Sabredenler Kulübü 2012 :)

kuzum sdtivenin dediği gibi sizin yumurtalar geç çatlıyo demek ki ama şu kullandığın hap benim de kafama takıldı bi kadındoğumcuya sorsan cnm.doktorlar sitesi var.o sitedeki bi kadın doğumcuya şikayetini doktorun verdiği hapı yaz.gebeliğe engel olup olmadığını sor.hemen cevaplayan doktorlar var

yok kuzum 4-5 gün yaşamaz... bak olay ne...senin yumurtalığında bir folikül büyüyor, iyice büyüdükten sonra lh hormonunun etkisiyle folikül çatlıyor ve içindeki yumurta tüplerde yol almaya başlıyor. o yumurta folikülden atıldıktan sonra geçen süre kesin olarak 14 gün. bence bizim kasık ağrısı ve akıntı gördüğümüz anda atılmış olmuyor yumurta. benim söylemek istediğim o. Hissettiğimiz batmalar o folikülün çatlamadan önceki halki belki de... benim tahminlerim bu yönde

canım ben adet oldum 3 gün erken geldiler bu ay ilacın etkisiyle galiba ilk klomenle denemem başarısız oldu maalesef bu ay tekrar klomene başlıyorum inşallah bu ay benim bebişimde gelir bat tarihimi 7 eylül olarak değiştirirsen sevinirim inşallah o oluşturduğun listenin tamamına hamile yazmak kısmet olur

ah sdtivem kuzum..bana eşim arada sırada benden uzaklaştı gibi geliyo da sevmiyomusun artık beni,uzaklaştınmı benden diye sorup duruyorum ona. kendi kendimi bunalıma sokuyorum.ben böyleyken kimbilr bu durumda senin aklından kaç tane soru geçiyor ama sen ayrılmak kelimesini ağzına alınca ben çok üzülüyorum yaasenin eşini ne kadar çok sevdiğini tahmin ediyorum kendimi senin yerine koyuyorum sevmesen o kadar sene flört dönemi geçirebilrmiydin.keşke biraz yalnız kalmana eşin izin verse.mesela ben bayramın 1. günü akşamı annemlere gidicem samsuna.eşimin izni olmadığı için gelemiyo.genelde de böyle oluyo.o 1 hafta ayrı kalmamız o kadar iyi geliyo ki sanki yeni evlenmişiz uzun süre ayrı kalmışız gibi arada özlem oluyo,hasret oluyo birbirmizin değerini daha iyi anlıyoruz.ne yap et onu bu konuda ikna etmeye çalış.senin gücünde bi yere kadar.psikolojin daha ne kadar dayanacak bu duruma.gittikçe kendini daha çok yıpratıyosun,ilişkiniz zora giriyo,ilişkini sorgulamaya başlıyosun

rabbim en kısa zamanda derdine derman versin.mübarek günlere denk geliyo dua günlerin.geçenkinde de öyle olmuştu.bunlar tesadüf olamaz tevafuktur.yani muhakkak sebebi vardır.mübarek günlerde rabbim duaları geri çevirmez inş hepimizn canı gönülden senin için birbirimiz için kendimiz için yaptığımız dualar kabul olur

hayırlı yolculuklar kuzum özleyeceğiz seni :) ben de annemler gidicem bayramda onların da neti yok bayramdan sonraki hafta görüşürüz artık nasip olursa...inş bi yerden net bulurum da o kadar da uzak kalmak zorunda kalmam buralardan

mesaj tekrarı !!

Son düzenleme:

mesaj tekrarı !!

Son düzenleme:

mesaj tekrarı !!

Son düzenleme:

inşallah gelir meleğin tatlım, değiştiriyorum birazdan..

canım benim, dert ortağım...sizler de olmasınız kime anlatırdım bilemiyorum...çok seviyorum eşimi...9 yılı birlikte geçirdik, evliliğimizin 2 yılı bitti...ondan vazgeçmek nasıl olur, onsuz nasıl yaşanır inan bilmiyorum. ama böyle çok üzüldüğüm ve çare bulamadığım zamanlarda, kendimi koruma içgüdülerim dön arkanı git diyor...sen daha iyi koşulları hakediyorsun...ama bunu yapmak çok zor. eşim de, eğer bu psikolog çare olmazsa da, seni benimle evli kalmaya zorlamam, beni çekmek zorunda değilsin, seni bırakırım diyor. ama bunlar pek mümkün şeyler değil...

