti. normalde 2 hafta sonraki pazar regl olmam lazımdı ama ben pazartesi gece oldum. demek ki o sancıdan 1 gün sonra çatlıyor benim yumurtam. bugüne kadar hep sancının oluğu gün açlışma yaptık. bu ay da öyle olmuştu. pazar günü halvet oldu, pazartesi olmadı. belki de o yüzden tutmuyor diyorum bebiş, kendi kendime

doktor da hayır öyle bişey olamaz bu süre sabittir dedi nette de hep okuyorum bu süre 14 gündür ve sabittir yazıyo her yerde belki de deiğin gibi bizim bebiş ondan gelmiyo,o zaman benimki 4-5 gün yaşıyo:26: çok yardımcı oldun bgn bana allah kat kat razı olsun senden inşallah inşallah inşallah rabbim daha fazla bekletmez seni herşeyden önce eşinle sıkıntılarınız hallolur sonra da hayırla ve sağlıkla meleğiniz gelir inşallahhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…