- Konu Sahibi minikgelin
-
- #27.641
doktor da hayır öyle bişey olamaz bu süre sabittir dedi nette de hep okuyorum bu süre 14 gündür ve sabittir yazıyo her yerdebelki de deiğin gibi bizim bebiş ondan gelmiyo,o zaman benimki 4-5 gün yaşıyo:26: çok yardımcı oldun bgn bana allah kat kat razı olsun senden inşallah inşallah inşallah rabbim daha fazla bekletmez seni herşeyden önce eşinle sıkıntılarınız hallolur sonra da hayırla ve sağlıkla meleğiniz gelir inşallahhhhhhhh
doktor da hayır öyle bişey olamaz bu süre sabittir dedi nette de hep okuyorum bu süre 14 gündür ve sabittir yazıyo her yerdebelki de deiğin gibi bizim bebiş ondan gelmiyo,o zaman benimki 4-5 gün yaşıyo:26: çok yardımcı oldun bgn bana allah kat kat razı olsun senden inşallah inşallah inşallah rabbim daha fazla bekletmez seni herşeyden önce eşinle sıkıntılarınız hallolur sonra da hayırla ve sağlıkla meleğiniz gelir inşallahhhhhhhh
Kuzularımmmm yavru ceylanlarımm ben yine yokum bayramdan sonra gelicem memlekete gidicez bildiğini gibi net yok gittiğim yerlerdeama bulduğun yerde gelicem beni özleyin valla ben burayı çok özlüyom gece saat 12 de yolculuğum başlıyor uff uzuuunn bir yolculuk olucak şimdiden gözüm korkuyo hasta olldum inşallah yolda başıma bir hal gelmez bugün ara ara girmeye çalışırım evde bir sürü şey beni bekliyo dah valliz hazırlamadım oysa benim valiz bir hafta öncesinden hep hazır olurdu şimdilik ben kaçtım öptüm kuzular görüşürüüüzz
Kuzularımmmm yavru ceylanlarımm ben yine yokum bayramdan sonra gelicem memlekete gidicez bildiğini gibi net yok gittiğim yerlerdeama bulduğun yerde gelicem beni özleyin valla ben burayı çok özlüyom gece saat 12 de yolculuğum başlıyor uff uzuuunn bir yolculuk olucak şimdiden gözüm korkuyo hasta olldum inşallah yolda başıma bir hal gelmez bugün ara ara girmeye çalışırım evde bir sürü şey beni bekliyo dah valliz hazırlamadım oysa benim valiz bir hafta öncesinden hep hazır olurdu şimdilik ben kaçtım öptüm kuzular görüşürüüüzz
canım ben adet oldum 3 gün erken geldiler bu ay ilacın etkisiyle galiba ilk klomenle denemem başarısız oldu maalesef bu ay tekrar klomene başlıyorum inşallah bu ay benim bebişimde gelir bat tarihimi 7 eylül olarak değiştirirsen sevinirim inşallah o oluşturduğun listenin tamamına hamile yazmak kısmet olur
ah sdtivem kuzum..bana eşim arada sırada benden uzaklaştı gibi geliyo da sevmiyomusun artık beni,uzaklaştınmı benden diye sorup duruyorum ona. kendi kendimi bunalıma sokuyorum.ben böyleyken kimbilr bu durumda senin aklından kaç tane soru geçiyor ama sen ayrılmak kelimesini ağzına alınca ben çok üzülüyorum yaasenin eşini ne kadar çok sevdiğini tahmin ediyorum kendimi senin yerine koyuyorum sevmesen o kadar sene flört dönemi geçirebilrmiydin.keşke biraz yalnız kalmana eşin izin verse.mesela ben bayramın 1. günü akşamı annemlere gidicem samsuna.eşimin izni olmadığı için gelemiyo.genelde de böyle oluyo.o 1 hafta ayrı kalmamız o kadar iyi geliyo ki sanki yeni evlenmişiz uzun süre ayrı kalmışız gibi arada özlem oluyo,hasret oluyo birbirmizin değerini daha iyi anlıyoruz.ne yap et onu bu konuda ikna etmeye çalış.senin gücünde bi yere kadar.psikolojin daha ne kadar dayanacak bu duruma.gittikçe kendini daha çok yıpratıyosun,ilişkiniz zora giriyo,ilişkini sorgulamaya başlıyosun
rabbim en kısa zamanda derdine derman versin.mübarek günlere denk geliyo dua günlerin.geçenkinde de öyle olmuştu.bunlar tesadüf olamaz tevafuktur.yani muhakkak sebebi vardır.mübarek günlerde rabbim duaları geri çevirmez inş hepimizn canı gönülden senin için birbirimiz için kendimiz için yaptığımız dualar kabul olur
Sağol kuzuummmhadi hayırlı yolculuklar canım,özletme kendini,telefondan falan gir bi şekildebn de öptüm,görüşürüz canımm
canım benim ben çok özlicem çok arıcam seni, yazdıkların bana iyi geliyordu... uzun uzun yaz, konuşamasak da karşılıklı, okumaya da ihtiyacım var. yarın psikolgda hem anlatır hem ağlarım herhalde. içimden o oyunları yapmak, yeniden başlamak falan da gelmiyor ki...neler denedim ben aylar içinde. ama bittim tükendim artık. en çok üzüldüğüm nokta, karşımda hiç güç alabileceğim bir eş bulamadım ben. hala da yok... ben iki kişinin yükünü sırtlanabilecek kadar güçlü değilim. bugüne kadar taşıdım ama artık bitti. en güzel yaşlarıma, evliliğimin en güzel yıllarına üzülüyorum. yazık oldu...