bayramdan sonra eşimle birlikte tatile gidicez, herşeyi aldık, ayarladık. o yüzden şimdi yalnız gidemem. ama belki sonbaharda biryerlere kaçmaya çalışıcam. hep dua ediyorum Rabbime, derdimizi sıkıntımızı defet diye...bir yandan da, acaba ayrılmak mı hayırlı olacak, Rabbim o yüzden mi bana bu sıkıntıları yaşatıcak diyorum. yoksa imtihan da ondan mı diyorum..benim de aklım çok karışık yani. regl yüzünden oruç da tutamıyorum, namaz da kılamıyorum, sanki Rabbime derdimi anlatamıyormuşum gibi geliyor. Tabi O biliyor aslında. Hakkımda hayırlısını versin ne diyim

kızlar huuu huu ben eldim kaybolmayında iki çene çalalım
minikgelinnnnnnnn inan cokkkkkk sevındımmmm tbk ederimmmm Allahım sağ salim kucağınada almayı nasip etsin göbeğindeki çizgide sorduğun gün içime doğmuştu bu sefer tutacağı cok şükür tuttu bebişin yada bebişlerin ayyy cok mutlu oldum yaaa

fredman gidiyormusun kuzum sennn özlücem seni nyski bayramdan sonrada ben yokum gerci çoğu kişi yok 1 eylulden sonra hepimiz moral depolamış bomba gibi döneriz inşallah poğaçayıda gitmeden yapmışsın aferin hamarat kuzum yanlız unun biraz fazla gelmiş çatlamış poğaçalar biraz daha azalt bidahaki sefere iafiyet olsun

ahsel cnm profiterolun tarifini kaydettim bugun yapim dedim koçişe süpriz cok sever amam yağım yokmuş en kısa zamanda yapcam tşkler tarif için

sdtiveee yazıları okudum evet zor bir durum içindesin ama sana kızdım neee öyle ayrılma lafları evlenirken ne dedik iyi günde kötü günde eminim eşin senden daha üzgündür sonuçta erkek ve onun içinde zor bır durum üstesinden en yakın zamanda gelirsiniz umarım senın gibi güçlü bir kıza yakışmıyor ben sahura kadar oturuyorum akşamları burda öyle şeyler okuyorum ki ağzım açık kalıyor ne eşler var kuzum belki çok özeline girdim haddim olmayarak ama düşüncemi yazmadan gecemedim

hadi hayırlı yolculuklar canım,özletme kendini,telefondan falan gir bi şekilde bn de öptüm,görüşürüz canımm
Sağol kuzuummm İnşallah girebilecek fırsat bulurum

yavru ceylan sakın ha sakın aklından bile geçirme kötüyü Beyin kötü düşündükçe kalp katılaşır ve doğruyu bulamaz oluruz kuzum benim demem o ki ayrılık düşünme iyi düşünmeye çalış ki aydınlığını kaybetmeyesin Rabbim büyüktür elbet vardır bunda da bir hayır. Bir de bazen ben çok sıkıntı çekenlere imrenirim biliyomusun manyak mısın sen diycen belki ama Rabbim en sevdiği kullarına sıkıntı verirmiş beni hiç unutmasın hep aklında olayım bana hep el açsın onu o güzel sesini duyayım diye Rabbim elbet seni mükafatlandırıcaktır kuzum hep dua et ve hep dualarımız seninle bak minikgeline şükür atlattı bitti sıkıntısı en başta hiç bitmicek gibi geliyodu ona dünyanın sonuydu ama şükür şimdi yenieden doğmuş gibi oldu dilerim sen de feraha kavuşursun inşallaaaaaaaaaahhhh birgün bugünlerini tebessümle anarsın

Sağol kuzum İnşallah hepimiz bayramdan sonra geri toplaşırık

ben bu kadar sıkıntıdan sonra senin için güzel şeyler olacağını hissediyorum cnm aynısını recsn için de hissetmiştim.annesinin eşinin ameliyatı sonra omuzunun çatlaması daha sonra alerjisi kısacası bitmeyen sıkıntıları bunun sonunda rabbim bu kıza bebek verecek diyodum ve allahın izniyle oldu.şimdi senin için de öyle düşünüyorum biz sadece evlat sahibi olma derdiyle uğraşırken(rabbim başka dert vermesin ) senin artı bi sıkıntın daha var.rabbim insana kaldıramayacağı yük yüklemez bütün sıkıntıların bitip kuş gibi olacaksın inş sonunda

Son düzenleme:

ben en özelimi yazıyorum sinemcim, tabi ki sen de fikrini söyleyeceksin... ayrılmak zaten kolay kolay yapabileceğim birşey değil. Ama o kadar uzun süredir o kadar çok üzülüyorum ve hayal kırıklığına uğruyorum ki, kendimi koruma içgüdüm öne çıkıyor ve bırak diyor. Yapabileceğimden değil yani. Tek istediğim, karşımda bu zorlukla mücadele edebilecek güçlü bir erkek. bu cinsellik konusunda nasıl bu kadar zayıf ve dirençsiz gerçekten anlamıyorum. yumurtlama gününden 3 gün önce 5 gün sonra ilişki ereksiyon normal, yumurtlama gününde sanki içeri kaçıyor ya o organ, inanamazsınız. bir korku, bir kaygı bir erkeği nasıl bu kadar etkileyebiliyor aklım almıyor. hani moral, psikoloji çok önemli diyorlar, hakikaten öyleymiş. ve öyle güçlü ki o psikoloji dediğimiz stres dediğimiz şey, bütün vücunu kontrol edebiiliyor. İnsan bu güçle her hastalıktan iyileşebildiği gibi, kendini de hasta edebiliyor işte, benim kocam gibi... Allah yardmcım olsun, ne diyim

