- Konu Sahibi minikgelin
-
- #27.681
kısss adamı yollama buralara ne kadar sapıtıyoz bazen saksılar patlıcanlar gerci sen olmayınca mulayım mulayım oturur yazışırız biz
bakmıyo zaten yahu o kadar merak ettiğim halde banane diyohem ossun kıss yazık oda nasiplensin bişiler öğrenir belkim ufku açılır
nideeeenn ben gidincik uslanıyonuz yaa eloserceye bırakıyom ben sahalarııı o daha üretken
canlar ben cıkıyorum gidem de yemek yapam görüşürüz frıedman gidince boll bolll
fredman hayırlı yolculuklar kib bomba gibi dön bizi özle belki aklımıza gelirsen bizde seni özlerik belkiay çok kötuyum bugun gidiyosun yaa
Pazarlık hakkımı kullanmak istiyom ben önce siz özleyin giden benim sonra ben öslerim yoksa öslemem banane
Niseee gider ayak kötü ayrılmıyım başıma hal gelir pişman olurumtaam özlerim sizde ara sıra özleyin beni
Ben de kaçtım kuzular öpüyom hepinizi nanaktan
bacılar geçmişi okuyarak geleyim dedim baktım gidecek olan var anam dedim gitmden 2 lafın belinil kıra k
sdtive kuzum senin içini dökmen iyi olmuş ama hepsini okuaytaamdım sakin kafa ile hepsini eve gidince okuyacağım sana birbir cvp yazacam ihmal etmedim haberinolsun ama başım kalabalık konsantre olamadım...
sabah acilçıkmama lazımdı kusura bakmayın tam muhabbete başlaıyorken kaçmak zorunda kaldım dışarı çıktım..
friedman bacım sen tavsiye etttin makinayı ama bana kuzenlerim falanda tavsşye etti meğer onlar bu işin ehliymişondan ben beceremedim öğretecekler bana nasıl yapmam gerektğini tiyolarını kendini suçlu hissetme
ayrıca yolculuk nereye hayırlı uğurlu gidin arrabim yolunuzu açık etsin kazasız belasız inş..
arada gel özletme ben tatile giderken laptopu götürecem yanımda takılırım arada sıkılırsam uehueheu
eeeee daha daha nasılsınız bebelerim ...
bacılar geçmişi okuyarak geleyim dedim baktım gidecek olan var anam dedim gitmden 2 lafın belinil kıra k
sdtive kuzum senin içini dökmen iyi olmuş ama hepsini okuaytaamdım sakin kafa ile hepsini eve gidince okuyacağım sana birbir cvp yazacam ihmal etmedim haberinolsun ama başım kalabalık konsantre olamadım...
sabah acilçıkmama lazımdı kusura bakmayın tam muhabbete başlaıyorken kaçmak zorunda kaldım dışarı çıktım..
friedman bacım sen tavsiye etttin makinayı ama bana kuzenlerim falanda tavsşye etti meğer onlar bu işin ehliymişondan ben beceremedim öğretecekler bana nasıl yapmam gerektğini tiyolarını kendini suçlu hissetme
ayrıca yolculuk nereye hayırlı uğurlu gidin arrabim yolunuzu açık etsin kazasız belasız inş..
arada gel özletme ben tatile giderken laptopu götürecem yanımda takılırım arada sıkılırsam uehueheu
eeeee daha daha nasılsınız bebelerim ...
bakmıyo zaten yahu o kadar merak ettiğim halde banane diyohem ossun kıss yazık oda nasiplensin bişiler öğrenir belkim ufku açılır
nideeeenn ben gidincik uslanıyonuz yaa eloserceye bırakıyom ben sahalarııı o daha üretken
tatlım hg ama gec geldin yahu yemek yapmaya gidiyorumhoşçakal
ay sevindim kuzum ya biran suçlu hissettimdi kendimi bende tüyoları kuaför arkadşım var ondan aldımdı bende yoksa hiç sir ağda kullanmadımama tüyo alınca beceriyo insan memlekete gidiyok kuzum gayseriye girecek yer bulursam inşalalh nete girerim
sapıtmak cozutmak abır sapur konuşmak diyince antenlerim açıldı radara düştünüz.... bakmayın tutuyomkendimi ramazan diye heuehueehu
(kızlar belki inanmayacaksınız ama benim varya ağzım acaip bozuk araba falan kuualrken erkek gibi küfrediyom çok süper deşarj oluyom küfürü kayınca uehuehe )
nikimi küfürbaz haydo diye değiştircem izledinizmi you tubede bilemiyorum ama eşimbeni azıcık ona benzetiyor izlemediyseniz ilzeyin)
sapıtmak cozutmak abır sapur konuşmak diyince antenlerim açıldı radara düştünüz.... bakmayın tutuyomkendimi ramazan diye heuehueehu
(kızlar belki inanmayacaksınız ama benim varya ağzım acaip bozuk araba falan kuualrken erkek gibi küfrediyom çok süper deşarj oluyom küfürü kayınca uehuehe )
nikimi küfürbaz haydo diye değiştircem izledinizmi you tubede bilemiyorum ama eşimbeni azıcık ona benzetiyor izlemediyseniz ilzeyin)
bizim bi komşu vardı bize gelirdi gidiyorum gidiyorum gidemezdi ben de sinir olurdum yahu gitte rahat edeyim onun gibi oldum egemn geldi idemiyorum bakım cvp ne yazcak
bana yakına geliyon ordanda adanaya geliversen ne keleş olur gıııı kele bacım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?