Sabredenler Kulübü 2012 :)

kısss adamı yollama buralara ne kadar sapıtıyoz bazen saksılar patlıcanlar gerci sen olmayınca mulayım mulayım oturur yazışırız biz

bakmıyo zaten yahu o kadar merak ettiğim halde banane diyo hem ossun kıss yazık oda nasiplensin bişiler öğrenir belkim ufku açılır
nideeeenn ben gidincik uslanıyonuz yaa eloserceye bırakıyom ben sahalarııı o daha üretken

canlar ben cıkıyorum gidem de yemek yapam görüşürüz frıedman gidince boll bolll

fredman hayırlı yolculuklar kib bomba gibi dön bizi özle belki aklımıza gelirsen bizde seni özlerik belki ay çok kötuyum bugun gidiyosun yaa

eloş razaman dolasıyılan 30 gun tadılatta açmıyor tukkanı

kuzular gitmeden bişi daha diyem bu arada ben kayısı pestili yaptım denemek için tavsiye ederim eğer seviyosanız eğer balkonunuz varsa kesin yapın kış için çok güzel olur

kayısı şeftali erik pestili yapılıyo benim bildiğim erik acayip bişi oluyo haaa deneyişm derim çokda kolay

Pazarlık hakkımı kullanmak istiyom ben önce siz özleyin giden benim sonra ben öslerim yoksa öslemem banane

Niseee gider ayak kötü ayrılmıyım başıma hal gelir pişman olurum taam özlerim sizde ara sıra özleyin beni

bacılar geçmişi okuyarak geleyim dedim baktım gidecek olan var anam dedim gitmden 2 lafın belinil kıra k

sdtive kuzum senin içini dökmen iyi olmuş ama hepsini okuaytaamdım sakin kafa ile hepsini eve gidince okuyacağım sana birbir cvp yazacam ihmal etmedim haberinolsun ama başım kalabalık konsantre olamadım...

sabah acilçıkmama lazımdı kusura bakmayın tam muhabbete başlaıyorken kaçmak zorunda kaldım dışarı çıktım..

friedman bacım sen tavsiye etttin makinayı ama bana kuzenlerim falanda tavsşye etti meğer onlar bu işin ehliymişondan ben beceremedim öğretecekler bana nasıl yapmam gerektğini tiyolarını kendini suçlu hissetme
ayrıca yolculuk nereye hayırlı uğurlu gidin arrabim yolunuzu açık etsin kazasız belasız inş..

arada gel özletme ben tatile giderken laptopu götürecem yanımda takılırım arada sıkılırsam uehueheu

eeeee daha daha nasılsınız bebelerim ...

ya bişey unuttum aklıma geldi geri geldim egemn cnm almışsın mop u da bişey sorcam yazarsan akşama kdr bende gider alırım söyleki bu aletın başka parcaları var mı özellikle fayans aralarını temızlıyormu ben netten arastırdım da tam acıklama yok o yuzden senden cvp beklıcem cnm cunku silmekten cok fayans araları temızlığı önemli deee inşallah bugun girer okursun

ay sevindim kuzum ya biran suçlu hissettimdi kendimi bende tüyoları kuaför arkadşım var ondan aldımdı bende yoksa hiç sir ağda kullanmadım ama tüyo alınca beceriyo insan memlekete gidiyok kuzum gayseriye girecek yer bulursam inşalalh nete girerim

tatlım hg ama gec geldin yahu yemek yapmaya gidiyorum hoşçakal

sapıtmak cozutmak abır sapur konuşmak diyince antenlerim açıldı radara düştünüz.... bakmayın tutuyomkendimi ramazan diye heuehueehu

(kızlar belki inanmayacaksınız ama benim varya ağzım acaip bozuk araba falan kuualrken erkek gibi küfrediyom çok süper deşarj oluyom küfürü kayınca uehuehe )

nikimi küfürbaz haydo diye değiştircem izledinizmi you tubede bilemiyorum ama eşimbeni azıcık ona benzetiyor izlemediyseniz ilzeyin)

bizim bi komşu vardı bize gelirdi gidiyorum gidiyorum gidemezdi ben de sinir olurdum yahu gitte rahat edeyim onun gibi oldum egemn geldi idemiyorum bakım cvp ne yazcak

bana yakına geliyon ordanda adanaya geliversen ne keleş olur gıııı kele bacım....

Gider ayak beni yine güldürdün delüüüü ayyyy süpersin yaaa "çok süper deşarj oluyom" trafikdekilerde hakediyo ama yaaa

birara bende öyleydım ama araba kullanırken gene arada kaçıyor eşim sana yakışmıyor hiç dio :26: halam var benım okey oynuyor nette kız kaçanlar oluyor oyunda bende küfür edıyom rahatlıyom dio desarj oluyormuş ama küfür hiççç iyi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…