kızlar size bir bilgi vereyim bu ovulasyon testleri ile alakalı belki yardımcı olur.mesela ovulasyon testinde koyu 2 çizgiyi görüyorsunuz ya ver ertesi gün silikleşiyo sizde kendinizi yumurtladı sanıyorsunuz yani ben öyle sanıyodum.eğer yumurta çatlamasında bir sıkıntı yoksa doğru olan kırmızı çizgiyi gördükten sonra gün aşırı ilişki fakat bide şöyle bir durum var çift çizgiyi gördünüz benim gibi ertesi günü haliyle silikleşti ve ben yumurtladığımı düşündüm doktora gittim ama yumurtaların çatlamamış dedi yani çift çizgiyi görmeniz kesinlikle yumurtanızın çatladığı anlamına gelmiyor.bilginize melekler

bu arada minikgelin rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin.darısı başımıza

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti
[/TD]
[TD]16 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[TD]13 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]12 Nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]3 Haziran
[/TD]
[TD]Bir melek annesi yavrusunu kaybetti yeni kelebeğini bekliyor...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD] 25 haziran
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]30 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]11 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]15 Ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD]26 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD]30 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sinhus
[/TD]
[TD]31 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavihayal
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]5 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]9
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]6 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gunduz
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]10 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]12
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]9 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD] dua günü
[/TD]
[TD="align: center"]
meleklerimize hoşgeldin hediyelerimiz

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]24 ay
[/TD]
[TD]30 temmuz
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]31 temmuz
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]1 ağustos
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]2 ağustos
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]3 ağustos
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]

[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam

[/TD]
[TD]7 ağustos
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn (Binnur)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]8 ağustos
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]9 ağustos
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]8 ay
[/TD]
[TD]10 ağustos
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]13 ağustos
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]14 ağustos
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gündüz
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]15 ağustos
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]16 ağustos
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 ağustos
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün sdtive arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

ayyy ben çok duygulandım yavv bu kaddem sevildiğimi bilmiyodum ben de sizleri çok ösliceeeeeeeeeemmmmmmmmmm kuzum yav ne algı var maşallaahhhh ordan anlayı virdin unu çok geldiğini aslında bana göre çok değildi hamur elimden zor çıkıyodu yani baya cıvıktı ama büyük yaptım ondan mı acaba yada tam yuvarlayamadım mı acep :26: neyse artıkım diğer sefer daha tikat etcem

inşallah dediğin gibi olur tatlım...bu kadar üzülüyorum ama yemin ederim bir yandan her duamda derdim bu olduğu için şükrediyorum inan. ya dermansız bir hastalığımız olsaydı. Rabbim yine basit birşeyle sınıyor beni diye şükrediyorum. ama yine de sabretmesi dayanması kolay olmuyor. İnşallah aydınlığı gösterecek bize de Rabbim

inşallah tatlım, inşallah içinizden geçirdiğiniz gibi güzel şeyler bulur beni de... hepimiz sağlıklı ve hayırlı evlat sahibi oluruz inşallah...

iyi ki sizler varsınız, iyi ki kk var. içimde tuttukça daha çok büyüyor bu sıkıntı benimle Rabbim muradınızı versin hepinizin

bugün kk ya girdim bakım nedeniyle sayfaya ulaşılamıyor dedi şok oldum ben napıcam şimdi bir an dedimmeğer farkında olmadan ne kadar da çok bağlanmışım

cnm benım annemde bundan 5 sene öncesinde sürekli bayılmaları vardı psikolojik tedavıler gördu hastenelerde yattı annemı yanlız bırakmıyordum evde nişanlıydım o zaman bayıldımı düşer bi yerini kırarmı die doktora ne zaman gecıcek diyince zamanı var derdi iyide ne zamandı o zaman artık bizimde psikolojımız bozuldu dışarda tekken bile annemın bayılma sesini duyardım ve zamanla gecti çookkkk şükürr şimdi ayda yılda 1 kere üzüldüğü zaman bazen kızardık anneme numara yapıyor die cahıllık işte yapma kendı doktorun kendın ol bu kadar salma derdik elimde değil derdi nys ki atlattık yanı psikoloji bambaşka bişey apandisin ağrır gider aldırırsın 1 hafta ceker gecer bu öylede bişey değil zaman zamannn en iyi ilaç

özel beni şeker buyuk olduğu içindir kuzum ben yaptığım tarifte benım boyutlarla 15 tane falan çıkıyor tikat kuzum olmuyor böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…