- Konu Sahibi minikgelin
-
- #27.661
bugün kk ya girdim bakım nedeniyle sayfaya ulaşılamıyor dedi şok oldum ben napıcam şimdi bir an dedimmeğer farkında olmadan ne kadar da çok bağlanmışım
aynen ya saatte baktım yemeğimi koysam napsam dedim
ben bu kadar sıkıntıdan sonra senin için güzel şeyler olacağını hissediyorum cnm aynısını recsn için de hissetmiştim.annesinin eşinin ameliyatı sonra omuzunun çatlaması daha sonra alerjisi kısacası bitmeyen sıkıntıları bunun sonunda rabbim bu kıza bebek verecek diyodum ve allahın izniyle oldu.şimdi senin için de öyle düşünüyorum biz sadece evlat sahibi olma derdiyle uğraşırken(rabbim başka dert vermesin ) senin artı bi sıkıntın daha var.rabbim insana kaldıramayacağı yük yüklemez bütün sıkıntıların bitip kuş gibi olacaksın inş sonunda
Ayyy kuzum benim üzülme bizller hep burdayız sarılıp omuz omuza ağlamasak bile ben inanıyorum ki içten tüm bu yazdıklarımız dualarımız bir birimize olan herşey gerçek inşallah sıkıntıların gidecek kuzum az biraz daha sabırinşallah dediğin gibi olur tatlım...bu kadar üzülüyorum ama yemin ederim bir yandan her duamda derdim bu olduğu için şükrediyorum inan. ya dermansız bir hastalığımız olsaydı. Rabbim yine basit birşeyle sınıyor beni diye şükrediyorum. ama yine de sabretmesi dayanması kolay olmuyor. İnşallah aydınlığı gösterecek bize de Rabbim
inşallah tatlım, inşallah içinizden geçirdiğiniz gibi güzel şeyler bulur beni de... hepimiz sağlıklı ve hayırlı evlat sahibi oluruz inşallah...
iyi ki sizler varsınız, iyi ki kk var. içimde tuttukça daha çok büyüyor bu sıkıntı benimleRabbim muradınızı versin hepinizin
aaaayyyyyyyyyyyyyyy hacııımm valla bugün ben de aynısı oldu yaaa ben gitmeden son kez giremicem mi diye korktumdu vallabugün kk ya girdim bakım nedeniyle sayfaya ulaşılamıyor dedi şok oldum ben napıcam şimdi bir an dedimmeğer farkında olmadan ne kadar da çok bağlanmışım
kuzum ben de senin tarifinden yapıcam da ben pofuduk olmasını istiyorum o da öyle mi oluyo yoksa sirke koymayayım mı ben
özel beni şeker buyuk olduğu içindir kuzum ben yaptığım tarifte benım boyutlarla 15 tane falan çıkıyor tikat kuzum olmuyor böyle
koy datlum koy poğaça bu dişini kırmıyor kıss içi puf dışı çıtır güzel oluyor iyice puff puff dersen sdtivenın tarifini dene kuzum bizde alternatif çokk
Bizde alternatif çok diyincik pazarcı gibi bağırmak geldi içimdengel abla geeeeellllllllllll pofuduk poğaça bizde geeeeeeelllllllllll çeşit bizde çok seç beğen al appa Ruhumun derinliklerinde pazarcılık yatıyo benim
bu ardaa çok pofidik istersen valla benim dediğim sodalı da çok ciks oliii(araya kendimide sıkıştıdım çaktırmadan )
6 gündür reglden sebep oruç tutmuyorum, artık yarın tutmak istiyorum. kahverengi lekem devam eder yarın da muhtemelen. tutsam ne olur sizce? hoş kabul olmayacağını bilsem bile tutarım çünkü artık vicdanen rahatsızlık duymaya başladım
size dunku maceramı anlatam konu dağılsın azcık benım çamaşır makınem bozuldu içinde suyla kaldı çamaşır eşimde c.tesi evde o zaman servidi çağırırız dedi bende anneme gittim dun anneme komşu geldi gecen ayda onun gecen haftada annemın makınesi bozulması üzerine konuyu actık dedilerkı altta bı göz var onu ac suyu boşalt yanda kapak var onu ac içine bişey girmiştir para falan al çalışır makınen netten baktım doğru nette aynı seyı anlatıyor gece 12 de eşimde eve geldik işlemleri yaptık baktım 2 tane tel toka alttakı pervaneye sıkşmış 1.5 saat uğraştır kaldır indir tokayı görüyoz ama alamıyor nys 1 tanesi çıktı 2. kaldı orda her turlu alet hırdavatla uğrastı eşim adam kan ter bi dinlenim dedi oturdu makınenın başına dur bi ben bakım eğildim tornavıdayı aldım toka tornavıdanın ucuna mıknatıs gibi yapışıp geldi eşim aaaaaa ben o kdr ememk sarfettim sen 2 dk aldın diye üzüldü adam makıne servise gitmedi paradan kurtulduk diye sevınmedı de benım 2 dk alma olayına üzüldü yaaa sahura kdr başımın etini yedi ben alcaktım onu sen nasıl aldın diyenys makınem çalışıyor aklınızda olsun böyle bişey basınıza gelirse
