Sabredenler Kulübü 2012 :)

iveeeeeeettt çok doğruuu bu yazıyı yazdığın ellerin nur olsunn ne güzel yazdın kıss

Ayyy kuzum benim üzülme bizller hep burdayız sarılıp omuz omuza ağlamasak bile ben inanıyorum ki içten tüm bu yazdıklarımız dualarımız bir birimize olan herşey gerçek inşallah sıkıntıların gidecek kuzum az biraz daha sabır

bugün kk ya girdim bakım nedeniyle sayfaya ulaşılamıyor dedi şok oldum ben napıcam şimdi bir an dedimmeğer farkında olmadan ne kadar da çok bağlanmışım
aaaayyyyyyyyyyyyyyy hacııımm valla bugün ben de aynısı oldu yaaa ben gitmeden son kez giremicem mi diye korktumdu valla bu topik benim ikinci evim gibi oldu

kuzum ben de senin tarifinden yapıcam da ben pofuduk olmasını istiyorum o da öyle mi oluyo yoksa sirke koymayayım mı ben

koy datlum koy poğaça bu dişini kırmıyor kıss içi puf dışı çıtır güzel oluyor iyice puff puff dersen sdtivenın tarifini dene kuzum bizde alternatif çokk

6 gündür reglden sebep oruç tutmuyorum, artık yarın tutmak istiyorum. kahverengi lekem devam eder yarın da muhtemelen. tutsam ne olur sizce? hoş kabul olmayacağını bilsem bile tutarım çünkü artık vicdanen rahatsızlık duymaya başladım

koy datlum koy poğaça bu dişini kırmıyor kıss içi puf dışı çıtır güzel oluyor iyice puff puff dersen sdtivenın tarifini dene kuzum bizde alternatif çokk

Bizde alternatif çok diyincik pazarcı gibi bağırmak geldi içimden gel abla geeeeellllllllllll pofuduk poğaça bizde geeeeeeelllllllllll çeşit bizde çok seç beğen al appa Ruhumun derinliklerinde pazarcılık yatıyo benim

bu ardaa çok pofidik istersen valla benim dediğim sodalı da çok ciks oliii (araya kendimide sıkıştıdım çaktırmadan )

size dunku maceramı anlatam konu dağılsın azcık benım çamaşır makınem bozuldu içinde suyla kaldı çamaşır eşimde c.tesi evde o zaman servidi çağırırız dedi bende anneme gittim dun anneme komşu geldi gecen ayda onun gecen haftada annemın makınesi bozulması üzerine konuyu actık dedilerkı altta bı göz var onu ac suyu boşalt yanda kapak var onu ac içine bişey girmiştir para falan al çalışır makınen netten baktım doğru nette aynı seyı anlatıyor gece 12 de eşimde eve geldik işlemleri yaptık baktım 2 tane tel toka alttakı pervaneye sıkşmış 1.5 saat uğraştır kaldır indir tokayı görüyoz ama alamıyor nys 1 tanesi çıktı 2. kaldı orda her turlu alet hırdavatla uğrastı eşim adam kan ter bi dinlenim dedi oturdu makınenın başına dur bi ben bakım eğildim tornavıdayı aldım toka tornavıdanın ucuna mıknatıs gibi yapışıp geldi eşim aaaaaa ben o kdr ememk sarfettim sen 2 dk aldın diye üzüldü adam makıne servise gitmedi paradan kurtulduk diye sevınmedı de benım 2 dk alma olayına üzüldü yaaa sahura kdr başımın etini yedi ben alcaktım onu sen nasıl aldın diye nys makınem çalışıyor aklınızda olsun böyle bişey basınıza gelirse

yani kendinide unutmaz kısss gitme beee ne işin var memlekette yada şöyle nete giren bir tel bulsan falan netcez sensiz

Tutman sıkıntı değil kuzu tutabilirsin ama borçlu olursun ogününde orucunu tutman gerekir zira tam temiz değilsin ama öyle için rahat edecekse elbetteki birşey yeme sorun olmaz

aferin kız sana... bakma işte bizim bu kocalara aslında ihtiyacımız yok da, hallerine acıdığımız için birlikte yaşıyoruz o şimdi gururuna yedirememiştir... benim annem de becerirsi bu işleri...sütyen baleni falan kaçardı bazen

Tutman sıkıntı değil kuzu tutabilirsin ama borçlu olursun ogününde orucunu tutman gerekir zira tam temiz değilsin ama öyle için rahat edecekse elbetteki birşey yeme sorun olmaz

şu borçları ramazan dışında tutmak çok zor oluyor çalışınca... bu sene onların parasını veriyim olmazsa...tutabilirsem yine de tutarım

fırsat buldukca hepsini deneyeyim bari :)) ben kilo alamıyorum da eşimde balkon çıkar heralde :)
ya gerçekten kilo dedim de millet kilo vermeye çalışır ben kilo alamıyorum ya yemeğimi de yiyorum netcez bu işi bilmiyom çok zayıfım 5 kilo lazım :)bi ara beni de bu konuda aydınlatırsanız sevinirim

hadi kaçtım ben tatlişler ütümü yapayım sonra fırsat bulunca gelrim yine

aa o da sorun mu...ben sana benim göbek ve bel bölgesindekini yollayım hemen

yağlı yemen lazım kuzum...aklında olsun

ayyyyyyyyyyy beni çok güldürdün kuzum beceriklisin vesselam eşinede sen uğraşa uğraşa yerinden oynamış ben elleyince düştü deyip gönlünü assaydın içine dert olmuş adamın
yani kendinide unutmaz kısss gitme beee ne işin var memlekette yada şöyle nete giren bir tel bulsan falan netcez sensiz

ben de bilmiyom buradan ayrı ne etcem bazen acayip merak ediyom hatta geçen sefer gittiğimde eşime diyodum girde bi bak hele neler olmuş diye Ama giremediydi

aa o da sorun mu...ben sana benim göbek ve bel bölgesindekini yollayım hemen

yağlı yemen lazım kuzum...aklında olsun

ayyyyyyyyyyy beni çok güldürdün kuzum beceriklisin vesselam eşinede sen uğraşa uğraşa yerinden oynamış ben elleyince düştü deyip gönlünü assaydın içine dert olmuş adamın

ben de bilmiyom buradan ayrı ne etcem bazen acayip merak ediyom hatta geçen sefer gittiğimde eşime diyodum girde bi bak hele neler olmuş diye Ama giremediydi

parasını versende tutman gerekırmış cnm dıyelım hamılesın bu sene tutamıyorsun tutana kdr ki zamana kdr ölürsen (Allah korusun)o borc sayılmıyor fakat doğurdun ettin tutma durumuna geldin o borç gene borcun senın anlatabıldım umarım

kısss adamı yollama buralara ne kadar sapıtıyoz bazen saksılar patlıcanlar gerci sen olmayınca mulayım mulayım oturur yazışırız biz

fotoları isterik haaa burda artıkım gelenek haline geldi bu hadi görüşürüz kuzumm

kuzum sinhusun dediği gibi sağlığın el veriyosa tutabilliyosan tutman gerek ama sağlığın elvermiyor oruç tuttuğunda canına sıkıntı oluyorsa o zaman parasını verebiliyosun ben öyle biliyorum kuzum iyice araştır bence kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…