zaman bana herşeyi getirebilir, ayrılığı bile... hayatta herşeye hazırlıklı olmak lazım
Sağol kuzum İnşallah hepimiz bayramdan sonra geri toplaşırıkhayırlı yolculuklar kuzum özleyeceğiz seni :) ben de annemler gidicem bayramda onların da neti yok bayramdan sonraki hafta görüşürüz artık nasip olursa...inş bi yerden net bulurum da o kadar da uzak kalmak zorunda kalmam buralardan
canım benim, dert ortağım...sizler de olmasınız kime anlatırdım bilemiyorum...çok seviyorum eşimi...9 yılı birlikte geçirdik, evliliğimizin 2 yılı bitti...ondan vazgeçmek nasıl olur, onsuz nasıl yaşanır inan bilmiyorum. ama böyle çok üzüldüğüm ve çare bulamadığım zamanlarda, kendimi koruma içgüdülerim dön arkanı git diyor...sen daha iyi koşulları hakediyorsun...ama bunu yapmak çok zor. eşim de, eğer bu psikolog çare olmazsa da, seni benimle evli kalmaya zorlamam, beni çekmek zorunda değilsin, seni bırakırım diyor. ama bunlar pek mümkün şeyler değil...
bayramdan sonra eşimle birlikte tatile gidicez, herşeyi aldık, ayarladık. o yüzden şimdi yalnız gidemem. ama belki sonbaharda biryerlere kaçmaya çalışıcam. hep dua ediyorum Rabbime, derdimizi sıkıntımızı defet diye...bir yandan da, acaba ayrılmak mı hayırlı olacak, Rabbim o yüzden mi bana bu sıkıntıları yaşatıcak diyorum. yoksa imtihan da ondan mı diyorum..benim de aklım çok karışık yani. regl yüzünden oruç da tutamıyorum, namaz da kılamıyorum, sanki Rabbime derdimi anlatamıyormuşum gibi geliyor. Tabi O biliyor aslında. Hakkımda hayırlısını versin ne diyim
sdtiveee yazıları okudum evet zor bir durum içindesin amasana kızdım neee öyle ayrılma lafları evlenirken ne dedik iyi günde kötü günde eminim eşin senden daha üzgündür sonuçta erkek ve onun içinde zor bır durum üstesinden en yakın zamanda gelirsiniz umarım senın gibi güçlü bir kıza yakışmıyor ben sahura kadar oturuyorum akşamları burda öyle şeyler okuyorum ki ağzım açık kalıyor ne eşler var kuzum belki çok özeline girdim haddim olmayarak ama düşüncemi yazmadan gecemedim
kızlar huuu huu ben eldim kaybolmayında iki çene çalalım
minikgelinnnnnnnn inan cokkkkkk sevındımmmm tbk ederimmmm Allahım sağ salim kucağınada almayı nasip etsingöbeğindeki çizgide sorduğun gün içime doğmuştu bu sefer tutacağı cok şükür tuttu bebişin yada bebişlerin ayyy cok mutlu oldum yaaa
fredman gidiyormusun kuzum sennnözlücem seni nyski bayramdan sonrada ben yokum gerci çoğu kişi yok 1 eylulden sonra hepimiz moral depolamış bomba gibi döneriz inşallah poğaçayıda gitmeden yapmışsın aferin hamarat kuzum yanlız unun biraz fazla gelmiş çatlamış poğaçalar biraz daha azalt bidahaki sefere iafiyet olsun
ahsel cnm profiterolun tarifini kaydettim bugun yapim dedim koçişe süpriz cok sever amam yağım yokmuş en kısa zamanda yapcam tşkler tarif için