Tutman sıkıntı değil kuzu tutabilirsin ama borçlu olursun ogününde orucunu tutman gerekir zira tam temiz değilsin ama öyle için rahat edecekse elbetteki birşey yeme sorun olmaz
fırsat buldukca hepsini deneyeyim bari :)) ben kilo alamıyorum da eşimde balkon çıkar heralde :)
ya gerçekten kilo dedim de millet kilo vermeye çalışır ben kilo alamıyorum ya yemeğimi de yiyorum netcez bu işi bilmiyom çok zayıfım 5 kilo lazım :)bi ara beni de bu konuda aydınlatırsanız sevinirim
hadi kaçtım ben tatlişler ütümü yapayım sonra fırsat bulunca gelrim yine
size dunku maceramı anlatam konu dağılsın azcık benım çamaşır makınem bozuldu içinde suyla kaldı çamaşır eşimde c.tesi evde o zaman servidi çağırırız dedi bende anneme gittim dun anneme komşu geldi gecen ayda onun gecen haftada annemın makınesi bozulması üzerine konuyu actık dedilerkı altta bı göz var onu ac suyu boşalt yanda kapak var onu ac içine bişey girmiştir para falan al çalışır makınen netten baktım doğru nette aynı seyı anlatıyor gece 12 de eşimde eve geldik işlemleri yaptık baktım 2 tane tel toka alttakı pervaneye sıkşmış 1.5 saat uğraştır kaldır indir tokayı görüyoz ama alamıyor nys 1 tanesi çıktı 2. kaldı orda her turlu alet hırdavatla uğrastı eşim adam kan ter bi dinlenim dedi oturdu makınenın başına dur bi ben bakım eğildim tornavıdayı aldım toka tornavıdanın ucuna mıknatıs gibi yapışıp geldi eşim aaaaaa ben o kdr ememk sarfettim sen 2 dk aldın diye üzüldü adam makıne servise gitmedi paradan kurtulduk diye sevınmedı de benım 2 dk alma olayına üzüldü yaaa sahura kdr başımın etini yedi ben alcaktım onu sen nasıl aldın diyenys makınem çalışıyor aklınızda olsun böyle bişey basınıza gelirse
yani kendinide unutmaz kısss gitme beee ne işin var memlekette yada şöyle nete giren bir tel bulsan falan netcez sensiz
fırsat buldukca hepsini deneyeyim bari :)) ben kilo alamıyorum da eşimde balkon çıkar heralde :)
ya gerçekten kilo dedim de millet kilo vermeye çalışır ben kilo alamıyorum ya yemeğimi de yiyorum netcez bu işi bilmiyom çok zayıfım 5 kilo lazım :)bi ara beni de bu konuda aydınlatırsanız sevinirim
yani kendinide unutmaz kısss gitme beee ne işin var memlekette yada şöyle nete giren bir tel bulsan falan netcez sensiz
aferin kız sana... bakma işte bizim bu kocalara aslında ihtiyacımız yok da, hallerine acıdığımız için birlikte yaşıyoruzo şimdi gururuna yedirememiştir... benim annem de becerirsi bu işleri...sütyen baleni falan kaçardı bazen
yediremedi evet emeğe sayısızlık ettin dio delü.. yok kız adam okdr makıneyı kaldırdı tut güç lazım bize deme öyle deme
şu borçları ramazan dışında tutmak çok zor oluyor çalışınca... bu sene onların parasını veriyim olmazsa...tutabilirsem yine de tutarım
ayyyyyyyyyyy beni çok güldürdün kuzumbeceriklisin vesselam eşinede sen uğraşa uğraşa yerinden oynamış ben elleyince düştü deyip gönlünü assaydın içine dert olmuş adamın
oooo öyle dedikçe cnm bu mantık işi ben başka sistem uyguladım dedim o dediki ben kurcalım tokayı büktüm sende ondan hemen oyle aldın dedi illaki onun sayesınde olcak ya gece gece bende cok guldum
ben de bilmiyom buradan ayrı ne etcem bazen acayip merak ediyom hatta geçen sefer gittiğimde eşime diyodum girde bi bak hele neler olmuş diyeAma giremediydi
fotoları isterik haaa burda artıkım gelenek haline geldi bufırsat buldukca hepsini deneyeyim bari :)) ben kilo alamıyorum da eşimde balkon çıkar heralde :)
aferin kız sana... bakma işte bizim bu kocalara aslında ihtiyacımız yok da, hallerine acıdığımız için birlikte yaşıyoruzo şimdi gururuna yedirememiştir... benim annem de becerirsi bu işleri...sütyen baleni falan kaçardı bazen
şu borçları ramazan dışında tutmak çok zor oluyor çalışınca... bu sene onların parasını veriyim olmazsa...tutabilirsem yine de tutarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?