sdtiveee yazıları okudum evet zor bir durum içindesin amasana kızdım neee öyle ayrılma lafları evlenirken ne dedik iyi günde kötü günde eminim eşin senden daha üzgündür sonuçta erkek ve onun içinde zor bır durum üstesinden en yakın zamanda gelirsiniz umarım senın gibi güçlü bir kıza yakışmıyor ben sahura kadar oturuyorum akşamları burda öyle şeyler okuyorum ki ağzım açık kalıyor ne eşler var kuzum belki çok özeline girdim haddim olmayarak ama düşüncemi yazmadan gecemedim
yavru ceylan sakın ha sakın aklından bile geçirme kötüyüBeyin kötü düşündükçe kalp katılaşır ve doğruyu bulamaz oluruz kuzum benim demem o ki ayrılık düşünme iyi düşünmeye çalış ki aydınlığını kaybetmeyesin Rabbim büyüktür elbet vardır bunda da bir hayır. Bir de bazen ben çok sıkıntı çekenlere imrenirim biliyomusun manyak mısın sen diycen belki ama Rabbim en sevdiği kullarına sıkıntı verirmiş beni hiç unutmasın hep aklında olayım bana hep el açsın onu o güzel sesini duyayım diye Rabbim elbet seni mükafatlandırıcaktır kuzum hep dua et ve hep dualarımız seninle bak minikgeline şükür atlattı bitti sıkıntısı en başta hiç bitmicek gibi geliyodu ona dünyanın sonuydu ama şükür şimdi yenieden doğmuş gibi oldu dilerim sen de feraha kavuşursun inşallaaaaaaaaaahhhh birgün bugünlerini tebessümle anarsın
ben bu kadar sıkıntıdan sonra senin için güzel şeyler olacağını hissediyorum cnm aynısını recsn için de hissetmiştim.annesinin eşinin ameliyatı sonra omuzunun çatlaması daha sonra alerjisi kısacası bitmeyen sıkıntıları bunun sonunda rabbim bu kıza bebek verecek diyodum ve allahın izniyle oldu.şimdi senin için de öyle düşünüyorum biz sadece evlat sahibi olma derdiyle uğraşırken(rabbim başka dert vermesin ) senin artı bi sıkıntın daha var.rabbim insana kaldıramayacağı yük yüklemez bütün sıkıntıların bitip kuş gibi olacaksın inş sonunda
ben en özelimi yazıyorum sinemcim, tabi ki sen de fikrini söyleyeceksin... ayrılmak zaten kolay kolay yapabileceğim birşey değil. Ama o kadar uzun süredir o kadar çok üzülüyorum ve hayal kırıklığına uğruyorum ki, kendimi koruma içgüdüm öne çıkıyor ve bırak diyor. Yapabileceğimden değil yani. Tek istediğim, karşımda bu zorlukla mücadele edebilecek güçlü bir erkek. bu cinsellik konusunda nasıl bu kadar zayıf ve dirençsiz gerçekten anlamıyorum. yumurtlama gününden 3 gün önce 5 gün sonra ilişki ereksiyon normal, yumurtlama gününde sanki içeri kaçıyor ya o organ, inanamazsınız. bir korku, bir kaygı bir erkeği nasıl bu kadar etkileyebiliyor aklım almıyor. hani moral, psikoloji çok önemli diyorlar, hakikaten öyleymiş. ve öyle güçlü ki o psikoloji dediğimiz stres dediğimiz şey, bütün vücunu kontrol edebiiliyor. İnsan bu güçle her hastalıktan iyileşebildiği gibi, kendini de hasta edebiliyor işte, benim kocam gibi... Allah yardmcım olsun, ne diyim
ayyy ben çok duygulandım yavvbu kaddem sevildiğimi bilmiyodum ben de sizleri çok ösliceeeeeeeeeemmmmmmmmmm kuzum yav ne algı var maşallaahhhh ordan anlayı virdin unu çok geldiğini aslında bana göre çok değildi hamur elimden zor çıkıyodu yani baya cıvıktı ama büyük yaptım ondan mı acaba yada tam yuvarlayamadım mı acep :26: neyse artıkım diğer sefer daha tikat etcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?